Arhiva > Arhiva
Cum poti ajuta proiectul Singles Camp?
Lunaintrestele:
Da , pot fi un membru de baza si imi doresc asta, dar sunt adepta faptelor si nu a vorbelor:)
almi_gabi:
--- Citat din: Lunaintrestele din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 20:37 ---Da , pot fi un membru de baza si imi doresc asta, dar sunt adepta faptelor si nu a vorbelor:)
--- Terminare citat ---
Eu iti doresc succes si cand pui bazele in Constanta la proiectul tau. Vin si eu pe acolo. Soarele, plaja si marea sunt locatia ideala pentru mine.
Lunaintrestele:
E o idee sa imbinam Marea cu Muntele, nu?
mihaela:
Buna! Imediat ce am vazut stirea la TV am dato cautare pe google si am sunat o prietena. Bravo pentru initiativa!!! Ideea o aveam si eu de foarte mult timp, dar nu am avut resursele necesare ca sa o pun in practica. Dar, promit sa fiu o participanta activa pe forum si poate chiar prezenta in tabara din aprilie :-)
Mult succes!
admin:
Depinde de voi cum veti putea sa organizati si sa mentineti in orasele in care locuiti, cluburile. Incepand din mai o sa ne intalnim la voi acasa si o sa incepem sa construim. Nucleul este foarte important, in jurul lui se poate realiza totul. Dar sunt atat de multe de povestit despre cum se organizeaza un club incat nu-mi ajunge noaptea asta. Incep doar cu cateva din ceea ce presupune: un grup leader, un numar suficient de membrii, o relatie buna cu 2-3 proprietari de sali de diferite marimi, functie de evenimentul care se organizeaza, petrecere, conferinta, intalnire cu personalitati, workshop etc, comunicare permanenta, initiativa...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă