Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1578877 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4785 : Marți, 22 Mai 2012, 11:23 »
curios. ce provocari? ??? :-\

curiosii imbatranesc repede  :magic:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #4786 : Marți, 22 Mai 2012, 11:46 »
stiam ca mor repede...in floarea varstei :'( dar imi asum riscul.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #4787 : Marți, 22 Mai 2012, 19:04 »
stiam ca mor repede...in floarea varstei :'( dar imi asum riscul.

pfoai si ursu' spune mor  :strambatura:  asa ca io cred ca mai curand iti cam place sa traiesti periculos   :magic:

acu mai bine ca suntem back on line   :giggle:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4788 : Marți, 22 Mai 2012, 19:15 »
acu mai bine ca suntem back on line   :giggle:
Aham, si la voi a fost pana? Am crezut ca numai la mine face asa!
Acum ma simt murata. Cica daca "Ploua-n mai, avem malai!" Dar parca m-am cam saturat de atata ploaie...

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4789 : Marți, 22 Mai 2012, 19:20 »
Deci imi place maxim cand stau degeaba si n-am nimic de facut. Si nici nu-mi trece prin cap sa fac ceva. Pfoai, ce zen, ala-i mic copil...Mi-as da doctoratul in asa ceva! (chiar mai multe specializari...)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #4790 : Marți, 22 Mai 2012, 19:24 »

Acum ma simt murata. Cica daca "Ploua-n mai, avem malai!" Dar parca m-am cam saturat de atata ploaie...

cel putin asta cu ploile  - le-am prins pe toate live si fara umbrela; deja fac colegii misto ca am inceput sa mai cresc in inaltime de la atata apa   :whistle:

Deci imi place maxim cand stau degeaba si n-am nimic de facut. Si nici nu-mi trece prin cap sa fac ceva. Pfoai, ce zen, ala-i mic copil...Mi-as da doctoratul in asa ceva! (chiar mai multe specializari...)

este contagios !!??  :faint:

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #4791 : Marți, 22 Mai 2012, 20:40 »
neee..... buna si frumoasa :D
nihil sine deo

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4792 : Marți, 22 Mai 2012, 20:56 »
Ma simt foarte bine. Am avut o zi grozava, desi azi noapte am visat niste ciudatenii...

Subscriu, si eu... am visat ca eram la munte, in ghete, cu o fetita (printre altii) pe care o ajutam sa tina pasul. Ce tare am ajuns!  ;D Vroia sa-mi povesteasca ceva si tocmai atunci a sunat ceasul (mobilul) si mi-a parut atat de rau ca nu am aflat povestea...
Totusi, azi, desi sunt la al doilea Ketonal din cauza de dureri de masele, ma simt bine. Mi se mai intampla o gramada de lucruri marunte, despre care imi dau seama ca toate incearca sa ma puna "la locul meu" in lume... Mai e putin, foarte putin timp pana atunci si foarte multe lucruri de aflat despre mine pana atunci. Principalul e ca sincer ma simt bine cu mine azi... chiar daca n-am facut nimic, dar absolut nimic deosebit.  :angel:

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #4793 : Miercuri, 23 Mai 2012, 08:04 »
incredibil, o noua transa de ploaie de care m-am adapostit sub o punga de plastic (40x40 cm)   |o

silviu

• Vizitator
« Răspuns #4794 : Miercuri, 23 Mai 2012, 13:00 »
racit in luna mai :'( dar gandul ca numai fraierii racesc iarna ma face sa vad partea plina a paharului si sa sper intr-o grabinca vindecare :thumbup:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4795 : Miercuri, 23 Mai 2012, 13:53 »
Azi, ca vremea de afara: incruntata, posomorata, mohorata, trista. Nush' de ce, ca in afara de starea vremii, n-am alt motiv.

Ieri am fost la un curs. Si, surpriza! Cine preda? O colega de... forum! E musai sa invat tot ce ne-a zis...  ::)  Daca nu ma descurc, o sa o rog sa-mi mai explice inca o data, in vreo excursie...  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4796 : Miercuri, 23 Mai 2012, 14:26 »
Poate ne face odata cursul si noua, aici...  ::)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4797 : Miercuri, 23 Mai 2012, 15:17 »
Nu e dezvoltare personala...   :whistle:   E ceva informatica economica... neshte aplicatii... ce mai, e grele rau!  :D Ieri n-am inteles mare lucru, dar am mai priceput cate ceva  :hammer: ... Asta din cauza ca se tine in Bucuresti! Daca era organizat pe la Poiana Brasov, ori Sinaia ori asa ceva, si cu scoatere din productie vreo trei-patru zile, atunci sunt sigura ca intelegeam totul din prima... :giggle:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4798 : Miercuri, 23 Mai 2012, 15:30 »
Dezamagit. Foarte dezamagit.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #4799 : Miercuri, 23 Mai 2012, 15:57 »
Între trecut și viitor.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.