Autor Subiect: Cum se distreaza, tineretul de la 30 de ani in sus?  (Citit de 43374 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

carmentoma

• Vizitator
Răspuns: Cum se distreaza, tineretul de la 30 de ani in sus?
« Răspuns #180 : Marți, 04 Mai 2010, 23:30 »
aici ai nimerit-o. mintea mea e ca la 25 de ani. tot dupa fetele de 20 - 25 de ani ma uit. drept e ca acum, spre deosebire de anii tineretii, ma aleg mai mult cu privitul

Pai vezi: inima si sufletul sa fie tinere! Carcasa nu conteaza, decat pentru tine insuti dimineata cand te razi! Dar daca ai mustata si barba, asa cum ai zis, te vezi mai rar!!

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
« Răspuns #181 : Vineri, 07 Mai 2010, 20:39 »
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #182 : Vineri, 07 Mai 2010, 20:51 »
Unde pot gasi si eu un mos ca asta?

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
« Răspuns #183 : Vineri, 07 Mai 2010, 21:42 »
s-ar putea sa fie in targul de antichitati.....  ;)
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #184 : Sâmbătă, 08 Mai 2010, 00:16 »
Sau la un camin de mosneguti?  ;D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #185 : Sâmbătă, 08 Mai 2010, 06:47 »
excelent anuţooo.....
nihil sine deo

Offline Brandy

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 66
  • Un coniac de calitate ...
« Răspuns #186 : Sâmbătă, 08 Mai 2010, 07:23 »
nasa, n-ai somn? e sambata ...

adria

• Vizitator
« Răspuns #187 : Sâmbătă, 08 Mai 2010, 10:30 »
brandy, ti-a spus ca-i matinala
are multe bagaje de facut!

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #188 : Sâmbătă, 08 Mai 2010, 20:45 »
La tirgul de antichitati nu am fost ca nu am avut cu cine, in schimb va pot descrie cum m-am "distrat" azi la tirgul de produse traditionale din Piata Matache, loc  in care eu ma duc aproape saptaminal. Azi insa am fost tare dezamagita. Nu va povestesc de tiganii de toate virstele, de la 3-4 ani pina la 80, murdari, galagiosi, umblind in grupuri, cu miinile in buzunare( fara sacose, ca doar nu venisera la cumparaturi  >:(), cu ochii dupa posetele cumparatoarelor, inbrincindu-se sau cersind la comercianti. Nu va povestesc nici de amenajarea desfacerii produselor direct pe o portiune de carosabil, cu marfa expusa neigienic in praf si la indemina oricui dorea s-o atinga, de organizarea sub orice critica. N-o sa vorbesc nici de preturile exagerat de mari, ci doar de calitatea slaba a celor expuse spre desfacere. Eu traiam cu impresia ca oamenii de la tara sint mai putin tentati sa insele, decit comerciantii smecheriti de prin orase. Norocul meu ca eu n-am cumparat prea multe pentru ca , din pacate, nu pot minca produse din carne afumate, brinzeturi grase sau cascaval afumat, am vrut numai dulciuri traditionale, gemuri naturale sau produse apicole......dezamagire totala. Plimbarea de azi mi-a lasat un gust amar, si la propriu si la figurat.

Offline Crista

• Full Member
  • Mesaje postate: 230
« Răspuns #189 : Sâmbătă, 08 Mai 2010, 21:26 »
 si cata reclama i-au facut la televizor,mai sa va invidiez pe voi,bucurestenii,pentru cate vi se pregatesc.Totusi,maine  tot din aceeasi sursa - burtiera parca se numeste,foarte amuzant - va fi Carmina Burama pe esplanada operei ... Te vei duce?

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #190 : Sâmbătă, 08 Mai 2010, 21:44 »
Nu, Crista, nu merg mai deloc la evenimente pentru ca nu am cu cine, nu am masina si ar trebui sa schimb mai multe mijloace de transport ca sa ajung undeva, nu-mi place sa circul dupa ce se intuneca pe strazi......Distractia mea saptaminala o reprezinta mersul la piata sau magazinele din zona. S-ar putea ca peste citeva luni, cind pensiile vor fi mai mici, pentru mine si piata sa fie o "distractie" mai greu accesibila. :(

Offline Crista

• Full Member
  • Mesaje postate: 230
« Răspuns #191 : Sâmbătă, 08 Mai 2010, 22:06 »
nici eu nu prea merg si mereu ma cert pentru asta ,ma acuz de comoditate,dar de fapt,la sfarsitul zilei sunt foarte obosita si tot aman,apoi la sfarsit de saptamana apar si nevoile / dorintele celorlalti si  am atata bucurie sa ii ajut sa si le indeplineasca .Apoi imi spun : lasa ca la pensie o sa am timp mai mult... Si asa se cam trec toate,cu speranta  ...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #192 : Duminică, 09 Mai 2010, 16:16 »
Citat din: eugenia110
din pacate, nu pot minca produse din carne afumate, brinzeturi grase sau cascaval afumat
toata lumea ar trebui sa se fereasca de afumaturi.
Citat din: eugenia110
am vrut numai dulciuri traditionale, gemuri naturale
magiunul de prune produs de fabrica din topoloveni este foarte bun.

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
« Răspuns #193 : Duminică, 09 Mai 2010, 17:04 »
Mezelurile afumate si, in general, produsele din carne imi plac foarte mult, insa acum un an, in colecistul meu s-a format "un diamant" de 3 cm., am fost nevoita sa ma operez si acum tin regim; dar nu-i nimic, e bine pentru organism si, de ce nu? si pentru bugetul propriu. Cit despre magiunul de prune de la Topoloveni - este excelent, merge cu piine prajita sau ca ingredient pe o prajitura de aluat fraged, eventual si cu nuci.

emanuellen

• Vizitator
Ziua mamei
« Răspuns #194 : Duminică, 09 Mai 2010, 17:20 »
Va pup pe toti,scuze dar nu am stiut cum si unde sa includ tema,E ziua Mamei si as dorii sa felicit Mamele si sa le doresc tot binele din lume,sanatate si copii buni.