Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 682717 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #2310 : Duminică, 11 Noiembrie 2012, 15:52 »
Si eu imi amintesc cu placere de Iurie Darie si de emisiunile pentru copii din acea vreme.
"Si-n timp ce eu,si-n timp ce eu voi desena
De n-ati uitat refrenul meu voi veti canta"

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
« Răspuns #2311 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 13:40 »
Eveniment  de lansare al celui de al doisprezecelea album de studio MANOWAR.
Release party-ul are loc sâmbătă, 24 noiembrie, în clubul Fire. Intrarea va fi liberă

http://www.rockfm.ro/stiri/2860/Trooper-vine-la-release-party-ul-Manowar.html

O0

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2312 : Marți, 13 Noiembrie 2012, 22:38 »
Istoria unei poezii care a făcut istorie
„Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!", poezia pentru care comuniştii l-au condamnat la moarte pe Radu Gyr, în 1958, a generat zilele acestea un întreg scandal politic şi mediatic, cu acuzaţii de legionarism.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2313 : Miercuri, 14 Noiembrie 2012, 11:04 »
Aseara asteptand sa vina metroul ma uitam pe monitarele de pe peron si am vazut printre alte stiri si pe aceasta despre Tallinn  capitala  Estoniei. Cred ca este si aceasta o modalitate de a  atrage turisti catre o destinatie.

Transportul public gratuit de anul viitor in Tallinn

Ţara baltică de doar 1,3 milioane de locuitori a fost primul stat din lume care a introdus votul online şi care a oferit internet gratuit turistilor. A fost de asemenea şi prima fostă ţară sovietică care a aderat la zona euro, iar de la 1 ianuarie 2013, capitala Estoniei, Tallin, va deveni  primul mare oraş din lume şi prima capitală care va oferi tuturor locuitorilor tranport gratuit, scrie Financial Times.

Această măsură a fost aprobată în urma unui referendum în luna martie a acestui an, când 75% din locuitorii din Tallin au votat pentru. Tallin are puţin peste 400.000 de locuitori şi o reţea de transport bine pusă la punct, cu mai mult de 700 de kilometri de limii de tramvaie, autobuze şi troleibuze.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2314 : Miercuri, 14 Noiembrie 2012, 15:46 »
"MAPA PROFESIONALĂ" a procurorului Ioan Irimie, propus la şefia DNA de Pivniceru
Dosarul Selena este cel mai "greu" dosar investigat de procurorul Ioan Irimie // Învinuitul fuge cu banii de flagrant şi-l confundă pe procuror cu un hoţ ;D

Dosarul "bani pentru locul de deputat". Procurorul Ioan Irimie este cel care investighează dosarul fostului lider PPDD Bistriţa Octavian Seciu pe care îl acuză că a vândut un loc de deputat. Procurorul Irimie povesteşte că politicianul a fost surprins în timp ce primea 6.000 de euro de la un om de afaceri, însă a fugit cu banii când anchetatorii au vrut să-l reţină. Prins după trei ore, Seciu nu mai avea cei 6.000 de euro asupra lui. Fostul lider al PPDD a declarat că a crezut că anchetatorii sunt de fapt nişte hoţi care vor să-l jefuiască. Sunat de procuror şi somat să se predea, Seciu i-a transmis acestuia că nu îl crede că lucrează la DNA.
 :2funny:

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #2315 : Miercuri, 14 Noiembrie 2012, 16:08 »
Aseara asteptand sa vina metroul ma uitam pe monitarele de pe peron si am vazut printre alte stiri si pe aceasta despre Tallinn  capitala  Estoniei. Cred ca este si aceasta o modalitate de a  atrage turisti catre o destinatie.

Transportul public gratuit de anul viitor in Tallinn

Ţara baltică de doar 1,3 milioane de locuitori a fost primul stat din lume care a introdus votul online şi care a oferit internet gratuit turistilor. A fost de asemenea şi prima fostă ţară sovietică care a aderat la zona euro, iar de la 1 ianuarie 2013, capitala Estoniei, Tallin, va deveni  primul mare oraş din lume şi prima capitală care va oferi tuturor locuitorilor tranport gratuit, scrie Financial Times.

Această măsură a fost aprobată în urma unui referendum în luna martie a acestui an, când 75% din locuitorii din Tallin au votat pentru. Tallin are puţin peste 400.000 de locuitori şi o reţea de transport bine pusă la punct, cu mai mult de 700 de kilometri de limii de tramvaie, autobuze şi troleibuze.

,,,in ciuda faptului ca iernile sunt lungi si geroase ,si zapada din abundenta ,,,nu exista intarzieri in sistemul de transport publik

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2316 : Joi, 15 Noiembrie 2012, 13:44 »

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Nicoleta Bucuresti

• Full Member
  • Mesaje postate: 127
« Răspuns #2318 : Vineri, 16 Noiembrie 2012, 19:01 »
Pe o placă de ceramică de acum 800 de ani din Toledo scrie următorele:

Societatea este aşa:

Săracul munceşte,
Bogatul îl exploatează,
Militarul îi apară pe cei doi,
Contribuabilul plăteşte pentru toţi trei,
Leneşul se odihneşte pentru toţi patru,
Beţivul bea pentru toţi cinci,
Bancherul îi jumuleşte pe toţi şase,
Avocatul îi minte pe toţi şapte,
Medicul îi omoară pe toţi opt,
Groparul îi îngroapă pe toţi nouă,
Politicianul trăieşte pe spinarea celor zece.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2319 : Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012, 00:04 »
 :thumbup:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2320 : Duminică, 18 Noiembrie 2012, 15:29 »
Romanca cu cea mai subtire talie din lume a pozat topless

Pentru unii e o ciudatenie, fiind considerata anorexica, in timp ce altii o felicita si o sustin pentru talia de viespe. Ea recunoaste ca e slaba si e mandra de acest lucru, sustinand ca pur si simplu nu poate lua in greutate oricat de mult ar manca.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2321 : Duminică, 18 Noiembrie 2012, 18:22 »
"Genul" asta a fost printre primele dintre cei care a murit la Auschwitz. Mai bine sa mananci cat de putin... treci criza, treci razboiu', da' arati a om...  ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2322 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 10:26 »
Metroul bucureştean aniversează azi 33 de ani de la punerea în funcţiune a primului tronson, Semănătoarea - Timpuri Noi, acesta fiind dat în folosinţă pe 19 noiembrie 1979.

Istoria metroului românesc începe cu 33 de ani în urmă, atunci când din Depoul Ciurel primul tren de metrou parcurgea tronsonul Semănătoarea - Timpuri Noi al primei linii, M1.
De-a lungul istoriei sale, metroul a transportat peste 4,4 miliarde de călători.
Mai multe detalii in reportaj.

Imi aduc aminte ce distractie a fost atunci la inaugurare. Toata lumea de la copii, adolescenti pana la adulti se plimbau cu metroul.  :)
Sper sa se termine cat mai repede tronsonul care merge la mine in cartier.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2323 : Luni, 19 Noiembrie 2012, 10:33 »
Aoleu, 33 au trecut?! Unde s-au dus?  :o  In toamna lui '79 eram clasa a XI-a si-mi amintesc de parc-a fost ieri cum am plecat cu fetele de la scoala, cu o moneda de-un leu in buzunar - d-aia cu tractoru' pe ea - si ne-am dus sa ne plimbam cu metroul... Ne-am dus-intors de mai multe ori... ni se parea ca suntem in Star Trek!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2324 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 08:00 »
... Ne-am dus-intors de mai multe ori... ni se parea ca suntem in Star Trek!

Pentru acele vremuri intradevar ziceai ca esti intr-un film SF.    :)
Si era pe vremea cand aveam ceva mai putin de 20 de ani , ca uite ce  ne zic studiile, cica dupa 20 de ani
incepem oficial sa imbatranim
 :slap: