Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1576711 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6750 : Vineri, 01 Februarie 2013, 11:16 »
 ;D  Mai scartaie pe ici, pe colo, dar (sper ca) inca n-am inceput sa pierd din suruburi!  :D  Inca nu-mi lipseste nici o rotitza... zic... Hmm... o sa mai fac un inventar, ca s-ar putea sa ma insel!  ;D
Azi sunt happy happy joy joy! Si cand sunt io happy happy joy joy? Cand pleeeeec!  :yeah:  S-a facut o luna intreaga de cand n-am mai iesit din urbe, ori asa ceva este de neacceptat!  :rtfm:  Tre' sa remediez urjent situatia, asa ca maine-mi iau talpasita! Iuhuuuuuu!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #6751 : Luni, 04 Februarie 2013, 07:59 »
ieri ma gandeam ce  bine ar fi sa fie si astazi din nou duminica, dar a venit dimineata , a sunat ceasul si s-a dus duminica ! asa ca hopa-topa precum furnicuta la job !!    :giggle:

.... Tre' sa remediez urjent situatia, asa ca maine-mi iau talpasita! Iuhuuuuuu!

Mari cum a fost plimbarea, ca am vazut niscai poze marine foarte faine?  O0

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6752 : Luni, 04 Februarie 2013, 09:19 »
Daaaa.... am dat o fuga pana la mare! A fost frumos dar, ca orice lucru frumos, a tinut putin. Din pacate, am avut peripetii pe drum, care "au mancat" din timpul programat pentru plimbari, pentru pozat... Dar mi-a facut bine "schimbarea aerului"... Ma uitam si acum de dimineata pe poze, sa verific daca a fost real ori am visat io...

Acuma... si io la job, dar nu ca furnica, ci ca greierele...  ::)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6753 : Luni, 04 Februarie 2013, 17:29 »
Da' nu vrei sa impartasesti pozele si cu noi?

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6754 : Luni, 04 Februarie 2013, 19:57 »
Iata pentru ce e bun un cont de facebook!  :D   Ba da, o sa incarc cateva... Am fost la Ferma de midii Dalboka. Sunt poze pe-aici:  http://www.dalboka.com/Dalboka/RO/gallery.html

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #6755 : Marți, 05 Februarie 2013, 07:48 »
wow, asta cu FB , am rezistat cat am rezistat apoi am cedat tentatiei  - mare belea !!  ;D

pozele astea din link sunt facute vara !  :giggle:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #6756 : Marți, 05 Februarie 2013, 09:42 »
Da, pozele alea sunt vara... Si nu stiu daca sunt... conforme! Tre' sa mergem la vara sa verificam!  :D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #6757 : Marți, 05 Februarie 2013, 11:51 »
asa mai spre vara sa fie si o raza de soare!    :P

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #6758 : Miercuri, 06 Februarie 2013, 19:51 »
Incerc sa ma tin departe de orice sursa de enervare, fie om, fie animal, fie lucru, fie situatie, fie orice. De altfel, mi-a recomandat si doctorul sa "stau calma"! Dar ce, pot? Acum ar trebui sa-mi iau catrafusele si sa ma mut... pe o insula din Pacific! Daca mi-ar veni banii... "de la mosie"! Insa cum nu imi vin... tre' sa lupt cu tancu'sovietic p-aci, pe... frontul de est! Asta e... cum iti asterni, asa dormi! Fericiti cei care sunt propriii lor stapani! Daca n-am avut curajul, la timpul potrivit, sa iau taurul de coarne... acum trag matza de coada!
Hai, c-am insirat destule clisee. La munca!

taci, soro! parca ai fi singura! dar pe mine nu ma lasa ceea ce am fost lasata sa las! si bag baioneta acumularii, la greu!

ma simt... indiscutabil, pana la discutabil!
daca tot ne regionalizam... de ce nu ne-am insula?  :'( >:D
nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6759 : Joi, 07 Februarie 2013, 17:02 »
ma simt... indiscutabil, pana la discutabil!

Si eu. Tinand cont ca, de cateva saptamani, primesc ba cate-o veste rece ca gheata, ba cate una fierbinte ca focul, statistic, ar trebui sa ma declar in echilibru...  ;D

Offline rodica popa

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 46
« Răspuns #6760 : Joi, 07 Februarie 2013, 17:11 »
 Afara ploua mocaneste si e nor , fizic ma simt ca timpul , dar interior e totul o.k.
 Se poate si mai bine , dar maine e o alta zi si o veni si soare pe strada mea. :applause:

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #6761 : Duminică, 10 Februarie 2013, 14:27 »
... de ce nu ne-am insula?  :'( >:D

:) cine va opreste sa va insulati sau peninsulati,eu azi am facut cerere de incetare contract,intentionez sa merg in tailanda,incepind cu 6 martie,cine merge cu mine? sau daca cunoasteti pe cineva care are drum intr acolo sau este deja acolo,asa ca sa nu fiu singur.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13803
« Răspuns #6762 : Duminică, 10 Februarie 2013, 15:45 »
Nicolae, lasi Oman-ul pentru Tailanda? Crezi ca e mai bine acolo?

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #6763 : Duminică, 10 Februarie 2013, 16:04 »
Nicolae, lasi Oman-ul pentru Tailanda? Crezi ca e mai bine acolo?

:))) Au ,,fructe exotice'' acolo,aici e un  desert infinit ,,,,,,,,,Sper sa fie mai bine ,f multi europeni s au stabilit in Tailanda din cate stiu.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #6764 : Duminică, 10 Februarie 2013, 16:42 »
Thailanda are peisaje mai frumoase decat Omanul, Nicolae!  :)
Spor la treaba si succes in noul job. Banuiesc ca tot pe un vas, ceva!