Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011
admin:
Deci sa concluzionam: mi-au comunicat ca urmeaza sa vina sau cu autobuzul: janet, kiki si carmentoma , cu acceleratul 1745 care ajunge la 12,50, nicko cu acceleratul de Timisoara la ora 14.30, primavera la ora 16.15 cu microbuzul din Targu Mures la ora 16.15, andre cu microbuzul din Iasi in jur de 16.30. Total 6 participanti. Nu stiu inca de mari_a si adi (zicea ca se descurca el cu venitul - probabil ca vine cu una dintre masini - pt ca nu am nici o veste ca ar trebui sa-l astept la gara). Stiu ca la un moment dat, citisem pe forum ca din Bucuresti mai erau locuri libere la Radu in masina, la Bogdan si la Dian. Daca mai este cineva care vine cu trenul sau autobuzul sa ma anunte sa pot sa-l astept in gara sau autogara.
Mari_a:
A 1745 la 12,50? Ma rog, posibil. Eu stiam ca ala e de Satu Mare si se schimba in Brasov; ajungi in Sibiu la 14,25, dar doamnele stiu mai bine.
Din pm-uri stiu ca adi ar trebui sa vina cu o masina, dat tot asa - stiu ei mai bine.
Eu vin cu autobuz/car sau ce-o fi si ajung la 12,06 trecute fix in Sibiu - zice ca la autogara Transmix, iar Gabi zice ca autogara e langa gara Sibiu.
Ajung foarte devreme intrucat asa am gasit locuri libere la Autogara Militari de aici. Dar nu-i bai. Astept oricat.
Niste forumiste si niste forumisti foarte dragute/draguti s-au oferit sa ma ia si pe mine, insa eu, fiind one way ticket si cu bagaje pentru zece zile, n-am vrut sa incurc pe nimeni. Le multumesc, oricum :)
admin:
Deci Maria, am sa te astept la ora 12.10 in parcarea garii, cea lipita de autogara. Uita-te tot dupa baiatul acela chipes 1.80 brunet cu ochi albastrii....
Mari_a:
Pfu! Mi s-a luat o piatra de pe inima! Bine ca e in parcare si nu trebe sa fac trotuarul garii...
Brunet, cu ochii.... Hm! Cum era filmul acela... Doamnele prefera blonzii ! ;D
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 05 Octombrie 2011, 16:07 ---.........
Niste forumiste si niste forumisti foarte dragute/draguti s-au oferit sa ma ia si pe mine, insa eu, fiind one way ticket ...........
--- Terminare citat ---
emigrezi !! :o ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă