Autor Subiect: Socializare, stim bancuri ?  (Citit de 553880 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

carmentoma

• Vizitator
Răspuns: Socializare, stim bancuri ?
« Răspuns #120 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 10:24 »
Soţul tocmai termină de citit „Bărbatul casei”, o carte care îi învaţă pe bărbaţi cum să se impună în relaţia cu soţia. Vine direct la nevastă şi proptindu-se în faţa ei, zice:
- De acum înainte să-ţi intre bine în cap că eu sunt bărabtul în casa asta şi cuvântul meu e lege! Ai înţeles? Aşa. Acum vreau să-mi prepari cina, să mă serveşti, iar după ce mănânc te duci să-mi pregăteşti baia, ca să mă relaxez. Iar după baie, ghici cine mă bărbiereşte şi îmi aranjează părul?
Uitându-se calmă la el, nevasta întreabă sincer interesată:
- Ăia de la pompe funebre?!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #121 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 10:25 »
:)) f tare ultimul banc :))

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #122 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 10:25 »
Un barbat se intoarce seara tarziu de la o bauta cu pretenii. Intra in casa nervos, bate cu pumnu' in masa si striga la nevasta-sa:
- Femeie, cine e sefu' in casa asta?
Femeia, scurt, ii scapa un dos de palma peste gura. Barbatul resemnat:
- Da' ce? Nici macar sa intreb n-am voie???

Un român pleacă în SUA pentru a se angaja. El găseşte de lucru la
o grădină zoologică. Trebuia să poarte în fiecare zi un costum de maimuţă. Într-o zi, cade din greşeală în cuşca unui leu. Înspăimîntat, începe să ţipe:
- Ajutooooooor!
La care leul îi spune:
- Taci dracului si nu mai tipa, că ne pierdem slujba amandoi!!!

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #123 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 12:14 »
Tanara sotie ii trimite de la spital o telegrama sotului:                 
"Scumpul meu Petre, alaltaieri s-a nascut ingerasul nostru de baiat. E     
dulce, dar din pacate eu nu am lapte, asa ca am fost obligata sa angajez o
doica de lapte din Grenada.  Eu n-am nici o vina, dar se pare ca din cauza
ca ea este negresa, pielea copilului s-a  inchis la culoare si este       
aproape neagra.  Te iubesc si abia astept sa viu acasa cu odorul nostru.   

Telegrama lui Petre catre mama lui, proaspata bunica:                     
"Draga mama, Anca a nascut alaltaieri un baiat.  Totul a decurs bine, dar 
ea neavand  lapte, a fost obligata sa angajeze o doica de lapte din       
Grenada care este  negresa.  Cum a inceput sa alapteze copilul, pielea lui
delicata a devenit neagra.  Anca n-are nici  o vina ca n-a gasit o doica   
alba.  Te sarut cu drag, fiul tau Petre.                                   

Telegrama Mamei catre Petre:                                               
Draga Petrisor, ma bucur ca sunt bunica si va felicit.  Pot s-o inteleg pe
Anca, pentru ca eu am fost exact in aceiasi situatie cand te-am nascut.   
N-am avut lapte si a trebuit sa te hranesc cu lapte de vaca.  Eu n-am nici
o vina ca ai iesit un bou...   

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #124 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 12:17 »
 Prim ministrul Chinei il suna pe Bush in 11 septembrie, imediat dupa atac:
-  "Imi pare rau pentru atac, este o mare tragedie,  dar in caz ca ati pierdut documente importante in atentatul de la Pentagon, avem noi copii dupa toate..."

Saddam Husein il suna pe Bush in 11 septembrie, imediat dupa atac:
>  Saddam: Domnule presedinte, doresc sa imi exprim condoleantele pentru tragedia suferita... atat de multi oameni... niste cladiri atat de frumoase... Doresc sa va asigur ca nu avem nici o legatura cu ce s-a intamplat. Nu am fost noi... 
> Bush: Care cladiri? Care oameni? Despre ce vorbesti?
> Saddam: Pai... cat e ceasul acum in America ?
> Bush: E 8 dimineata!
> Saddam: Ooooops! Scuze, revin intr-o ora...

ioanaxxl

• Vizitator
« Răspuns #125 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 12:30 »

Doua blonde calatoresc cu trenul.
 In compartiment calatoreste cu ele un barbat mai in varsta cu barba.
 Una ii sopteste celeilalte:
 - Uita-te! Asta-i Mircea cel Batran...
- Esti proasta. El e mort de vreo 6-700 de ani.
 In acel moment intra un alt barbat in compartiment si-l saluta pe barbos:
- Ciao, Mircea, ce faci, batrine! nu te-am mai vazut de sute de ani....
 Prima blonda:
- Na, cine-i proasta?! :o

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #126 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 13:30 »

> >In avion, dupa ce s-au oprit motoarele la 10.000 de metri altitudine:
> - Stimati pasageri, va rugam sa ramaneti pe locurile dumneavaostra, pentru a usura identificarea... Multumim

> > D-le Bush, aveti dovezi ca Irakul are arme de distrugere in masa?
> - Sigur, am pastrat chitantele !

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #127 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 13:31 »
> > Ambasadorul irakian la Natiunile Unite tocmai a  terminat un discurs si iese pe hol, unde se intalneste cu presedintele Bush. Isi strang mainile si irakianul zice:
> - Stiti, am si eu o intrebare. 
> - Excelenta, daca pot sa va ajut o sa o fac cu mare placere, raspunde Bush.
> - Fiul meu se uita la filmul asta, Star Trek, si acolo sint si rusi, si negri, si asiatici, dar niciodata arabi.
> La care presedintele Bush rade, se apleaca la urechea irakianului si-i sopteste:
> - Pai asta e din cauza ca actiunea se petrece in viitor...

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #128 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 13:34 »
> > Intr-o gradinita din America , educatoarea le promite copiilor 2 $ daca vor raspunde exact la intrebarea:
> "Cine a fost persoana cea mai importanta din istoria omenirii?"
> Se scoala Sean, irlandezul, si zice ca St. Patrick.
> Gresit, urmatorul la rand!
> Se scoala McQ ueen, scotianul, si zice ca St. Andrew.
> Gresit, urmatorul...
> Se scoala Shlomo, evreul, si zice ca Isus Cristos.
> Educatoarea ii da cei 2 $ pentru raspunsul exact, si-l intreaba, totusi, cum se face ca evreii il recunosc pe Isus ca pe cel mai important om din istorie.
> Raspunsul lui: Eu stiu de fapt ca cel mai tare din istoria umanitatii a fost MOISE, dar BUSINESS IS BUSINESS!
> PS: bancul a luat premiul 1 la festivalul international al  bancurilor.
> Motivatia juriului : A doua oara cand un evreu il vinde pe Isus.

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #129 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 13:35 »
> > 3 prieteni se lauda cu nevestele lor.
> Primul: - Eu am o nevastaaaa... ca un fluture!!!
> Al doilea: - Nevasta-mea e ca o caprioara!!!
> Al treilea sta si se gandeste, la care dupa 2 minute zice:
> Pai… nici a mea nu prea seamana a om!!!

> > Sotul catre sotie:
> − Ai vazut-o, draga, pe tanara aceea care zambea la  mine?
> Sotia:
> − Nu-i nimic, iubitule, si pe mine m-a bufnit rasul cand te-am vazut prima oara…

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
« Răspuns #130 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 14:30 »
Un vanator, urmarind un mistret ranit, s-a afundat in padure si fara sa-si de-a seama l-a prins noaptea si s-a ratacit. Batea vantul si ningea, iar el disperat mergea ca sa se incalzeasca, fara sa mai stie unde se afla.Intr-un tarziu vede undeva o lumina si tot mergand catre ea ajunge la un canton silvic. Bate la usa si apare padurarul.
- Te-ai ratacit, spune omul si il pofteste in casa. Este tarziu, ramai aici pana dimineata cand iti arat drumul. Pana atunci stai la masa cu noi, dar avem numai mamaliga cu branza.
Vanatorul era obosit si flamand, pentru ca a mers o zi intreaga fara sa manance nimic.Dupa ce mananca o vreme, intreaba:
- Padurarule, pot sa mai iau un pic de mamaliga? Uite, mi-a ramas un pic de branza...
Nu trece mult si intreaba din nou:
- Padurarule, pot sa mai iau un pic de branza? Uite ca mi-a mai ramas mamaliga...
Dupa ce acestea se repeta de mai multe ori, adorm toti in singura camera unde era cald, padurarul cu nevasta in pat si vanatorul pe o saltea pe jos. Dupa miezul noptii vuietul vantului este acoperit de urletul unei haite de lupi. Padurarul sare din pat ca ars se imbraca pe intuneric rasturnand cateva scaune si cat ai clipi dispare in noapte. In urma lui a ramas liniste. Dupa un timp vanatorul intreaba in intuneric:
- Oare sta mult?
- Sta mult, ii raspunde femeia in soapta.
- Oare nu ma prinde ? intreaba din nou vanatorul.
- Nu te prinde mai omule, ca pana iese el in calea lupilor la capatul paraului, poate sa treaca toata noaptea.
- Zici ca nu ma prinde...
- Nu te prinde fii sigur. Hai, curaj!
- Atunci, spune vanatorul, ma duc sa mai iau un pic de mamaliga cu branza...

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
« Răspuns #131 : Duminică, 28 Martie 2010, 12:13 »
Draga fiule,
Iti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu. Daca primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu bine. Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti pentru a ti-o mai trimite o data. Iti scriu incet pentru ca stiu ca tu nu citesti prea repede. Acum cateva zile tatal tau a citit ca marea majoritate a accidentelor se petrec la o distanta de un kilometru de casa. De aceea ne-am hotarat sa ne mutam mai departe. Noua casa este minunata; are si masina de spalat, dar nu stiu sigur daca merge. Ieri, am bagat lenjeria in ea, am tras de maneta, si de atunci n-am mai vazut-o. Vremea pe aici nu e foarte rea. Saptamana trecuta n-a plouat decat de doua ori. Prima data, ploaia a tinut 3 zile, a doua oara 4 zile. Apropo de vesta pe care o vroiai, unchiul Petre mi-a spus ca daca o trimitem cu nasturi, cum sunt ei grei, o sa coste mai mult; atunci am taiat nasturii si i-am pus in buzunar.
In sfarsit, l-am ingropat pe bunicu'; l-am gasit cand ne-am mutat. Era in dulap din ziua in care a castigat la "De-a v-ati ascunselea". Sa-ti mai zic ca alaltaieri, a explodat bucataria si tatal tau si cu mine am "zburat" din casa. Ce emotie! A fost pentru prima data dupa multi ani cand tatal tau si cu mine iesim impreuna undeva. A venit doctorul sa vada daca suntem in regula, si mi-a pus un tub de sticla in gura. Mi-a zis sa nu vorbesc 10 minute. Tatal tau s-a oferit sa cumpere tubul acela. Si daca tot vorbim de taica-tu, te anunt ca si-a gasit de lucru, e foarte mandru de asta. Lucreaza peste aproape 500 de oameni. L-au angajat sa tunda iarba in citimir.
Sora ta Julia, cea care s-a casatorit cu sotul ei, a nascut in sfarsit, da' nu stim inca sexul copilului. N-as putea inca sa-ti spun daca esti unchi sau matusa. Taica-tu a intrebat-o pe sora-ta Lucia daca mai este insarcinata. Lucia i-a zis ca da, in 5 luni de-acum; atunci taica-tu a intrebat-o daca era sigura ca era al ei. Ea i-a spus sigur ca da. Ce fata sigura, cata mandrie! Asa fata, asa tata! Varul tau Paul s-a casatorit si se roaga in fiecare zi in fata sotiei lui. E fecioara! Dimpotriva, nu l-am mai vazut pe unchiul Vasile, ala care a murit anul trecut... Cel mai rau e frate-tu ala mic, Ionut. A incuiat masina si a lasat cheile inauntru. A trebuit sa se duca pana acasa sa aduca dublura ca sa ne scoata pe toti de acolo.
Bine, fiule. Nu pot sa-ti trec adresa pe plic pentru ca n-o stiu. De fapt, ultima familie care a locuit aici, a plecat cu numerele pentru a le pune la noua adresa. Daca o vezi pe Margareta, transmite-i salutarile noastre. Daca n-o vezi nu-i spune nimic.
Mama ta care te adora,
Antoaneta

P.S. Aveam de gand sa-ti pun si niste bani, dar deja am inchis plicul.

---

O blonda superba se duce la manastire si cere insistent sa vorbeasca cu maica stareta.
- Ce e, fata mea?
- Maica stareta, trebuie sa ma ajuti. Am pacatuit foarte tare si vreau ca Dumnezeu sa-mi ierte pacatele. Ce sa fac?
- Dar ce s-a intamplat, fata mea?
- Maica sterata, m-au violat 40 de barbati trei zile in sir. Ce sa fac ca sa-mi ierte Dumnezeu pacatele?
- Fata mea, du-te acasa si bea zeama de la 40 de lamai 3 zile si apoi intoarce-te la mine.
- Bine, maica stareta. Iti multumesc foarte mult!
Pleaca blonda, bea zeama de la 40 de lamai 3 zile consecutiv si se intoarce la manastire.
- Maica stareta, am facut ce mi-ai spus. Mi-a iertat Dumnezeu pacatele?
- Pacatele nu stiu daca ti le-a iertat, dar macar ti-a disparut ranjetul de satisfactie!
--------------------------------------------------------------------------------
O blonda merge la benzinarie. Vine cel care era de serviciu si o intreaba:
-Vreti top 99 sau 95?
Blonda raspunde, putin intepata:
- Dar de anul acesta nu aveti? -
----
- De ce se uita blonda asa de atent la suc?
- Pentru ca scrie concentrat
--------------------------------------------------------------------------------
Trei blonde intra intr-un bar. Sunt fericite, danseaza si canta. Tot comanda fiecare cate ceva de baut.
Barmanul pana la urma, le intreaba ce sarbatoresc. Una dintre ele ii explica:
- Tocmai am terminat un puzzle si ne-a luat numai 3 luni sa terminam.
- Si ? Intreba barmanul.
- Pe cutie scria 2-4 ani!

--------
http://www.bancuri-fun.ro

Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
« Răspuns #132 : Duminică, 28 Martie 2010, 14:35 »
Judecatorul intreaba martora:
- Sunteti casatorita?
Ea ofteaza. Judecatorul dicteaza secretarei:
- Nu e casatorita.
Apoi intreaba martorul:
- Sunteti casatorit?
Martorul ofteaza. Judecatorul dicteaza:
- Casatorit.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #133 : Duminică, 28 Martie 2010, 21:13 »
Doua neveste, povestind despre seara de dinainte:

Prima:
- Aseara a fost cumplit! A venit al meu acasa, obosit, a bagat iute in el 7-8 sarmale,a profitat de mine 2 minute si s-a culcat.

Cealalta:
- Aseara a fost una din cele mai minunate seri din viata mea.... Am ajuns acasa de la munca, el ma astepta cu lumanari aprinse. M-a scos la restaurant, unde am mancat grozav si am baut sampanie. Am venit acasa pe jos, intr-o plimbare romantica, ne-am iubit o ora intreaga si apoi inca o ora am stat la povesti, ca pe vremuri...

Cei doi soti, povestind despre seara precedenta:
- Aseara a fost super! Am ajuns acasa de la carciuma, rupt de foame. Am ras niste sarmale extraordinare facute de nevasta-mea, i-am tras-o iute sa ma descarc si am dormit ca un prunc!!

Celalalt:
- Nu-mi aminti de seara de ieri!! Ajung rupt de oboseala acasa, pana de curent. Aprind niste lumanari, sa vad ceva. Vine nevasta-mea, cum sa incalzeasca mancarea, ca doar cuptorul electric era mort. O scot la restaurant, mancam ceva, dar ea comanda si sampanie.

Raman deci fara bani de taxi, asa ca, la toata oboseala mea, mergem pe jos inapoi acasa. Acolo, are chef de "smecherii", dar la nervii pe care-i am, eu nu am chef de nimic. Se chinuie si ma "mangaie" vreo ora pana reuseste ceva. Si colac peste pupaza, dupa aia a trebuit s-o mai ascult inca o ora cum si-a petrecut ea ziua la birou...

ioanaxxl

• Vizitator
« Răspuns #134 : Duminică, 28 Martie 2010, 21:24 »
Ha, ha, ha, tare de tot! Puncte diferite de vedere...si chiar asa e: noi suntem tentate sa " romantzam " problema, pe cand eiiii... ::)