Eu cred, Gigi, ca actiunile SC reflecta pe deplin, dincolo de regulile care sunt firesti si exista pretutindeni, aceasta bucurie de viata a ta, dorinta de a ajuta oamenii sa creeze legaturi, prietenii, sa se simta bine, sa se detaseze de grijile de zi cu zi.
Pe mine, cel putin, aceste reguli nu m-au speriat, dimpotriva, mi-au dat siguranta ca sunt pe maini bune.

E drept insa ca si eu sunt un om perfectionist, al principiilor, al cuvantului dat, nu imi place sa dezamagesc.. Sunt Capricorn, ce sa fac, nici eu nu le am cu dulcegariile, floricelele... Spun lucrurile direct, asa cum gandesc si astept aceeasi corectitudine de la cei din jur. Da, stiu, in ziua de azi cei care sunt mai vocali, infigareti, isi indeplinesc scopurile mai facil dar firea mea si educatia pe care am primit-o ma impiedica sa procedez la fel. Parintii mei, profesori o viata intreaga, m-au invatat ca valorile se cern la un moment dat, ca adevarul va iesi mereu la iveala..
In ceea ce priveste grupurile pe care le voi insoti, pe cei care nu ma cunosc ii asigur ca vor regasi atmosfera si valorile SC, acea stare de bine pe care am avut-o si eu dupa fiecare excursie, indiferent ca am fost intr-o drumetie, un circuit cultural sau o actiune de relaxare.

Am mai spus-o si o spun si acum, cu aceeasi convingere, ca, din punctul meu de vedere, actiunile SC ofera la ora actuala cele mai bune programe la nivel national destinate grupurilor, un concept unic care imbina armonios vizitarea obiectivelor si socializarea, intr-un cadru intim, relaxant.

Am mai fost si cu alte grupuri, mai mici sau mai mari, dar aici eu ma simt cel mai bine, un aspect foarte motivant pentru orice ghid.
Astept si eu cu nerabdare sa ii cunosc pe cei noi, sa ii reintalnesc pe cei care ma stiu din alte actiuni. Pana atunci, spor in tot ce faceti, pe curand!