Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011

<< < (74/81) > >>

julia:

--- Citat din: Tatiana din Marți, 30 August 2011, 00:36 ---
Cand si unde ne revedem?!   

--- Terminare citat ---

gind la gind cu bucurie !! si eu ma gindisem sa dau o strigare mai spre weekend (asta sau celalalt) pt bucuresteni.
adica as striga eu si pina la arad cluj moldova sau mures dar mi-e ca ragusesc degeaba ...

Tatiana poate dai tu semnalul cind vei primi CD lui Adi si ne stringem cu toti?

v_doina:
O poza mai deosebita.

hadrian:
  Buna dimineata, tuturor.

In dimineata asta am trimis CD-uri cu pozele facute de mine catre 5 destinatii : Bucuresti(Tatiana), Piatra Neamt(Laura), Iasi(Paula), Arad(Neli) si Cluj(Daniela). Rog celelalte persoane participante, din zonele respective, sa contacteze destinatarele CD-urilor, pt a le copia, daca au nevoie. Eu zic ca merita, fiindca imaginile mele sint luate, poate, din alta perspectiva decit a celorlalti, zic eu...
  Elena (Oltenita), si Mihaela(Constanta), va rog sa-mi spuneti daca aveti posibilitatea sa le luati de la Tatiana, sau, daca nu, sa-mi trimiteti mesaj personal cu adresele la care sa va trimit cite un CD, ok? 

julia:
Am uitat sa va spun ca pentru noi peripetiile nu s-au terminat in padure. Pe drumul de intoarcere cind depaseam un TIR pe autostrada, o roata a zburat milimetric prin fata noastra. Tatiana “regina soselelor” nu a avut nicio tresarire si a depasit cu calm momentul.

DanaC:

--- Citat din: v_doina din Marți, 30 August 2011, 09:29 ---O poza mai deosebita.

--- Terminare citat ---

--- Citat din: hadrian din Marți, 30 August 2011, 10:50 ---  Buna dimineata, tuturor.

In dimineata asta am trimis CD-uri cu pozele facute de mine catre 5 destinatii : Bucuresti(Tatiana), Piatra Neamt(Laura), Iasi(Paula), Arad(Neli) si Cluj(Daniela). Rog celelalte persoane participante, din zonele respective, sa contacteze destinatarele CD-urilor, pt a le copia, daca au nevoie. Eu zic ca merita, fiindca imaginile mele sint luate, poate, din alta perspectiva decit a celorlalti, zic eu...
  Elena (Oltenita), si Mihaela(Constanta), va rog sa-mi spuneti daca aveti posibilitatea sa le luati de la Tatiana, sau, daca nu, sa-mi trimiteti mesaj personal cu adresele la care sa va trimit cite un CD, ok? 

--- Terminare citat ---

Era cat pe-aci sa dau 'Report to moderator ". Ce-i cu mesajul asta sec? Fetele sunt dragute pe aici, plang, se extaziaza si tu nu zici decat ca ne trimiti Cd-ul? Ce faci? Cum te simti, te-ai mai revenit?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă