Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011  (Citit de 102701 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
Re: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
« Răspuns #105 : Joi, 04 August 2011, 18:19 »
Iti multumesc Adrian. Sunt convins ca o sa fi un insotitor, o calauza si un prieten pentru toti cei care vor participa. Imi pare si mie tare rau ca nu ajung sa vad partea de traseu mai interesanta, pe care atunci n-am avut timp sa o facem. Azi cand m-a sunat doamna Ana, asa am avut un sentiment familiar, parca nici n-am plecat de la ea. Tare mi-au placut oamenii aceia doi!

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #106 : Joi, 04 August 2011, 20:33 »
Marturisesc public ca totul de pe acest topic m-a condus la decizia a ma alatura voua: prezentarea excursiei, fotografiile de la locul faptei, sfaturile si descriile facute si nu in ultimul rand entuziasmul participantilor (sau  mai  bin e zis a participantelor). Sincere felicitari! In aceste conditii Adrian, cine crezi ca s-a mai speriat de traseul "greu"? ...

Pentru leul Gigi , un sincer La multi ani cu multe ganduri frumoase, de la o colega de zodie!
Sper sa avem ocazia sa ne cunoastem cat de curand.  Pana atunci, o sa ma bu cur din plin de grupul Femina+capitanul Adrian. :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #107 : Vineri, 05 August 2011, 09:07 »
1. Adrian
2. Steliana
3. DanaC
4. Codru
5. DanielaC
6. Mimi
7. NeliTT
8. DoinaV
9.MarianaN
10. Raluca
11.Mihaela_m
12. Ioana T.
13. TatianaB
14. Fortuna777
15. Carmenus
16. Paulette
17. Iulia

Mai sunt doar 3 locuri.

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #108 : Luni, 08 August 2011, 13:24 »
  Actiunea de pe Ceahlau, de la care tocmai m-am intors, ma fac sa vin cu o rectificare, care va fi primita cu usurare (cred), si cu un sfat, care trebuie neaparat urmat de participantii de la Cheile Nerei...
  Se schimba calificativul de traseu "greu", cu cel de traseu de dificultate medie... Greu a fost cu adevarat traseul Izvorul Muntelui - Cabana Dochia. Traseul mai dificil de la Cheile Nerei, nici macar nu se va apropia de dificultatea traseului mentionat anterior, asa ca desi va fi spectaculos, ca dificultate va fi "declasificat"... Eu zic ca-i o veste buna, nu?
  Sfat : invatind din experientele nefericite de la Transfagarasan si Ceahlau, unde unor participanti le-au cedat incaltamintea, iar o persoana a facut chiar o luxatie usoara, datorita nefolosirii incaltamintei adecvate pt trasee montane, as dori sa insist asupra necesitatii procurarii de incaltaminte rezistente, care sa protejeze si sa acopere glezna, iar talpa acestora sa fie bine fixata (lipita ferm, sau cusuta), si cit mai profilata, pt a obtine aderenta maxima pe traseu.

Offline radu

• Full Member
  • Mesaje postate: 194
« Răspuns #109 : Luni, 08 August 2011, 18:38 »
pai deci adica cred ca ma inscriu si eu,
 acuma daca tot am iesit din adormire
       sa nu pierd antrenamentul
Zambetul e ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa mergi mai departe. :)

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #110 : Luni, 08 August 2011, 18:43 »
sa inteleg ca daca vii tu se face karaoke si in aceasta excursie??? mmmmm mi-ar place sa vad si eu o mostra.

Offline radu

• Full Member
« Răspuns #111 : Luni, 08 August 2011, 18:48 »
asta era o intrebare sau o sugestie subtila ? :D
sa inteleg ca daca vii tu se face karaoke si in aceasta excursie??? mmmmm mi-ar place sa vad si eu o mostra.
Zambetul e ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa mergi mai departe. :)

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #112 : Luni, 08 August 2011, 18:52 »
ESTE  o cerere imperioasa!!!!! Adica, ne lasam noi la ceilalti? As propune chiar un concurs

Offline radu

• Full Member
« Răspuns #113 : Luni, 08 August 2011, 19:12 »
pentru cine este interesat de ceva documentare aveti mai jos 2 exemple

http://bogdanbalaban.ro/index.php?%20action=articole_full&id=151

http://bogdanbalaban.ro/index.php? action=articole_full&id=150

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #114 : Luni, 08 August 2011, 19:18 »
cate vesti bune: traseul greu a fost descalificat si in plus o sa avem si karaoke!...
se pare ca o sa avem cu toti o saptamana buna cu un asa debut :)

(pentru Adrian: am inteles sugestia/cerinta de a avea incaltamintea potrivita pentru drumetii pe munte, adica bocanc. multumesc pentru informatiile si sfaturile date)

O zi buna tuturor.

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #115 : Marți, 09 August 2011, 06:56 »
@Radu - Ma bucur ca vrei sa te alaturi, si tu, grupului de "aventurieri" de la Cheile Nerei. Ma bucur deasemenea ca "tortura" fizica (si psihica?...) la care ne-a supus Ceahlaul, nu te-a descurajat, ci, mai mult, se pare ca te-a ambitionat... Bravo.
  Acum, asa cum stii, Gigi e plecat, dar la intoarcere, sau poate chiar de acolo unde e, iti va confirma inscrierea in grup.
  Sa ne vedem cu bine la Cheile Nerei.

O zi faina sa ai.

P.S. Sint curios sa vad si eu poza aia cu "pinza". Mi-o poti trimite, te rog, la adresa hadrian1969@yahoo.com?
P.P.S. Onorabila invitatia ta de a gazdui, la nevoie, pe cei care au treaba prin Bucuresti, mai mult de o zi. Mi-ar fi prins bine o astfel de "oferta", in ianuarie, cind m-am intors din Irak, si am  ratat acceleratul de Tg.Mures, cu numai 10 minute, si a trebuit sa-mi petrec noaptea in sala de asteptare a Garii de Nord, la vreo 10 grade (da' tot mai bine decit afara unde erau -16). 

Offline radu

• Full Member
« Răspuns #116 : Marți, 09 August 2011, 11:54 »
 La restaurantul cabanei:
- Cabanier!
- Da, va rog...
- Mai prajeste-mi putin puiul asta, ca mi-a mancat toata salata!

Offline radu

• Full Member
« Răspuns #117 : Marți, 09 August 2011, 12:14 »

Offline radu

• Full Member
« Răspuns #118 : Marți, 09 August 2011, 15:32 »
intrebare : sunt eu singurul caruia i se pare ca e un pic cam mult sa incepem de joi ?

o vinere o inghesui mai usor da deja daca bagi si joi cam iti dai peste cap toata saptamana

mai sunt si altii care ar vrea sa reevaluam programul si sa incepem de vineri ?

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #119 : Marți, 09 August 2011, 16:26 »
@Radu - Pai, uite de ce nu se poate face doar de vineri : "recunoasterea" facuta acum vreo luna la Cheile Nerei am facut-o de vineri, si n-am avut timp decit de traseul mai lejer, nicivorba sa fie timp si pt traseul mai spectaculos.
  Cheile Nerei sint destul de departate, atit de Bucuresti, cit si de Moldova sau Ardeal, doar Oltenia e ceva mai aproape de Banat, unde se afla acestea. Prima si ultima zi sint "papate" cu drumurile spre, si de la, Cheile Nerei, ziua doi ar fi pt traseul usor, poate chiar doua trasee mai usoare, asa, ca incalzire, iar a treia zi este pt traseul "mediu".
  Crede-ma, nu degeaba Gigi a schimbat durata excursiei de la 3 la 4 zile.