Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574517 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

marcutza

• Vizitator
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #345 : Marți, 08 Iunie 2010, 08:24 »
nu e o fericire si implinire si multumire ca traim, @gabrel ?!  ;) cu putin, cu altceva, altfel dar traim  :)

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
« Răspuns #346 : Marți, 08 Iunie 2010, 09:16 »
ma bucur nespus ca esti mai bine acum, gabrel... celelalte neajunsuri se vor rezolva incetisor si cu rabdare.... clestele se va desface cu ajutorul celor ce te iubesc... curaj si rabdare.... spune-mi te rog pe unde stai si lasa-mi un nr de telefon ... vin eu sa-ti cobor cutia aceea nastrusnica si sa-ti fac niste cumparaturi... cu ce altceva te mai pot ajuta ??? numai bine....
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #347 : Marți, 08 Iunie 2010, 09:43 »
@gabrel, neata! ai numarul meu de telefon... iti stau la dispozitie oricand, pot sa ajung cu multa usurinta la tine, cu toate cumparaturile de care ai nevoie.  haide, fii curajoasa si ai incredere in mine. astept lista de cumparaturi!

neata tuturor!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #348 : Marți, 08 Iunie 2010, 10:51 »
@gabrel: stiu exact cum te simti.. dar, scumap mea, nu iti pierde curajul si nu accentua dispozitia neplacuta de azi.. pentru ca pe zi ce trece iti va fi tot mai usor, ai sa vezi.. mai trebuie sa faci chimioterapie ?

PS. da-mi un numar de telefon pe MP.. te ajut cu tot ce pot .. iar la incurajari, am din cele mai documentate si in tema! :-*

maria171

• Vizitator
« Răspuns #349 : Marți, 08 Iunie 2010, 21:35 »
acum ma simt naspa
am constatat, iar, ca nu ma pot sprijini decat pe mine
numai ca nu pot sa fiu mereu f tare
nu imi iese intotdeauna
 ma duc la dus, poate imi trece nodul din gat
noapte buna

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #350 : Marți, 08 Iunie 2010, 21:56 »
Lucrurile nu merg mereu cum am dori. Ni se întîmplă tuturor.
Nu ştiu ce te-a necăjit azi dar totuşi încearcă să nu adormi supărată. Încearcă să faci sau să te gîndeşti la ceva plăcut înainte. :-*
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

maria171

• Vizitator
« Răspuns #351 : Marți, 08 Iunie 2010, 22:01 »
 :)
o sa ma gandesc la fericirea copiilor care se jucau cu jeturile de apa

multam pt vorbele bune
acum chiar ma duc la dus si la culcare
nb

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #352 : Marți, 08 Iunie 2010, 22:16 »
Flaminda! Da, ma simt flaminda.  De mult timp, cina mea e la ora 18 si pina la 23-24 h cind ma hotarasc sa las calculatorul, televizorul, revistele, mi se face o foameeee....Merg sa-mi prajesc piine si sa maninc cu miere de salcim, ce mai conteaza acum un kg. in plus?  :D

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #353 : Marți, 08 Iunie 2010, 22:42 »
Flaminda! Da, ma simt flaminda.  De mult timp, cina mea e la ora 18 si pina la 23-24 h cind ma hotarasc sa las calculatorul, televizorul, revistele, mi se face o foameeee....Merg sa-mi prajesc piine si sa maninc cu miere de salcim, ce mai conteaza acum un kg. in plus?  :D

Ha, ha, la fel am gîndit şi făcut şi eu!  :)
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

silviu

• Vizitator
« Răspuns #354 : Marți, 08 Iunie 2010, 23:31 »
Citat din: eugenia110
Merg sa-mi prajesc piine si sa maninc cu miere de salcim
pofta buna!

Offline sorin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #355 : Miercuri, 09 Iunie 2010, 13:55 »
vai ce bine ma simt acum.nemaipomenit,caldura asta de-afara ma face sa ma duc la o baie la ocna sibiului.am sa va spun mai incolo un pic o poveste foarte interesanta pe care as dori sa o cititipana la capat.o sa mai durezedar nu foarte mult;)

Offline Felicia

• Full Member
  • Mesaje postate: 142
« Răspuns #356 : Miercuri, 09 Iunie 2010, 20:46 »
ma simt mai mult decat prost azi. Daca ar fi trecut trenul peste mine cu siguranta m-as fi simtit mai bine ca acum.
Te salut Sorin si ma bucur sa gasesc pe cineva din Sibiu pe acest forum.Astept povestea ta

Offline gabrel

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 84
« Răspuns #357 : Joi, 10 Iunie 2010, 19:07 »
Buna seara tuturor,

Acum sunt foarte fericita, a iesit azi biopsia si nu este nici o urma de tumoare maligna, deci am scapat de citostatice. Am avut mult optimism si incredere ca Universul (asta e Dzeu pentru mine) ma va ajuta, am si simtit asta dupa operatie, cum v-am mai spus. Atata speranta si incredere am avut, ca uite, a iesit si soare acum dupa 6 luni de prabusire. Azi am plans fara sa ma pot opri cand imi citea asistenta buletinul anatomo-patologi.

Numai bine va doresc si multa speranta
Universul stie lucruri pe care noi nu le cunoastem.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #358 : Joi, 10 Iunie 2010, 19:23 »
Bravooo @gabrel. Multa sanatate si sa dea... Universul sa fie asa cum e acum multa, multa vreme de-aci inainte, pina la adinci batrineti :) Ce ma bucur cind aud astfel de vesti minunate in marea de lucruri neplacute care si intimpla in jur... Numai bine iti doresc!!! :-*

Offline zinutz

• Full Member
  • Mesaje postate: 135
« Răspuns #359 : Joi, 10 Iunie 2010, 19:44 »
Iti urez numai bine! Sper sa ne vedem cat mai curind! Cu bine. Te imbratisez....
Cu drag