Autor Subiect: Excursie in Ceahlau 2011  (Citit de 139587 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline alventani

• Full Member
  • Mesaje postate: 115
Re: Excursie in Ceahlau 2011
« Răspuns #330 : Marți, 28 Iunie 2011, 22:47 »
Fortuna777, din capitolul "Eu cu cine votez?!" te rog frumos sa-mi spui si mie cand si cum ar trebui sa va gasesc si cat ma va costa drumul. Mentionez din nou ca sunt din Iasi si iti multumesc pentru efortul depus. :*

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #331 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 09:21 »
Fortuna777, din capitolul "Eu cu cine votez?!" te rog frumos sa-mi spui si mie cand si cum ar trebui sa va gasesc si cat ma va costa drumul. Mentionez din nou ca sunt din Iasi si iti multumesc pentru efortul depus. :*
ai telefonul lui Laura direct in MP ...daca nu-l ai il vei primi ... daca poti veni pana in piatra te ia Laura cu masina de acolo ...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #332 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 09:24 »

si in alta ordine de idei, eu cu cine merg in masina?

se poate sa mergi cu carmen (pe jumatate) ...o sa vb cu ea pe mobil sa vedem daca vine cu masina ... raducu are masina plina , le completam pe rand pe toate ...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #333 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 09:25 »
rog pe cei care pleaca din Bucuresti cu masina spre ceahlau(Piatra Neamt), sa scrie ca vin cu masina ca sa putem face repartizarea in masinutze... :-*

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #334 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 19:03 »
      Salutare tuturor! Pentru  cei care nu ma cunosc sunt  Carmen de la Piatra Neamt.
      Astazi am aflat si eu de excursia pe Ceahlau si cu siguranta voi fi prezenta . Am vorbit dimineata la servici cu Laura ( Fortuna ) si ne-am mai gandit la cateva lucruri. De exemplu ar fi frumos sa dormim sambata seara la cabana Dochia , asta daca reusesc sa gasesc cateva locuri de cazare acolo. Perioada este foarte aglomerata la inceputul lunii august pt. ca in acea perioada multi turisti vin sa vada piramida . Ar mai fi o varianta la corturi. Pentru asta ar trebui sa stiu cati vor sa ramana sambata la Dochia. E altceva cand dormi acolo sus. De regula si chefurile sunt foarte faine. Dimineata se poate vedea un rasarit de soare absolut extraordinar si o mare alpina cum  rar poti vedea.

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #335 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 20:51 »
    Tocmai am primit raspuns de sus de la Dochia si ne-au rezervat o camera de 17 paturi. Practic incap si mai multi. Depinde de voi, cei care mergeti daca ramanem sambata acolo. Maine discut si cu Laura la servici , ne punem de acord si in functie de ce ziceti si voi mentinem rezervarea. Personal eu zic ca merita.
    Am fost pe multi munti, dar ce se poate vedea de pe ceahlau nu am vazut. E ceva  special. Sus cazarea este un deva la 20 lei. Mancarea este buna si destul de ieftina. O ciorba 6-7 lei. Anul trecut nu am platit nimic la cazare. Poate reusesc si anul asta la fel.
     Amanute cu privire la anul trecut pot da cei care au fost: pejumate, saturnianul, awana...

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #336 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 21:01 »
m-am uitat pe lista si m-am linistit...Steliana esti pe lista si ramai nu-i asa ca pentru tine fac efortul asta, ca e mult mai simplu sa ne vedem pe Ceahlau decat in Bucuresti!... :)
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #337 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 21:06 »
Salut balanta !
     Inteleg ca vrei sa mergi pe ceahlau. Ce parere ai sa ramanem sambata la Dochia?

Offline ioana

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
« Răspuns #338 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 21:30 »
Buna Carmen. Raman si eu la Dochia.

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #339 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 21:37 »
Salut Ioana !
Ma bucur. Va fi super.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #340 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 21:46 »
m-am uitat pe lista si m-am linistit...Steliana esti pe lista si ramai nu-i asa ca pentru tine fac efortul asta, ca e mult mai simplu sa ne vedem pe Ceahlau decat in Bucuresti!... :)

incerc sa-ti indeplinesc dorinta!
am invitatia familiei la o excursie prin europa. astia vor sa se dea impreuna cu mine prin tunelul franta-anglia ... ceva de genul asta. vedem.
sigur voi veni, mai ales acum ca si-a facut aparitia si o alta iubire - mai veche - de-a mea.
carmen piataraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mi-e teama ca daca facem triunghiul acesta ... nu va mai aparea piramida :D :D :D
nihil sine deo

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #341 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 21:52 »
Salut Stel!
Esti vie? De la Revelion nu mai stiu nimic de tine....iubirea vietii mele...Sa nu-mi spui ca vii pe Ceahlau Steluto...De fapt daca stau bine si ma gandesc la Rev am venit la cuca macaii pt ca erai tu si cu Gigi, asa ca ar fi cazul sa-ti misti fizicul si pe la Piatra Neamt sau astepti invitatie speciala? Sa nu te puna ....sa nu vii.

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #342 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 21:55 »
Cam asa o sa-ti faca ochii pe Ceahlau , ca in poza ....hi,hi,hi, dar stai linistita pauzele lungi si dese cheia marilor "succesuri"

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #343 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 22:02 »
ce faci Stel? ai disparut? ai inceput traseul?

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #344 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 22:07 »
drace!
cu atatea iubiri ... ma fac luntre si punte sa vin. mai rau este ca aia - iubirea - de zicea ca ar fi cea mai mare ... a cazut intr-o gaura de vulpe ;D

garantezi cu prietenia noastra ca sigur vedem piramida? ::)

auzi? parca mi-ar placea sa-mi mangai orgoliul cu o invitatie speciala :P :D

asa ca ... purcede! (fara exclamatii telefonice)  :-*
nihil sine deo