Autor Subiect: Frica  (Citit de 53419 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

nicko

• Vizitator
Re: Frica
« Răspuns #45 : Duminică, 25 Aprilie 2010, 23:17 »
Neaparat sa-ti iei cartea cu teste 13 din 15, din ea se dau intrebarile, sau f asemanatoare. Iar examenul nu e greu, incomparabil mai usor fata de cel initial.
asa o sa fac, daca zici tu. :) eu am inceput de azi cu ceva teste de pe net tot din categoria asta

nicko

• Vizitator
« Răspuns #46 : Duminică, 25 Aprilie 2010, 23:20 »
Acum e sezonul potrivit pentru roz :D Incearca intai o nuanta pala si ai sa vezi ca iti va placea!
sper ca vii si tu la tabara viitoare. Atunci ma voi stradui sa te multumesc si pe tine si pe mine cu imbracaminte in culori mai vii :)

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #47 : Duminică, 25 Aprilie 2010, 23:24 »
As fi vrut sa vin macar 2 zile dar dupa vestile "bune" de astazi, mi-am cam schimbat planurile...asta este...alta data

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
« Răspuns #48 : Duminică, 25 Aprilie 2010, 23:34 »
Discutam de frica...
Am avut ieri un accident cu masina. Nimic grav, fara raniti. Recunosc ca mi-e frica sa nu-mi fie frica sa mai conduc din nou.
Acum am citit printre topice...
Imi pare rau. Stiu, ca nu e usor de trecut peste eveniment, dar sunt convinsa, ca ai invatat din el ce trebuia invatat. Se mai intampla. Au patit-o si altii... Curaj si atentie sporita ! Frica ? nu te ajuta la nimic, uita cuvantul, inlocuiestel cu precautie  ;)

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #49 : Duminică, 25 Aprilie 2010, 23:58 »
driving @nicko!  fara frico! se mai intampla chiar si la copii mai mici... mi-a atras ca ai spus ca ai avut o stare asa mai depre. pai atunci este momentul cand atentia noastra nu prea umbla pe acasa si ne trezim cu vreo surpriza neplacuta. bine ca s-a lasat doar cu o luna suspendare.  mie mi l-au luat acum mai multi ani pentru trei luni, a fost prima data cand pateam asa ceva dar am meritat-o din plin... mi-e si rusine sa spun ce-am facut dar in acel moment eram si depre si mai eram in masina cu 3 persoane, care mai de care vorbind mai tare. si cateva secunde am uitat ca eu eram la volan! am avut un noroc super dar politistii postati dupa niste copaci m-au prins si m-au taxat, si amenda si carnet luat.  dar mi-am zis ca a fost amenda cea mai bine platita. 
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

nicko

• Vizitator
« Răspuns #50 : Luni, 26 Aprilie 2010, 01:12 »
As fi vrut sa vin macar 2 zile dar dupa vestile "bune" de astazi, mi-am cam schimbat planurile...asta este...alta data
draga mea, la ce vesti te referi?

nicko

• Vizitator
« Răspuns #51 : Luni, 26 Aprilie 2010, 01:13 »
Discutam de frica...
Am avut ieri un accident cu masina. Nimic grav, fara raniti. Recunosc ca mi-e frica sa nu-mi fie frica sa mai conduc din nou.
Acum am citit printre topice...
Imi pare rau. Stiu, ca nu e usor de trecut peste eveniment, dar sunt convinsa, ca ai invatat din el ce trebuia invatat. Se mai intampla. Au patit-o si altii... Curaj si atentie sporita ! Frica ? nu te ajuta la nimic, uita cuvantul, inlocuiestel cu precautie  ;)
e asa placut sa aud incurajari de la voi la acest mod! :)

