Singles Happy Travel. Club de socializare

Excursii si evenimente => Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre => Subiect creat de: admin din Joi, 23 Septembrie 2021, 15:35

Titlu: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: admin din Joi, 23 Septembrie 2021, 15:35
27.10.2021
2 locuri disponibile din renuntari.Tarif: 450 lei/ persoana - cazare in camera DBL, cu inca o persoana, de acelasi sex
Supliment single: 100 lei/persoana pt 2 zile

Rezervari:   https://www.singlescamp.ro/eveniment/ozon-culori-de-toamna-si-inedit-la-tusnad-29-31-octombrie-2021/ (https://www.singlescamp.ro/eveniment/ozon-culori-de-toamna-si-inedit-la-tusnad-29-31-octombrie-2021/)
(Inainte de inscriere, cititi va rog cu atentie, intreaga prezentare a actiunii si urmariti link-urile catre materialele informative)

Plecare: 29 octombrie 2021
Sosire: 31 octombrie 2021

Cazare: Pensiunea Tulipan Cozmeni, Ținutul Vulcanilor Str. Principală, nr. 200, jud Harghita

Numar de locuri: 18

Servicii incluse:
•   cazare doua nopti
•   mic dejun
•   insotitor de grup, din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei
•  microbuz si costuri aferente pentru excursie de jumătate de zi la Lacul Sfânta Ana, Tinovul Mohoș și Balvanyos (duminica)
•   ghid zonal, drumetie vineri


Nu sunt incluse:
x     transport pana la destinatie. Va recomandam sa discutati pe forum, sa va prezentati de unde plecati si daca aveti in intentie sa o faceti cu masina personala si daca sunteti dispusi sa mai luati pe cineva pana la pensiune si apoi la capete de traseu in excursie.
x     transfer la si de la capete de traseu
x     pranzuri si cine
x     Tușnad Safari Tour - 100 lei/persoana (excursie optionala sambata)

Insotitor de grup din partea Singles Camp: Diana Lupu 0720 048.744

Programul excursiei

Vineri 29 octombrie. Drumeţie la punctul de belvedere de pe Piatra Șoimilor, Tușnad și spa

13:00 întâlnirea cu grupul în Tușnad Băi, județul Harghita, în zona lacului Ciucaș, echipați de drumeție

În prima zi vom face o drumeție ușoară la stânca Piatra Șoimilor, un punct de belvedere care oferă o panoramă spectaculoasă asupra staţiunii Băile Tuşnad, Defileului Oltului şi a Muntelui Ciomatu.

Stânca Șoimilor din Băile Tuşnad se află la o altitudine de 824 de metri şi are un platou pe care se află stălpi de andezit. Sub acest platou este un gol de aproximativ 200 de metri.

Traseu tematic amenajat:  Lacul Ciucaş (600 m) - Piatra Şoimilor (858 m)

Durata:  aprox. 2 ore 

Distanţa de parcurs: 2,5 km.

Diferenţă de nivel: circa 250 m.

Dificultate : ușor  pentru o persoană cu o condiție fizică medie

În cazul în care situatia sanitară de la momentul respectiv permite, după drumeție putem merge la centrul spa din Tușnad. Am dori să repetăm experiența din urmă cu câțiva ani care ne-a plăcut foarte mult. Complexul cuprinde un bazin cu apă termală, un bazin de înot, jacuzzi, saună și alte facilități wellness, o modalitate plăcută de relaxare.

Sâmbătă 30 octombrie. Tușnad Safari Tour

https://www.youtube.com/watch?v=6L-5Nz3n4A4 (https://www.youtube.com/watch?v=6L-5Nz3n4A4)

După micul dejun ne indreptam cu masinile personale spre  Băile Tuşnad de unde incepe programul de safari. Vom călători apoi de-a lungul răului Olt în zona Bixad, unde vom descoperi o zonă spectaculoasă, colorată, sălbatică şi necunoscută.

În cadrul programului vom admira:

- răul Olt
- barajul Carpitus
- părăuri şi izvoare de apă minerală şi mezotermală
- rămăşiţele cetăţii Vapa
- cuiburi de mitraliere şi galerii subterane din cel de-al doilea război mondial
- stânci şi cariere de pietre misterioase
- păduri mixte de conifiere şi foioase
- peisaje fermecătoare

Include:
-   transport în remorcă acoperită echipată cu scaune, trasă de un vehicul 4x4
-   picnic rece cu produse tradiționale

Durata: circa 4 ore
Tarif: 100 lei/persoană

Atenție! Activitatea include și o drumeție de minim o oră, grad mediu de dificultate

