Arhiva > Arhiva

Cum poti ajuta proiectul Singles Camp?

<< < (2/20) > >>

Lunaintrestele:
Hop si eu cu o mana de ajutor:)
Ma intrebam daca e cineva on prin zona....sau am putea face o tema cu o ora de intalnire...zic si eu ...asa sa nu vb singuri pe aici :)

admin:
Nu esti singura, iti urez ca gazda, bine ai venit!

almi_gabi:

--- Citat din: Lunaintrestele din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:16 ---Hop si eu cu o mana de ajutor:)
Ma intrebam daca e cineva on prin zona....sau am putea face o tema cu o ora de intalnire...zic si eu ...asa sa nu vb singuri pe aici :)

--- Terminare citat ---

Bine ai venit si cum spune Admin nu esti singura.
Ca sa vezi cine e prin zona acceseaza lista membrilor si o sa vezi ca cei care sunt pe forum au in dreptul nick-ului un buton care este aprins verde.

Lunaintrestele:
Va multumesc!..da cum sunt destul de "bagareata" deja am vazut toate astea:).
Interesant proiectul ...eu am aflat la Tv acum o ora si am dat un google :)...un gen de actiune asemanatoare mai mult sau mai putin cu aceata ma tot indeamna si pe mine de ceva timp sa fac la mine in oras....deci se pare ca nimic nu e intamplator.

almi_gabi:

--- Citat din: Lunaintrestele din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:30 ---Va multumesc!..da cum sunt destul de "bagareata" deja am vazut toate astea:).
Interesant proiectul ...eu am aflat la Tv acum o ora si am dat un google :)...un gen de actiune asemanatoare mai mult sau mai putin cu aceata ma tot indeamna si pe mine de ceva timp sa fac la mine in oras....deci se pare ca nimic nu e intamplator.

--- Terminare citat ---

Atunci se pare ca avem un membru de baza pe aici. Poate colaborezi cu Admin si orasul tau va avea o comunitate Singles Camp.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă