Arhiva > Arhiva
Gandeste pozitiv
Caroline:
Exista si cursuri pentru adulti!
balanta:
sau autodidact in timpurile noastre!
julia:
se invata gindirea pozitiva in trecut ?!? mai sa fie , eu as zice ca suntem campioni la contrariu. numa cind ma gindesc la Miorita si-mi vine sa-mi dau palme de roman ce sunt.
daliana:
nu in trecutul istoric al poporului nostru ,ci in copilaria fiecaruia din noi.
janeta:
--- Citat ---uma cind ma gindesc la Miorita si-mi vine sa-mi dau palme de roman ce sunt.
--- Terminare citat ---
Miorita m-a calcat si pe mine pe nervi de cand am luat cunostinta de continutul ei . adica sa stau ca prostu` si sa astept sa mi-o traga aia la capatana , ba sa ma mai si ocup propriile-mi funerarii ca sa nu le creez alora nici cel mai mic disconfort . nu , multumesc , la mine Miorita nu a prins deloc oricat de mult s-a insistat pe ea in programa scolara de acu` 50 de ani si pana in prezent . pai n-am eu barda ? ( mai nou m-am modernizat , am bazooka ) , pai n-am eu caine ? n-am eu o mioara desteapta ( contrariu a ceea ce se stia despre oi ) pe post de spion bine disimulat in blana creata ? si cand ai tot ce-ti trebuie in dotare , de ce sa astepti sa fi palit in moalele capului si sa-ti lasi familia de izbeliste fara turma , fara branza , fara nimic , doar de dragul de a nu riposta ? prost exemplu il da Miorita si , din punctul meu de vedere il trimit ramburs la cei care si-au dorit sa mi-l insusesc impreuna cu complimentele de rigoare pentru mama lor .
na , jul , ca m-am ambalat si numai tu esti de vina ca-mi amintisi de faimoasa Miorita :o
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă