Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 682173 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1935 : Luni, 06 August 2012, 22:09 »
nu, nu, nu, nu veni cu tentatii dinastea. eu la inghe nu rezist si, desi n-am interdictie oficiala, m-am amenintat ca ma suspend daca mai comit erori calorice.
uite cum te muta un "n" din "plasa" politica in plasa ciorapilor.  ;D
da' chiar, mai exista remailleuri? ca e asa o risipa de mase plastice cu ciorapii astia de-i varam nedigerabili pe gatul planetei, la prima ciupitura...
 :)
ai vazut dovada de fair-plaY? baselu si-a exprimat public aprecierea pentru profesionalismul d-nei Pivniceru chiar daca e in "echipa" adversa. Unde e (profesionalism), e si ne bucuram, de ce nu? numai sa fie si obiectivitate in decizii.

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #1936 : Luni, 06 August 2012, 22:16 »
Cine stie daca mai exista ?! Nu i-am cautat, dar ma tem ca sunt laolalta cu dinosaures.  :2funny:
Planeta ?! Sa-si vada de treburile ei, sa nu se-amestece in treburile si ciorapii altora. N-avem nevoie, ne descurcam singuri, aici, in spatiul mioritic. Cumva manifesta pretentii de politruca ? S-o lase mai moale ca e shova in guvern, tine si legatura planeta - parlament si cum acesta este si va ramine in vecii vecilor - amin - majoritar, va avea mereu ultimul cuvint !  :strambatura:
Am retinut dovada de fair-play ! Ma tem ca a trecut en passage asistentza !
Sa-mi spui cu ce sa vin ! Cu vin, alb, rose, rosu...poate ! Neavind voie, visez lichid !
Niste fructe ar merge mai bine ? Am doua mese full de fructe, iti pot propune niste assiettes sa te lingi pe degete !

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1937 : Luni, 06 August 2012, 22:38 »
Planeta ?! Sa-si vada de treburile ei, sa nu se-amestece in treburile si ciorapii altora. N-avem nevoie, ne descurcam singuri, aici, in spatiul mioritic. Cumva manifesta pretentii de politruca ? S-o lase mai moale ca e shova in guvern!
;D  :happy: politruca_ca Barosso  ; :happy: m-ai facut sa rad.  ;D

Sa-mi spui cu ce sa vin ! Cu vin, alb, rose, rosu...poate ! Neavind voie, visez lichid !
Niste fructe ar merge mai bine ? Am doua mese full de fructe, iti pot propune niste assiettes sa te lingi pe degete !
ma frantuzesc eu pe aici, dar n-am gusturi rafinate: tot cu mamaliguta cu branzica si smantana defilez. e drept ca-mi place camembertu', da' n-am nivelu' sa savurez fruits-de-mer, par exemple.
ador fructele da', de la o varsta, trebuie garnisite cu carbune, ca digestia si-a iesit din adolescenta. O avea dreptate silviu care, cu eleganta si delicatete, afirma ca doamnele trecute de 30 sunt babe? sigur, e suficient de galant sa nu adauge si adjectivul "decrepite".  :happy:

daca suntem la momentu' confidentelor: tu cu digestia cum stai?  ;D ;D (ca m-ai umplut de admiratie cu assietele pline de fructe - la mine au efectul heliului. ;D)

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1938 : Luni, 06 August 2012, 22:47 »
S-a stabilit o limita de virsta ?! Musai s-o aflu si sa ma retrag...
Vorbeam de fructe, fruits- chioare...Fructele de mare...ehe, alta poveste minunata !  ::)
Am avut probleme la inceputul dietei Gerson, recomandata in hepatita C, dar nevoita fiind sa continuu ca sa-mi ofer o sansa, am constatat dupa ceva timp ca disconforturile s-au atenuat pina la disparitie. Problemele pe care le semnalezi le-am avut inainte de diluviu...in copilarie cind nu mincam fructe (decit la recensamint) ;), in adolescenta si maturitate. Numai cind le vedeam faceam instant aciditate...Dar iata ca nevoia schimba tot !  :(( Acum ma satur cu ele, pentru ca celelalte nu-si mai gasesc recomandarea.
Daca vrei, poti ! Daca-ti plac - asa am inteles - vei reusi !  ;D

L.E. Fructele, alea de mare, mi-au placut tres fort si locuind o vreme in locurile unde se gaseau din abundenta, chiar am exagerat...

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1939 : Luni, 06 August 2012, 23:01 »
in tribuna 2A, cred.  :)
Tehnic, cei mai mari galagiosi is la peluze, acolo stau fanii. In tribune e locul ametititilor, indecisilor si celor care trec din greseala prin zona.

BTW, ma uit cum il numeste tembelul de Banciu pe Floricelu` prezident ;D. Care apelativ se pare ca e real. Si defineste linia genetica nobila a clanului sau.

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1940 : Luni, 06 August 2012, 23:04 »
Tehnic, cei mai mari galagiosi is la peluze, acolo stau fanii. In tribune e locul ametititilor, indecisilor si celor care trec din greseala prin zona.
Binevenita clarificarea ! Ma regasesc, n-o vad insa pe Mica... Poate vine totusi la peluza !  :2funny:
ha,ha...kkrau, e tare !

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1941 : Luni, 06 August 2012, 23:04 »
Simtul umorului pe care-l posezi indubitabil :) e cu atat mai de admirat cu cat inteleg ca exista probleme de sanatate cel putin "sacaitoare". asta ajuta enorm. mama unei prietene a fost operata acum 25 de ani de o boala grava, aflata intr-o etapa avansata. Sansele de recuperare erau destul de reduse insa ea era optimista si glumea tot timpul (am admirat-o enorm pentru forta ei psihica). Au trecut cei 25 de ani si ea este intr-o stare de sanatate mai mult decat multumitoare.

Silviu isi fixeaza stacheta proprie (numai sa poata sa o mai sara  >:D  ;D); in SC nu exista limite de varsta, sex, culoare.  ;D

pai eu perseverez cu fructele de multi ani si geaba, tot actioneaza ca heliul. si da, din copilarie faceau asta dar nu s-au potolit nici acum cand sunt o doamna respectabila.  ;D

am locuit si eu deux ans, neconsecutivi, pe taramuri cu fructe de mare da' mi-a fost imposibil sa ma bucur de senzatia "molustei dans ma bouche" ;D eram cam singura care prefera friptura de pui. mmm, dar camembertu'...magnifica inventie.

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1942 : Luni, 06 August 2012, 23:07 »
A trecut si Enola Day... neobservata !
A inceput Banciu, deci ! Atunci, bonne nuit et a la prochaine ! :)
Nu inainte de-a te citi, draga Mica !

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1943 : Luni, 06 August 2012, 23:08 »
A trecut si Enola Day... neobservata !
A inceput Banciu, deci ! Atunci, bonne nuit et a la prochaine ! :)

bonne nuit sa-ti fie.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1944 : Luni, 06 August 2012, 23:11 »

probabil ca de-aia am ales, intuitiv, tribuna, desi n-am fost pe stadioane.  :)

BTW, ma uit cum il numeste tembelul de Banciu pe Floricelu` prezident ;D. Care apelativ se pare ca e real. Si defineste linia genetica nobila a clanului sau.

cum il numeste, ca mi-a scapat?

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1945 : Luni, 06 August 2012, 23:13 »
Limite de inaltime s-au pus ?! E bine de stiut, n-am 1,80 dar, sincer, nu i-as fi dorit ! Aia scunzi sunt tenace. Trebuie sa evolueze in conditii vitrege... ;)
Atunci vorbim entre nous-deux, enchantee!
Imi place si mie Brie, Valbrie mai putin Camembert. Imi plac alea suave si cu mai putin mucegai !
Aici nu ma pot lauda cu chestii a la francaise (fromages, adica), dar compensez in altele !  :yeah:
...Il numeste cacarau, dupa familie !
Ai incercat Fondue Savoyarde ? Daca nu, sunt sigura c-ai fi apreciat.

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1946 : Luni, 06 August 2012, 23:17 »
A propos de sustinerea moralului de unul singur. Cind nu mai ai nimic de pierdut, e simplu, e facile !
Pierzi tot si ramii sa te ocupi doar de tine  !  ::)
Din fire nu-s isteric de optimista, dar gasesc resurse sa ma tin in viata !  oO

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1947 : Luni, 06 August 2012, 23:19 »
...In numeste cacarau, dupa familie !

;D ;D ;D azi totul ne impinge in zona budei... ;D

Ai incercat Fondue Savoyard ? Daca nu, sunt sigura c-ai fi apreciat.

e probabil ca da, ca am experimentat mai multe, insa memoria nu ma ajuta la corelarea gustului cu "soiul". imi plac "bleu"-urile.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1948 : Luni, 06 August 2012, 23:21 »
A propos de sustinerea moralului de unul singur. Cind nu mai ai nimic de pierdut, e simplu, e facile !
Pierzi tot si ramii sa te ocupi doar de tine  !  ::)
Din fire nu-s isteric de optimista, dar gasesc resurse sa ma tin in viata !  oO
primeste un gand bun, bun, de la mine.

Offline Doina

• Sr. Member
« Răspuns #1949 : Luni, 06 August 2012, 23:24 »
primeste un gand bun, bun, de la mine.

Multumesc. Si tie, cu mare drag.