Arhiva > Arhiva

Cum poti ajuta proiectul Singles Camp?

<< < (9/20) > >>

Saturnianul:
Nu stiu de ce pentru unii, locul unde se petrece o intilnire este pus pe acelasi nivel cu spiritul in care se organizeaza intilnirea. Daca e o sala de conferinte = sedinta; daca e un restaurant/bar/cafenea = intilnire relaxata. Pentru mine conteaza spiritul in care e organizata. De ce si pentru ce vin oamenii la acea intilnire.

Am avut "ocazia" de a participa la o adunare de firma cu personal, sefi, oameni din conducerile caselor judetene de sanatate si pacienti care avea ca scop declarat relaxarea, neformalizarea si cunoasterea reciproca, mediul fiind undeva la munte (Moeciu de Sus) unde lumea se aduna in restaurantul pensiunii. Ei bine, eu m-am simtit ca la sedinta ;D

silviu:

--- Citat din: saturnianul ---Nu conteaza ca e restaurant, cafenea sau bar.
--- Terminare citat ---
aici nu te contrazic. dar daca e o sala de clasa, unde stau cuminte in bancutza si ascult povestile celor care ies la tabla, se cam schimba situatia. refuz din start sa particip la o asemenea intalnire, dar cum nici pana acum nu am participat la vreuna, nu ar fi o mare pierdere :D
--- Citat din: saturnianul ---Se poate transforma tot in sedinta daca ne intilnim pentru ca TREBUIE si nu pentru ca VREM
--- Terminare citat ---
in momentul in care alegem o terasa (bar, restaurant, crama) si ne intalnim acolo in, sa zicem, fiecare zi de joi, e clar ca forumistii vin daca VOR si nu musai pentru ca TREBUIE. si poate unii nu au chef si timp sa vina joia asta, dar vin joia viitoare; localul ramane tot acolo, iar intervalul orar stabilit ramane neschimbat. in schimb, cand esti anuntat ca peste 2 saptamani, fix la ora 16 avem inchiriata o sala de clasa pentru 3 ore, parca te cam simti constrans :-\ 

Ayouni:

--- Citat din: Saturnianul din Joi, 17 Iunie 2010, 18:31 ---Nu stiu de ce pentru unii, locul unde se petrece o intilnire este pus pe acelasi nivel cu spiritul in care se organizeaza intilnirea. Daca e o sala de conferinte = sedinta; daca e un restaurant/bar/cafenea = intilnire relaxata. Pentru mine conteaza spiritul in care e organizata. De ce si pentru ce vin oamenii la acea intilnire.

Am avut "ocazia" de a participa la o adunare de firma cu personal, sefi, oameni din conducerile caselor judetene de sanatate si pacienti care avea ca scop declarat relaxarea, neformalizarea si cunoasterea reciproca, mediul fiind undeva la munte (Moeciu de Sus) unde lumea se aduna in restaurantul pensiunii. Ei bine, eu m-am simtit ca la sedinta ;D

--- Terminare citat ---

asta din simplul motiv, saturnis dearest, ca atitudinea noastra fata de ceva sau cineva este cea care hotaraste cum sa ne simtim. noi hotaram daca ne simtim bine sau nu, noi hotaram daca suntem frumosi sau nu, noi hotaram daca suntem fericiti sau nu. pare simplist dar este dureros de adevarat!

Ayouni:

--- Citat din: Saturnianul din Joi, 17 Iunie 2010, 18:16 ---@Ayouni, n-am inteles prea bine daca esti de acord cu mine sau nu, dar nu asta are importanta. Important e ca trebuie sa aflam un pic mai mult unii despre ceilalti, indiferent daca o facem intr-o sala de conferinta, stind pe bordura, la terasa, la iarba verde pe patura sau in virf de munte.

Cit despre sedinta si intilnire de grup, sa zic clar care e pentru mine diferenta intre cele doua. Sedinta e o adunare la care te duci fiindca TREBUIE si de NEVOIE, indiferent cu ce denumire este cosmetizata. Intilnirea de grup e aia la care te duci fiindca VREI si de PLACERE. Mediile in care se desfasoara oricare din cele doua sunt irelevante. Te poti afla la sedinta si daca esti pe o pajiste cu cosul de picnic in fata si paletele de badminton alaturi ;)

--- Terminare citat ---
de acord cu tine, astrul meu favorit... dar daca e vorba de pajiste si cos de picnic, poate sa fie si sedinta, n-am nimic impotriva si nici nu ma abtin. dar crezi ca numele mai are vreo importanta?!   

Saturnianul:

--- Citat din: Ayouni din Joi, 17 Iunie 2010, 21:30 ---de acord cu tine, astrul meu favorit... dar daca e vorba de pajiste si cos de picnic, poate sa fie si sedinta, n-am nimic impotriva si nici nu ma abtin. dar crezi ca numele mai are vreo importanta?!   

--- Terminare citat ---

A avut vreodata importanta cum s-a numit? Important a fost cum te-ai simtit :) Poa' sa-i zica si... sedinta  ;D Daca io nu ma simt ca la sedinta, ce conteaza? Un party nu e party decit daca simti ca-i party. Ma rog, lucrurile-s mai ciudate p-aici pe Saturn :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă