Autor Subiect: Razboiul sexelor  (Citit de 380853 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Razboiul sexelor
« Răspuns #1725 : Miercuri, 21 Martie 2012, 21:10 »
Yeah... 1-0!!!! Bitek... am citit eu ce scrie pe wikipedia despre trolli si provocarea raspunsurilor emotionale, insa stiam deja de "tehnica" asta, chiarn daca nu stiam si neologismul care o redenumeste. Cum zice vorba romaneasca... orice troll isi are troll-ul.  ;D

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1726 : Miercuri, 21 Martie 2012, 21:15 »
Daca tu zici...insa iti supun atentiei alt aspect: dat fiind faptul ca nu ma cunosti, de unde stii ca nu am vorbit serios? :) Pun pariu ca n-ai luat asta in calcul nici macar o secunda...So? Sau crezi ca deja ai gasit tiparul meu comportamental dupa replicile mele???

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1727 : Miercuri, 21 Martie 2012, 21:29 »
"Nu spera si nu ai teama / Ce e val, ca valul trece / De te-ndeamna, de te cheama / Tu ramai la toate rece."
- cam asta ar trebui sa fie motto-ul meu pe un forum online. Cu alte cuvinte, nu cred nimic si nu pun pret pe nimic in mod deosebit decat atunci cand cunosc omul, nu profilul. In rest, glumesc... se pare insa ca, fara sa vreau chiar, tot am atins. Ar fi 2-0. Dar nu e... decat atata timp cat glumim. Sorry... :-\

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1728 : Miercuri, 21 Martie 2012, 21:34 »
Nu m-ai atins :). Serios, chiar nu. Am vrut doar sa-ti arat ca nu-s un simplu troll,  but I`m the troll master! ;D;D. Lasand gluma la o parte, probabil ca ne vom intalni intr-o excursie (zic io ca sunt sanse mari). Atunci sa te vad... ;D (acum nu-mi ramane decat sa sper ca nu te-ai suparat tu pe mine :blush:)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1729 : Miercuri, 21 Martie 2012, 21:45 »
Ti-am raspuns pe "Comunicam prin muzica". Deci, treaca de la noi, ramane 1-0 si nu 2-0.  ;D No further comments.  ;)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1730 : Miercuri, 21 Martie 2012, 21:55 »
OK. Sa-nteleg ca nu te-ai suparat (ca pana la coada,asta e cel mai important lucru pentru mine acum, in ceea ce priveste situatia de fata). Si e cat vrei tu la 0, numa` sa nu te superi. (acu` chiar ca fac pe marinimosu`! ;D  :P Troll, de!)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1731 : Miercuri, 21 Martie 2012, 23:00 »
 ;D Vezi ca daca mai faci multe concesii (evident ca de troll, si nu reale), imediat se face 3 la 0...  >:D
Glumesc. Pace... pana maine, ca trebuie sa merg la somn.  :flori:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1732 : Miercuri, 21 Martie 2012, 23:05 »
  :bow:
        :flori:
              :strambatura:
                       ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #1733 : Duminică, 01 Aprilie 2012, 14:33 »
Jerry Maguire [You Complete Me]

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1734 : Duminică, 01 Aprilie 2012, 14:52 »
We all miss someone, I guess. Culmea ironie, suntem exact in locul unde (sau poate tocmai de aceea) nu vom primi acest raspuns...  :angel:
Mai bine sa revenim "pe front".  >:D

Atac: N-am vazut niciodata pana acum un articol mai misogin decat asta:

http://regretfulmorning.com/2011/01/why-you-should-date-a-fat-girl/

Cum ramane cu a fi placut pentru ceea ce esti, si nu pentru "avantajele" oferite (care mie, sincer, mi se par gen "Daca vulpea nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri"), din perspectiva sexului opus?!  >:(

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #1735 : Duminică, 01 Aprilie 2012, 21:53 »
caroline nu stiu ce avantaje vezi la o femeie "rotunda" fata de una cu conformatie "normala"; din punctul meu de vedere ar fi o mare de dezavantaje  :slap:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1736 : Duminică, 01 Aprilie 2012, 22:56 »
Oups... vine contraatacul.  ;D

Ai dreptate, si eu vad ceva dezavantaje... :whistle: personale, da' niciodata in relatie cu altii. Fiecare sac isi are peticul.
Dar... Nu despre avantaje sau dezavantaje era vorba, ci despre cum a pus problema nenea ala de a scris articolul. Seamana cu una din fobiile barbatilor, de care pomenea Gigi pe undeva, aceea de a fi cu o femeie "prea" frumoasa pentru ei.  >:D
Viceversa, carui barbat i-ar place sa i se spuna ca este de preferat in locul altora doar fiindca, avand burta sau chelie sau un deget lipsa sau mai stiu eu ce, e mai "sigur" ca "munceste" mai mult pentru relatie si ca nu pleaca la alta?!

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #1737 : Duminică, 01 Aprilie 2012, 23:59 »
pe linga dezavantaje personale care le-ar avea visavi de sanatate si alte chestii de natura psihologica, intr-o relatie de cuplu ar putea aparea incompatibilitatea fizica - adica eu unul n-as vrea sa ma vad bagat pintre arcurile saltelei de o "fetita" cu greutate dubla fata de a mea   :help:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1738 : Luni, 02 Aprilie 2012, 11:00 »
adica eu unul n-as vrea sa ma vad bagat pintre arcurile saltelei de o "fetita" cu greutate dubla fata de a mea   :help:
chiar ai avea parte de un razboi. ai lupta pentru supravietuire ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1739 : Luni, 02 Aprilie 2012, 13:47 »
OK, guys... m-am prins ca ocoliti provocarea lansata. Spre surpriza multora (probabil) exista si barbati care au aceasta fantezie, chiar daca au la dispozitie chiar si o nevasta in sabloane.
DAR... NU era vorba de kg, ci de defecte in general. Sa reformulam. Sa zicem ca ti se pune pata pe cineva care spune nu, esti prea slab. Nu esti "bun" decat daca faci aia, si aia pentru mine, altfel ma duc sa-mi caut un culturist. Nu va vine sa o injurati?!  :fight: