Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011  (Citit de 102711 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
Re: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
« Răspuns #180 : Duminică, 14 August 2011, 21:35 »
ok, multumesc. Am sa-mi notez, atunci, nr. tau de tel. Parca era mai sus pe undeva. Sa ne vedem sanatosi

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #181 : Duminică, 14 August 2011, 21:49 »
DanaC, iti raspund si eu. Varianta cu microbuzul din Bucuresti nu a cazut, o sa vedem toate optiunile participantilor si marti dimineata, tragem o linie si analizam cea mai buna varianta. Astfel incat toata lumea sa fie multumita.
Pentru cei din Bucuresti eu va propun totusi microbuzul. Mai analizati odata. Nu cred sa nu putem negocia  mai jos si sa obtinem un tarif bun pt traseul asta. Cu doamna de la pensiune va spuneam ca am sa discut si o sa incerc sa o determin sa ne faca o facilitate apropiata de gratuitate pt sofer. Avem maine o zi intreaga de gandire.
Doar ca trebuie sa fie intr-un fel unanimitate pt cei care vin de acolo, pt a putea micsora la maxim costurile/persoana.

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #182 : Duminică, 14 August 2011, 22:00 »
Scuze pt lipsa de pe net din ultimele ore.

Daca nu se intruneste numarul optim pentru microbuz,  imi pun la dispozitie masina asa cum am scris anaterior. Este vorba de un Ford Focus Hatchback deci este o masina de 5 locuri unde 4 pot chiar dansa ;).
Intrucat sunt noua printre voi, oricine este bine venit in "tura" mea dar imi trebuie un copilot de nadejde, care sa stie macar cand si unde trebuie sa ajungem ;) pentru ca nu am GSM !

daca poza postata de Julia si informatia data de Nelli reprezinata crunta realitate care ne astepata, probabil o sa fiu prima care renunta de pe acum la traseul greu si o sa multumeasca cu a lenevi in aer liber cu vreo carte in mana, pentru a nu incurca pe altii.

Numarul de telefon l-am postat pentru toata lumea dar mai ales pentru cei care ar dori sa meaga cu mine (Julia, tu esti prima pe lista)

Offline NeliTTT

• Full Member
« Răspuns #183 : Duminică, 14 August 2011, 22:07 »
Tatiana, doar nu te sperie o "barfa". Eu am mai facut traseul asta, si aveam... he he he.... 20 de ani pe atunci. Pe mine asta ma determina mai mult. O sa vreau sa-l fac si in conditiile de azi. Hai sa vezi ca o sa poti.

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #184 : Duminică, 14 August 2011, 22:14 »
Nelli draga, eu mi-s leoaica deci functionez pe principiul "daca vreau, pot"! Totusi, parca  in ultimul timp incepe sa mi se mai ploeasteasca coama si devin mai modesta ;). Om trai si om vedea!Multumesc frumos de incurajari!

Offline radu

• Full Member
  • Mesaje postate: 194
« Răspuns #185 : Duminică, 14 August 2011, 22:40 »
pentru a doua masina din bucuresti pot sa imprumut un gps si recomand sa plecam impreuna din bucuresti nu pot sa promit ca plecam mai devreme de ora 14 dar incercam oricum am facut bucuresti timisoara de multe ori si pot garanta ca ajungem in siguranta indiferent de ora la care ajungem, asta e o alta problema
Zambetul e ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa mergi mai departe. :)

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #186 : Duminică, 14 August 2011, 23:04 »
Ii rog pe cei din Bucuresti sa se gandeasca totusi si la varianta microbuzului. Traseul nu e unul usor pentru soferi, poate nu este momentul sa ne demonstram ca putem conduce pana acolo. In plus, in microbuz mai stam de vorba, ne mai cunoastem. De altfel 4 oameni intr-o masina este chiar inconfortabil.

Pentru ca este prima mea excursie SC, chiar nu stiam ca deplasarea are asa grad mare de libertate si exista riscul sa plecam "la volan".

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #187 : Duminică, 14 August 2011, 23:31 »
Tatiana mi-ai luat o piatra de pe suflet, acum inainte de culcare....
Radu, sper ca nu le pui la dispozitie un gps cu karaoke, va fi nevoie sa fie atenti si la drum....

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #188 : Luni, 15 August 2011, 00:03 »
Dana, si la mine e prima excursie. Si eu prefer microbuzul din aceleasi motive ca si tine. Totusi o sa ma supun majoritatii. O sa ne descurcam intr-un fel sau altul pentru ca ne dorim sa fugim de Bucuresti si sa ajungem in locurile acelea de basm .

Ce-ar fi sa facem un apel pentru microbuz  pana nu e prea tarziu: bucuresteni, cine e pentru microbuz?

Microbuz
1. Tatiana
2. Dana C
......
PS Pot sa conduc pana acolo si pot si fara GPS (multam pt oferta Radu dar eu nu ma pricep la tehnica asta pt ca sunt in tara mea, stiu sa citesc si sa vorbesc :D. Daca mergem cu masinile personale as dori o plecare de dimineata pe care sa o putem  facem agale spre Timisoara

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #189 : Luni, 15 August 2011, 04:20 »
Trasee pt cei care nu au GPS (desi se poate imprumuta unul si isi usureaza munca):

1. Piatra Neamt > Bicaz > Lacu Rosu > Gheorgheni > Sovata > Tg.Mures > Turda > Alba Iulia > Sebes > Orastie > Hateg > Otelu Rosu > Caransebes > Carasova > Anina > Ciclova Romana > Ciclova Montana > Ilidia > Potoc > Socolari > Slatina Nera > Sasca Montana

2. Bucuresti > Pitesti > Craiova > Dr.Tr.Severin > Orsova > Moldova Veche > Moldova Noua > Stinapari > Sasca Montana (acest traseu e mai usor decit cel prin Orsova spre Herculane, care e mai sinuos, chiar daca, poate, un pic mai scurt)

3. Arad > Timisoara > Deta > Moravita > Oravita > Racasdia > Slatina Nera > Sasca Montana (acest traseu e mai direct decit cel sugerat anterior, prin Caransebes)

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #190 : Luni, 15 August 2011, 07:18 »
  Localizarea pensiunii Dora: 
  Pensiunea Dora, unde vom fi cazati, se afla aproape de intrarea in Sasca Montana. Dupa traversarea podului peste piriul  Nera, incepe zona cu case, iar pe partea stinga a strazii principale se va vedea o straduta, imediat dupa biserica. Primul corp de cladire a pensiunii este chiar vizavi de biserica (practic, la coltul format de strada principala si straduta, culoare galbuie), iar corpul al doilea al pensiunii (cel mare) se afla imediat dupa biserica, fiind o vila alba cu lemn si piatra.
  Eu cred ca e usor de gasi locatia, cu atit mai mult cu cit exista si un panou publicitar al pensiunii Dora, chiar la strada principala.
  Cum se ajunge la Sasca Montana am descris in comentariul anterior, asa ca sper ca vor fi probleme cu sosirea la destinatie.
  Sa ne vedem cu bine acolo.

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #191 : Luni, 15 August 2011, 08:21 »
Multam pentru informatiile postate Adrian. Foarte utile. O zi buna  si La multi ani tututor celor care isi serbeaza azi onomastica!

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #192 : Luni, 15 August 2011, 08:46 »
@Tatiana. Sigur , ne supunem majoritatii. Pana una alta sunt absolut de acord cu tine o data sa plecam cu microbuzul, a doua daca nu avem incotro sa plecam dimineata. Iar de gasit, gasim noi drumul, mai dam un telefon, mai intrebam pe la porti. Eventual luam si o harta! Am eu una rutiera mai noua. 
Pentru ca este o zi deosebita, nu o sa fiu pe net prea mult, dar spre seara probabil ca  decizia finala se va fi luat.

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #193 : Luni, 15 August 2011, 09:51 »
 Eu as fi pt. microbuz. Incerc sa o conving si pe Mariana!

Offline NeliTTT

• Full Member
« Răspuns #194 : Luni, 15 August 2011, 11:45 »
Multumesc, Adrian, Esti un tip foarte minutios, se vede. Despre traseul asta ziceam eu din prima, pe asta mi l-am ales, doar ca nu stiam starea drumurilor, ca daca e plin de gropi, prefer sa fie mai lung, numai sa fie bun.