Să vedem urșii

Opțional, seara, vă invităm la pânda urşilor bruni în habitatul lor natural, la observatorul fotografului de renume internaţional Mathe Bence Băile Tuşnad (capacitate 20 locuri).
Acesta a obţinut în 2010 titlul de Wildlife Photographer of the Year, un premiu considerat echivalentul Oscarului în domeniul fotografierii vieţii sălbatice.
După mulţi ani de cercetare, faimosul fotograf peisagist şi arhitect al punctelor de observare a animalelor a decis să vină în acest loc deosebit de frumos. Un criteriu important în alegerea şi proiectarea locului era potenţialul de a face fotografii de calitate din observatorul de animale. Bence a visat un observator contemporan, care satisface fiecare nevoie, proiectat special pentru acest loc.

Din observatorul închis, acoperit şi creat pentru a oferi siguranţă pe durata observării ursului, se poate fotografia confortabil ursul în mediul său natural, prin geamurile mari de sticla.

Deşi funcţionează ca un punct de observare a animalelor pentru turişti, şi din punct de vedere fotografic este cel mai bun loc de observare al ursului din Transilvania şi poate în lumea întreagă. La proiectarea şi construcţia locului s-a avut în vedere ca şi fotografii amatori sau pasionaţi să poată să facă fotografii excepţionale.

Duminică 31 octombrie. Excursie de jumătate de zi la Lacul Sfânta Ana, Tinovul Mohoș și Balvanyos

https://www.youtube.com/watch?v=vJxuNvTItUM (https://www.youtube.com/watch?v=vJxuNvTItUM)

Micul dejun, eliberam camerele, ne indreptam cu microbuzul pe care il avem inchiriat spre Lacul Sfânta Ana – circa 25 km de la pensiune.
Vom descoperi principalele atracţii naturale din Ținutul Vulcanilor:
  Lacul Sfânta Ana - o comoară naturală unică în ţară şi în Europa Centrală şi de Est, este un lac vulcanic format în craterul mai tânăr al muntelui Ciomatu.
Are o suprafaţă de cca 20 hectare și este situat la 950 m altitudine. Pe malul lacului priveliştea este splendidă în special în această perioadă când pădurea îmbracă nuanțe arămii.

Rezervaţia naturală Tinovul Mohoş - lacul de sub pământ, care aminteşte de un film SF.
Ne vom plimba într-o mlaştină oligotrofă, vom asculta povestea ghidului local despre lumea adâncurilor, a apelor subterane care merg chiar şi câteva zeci de metri spre inima pământului şi de care nu ne despart decât patru metri de pământ moale…

Băile Fetelor Apor - 8 izvoare tămăduitoare cu ape minerale diferite, care conţin o cantitate mică de acid sulfuric (vitriol) şi băi tradiţionale în care barbotează gaze. Astfel de izvoare nu mai sunt nicăieri în Europa, fiind vorba de o adevarată raritate mondială.

Include: transport, ghid local, taxa de intrare în rezervaţie
Durata: circa 4 ore
Opțional, se poate asigura contra cost și masa de prânz, sub forma unui picnic cu gustări tradiționale reci
Acțiunea se încheie în jurul orelor 14:00

Programul poate suferi modicări în funcție de vreme.

Echipament de drumeție pentru toate activitățile

Cu cel puțin o săptămână înainte, veți primi un email, urmând să confirmați activitățile la care doriți să participați. Plata se va face în prima zi la însoțitorul de grup.

Despre excursie. O acțiune SinglesCamp în premieră în zona Tușnad cu drumeții, picnic în natură, safari, pândă la cel mai modern observator de urși bruni, obiective naturale unice în România: defileul Oltului, Piatra Șoimilor, un loc cu o priveliște spectaculoasă asupra staţiunii Băile Tuşnad,  Lacul Sfânta Ana, singurul lac vulcanic din România, rezervația naturală Tinovul Mohoș dar și locuri inedite și misterioase precum ruinele cetăţii medievale Vapa,  cuiburi de mitraliere şi galerii subterane din cel de-al doilea război mondial.
Ne vom bucura împreună de culorile toamnei, aerul curat, puternic ozonat, în locuri liniștite, majoritatea foarte puțin cunoscute.

Pensiunea Tulipan

Pensiunea Tulipan este situată la doar 12 km de Stațiunea Băile Tușnad, în centrul localității Cozmeni, de-a lungul drumului internaţional E578.

Pensiunea dispune de parcare proprie, terasă de vară, foișor în curte, șemineu în aer liber și loc pentru grătar.

Toate camerele au paturi separate, de câte o persoană.

Important de stiut inainte de inscriere:
•   Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.
•   actiunile noastre nu sunt excursii clasice, ci o combinatie de elemente turistice si de socializare. Scopul nostru este de a oferi persoanelor single un cadru de vacanta exclusiv, in care sa se poata cunoaste, sa poata socializa, sa se poata imprieteni.
•   pentru a exista un cadru optim, agentia face tot posibilul si ceea ce tine de ea pentru a oferi conditiile cele mai bune in raport de buget, iar noi, organizatorii si insotitorii de grup ne asiguram ca exista in interiorul grupului conditiile unei atmosfere civilizate, placute si de prietenie.
•   pentru o atmosfera placuta in grup este nevoie de o anume omogenitate, data de incadrarea in profil. De aceea impunem unul, de aceea suntem atenti si filtram inainte si in timpul actiunilor, asigurandu-ne ca la actiuni nu participa persoane care pot altera atmosfera prin comentarii si atitudini.
•   fiecare grup are cate un insotitor din partea Singles Camp&Travel (NU din partea agentiei, subliniem asta). Rolul lui este de a se asigura de parcurgerea programului anuntat, de functionarea cadrului de socializare si ca toata lumea este in profil. El poate decide, fara consultarea grupului, anumite modificari de program, asta in situatia in care intampina vreme nepotrivita, neprevazut sau ceva special.
•   inscrierile si rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul altor agentii.
•   inscrierea nu inseamna ca v-ati asigurat un loc. Rezervarea locului se face doar cu plata avansului, cu conditia ca aceasta sa se faca in conditiile si perioada de disponibilitate.
•   ocuparea locurilor se face in ordinea efectuarii avansului, nu a inscrierii

Daca sunteti pentru prima oara cu noi, aveti in vedere urmatoarele aspecte:
•   la actiunile clubului pot participa doar persoane single, cu calitatea de membru al clubului. Daca s-a pierdut aceasta calitate, nu mai puteti merge impreuna cu noi.
•   adresabilitatea actiunilor noastre nu este una generala, ne adresam DOAR persoanelor in profilul cerut: cu bun simt, educate, comunicative, deschise, tolerante, fara tendinte de a impune proprile reguli, nevoi sau dorinte speciale, cu intelegere fata de situatii speciale si a faptului ca fac parte dintr-un grup, cu respect fata de cei din grup, de organizatori si insotitorii de grup.
•   fiecare actiune are anumite particularitati: unele au preponderent elemente de turism cultural, altele istoric, altele sunt dinamice, altele se incadreaza in categoria evenimente, altele sunt un soi de vacante de relaxare si distractie, cu prietenii. Pe site si forum, la „Profilul actiunii” este precizat tipul (de relaxare, mediu, activ, foarte activ), sunt explicate particularitatile si de asemenea profilul. Parcurgeti-le cu atentie si rabdare pentru ca ajunsi la destinatie sa nu apara momente neplacute nici pentru voi ca participanti, nici pentru organizatori, nici pentru insotitorul de grup.

Odata ce v-ati inscris intr-o actiune inseamna ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu forma noastra de comunicare, cu regulile pe care le cerem respectate, cu conditiile de renuntare la o excursie/actiune:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2 (https://bit.ly/2La4tA2)

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy (https://bit.ly/2DDzJmy)

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ (https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/)

Reguli pentru membrii clubului: https://www.singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/ (https://www.singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/)
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: admin din Joi, 23 Septembrie 2021, 16:23
Am deschis astazi rezervarile. Inscrierile se pot face aici: https://www.singlescamp.ro/eveniment/ozon-culori-de-toamna-si-inedit-la-tusnad-29-31-octombrie-2021/ (https://www.singlescamp.ro/eveniment/ozon-culori-de-toamna-si-inedit-la-tusnad-29-31-octombrie-2021/)
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Joi, 30 Septembrie 2021, 13:27
Salutări tuturor , dacă mai merge cineva din zona Moldovei eu plec din Roman cel mai probabil cu trenul care ajunge la 12'30 în Tușnad dar dacă mai sunt participanți care conduc sau vor să călătorim împreună ar fi foarte bine. Tel. 0733350375
Sper să avem liber și la Spa Wellness , eu fiind vaccinat demult îmi doresc să vizitez acea stațiune  :thumbup:
Sănătate și să ne vedem voioși intr-o nouă aventură !  :flori: O0
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Miercuri, 06 Octombrie 2021, 18:46
Chiar nimeni pe aici ? Cine mai merge in această excursie ?  :)
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Luni, 11 Octombrie 2021, 17:46
"Pensiunea dispune de parcare proprie, terasă de vară, foișor în curte, șemineu în aer liber și loc pentru grătar."
Salutări Diana , dacă ne organizăm pt un grătar și un vin fiert crezi că se poate ?
Adică să aducem noi tot ce trebuie, luam și cina cu ocazia asta  :) *|*
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: ligia din Luni, 11 Octombrie 2021, 17:50
Buna ideea, subscriu .
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Luni, 11 Octombrie 2021, 17:53
Salutări Ligia , de unde ? Facem party ?  :flori: ::)
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: krondia din Luni, 11 Octombrie 2021, 22:59
Salut, Costi! Mă bucur să ne revedem  *|*

Aștept și eu cu nerăbdare să revin la Tușnad, chiar zilele trecute am depănat amintiri cu cei cu care am fost ultima oară în zonă. Ce vremuri...
Cinele organizate in regim self-catering cu grătar etc sunt cele mai faine, mobilizează si unesc întreg grupul. Și eu le prefer și sper să mai fie și alți doritori.
Ce spuneți? Ultima oară, la cabana de la Moroieni ne-a ieșit un grătar delicios și m-aș bucura să repetăm experiența  :thumbup:

Am văzut acum câteva imagini spectaculoase cu Lacul Sfânta Ana, uitați și voi cât este de frumos.

Deci, cine mai vine cu noi?

(https://i.postimg.cc/XYTL6nQ3/1633961409538.jpg) (https://postimg.cc/SnfCWFBt)

(https://i.postimg.cc/25hwzgKW/1633961430032.jpg) (https://postimages.org/)


Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Miercuri, 13 Octombrie 2021, 17:23
Diana dragă , abia aștept să ne vedem , facem atunci ce putem in funcție de restricție, dar oricum  suntem în zonă OK , cea mai mică rată ....
Hai să ne simțim bine  :thumbup: :flori:
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Sâmbătă, 16 Octombrie 2021, 15:55
O excursie atât de frumoasă , și nimeni pe aici ?
Pare straniu , de ce ?  :sorry:
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: Mihaela.2056 din Luni, 18 Octombrie 2021, 15:49
Buna. Eu vin din Bucuresti cu masina. Daca este cineva interesat am locuri libere in masina!!!
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: krondia din Marţi, 19 Octombrie 2021, 16:39
Știți că în 31 octombrie este Halloween-ul, da?
Ce ziceti, pregătim niște măști / costumații?  *|* :crazy2:  :dance:
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Marţi, 19 Octombrie 2021, 18:48
Eu sunt pregătit să sperii toate fetele , dacă nu erau deja...   :D  :strambatura: :happy:
Doar două pe aici   și cu tine  trei :giggle:
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: krondia din Marţi, 19 Octombrie 2021, 20:22
Pentru ca am primit  întrebări referitor la prima zi a excursiei, revin cu precizarea că veți primi mai multe informatii privind locul de întâlnire, programul cu câteva zile înainte de excursie după ce stabilesc ultimele detalii cu partenerii noștri de la Tușnad.

 Orice întrebări aveți, va rog sa le adresați aici pe forum, pot  fi de interes și pentru alți participanți .

Și, nu în ultimul rand, va rog sa va anuntati prezenta și aici pe forum, sa incercam sa ne cunoaștem puțin înainte de excursie, mai ales dacă sunteți la prima ieșire cu noi.

Am avut  weekendul trecut un grup minunat în Munții Baiului, imi doresc sa fim și de data aceasta un grup frumos, vesel, sa ne bucuram împreună de locurile minunate pe care le vom vedea.

Diana
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: Tilda din Miercuri, 20 Octombrie 2021, 00:18
Salutari din Tg. Mures! Subscriu propunerea lui Costi în legătură cu grătarul, dar nu și ideea cu măștile /costumație de Halloween. Îmi pare rău, dar nu prea agreez această "tradiție", dar ca in orice grup - majoritatea decide.
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: Mihaela.2056 din Miercuri, 20 Octombrie 2021, 13:35
Buna. Si eu subscriu propunerea cu gratarul. Cu mastileeu una nu ma bag🤣🤣
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: Maria T. din Joi, 21 Octombrie 2021, 12:48
Bună ziua! Recent înscrisă în excursia de la Tușnad pot lua în mașina mea, persoane care au nevoie de transport, pe ruta Iași-Tușnad. :)
Tel. 0770202414
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Joi, 21 Octombrie 2021, 16:02
Bună Maria T. , eu merg pe traseul tau dar am mai vorbit cu un amic tot cu mașina , ne auzim cu 2 - 3 zile înainte și stabilim cum e mai bine , sper din suflet să găsești companion de drum  :)
Ce toamnă pastelată și atât de îmbietoare ... Sper să fie măcar pe jumătate cât e acum de frumoasă și peste o săptămână !  ::) :smitten:
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: admin din Joi, 21 Octombrie 2021, 17:46
Cititi va rog ceea ce am comunicat aici: referitor la conditiile medicale de intrare in hoteluri si restaurante: https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3524.0.html (https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3524.0.html)
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: krondia din Joi, 21 Octombrie 2021, 19:42
Cititi va rog ceea ce am comunicat aici: referitor la conditiile medicale de intrare in hoteluri si restaurante: https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3524.0.html (https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3524.0.html)


