Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 681586 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #1665 : Marți, 24 Iulie 2012, 13:23 »
Multumesc, Matei ! Sper la o mica pauza, sa mai amestec prin oale...Evident, daca voi obtine cvorum, daca nu, mai rabd... :laugh:
Citeva ''bancare'' iau avint pe volum nesemnificativ !
Presedintele director general propus la BRD- Alexandre Maymat- a invocat motive personale si-a plecat la Paris. ...Interimar Petre Bunescu...Banca Nationala a retras candidatura...Ce putea sa faca ?! Fuge omu' acasa, in siguranta, la nevasta si copii...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1666 : Marți, 24 Iulie 2012, 15:47 »
prima bancuta se pare ca a picat deja, in Italia. odata cu leul din jungla romaneasca.  :)

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #1667 : Marți, 24 Iulie 2012, 18:34 »
Stiu doua cu probleme de recapitalizare. Una dintre ele are filiala de lucru cu publicul la noi, cealalta pare doar reprezentanta, birou. N-am vazut clienti intrind in ea. M-am intors de curind din Sicilia. Presa era plina de semnale. De la Bloomberg, de la Moody's... Pe strada nu se observa inca ingrijorare.  :) ..Nu, in Catania, Etna, Giardini Naxos, Taormina...Tot presa vorbea despre acordarea de sprijin financiar pt recapitalizarea acestor banci...Vasilescu ne da asigurari ca la noi nu sunt retrageri masive din banci.  |o

Offline victor_

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
  • victor@digital-filestore.de
« Răspuns #1668 : Marți, 24 Iulie 2012, 21:31 »
da' uite, e cineva care zice si mai frumos.  nu loredana! ci CTP (strigate, urlete, wow, nu se poate, miselul, vandutul, etc etc).  nu face nimic, mie imi place cum combate.
http://www.gandul.info/puterea-gandului/votez-da-ca-sa-aiba-cu-ce-se-sterge-basescu-9898968

Da, un articol foarte realist si nepartinitor. De fapt nu prea ai ce comenta pe marginea lui, e o insiruire de fapte.
Poate il citeste si micaela!  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1669 : Marți, 24 Iulie 2012, 22:34 »
Da, un articol foarte realist si nepartinitor. De fapt nu prea ai ce comenta pe marginea lui, e o insiruire de fapte.
intr-adevar, curat nepartinitor.
multumesc, Victor, ca te preocupa lectura mea de seara.  ;D

P.S. tu ce zodie esti? nu de alta, da' sa stiu daca e cazu' sa flutur niscai roshu prin topic.  ;D

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #1670 : Marți, 24 Iulie 2012, 22:41 »

Realist n-as zice nici pe departe ... e doar produsul cuiva cu ochelari de cal sau cu interes, care urmareste strict declaratiile unei persoane fara sa tina cont de conjunctura in care au fost date; daca era un articol realist, prezenta evenimentele per ansamblu, exact cum se derulasera.

Nu urmaresc presa mai mult decit stirile de la radio pe care le aud pe sarite, mi se rupe de politica si politicieni, dar un lucru mi se pare cert: cu usl in frunte, ne ducem dracu' mai rau decit mi-as fi putut imagina vreodata ca se poate in Romania - 2 luni le-a fost suficient sa-mi demostreze asta (vezi ce s-a intimplat cu imaginea tarii pe plan extern + instabilitatea politica si financiara generata).

Averi confiscate si plutonul de executie sint singurele lucruri pe care le merita politicienii nostrii impreuna cu neamurile lor!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1671 : Marți, 24 Iulie 2012, 22:45 »
mie mi-e mila sa trag, da' la curatzatu' pustilor plutonului ma bag.  ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1672 : Marți, 24 Iulie 2012, 22:48 »
Averi confiscate si plutonul de executie sint singurele lucruri pe care le merita politicienii nostrii impreuna cu neamurile lor!

Cu asta cred ca toata lumea e de acord, doar ca inca nu ne-am dumirit cine ar mai ramane sa faca asta?!

Offline rocky

• Sr. Member
« Răspuns #1673 : Marți, 24 Iulie 2012, 22:51 »
cine va mai avea curajul stiind ce-l asteapta daca calca pe bec   :thumbup:

si cu siguranta se vor gasi voluntari daca luam in calcul beneficiile de a fi parlamentar

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #1674 : Marți, 24 Iulie 2012, 22:52 »
Cu asta cred ca toata lumea e de acord, doar ca inca nu ne-am dumirit cine ar mai ramane sa faca asta?!
Pai ei. Unii pe altii. Pana raman 2. Si alora le dai cate un tun si-i pui sa se ocheasca ca la duel,  dar de la 10 pasi distanta.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1675 : Marți, 24 Iulie 2012, 22:53 »
da, rocky, scoate aceasta razgandire din context. aici miza nu este revenirea lui basescu...eventuala pierdere prin fraudarea referendumului va avea consecinte pentru toata tara asta, care s-ar decridibiliza total prin ramanerea celor doi nefericiti pe care ii dispretuieste toata europa si america. aici nu mai e vorba de orgoliul lui basescu, ci de pretul pastrarii lui in contextul in care sunt semne evidente ca se urmareste fraudarea (de ce s-ar opri usl tocmai in aceasta etapa, cand au nesocotit tot, tot, pana acum?). basescu ar fi fost iresponsabil s-o tina pe-a lui, intr-o "barbatie politica" paguboasa... eventualele consecinte ar fi fost dezastruoase pentru noi. s-a razgandit explicand de ce. CTP are voluptatea pozitiilor extremiste.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1676 : Marți, 24 Iulie 2012, 22:59 »
CTP se poate rafui cat doreste cu basescu... nu e important. cred ca important e raspunsul la urmatoarea intrebare: care varianta e mai nefericita pentru Romania: revenirea lui Basescu sau ramanerea USL-ponta-crin?

cine raspunde sa si argumenteze. nu se accepta raspunsuri "hormonale" de genul "de-aia".  ;D

Offline rocky

• Sr. Member
« Răspuns #1677 : Marți, 24 Iulie 2012, 23:06 »
usl-ul se va opri doar cind cineva ii va pune piedica ... si cred ca poporul ar trebui sa faca asta prin referendum, sau mai bine spus prin invalidarea referendumului - daca ei s-au pregatit sa fure voturile prin neprezentarea majoritatii nu mai au ce fura, doar daca semneaza pe liste in locul nostru (si ii cred in stare de asa ceva...)

varianta cu votat pt basescu pica din start, pt ca (daca nu ma-nseala memoria) nici un presedinte sau guvern din lume, care au avut mandatul intr-o perioada de criza, n-au putut obtine majoritate la voturi

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #1678 : Marți, 24 Iulie 2012, 23:09 »
Deja m-am lamurit, Victor, pentru tine toate articolele impotriva lui Base sunt realiste si nepartinitoare :)
Dar sa stii ca au fost postate si articole impotriva usl, as fi foarte interesat de parerea ta si in cazul lor  ;)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1679 : Marți, 24 Iulie 2012, 23:10 »
cred ca important e raspunsul la urmatoarea intrebare: care varianta e mai nefericita pentru Romania: revenirea lui Basescu sau ramanerea USL-ponta-crin?
cred ca nici nu mai conteaza. raul a fost deja facut. am ajuns iar si din nou de rasu-plansu europei :(