LiaV eu am comunicat si ma tin de cuvant, ca transmit pozele facute de mine si ce primesc intre timp, lista de participanti cu adrese Email si filmul montaj la care lucreaza Iulian, dar o data toate. Se lucreaza la montaj, nu este gata, de aceea inca nu am transmis. Imediat cum primesc de la Iulian, in urmatoarea clipa le urd toate pe wetransfer si transmit.
Regula de a nu posta poze cu persoane este inca de la inceput. Atunci cativa membrii mi-au comunicat ca nu doresc sa apara in poze postate public si pt ca este greu sa faci o delimitare intre cei care accepta si cei nu, deci o regula neregula, a ramas sa ne bucuram de poze doar intre participantii la actiuni.
Schimbul de poze sau circulatia lor intre participanti nu este doamne-fereste in nici un fel restrictionat, sper sa nu se inteleaga asa ceva. Nu monitorizez vreun schimb, niciodata nu s-a pus problema de asa ceva. Tocmai ca eu insist pe comunicarea postactiune, ceea care intretine si dezvolta relatiile infiripate in cele cateva zile. Transmiterea pozelor si filmuletelor face parte din comunicare, deci let's do it! De asemenea cine doreste sa posteze imagini cu persoana sa si altele de la care are acordul, o poate face fara probleme. Eu evit discutiile care s-ar putea crea prin aparitia in poze a unor persoane, fara acordul lor. Atat.
Eu astept cu nerabdare pozele si filmele tale, sunt sigur ca multi si le doresc, mai ales ca tu ai surprins multe cadre si momente importante, la care noi doar am admirat, fara sa imortalizam.