Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011  (Citit de 102932 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
Re: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
« Răspuns #195 : Luni, 15 August 2011, 12:03 »
NeliTT, tu esti responsabila cu incurajarile, ok? Pt ca stiu ca poti sa o faci! Sa nu lasi pe cineva sa se sperie de traseu, sunteti un grup echilibrat si e pacat ca cineva sa renunta la traseul de pe chei inainte de a stii ce frumuseti il asteapta! Din pacate orice lucru placut si frumos se obtine greu...

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #196 : Luni, 15 August 2011, 12:12 »
Gigi, nu s-au inventat inca, chei (sau alte forme de relief in Romania), pe care Singles-ii tai sa nu le poata strabate. Inca te mai miri ???? Sa nu indrazneasca sa ma muste vreo vipera ca moare instantaneu, asa zic "prietenii" mei despre mine. Cica asa sunt de otravitoare. Invidiosii.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #197 : Luni, 15 August 2011, 12:22 »
Lume rea, NeliTT! Nu-i lua in seama! Ce nu stiu ei este ca otrava poate fi uneori cel mai bun medicament...

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #198 : Luni, 15 August 2011, 12:27 »
Multumesc, Gigi, vezi ca tu te pricepi mai bine la incurajari? Glumeam, o sa fie bine, ca de fiecare data, o sa vezi.

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #199 : Luni, 15 August 2011, 12:44 »
Mariana s-a convins si singura:votam pt. microbuz!

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #200 : Luni, 15 August 2011, 12:45 »
Dana, si la mine e prima excursie. Si eu prefer microbuzul din aceleasi motive ca si tine. Totusi o sa ma supun majoritatii. O sa ne descurcam intr-un fel sau altul pentru ca ne dorim sa fugim de Bucuresti si sa ajungem in locurile acelea de basm .

Ce-ar fi sa facem un apel pentru microbuz  pana nu e prea tarziu: bucuresteni, cine e pentru microbuz?

Microbuz
1. Tatiana
2. Dana C
.....
PS Pot sa conduc pana acolo si pot si fara GPS (multam pt oferta Radu dar eu nu ma pricep la tehnica asta pt ca sunt in tara mea, stiu sa citesc si sa vorbesc :D. Daca mergem cu masinile personale as dori o plecare de dimineata pe care sa o putem  facem agale spre Timisoara

3.Mimi
4.Mariana N.

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #201 : Luni, 15 August 2011, 14:41 »
Am si eu o intrebare...sper sa nu inoportunez prea mult cu ea, avand in vedere problemele reale care se dezbat pe topicul asta; :-\...este posibil ca meniul de la pensiune sa ofere si alta varianta in loc de carne? ???...am citit ca sambata la pranz, vom avea pregatite de doamna Ana, pentru traseu, pachete cu pulpe si snitele... Eu, si din cate stiu si Paula din Iasi, nu mancam carne..In rest avem liber la orice, inclusiv la peste si nu avem pretentii sofisticate...Acum daca se poate sa avem parte de un meniu mai fara carne e foarte bine...daca nu, banuiesc ca putem sa ne cumparam de prin zona ceva croncaneli, cat sa ne completam necesarul zilnic de calorii  :D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #202 : Luni, 15 August 2011, 14:59 »
Sigur ca se poate aranja si acest lucru. Asa cum ii raspundeam si monicai pe alt topic, cel mai bine este ca Adi sa discute centralizat la fata locului. Trebuie doar tinut cont ca pensiunea este asa cum o prezentam una gospodareasca, in care oamenii care o au gatesc chiar ei, deci va fi nevoie de intelegerea posibilitatii limitate de a pregati o masa diversificata. Comunicarea acestei cereri se va face doar de catre Adi, el este acolo coordonatorul grupului si deci persoana de legatura intre participanti si gazde. Daca aveti o solicitare discutati cu Adi, iar daca ea este posibil de rezolvat sigur se va face.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #203 : Luni, 15 August 2011, 18:34 »
Transportul se va face cu masini personale, spre asta s-au indreptat optiunile voastre in majoritate. Nu mai este cazul sa lasam deschis acest subiect, cel al modului de a ajunge la destinatie, pt ca este clar ca spre asta converg deciziile voastre si cred ca este mai bine ca toata lumea sa se concentreze si sa intre in atmosfera de acolo, decat sa se gandeasca continuu, la cum se ajunge la destinatie. Le multumesc lui Radu si Tatianei pt voluntariat si disponibilitatea de a-si pune la dispozitie masinile personale. Sper ca totul sa fie in regula pe drum, sa se ajunga cu bine la Sasca Montana. De acolo intrati in grija lui Adi, cel conectat de o luna la aceasta actiune. Dupa cat suflet a pus sunt convins ca totul are sa iasa bine, iar actiunea are sa fie una reusita.
Rugamintea este sa cititi ceea ce s-a scris, despre locatie, masa, despre destinatie, despre program, echipament etc. Acolo trebuie sa fiti conectati doar la actiunea propriu zisa, sa nu mai aveti alt gand sau alte probleme. Zona este superba, eu am fost mai mult decat impresionat de culori, de natura, de oamenii care ne-au gazduit. Sper sa aveti acelasi sentiment de bucurie pe care l-am simtit si eu pasind acolo. Incepand de maine la pranz nu o sa mai am telefonul deschis si nici acces la Email, pana seara la ora 22.00 cand plecam spre Adriatica cu o parte din membrii SC. Orice problema aveti transmiteti-o lui Adi, in masura in care poate sa o rezolve sigur o va face. Va urez drum bun si o vreme superba! Adi, mult succes cu grupul! Acum este si Radu cu tine, asa ca increderea mea ca totul va fi perfect este si mai mare!
Deschideti va rog pe topic grupajele si puneti-va in legatura unii cu altii, astfel incat sa se evite orice balbaiala sau neintelegere in privinta plecarii si ajungerii la destinatie.

