Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011
Mari_a:
;D Fug in munti ! :P
A 1733 ajunge in Sibiu la 12,50. Am cautat, ca ma batea si pe mine un gand... Dar de ce sa nu vin cu autobuzul? Sa ma lipsesc de niste senzatii tari? Unde mi-e mie mai rau si mai rau decat in autobuz?! ;D
janeta:
--- Citat ---dar asa... numa' morcovi, porumb fiert, castraveti... si toate felii ;D )
--- Terminare citat ---
pai atunci musai sa nu uti de pusculita , Mari_a :D
andre:
Astazi mi-am gasit partenera de sofat pana la Medias, deci vin cu masina. Gigi, pentru a ajunge la Sibiel pot folosi soseaua de centura venind de la Medias ?
flaviaa:
plecam din BUCURESTI 3 persoane , cu masina mea personala , maine orele 8 a.m catre SIBIU , respectiv SIBIEL.
mai exista un loc , cine doreste imi poate trimite un mesaj personal .
admin:
Da andre, este chiar indicat. Asta pt toata lumea care vine dinspre Bucuresti sau Medias. Pt Bucuresti veti intalni un indicator cu Nadlac, Arad, la 7 km de intrarea in oras. Acelasi lucru pt tine andre, doar ca voi intrati pe tronsonul de la Obi. Sa nu luati directia Brasov - Bucuresti, cred ca se subintelege, ci Nadlac. Deci te tai pe lista de asteptare la gara.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă