Autor Subiect: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!  (Citit de 1162870 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!
« Răspuns #3540 : Joi, 08 Februarie 2018, 11:41 »
Da, ne bucuram ca ne-ati gasit si ne dorim adesea sa raspundem cu blandete noilor veniti.
Se intampla sa parem rigizi in exprimare,nu ca ne-am dori asta,doar ca nimic nu e planificat sau impus.
Fiecare scrie sub impulsul momentului,unul are empatie,altul nu.

De exemplu,unii noi au inteles si scriu in continuare,altii s-au retras in asteptare de ganduri mai bune,o creanga de maslin
o mangaiere,un zambet sugubat, o gluma buna.

Ar trebui sa ne intrebam ce se asteapta de la noi,ce cauta cel ce se expune prima data,ce-ar dori sa gaseasca?
Sau asa, ca mine"Ce are ea si nu am eu?"

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #3541 : Joi, 08 Februarie 2018, 13:32 »
Eu cred, Gigi, ca actiunile SC reflecta pe deplin, dincolo de regulile care sunt firesti si exista pretutindeni, aceasta bucurie de viata a ta, dorinta de a ajuta oamenii sa creeze legaturi, prietenii, sa se simta bine, sa se detaseze de grijile de zi cu zi.  :flori:

Pe mine, cel putin, aceste reguli nu m-au speriat, dimpotriva, mi-au dat siguranta ca sunt pe maini bune. :worship: E drept insa ca si eu sunt un om  perfectionist, al principiilor, al cuvantului dat, nu imi place sa dezamagesc.. Sunt Capricorn, ce sa fac, nici eu nu le am cu dulcegariile, floricelele... Spun lucrurile direct, asa cum gandesc si astept aceeasi corectitudine de la cei din jur.  Da, stiu, in ziua de azi cei care sunt mai vocali, infigareti, isi indeplinesc scopurile mai facil dar firea mea si educatia pe care am primit-o ma impiedica sa procedez la fel. Parintii mei, profesori o viata intreaga, m-au invatat ca valorile se cern la un moment dat, ca adevarul va iesi mereu la iveala..

In ceea ce priveste grupurile pe care le voi insoti, pe cei care nu ma cunosc ii asigur ca vor regasi atmosfera si valorile SC, acea stare de bine pe care am avut-o si eu dupa fiecare excursie, indiferent ca am fost intr-o drumetie, un circuit cultural sau o actiune de relaxare.  :dance:

Am mai spus-o si o spun si acum, cu aceeasi convingere, ca, din punctul meu de vedere, actiunile SC ofera la ora actuala cele mai bune programe la nivel national destinate grupurilor, un concept unic care imbina armonios vizitarea obiectivelor si socializarea, intr-un cadru intim, relaxant. :applause: Am mai fost si cu alte grupuri, mai mici sau mai mari, dar aici eu ma simt cel mai bine, un aspect foarte motivant pentru orice ghid.

Astept si eu cu nerabdare sa ii cunosc pe cei noi, sa ii reintalnesc pe cei care ma stiu din alte actiuni. Pana atunci, spor in tot ce faceti, pe curand!  *|*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #3542 : Joi, 08 Februarie 2018, 18:25 »
Da, Ioana, ai ghicit...sunt leu!  :)

Offline ioanabil

• Full Member
  • Mesaje postate: 240
« Răspuns #3543 : Vineri, 09 Februarie 2018, 09:36 »
 *|* Nu era greu de ghicit.

Offline traveller

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #3544 : Sâmbătă, 10 Februarie 2018, 10:03 »
Bun? diminea?a!
M? numesc Dana. De cateva zile tot umblu pe site ?i ieri m-am înscris.  Pare o comunitate în regula. Cu reguli! :) ?i ?sta e ok. Îmi doresc sa cunosc mai multe despre grup ?i,  poate, sa m? integrez. Îmi place  ca ave?i ?i. .. poezii. :) Cred ca sunt cam deficitara la capitolul socializare dar sper sa g?sesc în?elegere ?i o  cale de comunicare. Sunt, de asemenea, interesata ?i de o ac?iune prezentata aici, sens în care am solicitat o înscriere.  Sper ca am ?i reu?it.  :) A?tept un feedback.
O zi frumoasa ?i week-end pl?cut va doresc! 🌸🌞

Offline traveller

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #3545 : Sâmbătă, 10 Februarie 2018, 10:07 »
Scuze pentru scrisul cu diacritice. Nu stiam Cum functioneaza.  O sa fiu atenta de acum...  :-[

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #3546 : Sâmbătă, 10 Februarie 2018, 11:12 »
Bine ai venit, traveller. Da, ai sesizat bine, functioneaza fara diacritice. Problema ca de pe telefon, uneori diacriticele intra automat.  :slap:
Ma bucur ca existenta regulilor ti se pare un lucru...linistitor.
Despre grup e greu sa afli mai multe. E o comunitate dinamica, cu intrari-iesiri, dar si cu nuclee care raman. Anul trecut au fost vreo 2000 de membrii noi, iti dai seama? Nici nu ne cunoastem cu totii in realitate, dar se formeaza grupuri de prieteni in urma participarii la excursii.
Daca te-ai inscris, completand formularul de rezervare de pe site, primesti automat un email cu informatii pentru pasii urmatorii, cat si cand trebuie sa platesti etc.
Daca inca n-ai primit nimic, verifica si in SPAM/BULK/JUNK si seteaza adresa ca sigura. 

A scris Gigi in mai multe locuri, nu astepta confirmari de la agentie. Cand faci plata, mentioneaza pentru ce excursie. Dupa ce faci plata trimite un email la agentie cu copie dupa documentul de plata. Si gata, ce mai aii de facut e sa urmaresti topicul excursiei, sa te prezinti si acolo si sa starnesti sau sa participi la comunicare :)

Evident esti binevenita oriunde simti nevoia sa comentezi, sa intrebi, sa postezi. Asa cum ai vazut, avem si poezii, avem articole,  avem subiecte de discutie pe diverse teme, mai asteptam si pe altii sa adauge noutati. :magic:

Weekend placut si tie!

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Manuel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #3547 : Sâmbătă, 10 Februarie 2018, 22:28 »
 :) Buna seara stimati prieteni! Ma numesc Manuel, sunt membru nou, ma bucur extrem de mult sa va cunosc!

Offline Flo_rin

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 60
« Răspuns #3548 : Duminică, 11 Februarie 2018, 08:56 »
Citat Gigi, 08.02. Ora 07.21: "Va dati seama ca sunt perfect constient de asta, stiu ca intr-un fel este o"sperietoare" pentru unii, care se vor gandi "mai ce o fi si cu asta, de impune atatea reguli, atatea restrictii?! :-\)."
Mie personal existenta regulilor imi da senzatia unui lucru bine organizat, cu parametrii calcula?i, pe care te poti baza. Pleci la drum in cunostinta de cauza, stii care sunt restrictiile deci stii cum sa te organizezi fara teama ca se va întâmpla ceva neprev?zut sau ca vei face ceva care sa supere. Regulile iti dau libertatea tie ca individ de a face ce vrei tu intre anumite limite care asigura siguranta si confortul de grup.
Iar referitor la a fi mai flexibil, Gigi daca imi permiti nu sunt chiar de acord pentru ca ar insemna sa faci rabat de la siguranta; calitate; confort etc. lucruri care mie mi se par importante.
Sa stii ca din punct de vedere al persoanei "single" care sunt mi-a facut placere sa ma inscriu in SCT dar ca viitor turist pe mine m-ai convins cu stilul tau cazon.

Offline Ottilia_lia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #3549 : Duminică, 11 Februarie 2018, 14:02 »
Buna ziua! Noua si eu pe aici dar fara pretentii...  :)

Offline Gabi p

• Full Member
  • Mesaje postate: 232
« Răspuns #3550 : Duminică, 11 Februarie 2018, 14:19 »
 Ottilia_lia si Manuel bine ati venit in randurile noastre. Sigur o sa gasiti excursii care sa va placa.

"MUNTELE ne ofera tot ceea ce putem cere vietii: spatiu, maretie, liniste, asprime, frumusete, prietenie." Ionel Coman

Offline Ottilia_lia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #3551 : Duminică, 11 Februarie 2018, 14:34 »
Multumesc, Gabi! Am gasit deja activitati ce-mi vor placea cu siguranta... De-abia astept sa-mi fac prieteni noi.  :applause:

Offline Adina67

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #3552 : Duminică, 11 Februarie 2018, 21:46 »
Buna seara si bine v-am gasit !

Sunt Adina, si probabil e usor de ghicit ca acel 67 din id-ul meu reprezinta anul meu de nastere. Da, am deja o jumatate de secol la activ, sunt singura de aproape 2 ani, si imi doresc ca urmatoarea jumatate de secol sa fie plina de viata, alaturi de prieteni noi! Nu ca nu ii mai vreau pe cei vechi alaturi, departe de mine gandul acesta, dar e bine sa mai si uiti trecutul, macar de cateva ori pe an...Si de regula acest lucru e foarte dificil de realizat, alaturi de prietenii de-o viata!

Am cateva zile de cand tot urmaresc actiunile organizate de SC si daca ar fi posibil, as participa la mai toate! Am si cateva nelamuriri, probabil voi afla raspunsuri pe parcurs. (Totusi parca nu as citi toate postarile de pe forum din 2011 incoace! )
Una din nelamuriri: care este media de varsta a grupului? Stiu ca nu e un site de dating, dar parca nici sa te inscrii intr-o excursie , la o petrecere unde toti participantii ar putea sa fie copiii tai nu are farmec  :hammer:

Dupa cum spuneam, eu as participa la mai toate, de la plimbari pe munte, vara, la mers prin zapada, schi, iarna, din Delta in Maramures, si eventual  externe, cat ma tine buzunarul! Voie buna am tot inainte si chef de distractie cat pentru inca 50 de ani...

Asa ca...
Buna seara si bine v-am gasit!

Offline oviarad

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 417
  • barbat serios gasit prieteni, cine i-a pierdut :)
« Răspuns #3553 : Luni, 12 Februarie 2018, 08:28 »
Bine ai venit Adina .
Fii linistita media de varsta nu e importanta ci cum ne simtim la varsta noastra  :), daca chiar vrei sa cunosti mai bine cam ce persoane sunt pe aici , citeste postarile si vei vedea , din scris , sunt persoane de calitate , joviale , cu care sigur te vei distra de minune in excursii.
P.S daca inca mai vrei sa sti cam cati ani au in buletin prieteni de pe site , cauta la calendar , vei gasi datele de nastere si varsta fiecaruia , :angel:
Va dainui doar ce-am iubit cu-adevarat , cenusa-i restul

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #3554 : Luni, 12 Februarie 2018, 09:17 »
oviarad, bravo pentru indrumare pentru cei noi. Aproape nu mai ai nevoie de...closca  :giggle: In ritmul asta, chiar daca mai ai scapari,  ajungi repede la statutul de Golden member!  ;)

Adina, n-a stat nimeni sa calculeze medii, la un moment dat ponderea era undeva intre 35-45.
Calendarul ala e orientativ, e cu membrii de la inceputuri, multi nu mai sunt activi.
Dar, asa cum zice si oviarad, conteaza mult varsta...emotionala.
Hai, ca o sa te simti in largul tau, garantat!

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.