Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1573771 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

SIMONA_ARAD

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #8100 : Duminică, 20 Martie 2016, 08:12 »
A venit...! A venit primavara la Arad. Se anunta o zi minunata. :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #8101 : Duminică, 20 Martie 2016, 08:22 »
Da, ne-am revenit si pe aici, e senin si soare  si in Bucuresti. A fost doar o "vajaiala" trecatoare . Ninsoarea mieilor, parca asa se numeste genul asta de ninsori, nu?  :)

Offline Florin1968

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 279
« Răspuns #8102 : Luni, 21 Martie 2016, 13:32 »
Dezamagit ! :-\
Ce s-a intimplat cu actiunea din insulelel Brailei ?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #8103 : Marți, 22 Martie 2016, 11:58 »
Sunt atatea lucruri pt care poti fi dezamagit pe lumea asta Florine, incat nu stiu daca merita sa-ti amarasti sufletul atat de tare pt ca am amanat lansarea unei actiuni. Trebuie sa intelegi si tu ca organizarea unei excursii este un puzzle, in care trebuie sa potrivesti toate piesele. Daca una lipseste mai bine astepti pana cand o gasesti pe cea lipsa sau pana faci tu una in loc.... :)

"O burta de peste" este un program foarte fain construit de Cristina, doar ca pt lansare trebuia sa primesc niste raspunsuri de la coorganizatori si locatie. Cum nu le-am primit in timp, am evitat sa fac ceva in pripa si am amanat initial pe iunie, cand locatia avea un week-end liber. Doar ca acela nu se potrivea cu alte elemente organizatorice...

Actiunea aceasta o sa se tina, este in bloc start, dar la un moment in care toate lucrurile sunt bine puse la punct. Pana atunci bucura-te Florine de primavara, e un motiv atat de bun sa fi fericit!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #8104 : Vineri, 15 Aprilie 2016, 13:24 »
un  pic obosita dar cu un imens sentiment de nerabdare si entuziasm  :)

Offline Iancu Liliana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #8105 : Joi, 05 Mai 2016, 08:19 »
Azi per total sunt bine  :laugh: exceptand faptul ca am  cazut in nas ( la propriu ) si am o minunata julitura pe nas si una pe genunchi  :thumbup:. O zi faina tuturor !
                                                                 Liliana

Offline Rentzi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 486
« Răspuns #8106 : Vineri, 05 August 2016, 21:13 »
 :(  Abandonat, insingurat.  :help:
Chiar toata lumea este plecata azi si nimeni nu posteaza pe forum?
Sau toata lumea este in baruri, discoteci, cluburi, concerte rock... aaa ... vroiam sa zic cinema, teatru, opera, concerte de muzica clasica ? Sau iar nu merge Forumul ?
Oricum ar fi, o seara frumoasa si un weekend placut!

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #8107 : Sâmbătă, 06 August 2016, 20:00 »
Simt ca imi pasa...si nu doar de mine ci de toti ceilalti stiuti sau nestiuti,
 de care sunt inlantuita intr-o retea infinita.Nu putem astepta ca doar acei ce stiu sa manuiasca cuvantul
sa sustina forumul.
Unii din ei au plecat sa imbratiseze marea"aceasta frumoasa cabotina", altii sunt pe creste,unii au obosit sa
vada lupte"in arena" desi altora le plac.
Suntem putini cei ce ne bucuram de prezenta unei vrabii pe pervazul ferestrei, cum spunea cineva, pentru ca drumul spre acolo, desi
 inaltator, nu e deloc usor.

Offline Miss Lia

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
  • "Avem nevoie de bucurie ca de painea cea zilnica."
« Răspuns #8108 : Duminică, 07 August 2016, 10:08 »
Prognoza meteo ne-a avertizat pentru astazi ca ne paste o canicula mai ceva ca ieri...
Dar uite ca aici sunt doar 20 grade si bate vantul, vesel si nelinistit. Iar  pe forum putine cuvinte "proaspete". Dar... deh...e august, e sezon, sunt vacante.
Am rabdare si ii astept pe cei .... mii de membri, dispusi sa schimbam impresii. Mai ales ca am postat cateva intrebari, iar raspunsul lor ma va ajuta sa fac primii pasi, ca un boboc ce sunt pe aici.
Astept rabdatoare, fiindca stiu ca vine si randul meu sa ma bucur de o minivacanta alaturi de voi.  :applause:

florart

• Vizitator
« Răspuns #8109 : Duminică, 07 August 2016, 13:13 »
In asteptare, cumva. Astept un pic de racoare, astept începutul toamnei, sa merg in excursiile la care visez de ceva vreme,
dar, in acelasi timp ma bucura fiecare drum dus - intors pe care il fac, de cateva ori pe zi, cu cainele meu batran. Si zâmbesc, visand la cativa stropi de ploaie, sau chiar la o ploaie adevarata de vara!

Offline Cory

• Hero Member
  • Mesaje postate: 550
« Răspuns #8110 : Duminică, 07 August 2016, 13:35 »
In asteptare, cumva. Astept un pic de racoare, astept începutul toamnei, sa merg in excursiile la care visez de ceva vreme,
dar, in acelasi timp ma bucura fiecare drum dus - intors pe care il fac, de cateva ori pe zi, cu cainele meu batran. Si zâmbesc, visand la cativa stropi de ploaie, sau chiar la o ploaie adevarata de vara!
    Si eu visez la o ploaie torentiala care sa racoreasca orasul!  :)
In rest lumea este plecata, prin excursii sau fiecare pe unde poate, de aceea forumul este mai putin activ in perioada asta probabil. 

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #8111 : Sâmbătă, 13 August 2016, 14:33 »

Chiar toata lumea este plecata azi si nimeni nu posteaza pe forum?
.......

Stiam eu ca pot avea incredere in tine !!
Si, iaca mi-a venit si mei randul sa fiu pe aici "home alone".  ???

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #8112 : Sâmbătă, 13 August 2016, 14:35 »
    Si eu visez la o ploaie torentiala care sa racoreasca orasul!  :)
.......

Chiar s-a racorit acum. Parca deja arata a toamna. E un soare asa bland si cativa noi pe cer.

Offline Rentzi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 486
« Răspuns #8113 : Sâmbătă, 13 August 2016, 17:10 »
Cei care ati fost in tarile nordice ati adus si Racoarea cu voi?
Vreau Vara inapoi !
Racoarea asta ma intristeaza... Si creste si pofta de mancare... Si nu este bine!

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #8114 : Duminică, 14 August 2016, 07:58 »
rentzi, chiar crezi ca pofta de mancare  e de la racoarea de afara... :-\
Vara inca nu s-a incheiat...asa ca las-o sa fie si bucura-te de ea, mai cu ploi, mai cu fiori.
Azi, poti sa te simti castigator :D :strong: :thumbup: (fie si doar al Concursului de fotografie!!!!)

on topic: ma simt cam somnoroasa... si fara niciun plan, dat fiind ca nu mi-am facut niciunul. :giggle:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.