nicko

• Vizitator
« Răspuns #52 : Luni, 26 Aprilie 2010, 01:18 »
driving @nicko!  fara frico! se mai intampla chiar si la copii mai mici... mi-a atras ca ai spus ca ai avut o stare asa mai depre. pai atunci este momentul cand atentia noastra nu prea umbla pe acasa si ne trezim cu vreo surpriza neplacuta. bine ca s-a lasat doar cu o luna suspendare.  mie mi l-au luat acum mai multi ani pentru trei luni, a fost prima data cand pateam asa ceva dar am meritat-o din plin... mi-e si rusine sa spun ce-am facut dar in acel moment eram si depre si mai eram in masina cu 3 persoane, care mai de care vorbind mai tare. si cateva secunde am uitat ca eu eram la volan! am avut un noroc super dar politistii postati dupa niste copaci m-au prins si m-au taxat, si amenda si carnet luat.  dar mi-am zis ca a fost amenda cea mai bine platita. 
depre asta asta e rea tare :) hai, sa scapam de ea. sau sa o diminuam! :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #53 : Luni, 25 Aprilie 2011, 13:56 »
Am intalnit 2 modalitati diferite de a vorbi despre frica:

1.Frica este o emotie adesea inconstienta – de cele mai multe ori ne dam seama cat de frica ne este dupa ce a trecut evenimentul cu pricina.

2.Se spune ca atunci cand ti-e frica de ceva de aia nu scapi.

Care dintre ele sa fie adevarata?

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #54 : Luni, 25 Aprilie 2011, 16:45 »
 :P
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/Bpto5bXGqHg?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
nihil sine deo

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #55 : Luni, 25 Aprilie 2011, 16:56 »
Miruna Oprea - Nu mi-e frica de BauBau

steli,parca lipsea ceva pe aici  ;D ;D

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #56 : Luni, 25 Aprilie 2011, 17:41 »
da ... frica si bau-bau
nihil sine deo

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #57 : Luni, 25 Aprilie 2011, 17:56 »
da ... frica si bau-bau

daca zici tu!  atunci ....... bine ai revenit   ;D ;D

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #58 : Luni, 25 Aprilie 2011, 18:59 »
bun gasit, gabita!
nu-ti fie frica, nu m-am schimbat!
chiar daca mi-as dori sa schimb ...
nihil sine deo

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #59 : Luni, 02 Mai 2011, 01:34 »
Frica inabuseste succesul, spiritul, veselia, pofta de viata.-- O viata traita in frica, este ca o masina ce merge cu frana de mana trasa! -- O fiinta spirituala, este o fiinta vesela! --O fiinta care atrage ca un magnet pe cei din jur! --- Daca vrei sa schimbi lumea, incepe prin a te schimba pe tine insuti!

De ce va este frica de "frica" ? :)) Frica face parte din noi, este o latura a personalitatii fiecaruia dintre noi ... in fiecare clipa ne este "frica" de ceva sau de cineva , nu ? Sunt grade de intensitate a fricii, ca si a durerii. ne este frica de durere, ne este frica de un caine , ne este frica de un om sau poate inaltime ...dar cel mai mult , ne este frica sa nu dezamagim ...Si cea din urma este cea mai rea. Traim intr-o societate bolnava, pervertita, si uitam sa fim oameni . Traim cu frica in san, ca niste copii speriati, satui de stres si condimente cotidiene, niste fricosi la orice pas ..De cand ne trezim si pana adormim , incepem sa ne temem si ne culcam temandu-ne de ceva. Analizati fiecare o zi din viata voastra, oricare si vedeti de cate ori v-a fost frica. vrei sa cumperi ceva si ti-e frica ca nu ai suficienti bani sau nu ai marunt si daca nu ai marunt , ti-e frica ca vei intarzia mai mult primind restul si ti-e frica ca vei dezamagi pe cei din urma ta , la coada la casa , care asteapta cu frica sa dureze prea mult "tranzactia" ta. si ti-e frica apoi ca se va rupe sacosa , si cand pleci din parcare ti-e frica sa nu lovesti ceva , pe cineva sau ti-e frica ca altcineva nu te observa si te loveste...etc, etc ...conducem masina cu frica , lucram la servici cu frica , ne spalam vasele cu frica ...practic traim in permanenta cu frica langa noi , cuibarita cuminte in sufletul nostru.
Si atunci ? de ce sa ne mai fie frica sa ne fie frica ?