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #204 : Luni, 15 August 2011, 19:00 »
ma bucur ca s-a rezolvat problema transportului celor din Bucuresti... :)
 Asa este, Gigi...daca toata lumea va citi ce scrie pe topicul asta, nu cred ca vor mai exista lamentari, nelamuriri si semne de intrebare pentru nimeni.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #205 : Luni, 15 August 2011, 19:11 »
Cu siguranta o sa fiti mai mult decat incantati de ceea ce o sa gasiti acolo, eu cel putin am ramas impresionata de peisaje (desi nu am vazut tot ce se putea vedea), de linistea de acolo si de caldura cu care am fost primiti de gazde. E un loc care merita vazut.
Adi felicitari pt cum te descurci cu organizarea.
Gigi ai lasat actiunea pe maini bune.  :)

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #206 : Luni, 15 August 2011, 19:16 »
@Fortuna - Incepind de miine voi intra in contact telefonic cu gazdele noastre de la pensiunea Dora, si in afara lamuririlor legate de cazarea noastra, voi ridica si problema unor posibile meniuri pt tine si Paula. Am inteles bine, fara carne, dar lactate, oua, peste e ok? Nu ma astept sa fie probleme, si va voi tine la curent cu ce am rezolvat.
  Cu privire la transport, fiindca nu s-au manifestat prea multe optiuni pt microbus (oricum, nu unanimitate cum ar fi fost necesar), asa cum a mentionat Gigi, grupul "Bucuresti" va merge pe varianta masini personale. Aici am mai observat un aspect, si anume faptul ca doar Radu si Tatiana si-au exprimat deschis disponibilitatea pt a-si oferi masinile personale in vederea transportului, si intr-o mai mica masura MarianaN (sper sa nu gresesc), prin "vocea" lui Mimi.
  Grupul fiind format din 10 persoane, cu ceva bagaje, sint ingrijorat intr-o oarecare masura, ca ar fi suficiente doar 2 masini. Ar fi inghesuiala cam mare, pt un drum atit de lung, ca fiecare masina sa aiba 5 persoane+bagaje, nu?... In schimb, daca si Mariana ar veni cu masina, atunci in trei masini s-ar putea grupa 4-3-3 sau 4-4-2 persoane, ceea ce ar fi mult mai confortabil. Deasemenea, a doua varianta 4-4-2, ar fi chiar utila pt persoanele care doresc sa ajunga la o ora rezonabila la destinatie, in sensul ca Radu a mentionat ca va putea pleca din Bucuresti doar dupamasa, ceea ce inseamna sosirea la destinatie, undeva pe la miezul noptii, asa ca el ar putea fi masina de 2 persoane.
  Eu am dat doar variante de organizare, totul raminind la latitudinea voastra.

Offline radu

• Full Member
  • Mesaje postate: 194
« Răspuns #207 : Luni, 15 August 2011, 19:52 »
eventual sa incercam sa ne si grupam pe masini pentru ca in mod sigur vor mai aparea modificari pana atunci si ar fi bine sa nu intram atunci in criza de timp
Zambetul e ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa mergi mai departe. :)

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #208 : Luni, 15 August 2011, 20:02 »
Deocamdata si-au pus la bataie doua persoane masinile. Le multumim.
Nu stiu ce 'grad de ocupare' si ce preferinte are Tatiana, eu m-as grupa cu ea, pentru ca si-a anuntat disponibilitatea de a pleca dimineata.

julia

• Vizitator
« Răspuns #209 : Luni, 15 August 2011, 20:41 »
grupaj masini provizoriu :

1. Adrian - Tg Mures
4. Codru
5. DanielaC

7. NeliTT - Arad
8. DoinaV

12. Ioana T - Neamt
14. Fortuna777