Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011

<< < (10/81) > >>

hadrian:
.

pe_jumate:
nu imi dau seama de ce, dar eu nu pot citi nimic in dreptul postarilor lui @hadrian de la acest topic.. apare doar un spatiu gol..

e ceva "moderat"? sau am eu probleme cu setarile?

almi_gabi:
carmen , citeste aici la probleme tehnice ce a scris bogdan  :)

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,537.105.html 

momentan schimba din profil setarea pe limba engleza  :)

Codru:
Buna seara tuturor, si bine v-am gasit ; e pentru prima data cand scriu, si din momentul in care am vazut excursia mi-am promis ca nu o sa o ratez. (Asta mai ales dupa ce am vazut 'pe viu' Plitvice :)). Vreau sa ma inregistrez pe lista de participanti pentru excursia asta... cu 2 locuri , fotografiile au convins-o si pe o amica ca e ' musai ' sa vina . Deci astept indicatii pentru restul detaliilor . Multumesc

hadrian:
@Codru - Mă bucur că ai căzut şi tu "pradă" farmecelor Cheilor Nerei. Sînt sigur că cei ce vor participa vor fi "rupţi" de plăcută oboseală, la finalul traseului "greu", iar cei ce vor parcurge chiar şi doar traseele lejere, vor fi surprinşi că în urma efort minim şi-au putut bucura ochii, şi sufletul, cu nişte imagini nebănuit de frumoase, care exced cu prisosinţă efortul depus... iar amintirile rămase...
  Instrucţiuni de înscriere se găsesc la finalul primului comentariu al acestui topic (al Admin-ului), iar cei înscrişi vor fi contactaţi de Gigi, sau Samiza. E sînt doar "ghidul" acţiunii, sper să devin şi sufletul ei, iar cînd se va fi sfîrşit, să am sentimentul plăcut al lucrului dus cu bine la capăt, şi satisfacţia personală că, pe lîngă "cîştigurile" vizuale, datorate locurilor ce le vom vedea, am să cîştig şi... prieteni, noi şi adevăraţi...
  "Dospeşte" lista :
1- Mimi
2- hadrian
3- Codru (+o "amică")
4- Micaela, poate...
5- ...     

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă