Autor Subiect: Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013  (Citit de 92969 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline kama148

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
Re: Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
« Răspuns #45 : Duminică, 06 Ianuarie 2013, 14:36 »
Gigiiiii...am stat si m-am tot gandit,  nu pot sa ratez carnavalul de anul asta...asa ca ma bag...sper sa nu intervina nimic  din ce ma astept eu...

asa ca trece-ma pe LISTA

Offline xdianax

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #46 : Duminică, 06 Ianuarie 2013, 14:44 »
DAAAAAAAAAAAAAA,  sunt eu... :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:
Salut Kama! Incantata de cunostinta!

Offline kama148

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
« Răspuns #47 : Duminică, 06 Ianuarie 2013, 15:30 »
Salut Kama! Incantata de cunostinta!

Saluuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!!!, asemeni, urmeaza cunostinta reala, la carnaval.... *|* *|* *|* *|* *|*

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #48 : Duminică, 06 Ianuarie 2013, 15:54 »
Gigii!!!!Vin deocamdata cu xdianax la carnaval, urmeaza la o cafea 'ieseana' sa o convinga pe Andre sa vina.
Deci o luam de la capat!!! *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|*
p.s. mucenicii sau 'macinici' cum li se spune, vor fi 'creati' de Diana, eu habar n-am, nu pot contribui decat cu prezenta scenica.
Oricum, chestiunea vis-a-vis de costume e asa:daca nu gasim ceva de inchiriat in orasele noastre de bastina, esti convins ca la Sibiu cu o zi inainte de Carnaval(asta presupunand ca facem o escala de o ora in Sibiu cand venim pe ruta Iasi-Bacau),gasim?'That's the question', drept pt. care asteptam un raspuns de la tine.
O alta chestiune:Diana e f. entuziasmata si hotarata sa promoveze printre moldoveni ideea SC, ea zice ca pe forum.Sunt cam sceptica pt. simplul motiv ca am si eu am postari 'in tinerete mele de SC"(de acuma ma consider deja rodata :police:), aceleasi 'semnale' le trageam si eu si ...nimic.Speranta moare ultima, asa ca nu se stie niciodata, poate reusim noi moldovenii sa facem ceva.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #49 : Duminică, 06 Ianuarie 2013, 17:58 »
Kama, te rog asa cum am mai scris si mentionat aici sa va inscrieti pe site, nu pe topic. Poate deja ai facut-o, nu stiu, dar tin sa precizez lucrul acesta. Pe forum se scrie foarte mult si e greu sa selectionezi pe fiecare inscris, pe cand pe site, la "Inscriere in vacante" totul se cumuleaza si pleaca spre agentie, fara omisiune.

Mihaela, asa cum iti scria si Adda, in Sibiu sunt doua centre de inchiriere a costumelor. In acea perioada in orasul nostru carnavalurile sunt pe final, asa ca nu o sa fie nebunie acolo. Dar cum nu-mi place niciodata sa garantez ceva care nu tine de mine, nu o fac nici acum. Poate din ce se gaseste acolo (optiuni sunt destule) nu gasiti ceva care sa va placa, sau sa vi se potriveasca dpdv al marimii. Dar tu dupa cum am inteles de la Samiza esti inginer textilist, de ce nu incercerci sa-ti faci simgura ceva? Anul trecut cele mai traznite si mai deosebite costume au fost cele improvizate (de fapt chiar aici sta si farmecul).

Referitor la popularizarea actiunii Singles Camp, iti raspund pe Chat, pt a nu mai fragmenta acest topic. Oricum am sa-l rearanjez zilele urmatoare, mutand o parte dintre postarile care nu au legatura cu actiunea de carnaval, la topicele la care se potrivesc.

Offline xdianax

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #50 : Luni, 07 Ianuarie 2013, 00:13 »
Da cu afinata tot vin.....  :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Incercam sa venim cu o zi inainte .....sa facem sfintisori moldovenesti....si restul!!!! :happy: :happy: :happy:
Moldova e Moldova.....si veti vedea asta! *|* *|* *|*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #51 : Luni, 07 Ianuarie 2013, 08:08 »
Numai sa nu- mi speriati bucatarii... :)

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #52 : Luni, 07 Ianuarie 2013, 23:00 »
 :hammer:nu-i speriem, stai linistit!Eu sunt oar de prezenta cenica, v-am mai explicat asta odata, sa nu credeti ca ma pricep la bucatarala, nu ma pricep.Pot doar sa o ajut pe xdianax, da ea, in felul in care se prezinta, cred ca reuseste sa mobilizeze nu numai bucatarii tai, nici bucatarii de la pensiunile vecine nu Vor fi scutiti, GLUMEAM ACUMA!

