Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 681711 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1725 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 23:02 »
am vizionat reportaju' lu' dom' prim-ministru la vila de la RAPPS. nu pot sa comentez nimic, de ras. ;D nici caragiale n-ar fi avut atata imaginatie.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1726 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 23:12 »
Aha. Va sa zica avem lurkeri, trolli... si mai ce?  :giggle:
Eu am insa un amendament:
Spre deosebire de lurkerul clasic definit de wikipedia, forumul de fata nu este unul exclusiv de socializare online, dimpotriva, e un fel de intro la activitati face to face. O gramada de asa-zisi lurkeri sunt de fapt persoane foarte simpatice, care sunt mai talentate la socializarea directa decat multi dintre cei care "contribuie" la forum. (Stiu persoane care intra pe forum cel putin o data pe zi, ca si cand si-ar verifica email-ul, desi nu stiu daca au 10 postari in total, doar ca sa se updateze cu taberele life si atat.) Si adevarul e - parerea mea - ca oricat ar fi de haios pe-aici, nici nu se compara cu intalnirile SC life.  :dance:
Apropos. Reciproca, adica utilizatorii ca mine, de exemplu, care-s mai "activi" in scris decat in vorbirea directa cum se numesc?  :P

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1727 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 23:15 »
am vizionat reportaju' lu' dom' prim-ministru la vila de la RAPPS. nu pot sa comentez nimic, de ras. ;D nici caragiale n-ar fi avut atata imaginatie.

Eu am ras stramb... dupa care m-am straduit sa urmaresc comentariile de pe Realitatea, pana m-au enervat cu totii de-atata invartit in jurul cozii. Am tot asteptat intrebarea "Ce legatura are o locuinta RAPPS - fie ea locuinta presedintelui sau nu - cu competenta acestuia si greselile de guvernare?!" Atunci hai sa dam jos - prin referendum - toti oamenii de Stat care au vila!
Da' n-am mai avut rabdare. Dez-obisnuinta de a sta cu ochii in TV isi spune cuvantul...  :P
In 3 luni, toate povestile astea vor fi ca in bancul ala: O pisica dadea tarcoale. Si la un moment dat, s-a oprit. Nu mai avea tarcoale.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1728 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 23:37 »
ia uitati ce antidepresiv a gasit Demi Moore. ::) pe scurt: da. :giggle:

http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/demi-moore-iubit-nou-vezi-cine-22642.html

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1729 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 23:42 »
http://en.wikipedia.org/wiki/Lurker

asadar lucrezi pentru altii si de ziua ta, mersi frumos! nu stiam de acest concept, se pare ca lurkerii sunt cam multi.  90%! si ca motivul ar fi lipsa de incredere... fata de ce? fata de cine? in fine.
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1730 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 23:43 »
"Ce legatura are o locuinta RAPPS - fie ea locuinta presedintelui sau nu - cu competenta acestuia si greselile de guvernare?!"
N-are, da' orice tip de indoiala semanata in legatura cu presedintele ocheste cateva procente in plus. ridicolul e nelimitat.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1731 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 23:44 »

asadar lucrezi pentru altii si de ziua ta, mersi frumos! nu stiam de acest concept, se pare ca lurkerii sunt cam multi.  90%! si ca motivul ar fi lipsa de incredere... fata de ce? fata de cine? in fine.
poate nu-s vorbiciosi ci facaciosi.  ;D

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1732 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 23:49 »
la mine internetul merge foarte prost in seara asta... ca la tara! dar cam prea de la tara totusi.
caro, maxima expresia cu tarcoalele care s-au terminat, am ras de unul singur si inca.

se poate ca micaela sa aiba dreptate, unii sunt mai action people, ce atata vorba?! si bravo lor.

"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1733 : Miercuri, 25 Iulie 2012, 23:55 »
si bravo noua nu? :-[ ca noi si vorbim si faptuim.  :)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1734 : Joi, 26 Iulie 2012, 01:46 »
Aha. Va sa zica avem lurkeri, trolli... si mai ce?  :giggle:
Eu am insa un amendament:
Spre deosebire de lurkerul clasic definit de wikipedia, forumul de fata nu este unul exclusiv de socializare online, dimpotriva, e un fel de intro la activitati face to face. O gramada de asa-zisi lurkeri sunt de fapt persoane foarte simpatice, care sunt mai talentate la socializarea directa decat multi dintre cei care "contribuie" la forum. (Stiu persoane care intra pe forum cel putin o data pe zi, ca si cand si-ar verifica email-ul, desi nu stiu daca au 10 postari in total, doar ca sa se updateze cu taberele life si atat.) Si adevarul e - parerea mea - ca oricat ar fi de haios pe-aici, nici nu se compara cu intalnirile SC life.  :dance:
Apropos. Reciproca, adica utilizatorii ca mine, de exemplu, care-s mai "activi" in scris decat in vorbirea directa cum se numesc?  :P
Deci imi cer scuze daca trimiterea mea la definitia tehnica si seaca a suparat pe cineva. Nu asta a fost scopul ci faptul ca din descrierea fenomenului, se pot gasi cauzele (motivele si motivatiile) pasivitatii celorlalti. Cat despre troll...logic, ce-ar fi un forum fara unul? Un fel de stirile BBC, scurte, exacte si fara gust. Io-mi asum functia, ba chiar ma mandresc cu ea  :P. Si ma bucur ca (cu mici exceptii pana acum, sper sa ramana doar astea) nuantez suficient trolllingul meu incat sa fie ceva haios si nu iritant (acuma, cum sa zic, asta cred io. Da`daca oi dormi in ghete, va invit sa ma treziti). E adevarat, real life bate orice film si orice carte. Insa pana acolo...ne multumim cu ce exista. Cat despre postacii fruntasi, ce sa zic...si io-s printre, cred, asa ca...vorba ilustrului meu tiz scotian "Keep walking!". Si chiar la blue label! (asta e pentru connaiseuri  ;D)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1735 : Joi, 26 Iulie 2012, 08:03 »
Poate doar exista mai multi cititori decat scriitori !!  :whistle:

