Se vede treaba ca tre' sa ma mobilizez, sa vad daca la teatrul Bacovia din Bacau, exista posibilitatea de a inchiria un costum.
Eu am citit despre invitatia Antenei 1 postata de Gigi, dar pt. ca topicul cu precizari pus de Gigi nu are posibilitate de reply, 'ma strecor' cumva si eu sa scriu acii cat ma bucura lucrul asta! Sunt o visatoare si o entuziasta si in perspectiva, daca aceasta emisiune va iesti OK, as vedea chiar o emisiune mai lunga cu tema SinglesCamp, cu Gigi, Samiza, cativa dintre voi, discutii, invitatii, etc.In fond nu mi se pare a fi o emisiune iesita din comun, dar subiectul ar fi o noutate in Romania.
Ma gandesc la Ioana noastra care are talent scriitoricesc, la Lia....s-ar putea face multe ca si publicitate!
Nu mi-o luati in nume de rau ca VISEZ!
Eu va relatez doar ce mi s-a intamplat mie, nu-s fantasmagorii si nici povesti cu iz de telenovela.Vorbesc deja datorita lui SinglesCamp cu trei fete minunate si asta macar la doua zile si credeti-ma ca ne-am descoperit destule afinitati.Pot sa va spun cu mana pe inima ca intr-un procent relativ mare, singuratatea mea s-a diminuat datorita acestei activitati-Singlescamp.Regret ca nu pot sa-mi iau zile libere prea multe de la servici si ca deja concediul meu din vara 'e adjudecat', asta e!Oricum vin la Carnaval si la Revelionul 2014.Poate intre timp, mai reusesc sa strecor catva zile libere de la servici, dar nu pot sa bag mana in foc pt. asta.