Arhiva > Arhiva
Gandeste pozitiv
nicko:
Citind ce ati scris pe aici, mi-am amintit inevitabil de pictura mea de la Sibiel si de ceea ce mi-a zis adminul atunci. Am folosit culor inchise: foarte mult negru si gri, ceea ce denota pesimism. De altfel, si in gardroba mea se gasesc lucruri inchise la culoare.
Eu cred ca a gandi pozitiv sau nu tine doar de tine. De ceea ce alegi tu sa fii, de cum vrei tu sa fii. Atunci cand ramanem in negura si alegem asta, desi e vorba de ceva urat, ramanem acolo petru ca ne e un spatiu familiar. Un spatiu al durerii, clar, dar unul pe care il cunoastem. Aici apare fenomenul schimbarii. Cat de greu e sa te schimbi si cum reuseti sa te schimbi?
Eu mai cred ca totul e legat de stima de sine, de incredrea pe care o ai in tine insati. Daca ai incredere in tine, poti avea si in altii. Daca unii te dezamagesc, cu siguranta vor fi altii care nu o vor face. Daca ai incredere in tine si te iubesti pe tine insati suficient de mult, poti trece peste orice obstacole.
capsuna:
Niko eu cred ca ti-ar sta f. bine in alb, galben, lila, rosu...Deci SCHIMBA GARDEROBA!!!!!
nicko:
Inteles, sa traiti! :) azi am tot negru pe mine. Cred ca ma duc la cumparaturi in week-end.
capsuna:
Astept foto in culori pastel araboaico!
emanuellen:
Ce bine a fost acum o saptamina..... :-* De gindirea pozitiva depinde chiar si sanatatea noastra..eu pentru ca am trecut prin foarte multe a inceput sa fie un mod de viata..Va dati seama,atunci cind sotul meu poate mai avea zile,cineva pe strada mi-a zis ca arat asa de bine ca nu se vede prin ce grozavie trec..Asta a fost cind am avut 39 ani,atunci am inteles ca cu atitudinea mea l-am tinut pe sotul meu inca mult timp printre noi si am insuflat copiilor mei crezul in ziua de miine.Noi nu avem voie sa fim tristi,sa plingem,pentru ca pierdem enegie si de aceasta energie avem nevoie sa putem face pasul mai departe.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă