ooo... dragilor ...
Va multumesc, pentru gandurile bune. Dar, la inceput nu am inteles cerintele.

Pai... zice prof
,u ... scoateti pe banca cursuri, caiete, culegeri, telefoane, net, laptop, etc ..

cate patru in banca!

in conditiile in care aveam astfel de trei grupe care trageau de mine iar eu trageam doar la una

subiecte? ... foi xeroxate dragilor, cu studii de caz

Vreti subiectul? 5 lei!

Cu cativa ani in urma, o cunoscuta companie americana a decis scoaterea de pe piata a unui analgezic folosit pe scara larga pe tot teritoriul SUA, ca urmare a inregistrarii a trei cazuri de otravire accidentala in urma consumarii medicamentului. Cauza otravirii era o concentratie mai ridicata a unor substante decat cea inclusa in reteta analgezicului, care ar putea avea urmari letale in urma ingerarii unei doze (mai mult de trei tablete pe zi) mai mari. Desi disponibilitatea otravirilor accidentale se impartea intre firma producatoare si consumatori, aceasta a preferat sa retraga medicamentul si sa inregistreze pierderi de milioane de de dolari. Cu toate acestea, au existat si voci care afirmau ca este corect ca actionarii companiei sa suporte integral pierderile, atata timp cat utilizate corect, medicamentele respective nu erau daunatoare sanatatii.
Argumentati detaliat raspunsul cu date din situatia manageriala.

Argumente pro si contra privind etica ...
Conceptii, practica ...
uhhh ... mi-am gasit mintea si ... scotocesc in geanta, scot tigara si bricheta ... zic, daca zice ceva, zic mai mult ... ma vede, merg la el si-i spun: pot sa fumez o tigara si in acelasi timp sa scriu despre institutia unde lucrez, respectand cazul ...

punct ochit-punct lovit!
cand am dat lucrarea am vorbit (putin) si despre prioritatile legislative ale UE ...

zice: da ... da ... pai si noi profesorii ...