Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011

<< < (73/81) > >>

Codru:
of, of, of ...ca mai am putin si imi dau lacrimile de bucurie citindu-va mesajele si parerile! A fost minunat ! Incepand de la peisajele ce ne-au dus pana acolo , continuand cu salbaticia naturii prea putin atinsa,  pana la oamenii minunati pe care i-am cunoscut acolo. S-au intamplat multe lucruri minunate si am avut de toate, n-a lipsit absolut nimic, chiar si vremea a fost superba (da, inclusiv vanticelul ala care a tinut multa lume treaza peste noapte :) ) ; De organizare ce sa mai zic si eu , nu pot decat sa parafrazez 'o clasica in viata 'de mai sus : jos palaria! Gazdele minunate! Locatia ...splendida .Eu am venit inapoi cu linistea si limpezimea aceea care iti umple sufletul si care pe mine m-a adus inapoi acasa mai plina de viata si de energie. Poate nu am harul sa exprim prin cuvinte tot ceea ce  sufletul simte acum cand totul este p[roaspat in minte dar cu siguranta e de tinut minte, si va multumesc tuturor. Filmuletele sunt grozave : felicitari fetelor - ati facut o treaba extraordinara; iar fotografiile tuturor  vorbesc singure. Bravo!

julia:
pt cei care mi-au cerut filmuletul:

http://dl.transfer.ro/Cheile_Nerei-transfer_RO-29aug-21440c.rar

janeta:

--- Citat ---si de mine nu ??  ???  ???
--- Terminare citat ---

pai tu parca nu fusesi la Beusnita ...

de tine , gabitz, mi-e dor ... si dor de Adriatica :)) :-*

Tatiana:
Dragelor sunteti toate niste scumpe si deja  mi-e tare dor de voi citindu-va! Fiecare cuvintel si fiecare poza mi-au mers la suflet si ma simt din nou Acolo. Daca continuati asa o sa pish ochii in fiecare dimineata si seara cand va vad si va simt pe ecran.

Eu mi-s prin santierele bucatariei asa ca nu ma pot lungi in cuvinte dar va iubesc pe toate ....si pe cei doi barbati care au avut atata grija de noi!

Cand si unde ne revedem?!

almi_gabi:

--- Citat din: janeta din Luni, 29 August 2011, 23:52 ---
pai tu parca nu fusesi la Beusnita ...

de tine , gabitz, mi-e dor ... si dor de Adriatica :)) :-*

--- Terminare citat ---

jani, n-am fost la Beusnita ... da' tare  as fi mers  ;D ...... dar am cotit nitel catre Adriatica 8) de care si mie mi-e deja dor

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă