Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
fortuna777:
multumim Doinei pentru film si tie Neli pentru ca ne-ai distrat :-*
julia:
Si eu am poze cu oameni. Mai multe sunt cu cei care au stat in grupul meu si in raza mea vizuala, imi pare rau ca nu am cu toti la fel de multe. Majoritatea sunt cu spatele sau in pozitii ciudate si caraghioase si e pacat sa rid numai eu de voi. Glumesc ... sunteti toti frumosi si dragalasi. Le pun pe transfer.ro si trimit link in seara asta la adresele pe care le stiu de pe forum. Cine le vrea si nu a primit link-ul sa strige la mine pe MP, ok?
luciamanta:
Felicitări, dragilor pentru ceea ce aţi văzut, pentru ceea ce aţi simţit şi trăit! Felicitări Iulia pentru filmuleţ, felicitări tuturor pentru poze, filmuleţe si impresiile împărtăşite nouă!
mihaela_m:
Nu stiu ce s-ar mai putea spune fata de ce s-a spus.Tin sa-i multumesc lui Adrian pentru efortul depus.I-am cunoscut abilitatile de organizator - inca pastrez benzile pentru vipere , de bucatar- pizza aia trebuie sa aiba un secret de a iesit asa buna, de camarad- cu sfaturile prin locurile dificile si mana de ajutor intinsa, de povestitor- cand intrebam cat mai este pana la capatul traseului :). M-am intalnit cu prieteni vechi si mi-am facut altii cu care astept sa ne vedem in actiuni SC viitoare.
Va doresc numai bine pana la buna revedere !
janeta:
bun venit calatorilor !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă