Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011
Mari_a:
DJ si noua ne-ai placut :) In exces :)
Canti foaaaarte bine!
Intr-adevar, cele doua zile au trecut foaaarte repede. Eu inca nu m-am trezit! :D
DJ ExcceS:
Trebuie sa ma scot si eu cu ceva ... ;D
rox2na:
Cam obosita sunt si eu dar tin sa va spun- zilele petrecute la Sibiel in acest weekend au fost parca prea scurte, vremea a fost bunicica, oricum toti am fost pregatiti pentru un timp mai racoros, distractie la maxim, program variat, nici nu ma asteptam sa fie altfel decat ok.
Nu trebuie sa va mai spun ca mancarica a fost delicioasa asa cum stiti ca se prepara la Sibiel, dans si karaoke in programul de noapte...
si sa nu uitam de senzatiile tari de la tiroliana care nu prea era in program dar s-a solicitat si, stiti cum e Gigi- pana la urma, rezolva... ce sa va mai spun, ar fi multe de povestit dar sa mai pastram si pentru maine ca acum mi se cam inchid ochii. O seara buna tuturor si sa auzim numai de bine.
janeta:
un pic nepovestita am sa raman si eu dar acu`, la sosirea acasa ma simt cam ca atunci cand visezi ceva frumos si la trezire regreti ca ai parasit visul . a fost frumos , tare frumos...
a fost frumos ca am fost impreuna , a fost frumos ca ne-am simtit atat de in largul nostru , a fost frumos sa vezi atata exuberanta si voie buna .
de felul meu nu sunt carcotasa , dar chiar daca as fi fost si tot n-as fi avut impotriva cui sa-mi revars nemultumirea .
ba , daca ma gandesc bine , ceva-ceva nu mi-a fost deloc pe plac : prea au trecut repede zilele astea . inca am febra musculara ( oare de ce ? :D ) , inca sunt ragusita ( din vina dj-ului , desigur - minunat om - ) , inca mai simt in par mirosul de fum ( zacusca , berbecut , pita , toate facute acolo sub ochii nostri la protap , pe pirostrii ori in cuptorul generos de copt painea si , mai ales , azvarlind in narile noaste arome imposibil de descris ) . dar pentru ca imi pica ochii in gura de somn n-am sa mai postez nimic acum pentru ca e foarte posibil sa nu reusesc sa va descriu cu fidelitate incantarea de a ma afla impreuna cu voi si cu cele doua gazde minunate ( samiza si gigi ) . mi-e atat se sooooooomn...
Saturnianul:
Fericit, extaziat, obosit, cu febra. Nu musculara, ci d-aia adevarata care se masoara cu termometrul :D Dar a fost superb, in ciuda vremii mohorite si reci de simbata si duminica. Iar serile cu muzica, dans si karaoke au fost de pomina. Si nu m-am mai simtit niciodata atit de bine dansind asa cum m-am simtit in cele doua seri-nopti-dimineti ;D Eram decis sa nu ma inscriu la revelion dar dupa excursia asta incep sa reanalizez situatia...
Acu ma duc sa fac o frectie caci ma dor toate de parca eu am fost cel ciomagit si nu piinea de la Sibiel. Noapte superba!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă