Autor Subiect: Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011  (Citit de 82260 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011
« Răspuns #225 : Luni, 10 Octombrie 2011, 20:32 »
Eh, ce sa se petreaca? L-am invartit nitel la dans...  8)  ;D
Dar am vorbit acum cu el la tel. E bine, e viu si nevatamat  ;D
Si mai vrea! Inseamna ca i-a placut!  ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #226 : Luni, 10 Octombrie 2011, 20:35 »
ce mai vrea? ???

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #227 : Luni, 10 Octombrie 2011, 20:50 »
Dans, ca despre asta e vorba in propozitie!  ;D  Invartita, tat pi loc...
Mi-am amintit o chestie: eu si cu el suntem asa, mai cu rock-ul. Lumea p-aici dansa, cum am spus, meniaito, pinguini si alte ratze jumulite. Foarte bine, daca-i bal, bal sa fie. Sa se simte bine toti! Noi ne distram doar uitandu-ne la ei. Cand ne-a ajuns cutitul la os  ;D   ne-am dus la el in masina si ne-am pus niste AC/DC  ;D  ;D  ;D  Asa, de detoxifiere!
Am revenit in restaurant dupa un timp (adica dupa ce am inceput sa inghetam!) si, ce sa vezi? Canta Metallica, Queen etc. etc.  (traiasca domn' di jei ca a pus di toati pentru tati ;D )
Si n-am rezistat si am luat-o pe Andromeda mea la invartit...  ;D  ;D  ;D

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #228 : Marți, 11 Octombrie 2011, 00:01 »
doamne , ce-mi place... cat patos ati pus toti cei care ati postat aici ... mai ales ca nimic , dar absolut nimic din cele ce ati povestit nu are niciun fel de exagerare .
dragele mele , dragii mei ,  cu riscul de a ma repeta am sa mai afirm inca o data cat de minunati sunteti . bravo voua , puilor ! in ciuda tavalugurilor care au trecut peste voi in viata asta ( de fapt  " peste noi ", pentru ca nu ma pot exclude ) aveti o minunata putere de regenerare din moment ce m-am infruptat si eu din pofta voastra de viata .

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #229 : Marți, 11 Octombrie 2011, 00:44 »
m-am ingrasat !!! :o  ;D  ;D 

Io ti-am ca te ingrasi. N-ai vrut sa ma crezi! :P

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #230 : Marți, 11 Octombrie 2011, 00:47 »

in caz ca nu stiti cum e cu tiroliana am sa va arat cateva poze care sa va dumireasca cat de cat . habar nu am pe cine a prins obiectivul , dar o idee tot va puteti face cei care ( asemenea mie ) nu stiati cu ce se manaca tiroliana .
celor care doresc cele cateva poze pe care le-am facut membrilor SC sarbatoriti si sarbatorind , le voi trimite pozele facute daca vor dori sa-mi trimita adresele de e-mail pe MP .

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #231 : Marți, 11 Octombrie 2011, 01:18 »
Eh, ce sa se petreaca? L-am invartit nitel la dans...  8)  ;D

Zici tu? Ca io m-am simtit mai de graba leganat decat invirtit  8)

julia

• Vizitator
« Răspuns #232 : Marți, 11 Octombrie 2011, 19:21 »
aoleu
da chinuiti mai sunt oamenii cu tiroliana asta!!
o fi fost inainte sau dupa sarmale si cirnati??

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
« Răspuns #233 : Marți, 11 Octombrie 2011, 20:10 »
Intotdeauna am avut nostalgia taberelor scolare din care ma intorceam acasa in rauri de lacrimi. Am incercat aceleasi sentimente duminica, in gara Sibiu. Au fost zile de vis, cu de toate, minutios pregatite de doi oameni formidabili care cu sensibilitate, veselie si empatie cat cuprinde au reusit sa stranga in jurul lor atatia oameni frumosi. Stiu cu siguranta ca vreau sa revad Sibielul,oamenii de la pensiune care ne zambeau la tot pasul,  DJ-ul nostru cu voce formidabila, pustoaica talentata care ne-a demonstrat ca adolescentii stiu canta si altceva decat manele....si astept reintalnirea cu voi toti.
Pupici unor gazde de nota 10, Samiza si Gigi si celor care m-au ajutat sa ma acomodez rapid cu marea familie SC, - J, Carmencita si Cata-, iar celor nou veniti le spun sa intre fara ezitari in aceasta poveste frumoasa :)
Drum bun si vreme faina, tuturor, ca de restul sunt sigura ca se ocupa Gigi!

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #234 : Marți, 11 Octombrie 2011, 20:20 »
Citat
o fi fost inainte sau dupa sarmale si cirnati??

ce sarmale ? care carnati ? doar o ţârucă de ţuica fiarta , slana si zacusca . si n-a picat nimic pe jos din cele ingurgitate  :D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #235 : Marți, 11 Octombrie 2011, 21:49 »
aoleu
da chinuiti mai sunt oamenii cu tiroliana asta!!
.....

de ce chinuiti?  unii s-au dat si de 2 ori
greu pana iti da branci la vale - ca in rest nu te mai poti opri  ;D

de fapt, m-am dat si eu anul trecut si ii super fain   :)

dian

• Vizitator
« Răspuns #236 : Marți, 11 Octombrie 2011, 23:00 »
   Ce mai pot eu completa? Acord premiul de excelenta pentru ospitalitate gazdelor , Gigi si Samiza, cat si salariatilor de la Sibiel care cu zambetul pe buze au raspuns prompt tuturor solicitarilor. Incepand de la albul imaculat al asternuturilor , continuand cu programul pregatit specific pentru Ziua Recoltei, gustul imbietor al preparatelor, nelipsita bobogica, dar nu in ultimul rand calitatea invitatilor , toate acestea au inregistrat inca  o reusita in programul de tabere SC. Felicitari tuturor si multumim!

Offline flaviaa

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #237 : Miercuri, 12 Octombrie 2011, 00:41 »
Cuvintele sunt de prisos,ceea ce a ramas in sufletul si pe retina ochilor nostrii nu poate fi sters niciodata.
Multumim Bunului Dumnezeu ca exista oameni de buna credinta si cu sufletul atat de mare ,care au reusit  sa transmita celor care au participat la ZIUA RECOLTEI o stare de liniste sufleteasca,multa ospitalitate,confort si nu in ultimul rand dorinta de a se intoarce.
Cine vrea sa se convinga nu are decat sa verifice singur;
Eu nu doresc decat sa reusesc sa revin si Bunul Dumnezeu sa le ajute gazdelor sa fie sanatosi sa ne poata primii de fiecare data pe mine si pe toti ceilalti care doresc acest lucru si….sper ca intr-o buna zii sa am curaj sa ma dau cu tiroliana , nu am avut curaj de aceasta data.
A fost un vis , multumesc tuturor.

Offline andre

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
« Răspuns #238 : Miercuri, 12 Octombrie 2011, 21:11 »
Zile de sarbatoare in care m-am simtit minunat in compania membrilor SC, si aceasta datorita gazdelor noastre Gigi si Samiza, le multumesc din suflet.

fngrama

• Vizitator
« Răspuns #239 : Vineri, 14 Octombrie 2011, 12:08 »
Minunate domnite,

Care vreti, care aveti, va rog sa binevoiti sa imi trimiteti pozele cu mine la adresa de email fngrama@gmail.com .

Alea bune,
Florin-Nicolae