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #1736 : Joi, 26 Iulie 2012, 11:33 »
Vila, ca vila, dar i-a scris lui Barosso sa ''someze'' poporul sa iasa la vot...Si eu am ris de una singura, adica single in the camps, ca rain n-am gasit... Si n-aveam nici blue label-ul la mine...Connaisseures-ii stiu deja !  :strambatura: :2funny:
Frumos filmulet, multumiri Matei ! M-a dus cu gindul la regina Maria a Romaniei, la Ferdinand I, sotul ei, la ambii in calitate de bunici ai Majestatii Sale, regele Mihai I...Regina Maria administra cu mare atentie venitul repartizat de Domeniile Coroanei, mai scria si carti pe care i le publicau edituri de renume din Anglia si Franta, iar din cistigul rezultat cumpara daruri simbolice pe care le daruia cu suflet si mare noblete, oamenilor din satele tarii. Ii vizita deseori si era extrem de mindra de locurile si oamenii tarii sale...Cita distinctie regala !...Cine sa-si aduca aminte, cine sa pretuiasca ?!
Deci asa, lurkeri, trolli...Explicabil ! Se creeaza o comunitate in care si daca testezi intrarea observi ca nu prea esti inclus...Nu se merge pina la ignorarea lui newbie, dar comentariile sunt doar de complezenta. Nimeni n-are timp de nimeni si-atunci, dupa citeva incercari esuate, cei nou veniti iau hotarirea sa fie mai rezervati. Si ramin asa... :)
E firesc pina la urma sa existe mai multi cititori decit scriitori. Asa e si-n viata !  oO

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1737 : Joi, 26 Iulie 2012, 11:52 »
Foarte interesant, Guess... Ma intreb daca eu mai am 22 de ani la dispozitie numai pentru pregatirea yoga preliminara unei astfel de vieti, dupa aceea...  ???
da, si mie mi s-a parut interesanta emisiunea, transmite atata liniste si implinire femeia asta.... e o bucurie s-o asculti.
nu cred ca ar trebui 22 de ani de pregatire pt asta avand in vedere ce vremuri traim, cat de multi s-au intors spre spiritualitate.  :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1738 : Joi, 26 Iulie 2012, 12:57 »
Deci asa, lurkeri, trolli...Explicabil ! Se creeaza o comunitate in care si daca testezi intrarea observi ca nu prea esti inclus...Nu se merge pina la ignorarea lui newbie, dar comentariile sunt doar de complezenta. Nimeni n-are timp de nimeni si-atunci, dupa citeva incercari esuate, cei nou veniti iau hotarirea sa fie mai rezervati. Si ramin asa... :)
E firesc pina la urma sa existe mai multi cititori decit scriitori. Asa e si-n viata !  oO
Pai de ce sa testezi? Intra pur si simplu! Ce, scrie pe undeva ca accesul se face pe baza de buletin, bilet de intrare sau examen? Neah! Cat despre newbies, cum sa zic, asa-i, nu-i tine nimeni de manuta. Da`nici nu cred ca-i cazul. Dat fiind faptul ca ca e relativ bine structurat forumul, se vad topicurile unde e activitatea mai "incinsa". Plus ca exista destula flexibilitate, nu zice nimeni "vezi ca esti off-topic" (numa`io de cate ori am sarit gardul...). Iar ceilalti nu-s copii cei mari: "ia da tu ma, ala mic, napolitana incoa`si tai-o de aici". Exista subiecte care suscita interesul si care polariazeaza atentia si altele care o fac mai putin. Problema e ca si tu, nou-noutule, poti crea asa ceva (trollezi un pic,de exemplu  ;D). Serios acuma, ti se citesc postarile, Doina, faptul ca nu ti se raspunde direct la ele nu inseamna ignorare. :strambatura:. Si daca faci greseala sa te crezi ca respectul pe aici e legat de rank si de numarul de post-uri...

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #1739 : Joi, 26 Iulie 2012, 13:26 »
Merci pentru explicatii, Bitek. Complete. Ai dreptate.
Nu, nu caut recunoastere aici sau aiurea ! Am depasit preocuparea. :strambatura: