@Fortuna - Incepind de miine voi intra in contact telefonic cu gazdele noastre de la pensiunea Dora, si in afara lamuririlor legate de cazarea noastra, voi ridica si problema unor posibile meniuri pt tine si Paula. Am inteles bine, fara carne, dar lactate, oua, peste e ok? Nu ma astept sa fie probleme, si va voi tine la curent cu ce am rezolvat.
Cu privire la transport, fiindca nu s-au manifestat prea multe optiuni pt microbus (oricum, nu unanimitate cum ar fi fost necesar), asa cum a mentionat Gigi, grupul "Bucuresti" va merge pe varianta masini personale. Aici am mai observat un aspect, si anume faptul ca doar Radu si Tatiana si-au exprimat deschis disponibilitatea pt a-si oferi masinile personale in vederea transportului, si intr-o mai mica masura MarianaN (sper sa nu gresesc), prin "vocea" lui Mimi.
Grupul fiind format din 10 persoane, cu ceva bagaje, sint ingrijorat intr-o oarecare masura, ca ar fi suficiente doar 2 masini. Ar fi inghesuiala cam mare, pt un drum atit de lung, ca fiecare masina sa aiba 5 persoane+bagaje, nu?... In schimb, daca si Mariana ar veni cu masina, atunci in trei masini s-ar putea grupa 4-3-3 sau 4-4-2 persoane, ceea ce ar fi mult mai confortabil. Deasemenea, a doua varianta 4-4-2, ar fi chiar utila pt persoanele care doresc sa ajunga la o ora rezonabila la destinatie, in sensul ca Radu a mentionat ca va putea pleca din Bucuresti doar dupamasa, ceea ce inseamna sosirea la destinatie, undeva pe la miezul noptii, asa ca el ar putea fi masina de 2 persoane.
Eu am dat doar variante de organizare, totul raminind la latitudinea voastra.