Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
hadrian:
Cheile Nerei - participanţi?
Deşi, aşa cum am mai precizat, sînt doar coordonatorul excursiei (un fel de responsabil&ghid), organizatorul fiind tot Gigi, şi deşi mai sînt 5 săptămîni pînă atunci, aş dori să ştiu cam cîte persoane, şi din ce zone a ţării, ar dori să participe la aceasta, şi dintre acestea, care cred că pot participa şi la traseul "greu".
Sînt interesat de aceste lucruri deoarece mă simt responsabil pt reuşita excursiei, şi doresc să acopăr cît mai multe puncte din cele ce concură la logistica şi la buna organizare a ei, şi deşi nu doresc să vorbesc în numele Admin-ului, sînt convins că şi el este interesat de aceste lucruri, avînd în vedere specificul acestei excursii, deosebit de al altora.
Mimi:
Eu m-am inscris deja .
Astept confirmarea si instructiunile pt.plata.
Voi participa la ambele trasee.
Multumesc pt. papucei,sint foarte frumosi!
hadrian:
Aha, deci s-a spart gheaţa...
Atunci iau un creion, îl ascut bine, bine, şi încep să scriu lista "nebunilor" ce au curajul să dea piept cu Cheile Nerei:
1.hadrian
2.Mimi
3.------
micaela:
si eu m-as fi incumetat, cu bucurie, la un traseu oricat de greu dar, din pacate, spre inceputul lui septembrie voi fi plecata... si cum acum nu stiu exact intervalul plecarii, inca nu pot sa-mi fac publica intentia de a participa la excursia asta. voi sti sigur, mai incolo, prin august.
care este intervalul exact in care se desfasoara excursia?
micaela:
a, da, 25-28 august.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă