Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011

<< < (42/57) > >>

iulian:
Buna dimineata celor ramasi acasa
 La Sibiel protapul pregateste un ciine chinezesc ;) ; toti salivam inebuniti,abia asteptam sa-l degustam

luciamanta:
Buna dimineata, tuturor membrilor SC care acum se rasfata la Sibiel!

Mari_a:
Neatzaaaaaa SC, oriunde te-ai afla !!!!  :D
Nor, cam racoare, nu ploua, dar cui ii mai pasa de vreme?! Toata lumea s-a protapit... ;D  la jar si tuica  ;D

Deci ma doare capu' rau. Da' rau de tot. Am o bila care mi se plimba roata prin tartacuta... O fi de la ozonu' intarit de p-aici ??
Neah... Cre' ca-i de la vinu' alb-rosu-alb-rosu-alb-rosu-aaaaaaalb  ;D Pan' la patru dimineata...  8)  ;D Si acuma ne canta o fatuca in costum poporal sibian (alb-negru-alb-negru-alb-negruuu: cica sa bem pana dimineata!  :o  ::)  8)  ;D 

Diseara s-o facem lataaaaa, inca o dataaaaa  ;D  ;D  ;D
Pupi la toata lumea!

DJ ExcceS:
Pot sa zic ca mi-a placut ... sau duceam eu dorul taberelor Singles Camp ... sau nu stiu care este motivul, dar mie mi-a placut maxim. Sper ca si voi sunteti de aceeasi parere. Astept pozele ...

admin:
Cum au trecut atat de repede cele 2 zile nu stiu, doar ca m-am trezit iar in gara cu microbuzul. De aceasta data sa las la tren, nu sa iau pe cineva. Parca numai cand le asteptam pe fete la gara...Incercam parca emotiile de la primele tabere, atunci cand ma pregateam sa fiu gazda. M-am bucurat sa revad pe cei vechi si in aceiasi masura sa-i cunosc pe cei noi. Au fost momente pe care le-am simtit atat de pline si de placute! Am sa scriu mai multe despre ce am simtit acolo, am sa incerc sa retraiesc clipele povestindu-le. Inchei pt azi, sunt prea obosit...Noapte buna!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă