Autor Subiect: Sanatate  (Citit de 252691 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Răspuns: Sanatate
« Răspuns #150 : Duminică, 23 Mai 2010, 21:18 »
Bafta, Steliana; referitor la ceea ce ai spus in mesajul anterior, te inteleg perfect...stiu cum este cu medicii, dar sa nu generalizam si sa auzim numai de bine!

silviu

• Vizitator

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #152 : Duminică, 23 Mai 2010, 22:06 »
"Cum sa bei ca sa nu te imbeti."
Pai pentru a nu te imbata, nu e mai bine sa nu bei nimic?  ???  N-am inteles niciodata nevoia de alcool a barbatilor si, cu atit mai putin, a femeilor.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #153 : Duminică, 23 Mai 2010, 22:11 »
"Cum sa bei ca sa nu te imbeti."
Pai pentru a nu te imbata, nu e mai bine sa nu bei nimic?  ???  N-am inteles niciodata nevoia de alcool a barbatilor si, cu atit mai putin, a femeilor.

buna eugenie! asa este... pe de alta parte, atunci de ce sa mai bei?! pentru ca multi chiar asta vor, sa bea, sa se imbete, sa uite ceva, sa fuga de ceva, sa ajunga la un anume nivel de euforie, sa se simta bine in felul lor. atunci chiar nu mai are rost sa mai bei... doar de dragul de a trece prin sistem o bautura? de a pune ficatul si rinichii la treaba de pomana?
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline zinutz

• Full Member
  • Mesaje postate: 135
« Răspuns #154 : Duminică, 23 Mai 2010, 22:18 »
@steliana te imbratisez si-ti urez sanatate.  :-*
Cu drag

silviu

• Vizitator
« Răspuns #155 : Duminică, 23 Mai 2010, 22:39 »
Citat din: eugenia110
Pai pentru a nu te imbata, nu e mai bine sa nu bei nimic?  ???
pai da catigoric!
Citat din: ayouni
doar de dragul de a trece prin sistem o bautura?de a pune ficatul si rinichii la treaba de pomana?
chiar trebuie sa punem rinichii la treaba cu o bere...doua.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #156 : Duminică, 23 Mai 2010, 22:58 »
Poti pune rinichii la treaba si la Olanesti cu o cura serioasa de izvorul 24, timp de 18 zile

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #157 : Duminică, 23 Mai 2010, 23:01 »
Poti pune rinichii la treaba si la Olanesti cu o cura serioasa de izvorul 24, timp de 18 zile

multumesc din nou luciamanta, ai avut raspunsul perfect la indemana! si la urma urmei, pot sa fie si doi litri de apa plata.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #158 : Duminică, 23 Mai 2010, 23:07 »
rinichii trebuie sa-i pui la treaba zilnic, e drept ca nu musai cu bere. un om sanatos trebuie sa urineze zilnic o cantitate cuprinsa intre 1,2 l si 1,5 l. evident ca la toate posturile de tv apare "pentru o viata sanatoasa, consumati zilnic 2 l de lichide". asta pentru ca ar fi aiurea sa citim "pentru o viata sanatoasa, urinati zilnic 1,5l" :D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #159 : Duminică, 23 Mai 2010, 23:12 »
Eu una, beau zilnic, ceai si apa plata, aproximativ 1,5l-2.  Uneori, seara la o mas copioasa mia beau cata un pahar de bere sau de vin. Am fost si la Olanesti, peisajul este superb, zona este minunata, oamenii minunati...Sunt incantata de Olanesti, vorbesc serios...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #160 : Duminică, 23 Mai 2010, 23:20 »
olanesti, calimanesti, caciulata... am trecut si eu pe-acolo.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #161 : Duminică, 23 Mai 2010, 23:22 »
Poti sa imi spui cate ceva de Caciulata sau Calimanesti? In aceste 2 statiuni eu nu am fost. As vrea sa incerc pe viitor... La Olanesti cred eu, e cal mai bine, sunt multe magazine, restaurante cu muzica, terase aranjate cu gust... E animatie...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #162 : Duminică, 23 Mai 2010, 23:30 »
da, e mai fain la olanesti. dar terase si restaurante sunt peste tot acum. sunt mai incantat de zonele fara terase cu muzica.

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #163 : Duminică, 23 Mai 2010, 23:51 »
TERASE??? TERASA??? a rostit cineva acest cuvant odios? poate ca ar trebui sa tratez acest subiect la topicul "cum sa traim intr-o lume a grosolaniei" dar daca s-a invit acum si aici, gata, al ataque mis valientes! pentru ca totusi e vorba de sanatate! pai pe nu stiu care bucatica de trotuar de la parterul nu stiu carui bloc, dintr-un nu stiu care oras, cineva cu spirit intreprinzator si-a instalat o terasa: umbrelute, mese, scaune... pentru ca deja la parter isi facuse un fel de restaurant, l-a prelungit pe trotuar. in urma reclamatiilor frecvente, in sfarsit primaria a venit cu buldozerul, cu politie etc etc, acum un an, au daramat tot, au scos si gresia din trotuar... aiurea! la doua luni, parca nu se intamplase nimic. din cauza lor, vara nu se poate sta cu fereastra deschisa din cauza zgomotului, miros de mancare, cohorte de gandaci... si de atunci, tot asa sunt! bine, stiu ca acest fenomen este foarte des intalnit la noi.  acesta este modelul de capitalism importat in romania, una din fetele lui. si ce e mai trist, ca nu se poate face nimic, nimic.  ei cu o spaga bine plasata rezolva tot.  iar tu mori de gat cu legea de partea ta.   ;D

cameliagabriela

• Vizitator
« Răspuns #164 : Luni, 24 Mai 2010, 08:51 »
dragii mei...
vă sărut şi vă îmbrăţişez!
am revenit.... dar în picioare
investigaţii... urmează
mă simt mai bine dar tot nesigură de ce vor pune medicii
aveam programare joi la spitalul Elias şi a trebuit să plec urgent din Bucureşti
vă ţin la curent cu sănătatea mea şi mulţumesc celor care mi-au urat de bine.. :-*
sanate multa, steliana