Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 619406 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #1725 : Marți, 01 Octombrie 2013, 10:34 »
Cat de mult va dura relaţia ta, în funcţie de diferenţa de vârstă
Varsta este un factor esential luat in calcul atunci cand ne avantam in relatii noi, dar pe parcurs, cand lucrurile evolueaza bine, acordam din ce in ce mai putina atentie diferentei de varsta.

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #1726 : Marți, 01 Octombrie 2013, 17:02 »
Multumim lui Silviu ...cand anii trec, peste noi, ireversibil,important e sa simti relatia, cu toata fiinta ta
sincer...nici nu mai conteaza...cat dureaza !

Am intrat aici, de fapt s-o salut pe Wonderland,sa-i trimit un gand cald...si desi stiam ca nu va participa la Sibiel
am cautat-o cu privirea si am schimbat cateva vorbe de admiratie..cu draga de Gabi!

Offline noiembrie

• Hero Member
« Răspuns #1727 : Miercuri, 02 Octombrie 2013, 14:39 »
multumesc mult , nu am stiut sa copiez de pe youtube, le povestisem despre film colegilor
din grupul Land Rover si imi doream sa-si aminteasca! :)

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #1728 : Miercuri, 02 Octombrie 2013, 15:07 »
ne-am amintit, noiembrie  :) multumim frumos  :kissing:
foarte frumos filmul dar si foarte, foarte trist ... Love Story si Idila de noiembrie sunt cele 2 filme pe care nu mi-am mai dorit niciodata sa le revad ... mai bine vizionez niste filme de actiune, fara romantism, emotii si sentimente  :)
nu am putut urmari videoclipul pana la sfarsit ... sunt la job... Aseara am primit si o veste foarte trista despre o persoana pe care o cunoastem bine, de vreo 18 ani, o persoana deosebita ... si sunt cu moralul cam sub nivelul marii  ... :)

Offline noiembrie

• Hero Member
« Răspuns #1729 : Miercuri, 02 Octombrie 2013, 15:20 »
Forta,..vorba lui Stefic,asta se intampla cand suntem acasa, asaltati de probleme, ganduri...
Sa te bucuri de urmatoarea iesire, sa-ti iei haine calduroase si...eventual o patura....! :kissing:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #1730 : Miercuri, 02 Octombrie 2013, 18:56 »
Multumim lui Silviu ...cand anii trec, peste noi, ireversibil,important e sa simti relatia, cu toata fiinta ta
sincer...nici nu mai conteaza...cat dureaza !
da, chiar și atunci sau, mai ales atunci când ti-ai dori să dureze tot restul vieții tale și îți dai seama că de fapt nici nu știi cât va mai însemna asta. :whistle:

Am intrat aici, de fapt s-o salut pe Wonderland,sa-i trimit un gand cald...si desi stiam ca nu va participa la Sibiel
am cautat-o cu privirea si am schimbat cateva vorbe de admiratie..cu draga de Gabi!
Multumesc pentru salut si gândul bun, noiembrie. o pup si eu pe draga de Gabi. înțeleg că, într-un fel, am fost si eu prezentă la Sibiel :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline noiembrie

• Hero Member
« Răspuns #1731 : Vineri, 04 Octombrie 2013, 08:02 »
Buna dimineata, sa rasara soarele...zici ca e un forum inghetat, nu s-a trezit nimeni ?...Te salut, Monica !

Offline stefic

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
« Răspuns #1732 : Vineri, 04 Octombrie 2013, 16:41 »
cine se scoala de dimineata, departe ajunge.
Noiembrie esti foarte activa si energica! Ne mai dezmortim putin!

poate in noiembrie, propui si tu o intalneala la popice, undeva, ori inainte sa te intorci de la bran, ori dupa.
ce zici!

Offline noiembrie

• Hero Member
« Răspuns #1733 : Vineri, 04 Octombrie 2013, 17:08 »
 :kissing:Gasca mea nu poate sa stea linistita....dupa ce am scapat cu viata din ceata(a rimat) !Nu stiu acum programul ptr. noiembrie
,draga mea Stefic!Bucurestenii se intalnesc mai des, la popice sau cafenea,de vrei sa mergi poti vorbi cu Maria sau Alexas .
Ne vom intalni si noi !

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1734 : Luni, 07 Octombrie 2013, 09:54 »
10 motive pentru care el nu te place
Unele femei cauta tot felul de motive bizare, precum “a fost prea ocupat si nu a avut timp sa ma sune” (Serios?! De trei zile?!), ca sa justifice comportamentul barbatilor, desi situatia este cat se poate de clara si se poate rezuma in cateva cuvinte simple: el nu o mai place.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1735 : Miercuri, 09 Octombrie 2013, 07:16 »
 ♥♫   Gasca mea nu poate sa stea   ♥♫   ... asa ca ne-am gandit sa iesim duminica, pe la pranz, la o plimbare si-un suc in Herastrau. Oricine are chef sa adulmece toamna cu noi, e binevenit!  :)

Amanunte aici:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,172.msg101173.html#msg101173
 :-*

silviu

• Vizitator

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #1737 : Luni, 14 Octombrie 2013, 16:28 »
Pentru cei din București, interesați de o seară...poetica :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline noiembrie

• Hero Member
« Răspuns #1738 : Miercuri, 16 Octombrie 2013, 09:43 »
Cuvant pentru Wonderland,

Ascultand acordurile de pian, fiecare particica din mine vibreaza.Poate plang, un tanguit jalnic, fara sfarsit...
Poate ma duc cu gandul la timpul"ingaduit" amestecului sacrului cu profanul ,acele 40 zile din traditia noastra
pe care intelegandu-ne sau nu, le acceptam.Acela e timpul cand pasim ,singuri,dezgoliti de orice acoperamant
fara substanta...
Cineva din SC. m-a intrebat daca noi doua ne cunoastem...Ce sa raspund...?
Poate acea "picatura " din mine a cunoscut acea "picatura" din tine, pe drumul venirii noastre AICI...

Altfel, cum...?

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #1739 : Miercuri, 16 Octombrie 2013, 10:31 »
pianul ăla pe mine m-a liniștit și înveselit:)

ce poti să răspunzi - că nu ne cunoaștem. poate, doar că ne recunoaștem în ceva din oglinda așezată înaintea noastră.
Vezi tu, în situații de astea, ca și în cele în care cineva mă enervează, ori e enervat de mine, mereu îmi amintesc de legea oglindirii.

http://drumuricatretine.wordpress.com/2011/07/19/legea-oglindirii/