Joi, 1 mai, ne intalnim la ora 7.00 la Benzinaria MOL, Bd. Iuliu Maniu 194. Daca nu urcati din Bucuresti sau veniti direct in Baile Herculane va rog sa ma anuntati pe whatsapp 0743122214.
Ruta noastra este Bucuresti – Pitesti – Slatina – Craiova – Dr.Tn.Severin – Orsova – Baile Herculane.
Echipament drumetie:
- Pantaloni lungi, usor elastici care sa va permita sa urcati cu usurinta pe zonele mai abrupte
- Bocanci cu talpa aderenta
- Parazapezi/jambiere sau sosete lungi pentru protectie impotriva intepaturilor insecte, etc
- Tricouri tehnice care se usuca usor
- Bluza termica
- Jacheta protectie vant
- Haina de ploaie
- Sapca/batic/ protectie solara
- Rucsac de tura pentru apa, o gustare, tricou de schimb, pelerina de ploaie
- Bete trekking daca sunteti obisnuiti sa mergeti cu ele
Sa va luati si un costum de baie, prosop, slapi, poate vom avea timp dupa drumetie sa ne relaxam la un bazin cu ape termale.
Mese:
Mic dejun: fiecare isi aduce ceea ce consuma, exista frigider, bucatarie; eu voi aduce cafea, ceai croissante. Ne vom opri la un market pentru aprovizionare, inainte de a ajunge la cazare asa ca nu este necesar sa luati de acasa decat cee ace considerati ca nu gasiti.
Pranz:
- Joi oprim la Taverna Sarbului pe malul Dunarii, comanda a la carte, am rezervat mese
- Vineri am vorbit la o gospodarie in Inelet pentru o masa campeneasca – 50 lei
- Sambata pentru drumetia la crovuri ne luam sandvisuri
Cina: o putem comanda catering la pensiune
Sa aveti bani cash la voi pentru mesele de grup si pentru croaziera cu salupa pe Dunare (80 lei). Cine nu doreste croaziera pe Dunare are timp liber in Orsova pentru plimbare.
Vremea se anunta frumoasa, calda, dar sa va luati si o jacheta pentru ca serile sunt racoroase.
Eu astept cu nerabdare revenirea pe Valea Cernei si in lumea satelor suspendate care m-a fermecat. Sper sa fie o experienta minunata si de data asta

Spor la pregatiri! Ne vedem curand!