Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011

<< < (67/81) > >>

fngrama:
Dragelor si dragilor,

Cu umilinta va rog, care aveti si care puteti, sa imi trimiteti pozele in care apar (si orice alte poze care doriti sa le impartasiti) pe adresa fngrama@gmail.com.

Alea bune,
Florin-Nicolae

craluca:
Buna ziua dragii mei!

Cand m-am inscris la aceasta excursie stiam ca n-are ce sa fie rau, dar CHIAR ATAT DE FRUMOS, nu-mi inchipuiam sa fie. Fara exagerari, mi-a intrecut asteptarile ... Ma simt de parca m-am indragostit! Asta este sentimentul; de aici va dati seama: sunt cu capul in nori... MULTUMESC celor care se fac "vinovati" de aceasta initiativa : comunitate-forum-vacante, MULTUMESC oamenilor deosebiti (copii mari de fapt) cu care am petrecut acest sejur, lui Adi - minunatul ghid (recunosc ca m-a cucerit ) si in particular Divinitatii pentru ca ne-a adunat din toate colturile tarii si pentru ca ne-a aratat cam cum e pe la El pe-acasa...
Asta inseamna sa te umpli de iubire, cam ce simt eu acum, o extindere a eu-lui,ceva bine si frumos, ... mai multe nu stiu ce sa spun, n-am cum...cine stie, intelege... VA IUBESC!!!!

multumesc pt poze!
cu dragoste, Raluca

craluca:

--- Citat din: Mimi din Luni, 29 August 2011, 12:57 ---Cam atat,deocamdata!
Gigi,iti multumim ca ai ales un loc atat de frumos pt. noi!
Adi,iti multumim pt. ca ai pus atata suflet in aceasta actiune!
Ma bucur ca am cunoscut atatia oameni frumosi si la suflet si la chip!
Sper sa ne revedem in cat mai multe locuri frumoase!
P.S. In masina Marianei din Bucuresti a ramas o bluza de "fleece"(sper ca asa se scrie),de culoare roz,cu fermoar.Cui ii lipseste de la inventar?

--- Terminare citat ---

Draga Mimi,
Eram deja indragostita ! este a mea jacheta - asta inseamna ca se cere o alta excursie...

fortuna777:
...o libelula foarte prietenoasa care s-a asezat pe degetul meu atunci cand am intins mana spre ea...adaptata perfect la culorile mediului in care traieste: nuante de verde si turcoaz
...si care s-a lasat fotografiata ca la o adevarata sedinta foto...

...imagini de poveste... natura ireala in culori si nuante  de neinchipuit,  in fata carora am ramas muta de uimire...

...ultimul "balcon", despre care acum pot sa recunosc ca mi-a dat fiori, pentru ca avea portiuni unde era foarte ingust, alunecos si nu era prevazut cu coarda...Acolo am facut-o pe viteaza ;D...ca mai urmau si altii dupa mine si nu vroiam sa-i sperii ;D ;)

NeliTTT:

--- Citat din: fortuna777 din Luni, 29 August 2011, 11:23 ---Neli, e extraordinar ce am primit de la tine.  :D Poate n-ar strica sa pui si aici ceva asemanator,... poate nu cu fetele noastre atat de vizibile, sa se bucure si altii de minunile vazute si sa inteleaga toata lumea ce grozavi si temerari am fost, cei care ne-am incumetat sa parcurgem asa un traseu  ;) :-*

--- Terminare citat ---

Dragi viperini, filmul pe care l-am trimis fiecaruia dintre voi este facut de Doina, ea merita laudele si multumirile. Doar ca noi lucram in echipa, eu actorul de pe scena, in lumina reflectoarelor, iar ea in spatele camerei de filmat. Filmul este facut pentru noi, cu fetele noastre. Nu-l voi publica pe forum. E AL NOSTRU, al celor 20 care am fost acolo, pentru ca Doina si cu mine vrem sa ne amintim si de fetele noastre peste o vreme. O sa primiti, de asemenea, fiecare dintre voi setul de poze facut de Doina, dar in particular pe adresele de e-mail. Dintre pozele pe care le-am facut si care s-ar putea pune pe forum, ce sa zic, probabil sunt cam aceleasi cu cele care deja au fost puse, ca doar fiecare a facut cam aceleasi poze.
Trimiteti-mi adresele de e-mail in mesaj personal cei care doriti setul de poze. Adi, tu trimite-mi adresa reala.
Si eu sunt incantata de aceasta actiune SC. Nu stiu ce as putea adauga la ce s-a mentionat deja. Tre sa fii poet sa stii sa descrii in cuvinte tot ce am vazut si tot ce am trait zilele astea. Iar eu nu sunt. Ma multumesc sa fiu clovnul cu minte de copil care v-a binedispus, si de care unele dintre voi si-au adus aminte si m-au mentionat "pe ici pe colo, prin partile esentiale". In aceeasi masura imi amintesc si eu cu drag de voi, si voi stiti care sunteti cele cu care am ras cel mai mult, nu mai are rost sa dau nume. Tot ce-mi doresc acum este sa mai am parte de alte intalniri cu voi, si asta cat mai repede. Sa aveti o zi buna.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă