10 trucuri ca să-l dai gata în patatentie! articolul nu e pentru pudici! eu mi-am facut zeci de cruci cand l-am citit

"Misionarul se poate face şi "profi"
Pentru o mai bună stimulare în timpul poziţiei misionarului, încearcă să sprijini genunchii pe umerii partenerului. Unghiul pune presiune pe clitorisul tău, oferindu-ţi astfel mai multe şanse de a avea orgasm. Ridică pelvisul astfel încât să creezi o mai mare fricţiune, iar atunci când vei ajunge în punctul culminant senzaţia va fi cu totul şi cu totul aparte."
sunt si cuvinte pe care nu le pricep

clitoris

nu as sti sa-l indic

"Fii puţin violentă
Condimentează partida de amor ciupind sau muşcând uşor partenerul de umeri ori de lobul urechii."
vai de capul nostru! sigur vine sfarsitul lumii

"Cine stă deasupra
Îţi place să fii tu deasupra pentru că poţi controla viteza, unghiul şi mişcarea. Lui îi place să fii tu deasupra pentru că adoră să stea pur și simplu întins, să primească, și să se bucure în tihnă de ce îi oferi."
iar am trecut la inchinat. Doamne Apara-ma!
"Surprinde-l
Fă ceva la care se așteaptă cel mai puțin în timpul partidei de sex, și vei face experiența mult mai intensă pentru amândoi. În timp ce sunteți în poziția misionarului, tachinează-l amestecând aceste mișcări: alunecă ușor pe membrul lui, lasă-l să intre pe jumătate, apoi complet. Fă aceste exerciții fără să respecți neapărat ordinea asta, în mod repetat."
aoleoooooooo!!! marcutzaaaa! vino cu salteaua, ca mai am putin si ma arunc de la balcon.
"Joacă-te cu penisul lui
Formează un inel cu ajutorul a două degete (unul din ele fiind cel mare) și apasă-i ușor pielea spre baza penisului. Astfel îi vei aduce terminațiile nervoase mai aproape de suprafață și va deveni mult mai sensibil la orice fel de atingere..."
gata! am plecat spre manastire.