Offline xdianax

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #53 : Marți, 08 Ianuarie 2013, 07:56 »
Buna dimineata tuturor!
Am primit mail-ul pt plata avansului la carnaval.
Nu incepem sa facem si aici o lista de intentie a participantilor asa cum am vazut ca se facea cu alte ocazii?
Astfel am vedea care sunt posibilii participanti! Cred ca ar fi interesant!!  *|* *|* *|*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #54 : Marți, 08 Ianuarie 2013, 08:29 »
Lista o sa o afisez dupa ce se contureaza un pic grupul. De la inceput de inscrieri pana la rezervarile finale apar mai multe modificari, unii renunta, altii se adauga in loc. De aceea o lista in aceasta faza este prematura. Cel mai probabil o sa o afisez undeva peste 2 saptamani.
Lista de participanti este foarte importanta, doar ca trebuie sa fie cat mai exacta. Astfel se pot crea grupajele auto si se pot interconecta participantii. Odata cu finalizarea listei o sa primiti ca intotdeauna, o lista cu adresele de Email a celorlalti participanti.

Offline noryx01

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #55 : Marți, 08 Ianuarie 2013, 15:13 »
Super filmuletzul, Mari_a ! Albinutzul face toti banii  :applause: :applause: :applause: Sper sa fim si noi la fel de inspiratzi...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #56 : Marți, 08 Ianuarie 2013, 15:44 »
   ... a fost cu polenizarea de primavara...  ;D

Eu inca n-am nici o idee.... asa ca m-am apucat sa scotocesc site-urile de inchirieri... Din ce am vazut, cred ca mi s-ar potrivi Cruella de Vil sau Morticia Adams   :giggle:

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #57 : Marți, 08 Ianuarie 2013, 17:57 »
Se vede treaba ca tre' sa ma mobilizez, sa vad daca la teatrul Bacovia din Bacau, exista posibilitatea de a inchiria un costum.
Eu am citit despre invitatia Antenei 1 postata de Gigi, dar pt. ca topicul cu precizari pus de Gigi nu are posibilitate de reply, 'ma strecor' cumva si eu sa scriu acii cat ma bucura lucrul asta! Sunt o visatoare si o entuziasta si in perspectiva, daca aceasta emisiune va iesti OK, as vedea chiar o emisiune mai lunga cu tema SinglesCamp, cu Gigi, Samiza, cativa dintre voi, discutii, invitatii, etc.In fond nu mi se pare a fi o emisiune iesita din comun, dar subiectul ar fi o noutate in Romania.
Ma gandesc la Ioana noastra care are talent scriitoricesc, la Lia....s-ar putea face multe ca si publicitate!
Nu mi-o luati in nume de rau ca VISEZ!
Eu va relatez doar ce mi s-a intamplat mie, nu-s fantasmagorii si nici povesti cu iz de telenovela.Vorbesc deja datorita lui SinglesCamp cu trei fete minunate si asta macar la doua zile si credeti-ma ca ne-am descoperit destule afinitati.Pot sa va spun cu mana pe inima ca intr-un procent relativ mare, singuratatea mea s-a diminuat datorita acestei activitati-Singlescamp.Regret ca nu pot sa-mi iau zile libere prea multe de la servici si ca deja concediul meu din vara 'e adjudecat', asta e!Oricum vin la Carnaval si la Revelionul 2014.Poate intre timp, mai reusesc sa strecor catva zile libere de la servici, dar nu pot sa bag mana in foc pt. asta.

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #58 : Marți, 08 Ianuarie 2013, 18:13 »
Hi hi hi, ce dragut! Nici n-am venit bine de la Revelion, nici n-am despachetat tot si ne si facem planuri pentru urmatoarea plecare!  :D Pentru ca sunt discutii aprinse pe facebook pe tema "cum ne costumam" si fiindca au intrebat si la Geoagiu niste persoane "carevasazica cum e treaba cu carnavalu' asta", pun aici filmuletul de la cel de anul trecut, din martie:

Super realizat, Maria! Filmuletul mi-a trezit amintiri placute :)
     Iti statea f bine rockerita :thumbup: Eu nu am fost atat de inspirata cu costumatia de venetianca...m-am simtit super in ea dar cred ca ar fi mers ceva mai haios... :D
     Mi-ar fi placut sa merg si al treilea an dar am niste probleme de rezolvat in perioada care urmeaza si nu stiu cat vor dura. Nu vreau sa incurc treburile...
     Tuturor celor care veti participa va doresc inspiratie maxima :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #59 : Marți, 08 Ianuarie 2013, 18:46 »
Daaa, multumesc  valaura, sunt in cautare de inspiratie! M-as face “roackara” ca si anu’ trecut, dar anu’ asta… vine concurenta tare din urma!   ;D  Adica tineretu' ! Nu mai pot tine pasul cu noile tendinte in materie...  ;D
Apropo de costum, eu atunci numai peruca mi-am cumparat, in rest… Sacoul era imprumutat de la o colega mai tanara si, dupa cum se vede ca crapa pe mine  ;D , mai subtirica! Si p-orma…  ce-am mai gasit pe langa casa omului... mi-am atarnat pe mine!   ;D
In privinta filmului, n-am nici un merit (doar ma bucur ca aseara, in gasca noastra de Bucuresti, am auzit ca fetele vorbeau despre el…)
Sunt peste 30 de filme de la actiunile SC facute de Gigi si puse pe youtube, la adresa asta:
http://www.youtube.com/user/singlestourism

Acuma, ca o parere personala (si va rog sa nu dati cu pietre!) eu le-as pune pe youtube si pe cele facute de Iulian! Sunt suuuuper si ar bate orice reportaj...  :angel:   Da, da, da, stiu ca nu se poate!  :'(