Aceleași condiții se aplică și la Centrul wellness din Tușnad:
http://wellness-tusnad.ro/index.php/ro/stiri/baile-tusnad-scenariu-zona-rosieTitlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: krondia din Joi, 21 Octombrie 2021, 19:53
Reiau ofertele pentru grupajele pe masini:

 Bucuresti - Tușnad:  Mihaela
 Iași - Tușnad:  Maria, Tel. 0770202414

Dacă sunt doritori spuneți-mi si vă pun în legătură.

Mulțumesc   *|*

Mai revin la începutul săptămânii viitoare după ce pun la punct ultimele detalii.
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Joi, 21 Octombrie 2021, 20:12
Abia așteptăm ultimele detalii Diana , seară frumoasă !  :kissing:
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: dana gunther din Luni, 25 Octombrie 2021, 14:00
Buna, sunt Dana si vin din Timisoara. Daca este cineva din zona, poate veni cu mine cu masina. Telef 0744777429
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: Liliana Nedelcu din Marţi, 26 Octombrie 2021, 09:28
buna dimi tuturor!

Desi nu sunt la primele iesiri cu Singles, nu am cunoscut-o  inca pe Diana si imi face placere sa o fac cu aceasta ocazie.

In legatura cu transportul, las numarul meu de tel pentru Mihaela(poate ma contacteaza si plecam impreuna din Bucuresti fie cu masina ei, fie cu masina mea)- (0721089085).
In legatura cu propunerile de mai sus, eu sunt de acord si cu mastile(nu trebuie cine stie ce investitie...) si parearea mea este ca tot aduce un plus de amuzament este binevenit, si cu propunerea de gratar.Trebuie sa propuneti doar cum sa procedam.
Altfel, astept sa vad culorile superbe de toamna si sa ne pastram sanatosi!

Liliana
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: Mihaela.2056 din Marţi, 26 Octombrie 2021, 11:37
Buna
Din cauza noilor restricti la cazare ma vad nevoita sa renunt la excursie. Daca este cineva care doreste sa mearga in locul meu ma poate contacta la nr de telefon 0721872836 Mihaela
Multumesc
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: Liliana Nedelcu din Marţi, 26 Octombrie 2021, 13:02

Inteleg ca Mihaela(din Bucuresti) renunta la excursie.
Daca este altcineva care ar vrea sa imparta drumul cu mine(pe acelasi traseu), astept un raspuns.
 Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: Gidea Mihai din Marţi, 26 Octombrie 2021, 19:20
Buna , eu o sa vin prin Roman impreuna cu Costi si cu Maria din Iasi , daca vrea sa ni se alature .imi place ideea cu gratarul si o sa ma ocup eu cu Costi de ceea ce trebuie pentru gratar , daca e cineva care doreste ceva anume la gratar sa scrie aici .( noi ne gandeam la niste mici , ceafa si ceva carnati )
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: krondia din Marţi, 26 Octombrie 2021, 21:24
Informații importante

Întâlnirea cu grupul va fi vineri 29 octombrie orele 13:00 în parcarea de lângă Centrul Wellness din Tușnad - Str. Ciucas nr. 7- vizavi este lacul Ciucaș.

La orele 13:30 plecăm pe traseu cu ghidul local.

Cu cei care nu pot ajunge la această oră, ne întâlnim în același loc în jur de 15:30 - 16:00 în funcție de cum terminăm traseul.

Decidem apoi împreună ce vom face în continuare: dacă este deschis, intrăm la centrul wellness - acces permis în baza certificatului verde sau facem o plimbare în stațiune.

Programul pentru ziua de sâmbătă este cel anunțat, voi strânge eu banii pentru safari: 100 lei tarif care include si un picnic traditional.

Ghidul local mi-a spus că acum nu mai prea vin urșii la observator, am să vă fac câteva propuneri pentru restul zilei.

Pentru ziua de duminică am în plan o surpriză, mai aștept un răspuns și vă anunț noutățile :)

Vremea

Vremea se anunță frumoasă, temperaturi în jur de 13-15 grade dar seara și dimineața este foarte rece cu temperaturi negative, deci să aveți și haine groase, mașina echipată de iarnă.

Echipament

Echipament de drumeție vineri: gheată de munte, îmbrăcăminte tehnică, tricou, polar, geacă de munte, tricou de schimb, apă, o gustare, ceva dulce, bețe de trekking dacă sunteți obișnuiti cu ele.

Sâmbătă și duminică echipament sport, de drumeție, haine groase, ghidul local recomandă inclusiv căciulă, mănuși, ceva de pus la gât.

Mese
Cina si prânzul nu sunt incluse.

Pentru cină am vorbit la pensiune să facem grătar.
Am să cumpăr eu carnea, ceva legume pentru o salată și ce mai trebuie.
Rugămintea este să îmi transmiteți dacă sunt persoane care nu consumă carne.

Mihai, multumesc de ajutor, vorbim dacă mai e ceva.

Momentan, localitățile din care veniți sunt:  Bucuresti (4),Piatra Neamț, Roman, Târgu Neamț, Iași, Pașcani, Sighisoara, Târgu Mureș (2), Carei, Timișoara, Reșita.

Reiau ofertele pentru grupaje pe mașini:

Bucuresti - Tușnad:  Liliana
Iași - Tușnad:  Maria Telefon 0770202414
Timișoara- Tușnad Dana Telefon: 0744777429

Dacă doriți să călătoriți împreună, spuneți-mi și vă pun în legătură.

Urmează să vă trimit și un email cel târziu cu o zi înainte.

Numai bine,

Diana
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: Lenu din Miercuri, 27 Octombrie 2021, 09:49
Bună dimineaţa

Eu vin din Miercurea Ciuc, abia aştept să ne întâlnim.
O zi frumoasă tuturor!
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: krondia din Miercuri, 27 Octombrie 2021, 22:16
V-am transmis acum emailul si noutatea privind traseul de duminică  *|*

Vă rog să îmi spuneti până mâine la prânz dacă este cineva care nu participă la activitatile de sâmbătă si duminica, să pot definitiva rezervarile.

Drum bun, să ne vedem cu bine  *|*
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Joi, 28 Octombrie 2021, 00:23
Am primit newsletter-ul ! :D
Genială ideea Diana , mulțumim ! :bow:
Vom avea și un pic de adrenalină ! :yeah: *|*
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: ligia din Joi, 28 Octombrie 2021, 11:05
Va doresc tuturor drum bun, ne vedem maine !!
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Joi, 28 Octombrie 2021, 12:05
Mulțumim Ligia !
Pt. spa cine dorește mai este nevoie de prosop, slapi , programare la masaj se face pe loc și bineînțeles certificatul verde  ;) :flori:
Drum bun pe mâine !  *|*
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Joi, 28 Octombrie 2021, 12:57
Am uitat să întreb , pt un pic de muzică am avea nevoie de o boxă mică portabilă , are cineva pe acasă ?   :thumbup:
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Joi, 28 Octombrie 2021, 13:18
S-a rezolvat , datorită restricțiilor....  :slap: :surrender:
Salutări , voie bună să punem în rucsac , celelalte vin de la sine  !  ;) :pleasantry:
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: krondia din Joi, 28 Octombrie 2021, 14:08
Mulțumim Ligia !
Pt. spa cine dorește mai este nevoie de prosop, slapi , programare la masaj se face pe loc și bineînțeles certificatul verde  ;) :flori:
Drum bun pe mâine !  *|*

Da, pentru spa trebuie sa ne aducem prosop, slapi etc
Centrul wellness ofera prosoape doar de vanzare.
Mâine este deschis până la 21:00, i-am anuntat in principiu de noi dar intrarea se face strict in baza certificatului verde.

Ne vedem mâine, cu multă voie bună. Îmi doresc să fim un grup unit, vesel să ne bucurăm de locurile frumoase pe care le vom vedea impreuna  *|*

Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Marţi, 02 Noiembrie 2021, 15:06
Bună tuturor , m-am simțit f. bine in această excursie , a fost ceva gen tabără de vacanță când făceam toate nebuniile care ne treceau prin cap , doar că la alt nivel  :)
Pălinca , vinul , mâncărele naturale și buna dispoziție a participanților a fost molipsitoare , pe mine sigur o să mă țină mult timp de acum inainte . :smitten:
Organizarea și faptul că am reușit să ascultăm muzică a fost perfect !
Diana iar a excelat , mulțumesc frumos pt. tot !
Din preferințe : Stanca Șoimilor , Wellness , Lacul Sf. Ana , Safari Tour și plimbarea ofroad au fost toate f. bine organizate de cei 3 ghizi locali cărora le mulțumesc pt. cât de grijulii au fost cu noi , nu ne-a lipsit nimic , ba din contră probabil că se lipiseră de noi că nu ne lăsau să mai plecam  :giggle: ;D
Mulțumesc SC&T , recomand această frumoasă acțiune !  :flori: *|*
Revin cu fotografii...
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Marţi, 02 Noiembrie 2021, 15:47
Am uitat să amintesc de Tinovul Mohos , un loc aparte cu un farmec pe care nu îl găsești nicăieri în Europa , un ghid de excepție , pare că ești în lumea dintr-un film SF , plin de adrenalina in cazul întâlnirii cu ursul ! Flora este și ea locală , nu veți mai vedea așa ceva...  :D
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Marţi, 02 Noiembrie 2021, 19:36
(https://i.postimg.cc/8PMxH5Vy/IMG-20211029-144534699-HDR.jpg)

(https://i.postimg.cc/FHhCVVpR/IMG-20211029-144549925-HDR.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/Gp7f2Tkp/IMG-20211029-145337635-HDR.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/yNdfw6wC/IMG-20211029-145613076.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/PxCR8f4Q/IMG-20211029-150023559-HDR.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/2SdTqLfD/IMG-20211029-150040994-HDR.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/9F7LhN8z/IMG-20211029-150052141-HDR.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/L8vCCgQV/IMG-20211030-111753332-HDR.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/2yv92Hgq/IMG-20211030-113548099-HDR.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/JhPqxwnY/IMG-20211030-113558316-HDR.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/GmjNW5tG/IMG-20211030-161837135-HDR.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/vmHjbtxj/IMG-20211030-161952377-HDR.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/wxSSLNny/IMG-20211030-163646142-HDR.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/xjHsr4F8/IMG-20211031-121620449-HDR.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/NMFxPN2s/IMG-20211031-121735746-HDR.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/NGVdZwxW/IMG-20211031-121801271-HDR.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/26txp4n4/IMG-20211031-121833108-HDR.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/90v19GMW/IMG-20211031-123630313.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/cHP57qky/IMG-20211031-123912957-HDR.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/bvzg1Yz2/IMG-20211031-123922453-HDR.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/P5n2rz9y/IMG-20211031-123958476-HDR.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/gc67zJrY/IMG-20211031-125232939.jpg) (https://postimages.org/)

(https://i.postimg.cc/Y0jyYrzx/IMG-20211031-133623365.jpg) (https://postimages.org/)

Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Marţi, 02 Noiembrie 2021, 20:14
(https://i.postimg.cc/MT4GhdtG/IMG-20211030-164050984-HDR.jpg)[/url]

(https://i.postimg.cc/rpfs98rx/IMG-20211030-164100743-HDR.jpg) (https://postimg.cc/jWJRxYvS)

(https://i.postimg.cc/0jTbJcJ4/IMG-20211031-133623365.jpg) (https://postimg.cc/rR98BGjG)

(https://i.postimg.cc/ydWdQwm5/IMG-20211031-133638380.jpg) (https://postimg.cc/TLMfhNHq)

Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Marţi, 02 Noiembrie 2021, 20:19
(https://i.postimg.cc/W4LQzKbZ/IMG-20211030-113555477-HDR.jpg)[/url]

(https://i.postimg.cc/65Tsmnm8/IMG-20211030-114925518-HDR.jpg) (https://postimg.cc/HVGPJcHm)

(https://i.postimg.cc/SN50FRBD/IMG-20211030-135900179-HDR.jpg) (https://postimg.cc/qz8D2JM3)

(https://i.postimg.cc/tRBQk220/IMG-20211030-163646142-HDR.jpg) (https://postimg.cc/7bJWY1FX)

(https://i.postimg.cc/SxzByqqq/IMG-20211031-123912957-HDR.jpg) (https://postimg.cc/SnkTrBJt)

(https://i.postimg.cc/htfSTHB3/IMG-20211031-180133161.jpg) (https://postimg.cc/w1Y8d43h)

upload image (https://postimages.org/)
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: Corina Paula din Miercuri, 03 Noiembrie 2021, 15:59
Costi, ce mananci, vreau si eu chef de viata ca al tau?!
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Miercuri, 03 Noiembrie 2021, 16:15
Doar cu buna dispoziție din excursiile SC , plus gândirea pozitivă  ;)
Csókolja meg a kezem ! :flori: 8)
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: Corina Paula din Miercuri, 03 Noiembrie 2021, 16:18
Am sa-ti urmez sfatul!
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: Liliana Nedelcu din Miercuri, 03 Noiembrie 2021, 17:48
Corina, intrebarea corecta este...Costi ce fumezi? :D :D

Trecand peste gluma, Costi are dreptate...nu voi relua tot ce a spus el...

De cand merg in excursii SC, intr-un singur grup se comunica in continuare(cel din Turcia-goeleta, dar este oarecum firesc, oamenii se cunosc mai bine pentru ca stau impreuna, intr-un spatiu relativ limitat, o saptamana intreaga).

Cu toate acestea, pot sa spun ca grupul de la Tusnad mi s-a parut cel mai misto dintre toate. Toata  lumea a comunicat cu toata lumea inca din primele momente, fara rezerve.
 Multumim Diana pentru experienta! :applause: :smitten: :smitten:  :smitten:
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: Corina Paula din Joi, 04 Noiembrie 2021, 12:37
 :applause: :smitten: frumos, ma apuc de fumat!
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Joi, 04 Noiembrie 2021, 15:03
Nu Corina , nu te apuca de fumat , strânge bănuții pt. excursii , te așteptăm să spargi gheața dacă nu ai făcut-o deja !  :flori: *|*
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: Corina Paula din Joi, 04 Noiembrie 2021, 17:32
Am fost pe Cindrel si eram pe lista de la Tusnad, dar m-a incurcat certificatul verde. Speram sa plec cu test negativ insa autoritatile au decis altceva... >:(
Next time.
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Joi, 04 Noiembrie 2021, 20:22
Asta a fost decizia ta dragă Corina , dar să știi că noi o respectăm , ba din contra o susținem unii dintre noi , doar că așa sunt timpurile , vrei să îți spun un secret ? Nimeni nu a făcut control "la sânge" cum s-ar zice , deși eu nu încurajez așa ceva... Hai ți puup , faci un Johnson și ne vedem !
Dacă tu crezi că acest vaccin nu este valabil , atunci posibil că nu, depinde de tine !  ;)
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Joi, 04 Noiembrie 2021, 20:34
Și am uitat să mai zic , dau exemplul meu, înainte mergeam la psiholog , dar de când am mers cu SC nu numai că nu mai am nevoie de el , dar mă simt mult mai bine , banii i-am pus la bătaie pe excursii , Deci mulțumesc grup fain , și SC !  :kissing: :spam:
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: Corina Paula din Vineri, 05 Noiembrie 2021, 09:47
Asta a fost decizia ta dragă Corina , dar să știi că noi o respectăm , ba din contra o susținem unii dintre noi , doar că așa sunt timpurile , vrei să îți spun un secret ? Nimeni nu a făcut control "la sânge" cum s-ar zice , deși eu nu încurajez așa ceva... Hai ți puup , faci un Johnson și ne vedem !
Dacă tu crezi că acest vaccin nu este valabil , atunci posibil că nu, depinde de tine !  ;)
Ne vedem, ne vedem... :dance:
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: krondia din Duminică, 07 Noiembrie 2021, 19:39
O actiune inedita din toate punctele de vedere, cu multă voie buna, prietenie și cântece cât cuprinde...  *|*

Am retrăit cu toții atmosfera taberelor din copilarie/adolescență, cum bine s-a spus. Și, da, cel mai mult mi-a plăcut că am fost un grup unit,  mereu împreună.
Bravo vouă!  :thumbup:

Am inceput excursia cu o drumetie pe Piatra Soimului, un loc panoramic extraordinar de unde se vede perfect stațiunea Tușnad Bai dar și împrejurimile. O încălzire numai buna pentru a doua zi.. Da, știu, nu este simplu după ore bune de condus, apreciez efortul pe care l-ati depus venind de la sute de kilometri.

Ne-am relaxat apoi la spa, am încercat cam toate facilitățile: bazinul cu apa termala,  bulele de la jacuzzi, sauna și ciubarul cu apa rece ca gheata.. A fost fain, mi-am amintit de grupul de acum câțiva ani când, la fel, ne-am distrat pe cinste...

Cina a constat dintr-un grătar delicios asezonat cu o salata, mulțumesc mult maeștrilor și fetelor pentru ajutor. A fost pentru prima data când toate s-au pregătit ca prin minune, fără ca eu sa fac nimic  :flori:

Mi-a plăcut grozav atmosfera de langa foc, slănină prăjită în țepușă, pâinea prăjită pe grătar, o bunătate  :applause:

Desi oboseala isi spunea cuvântul, câțiva am mai rămas să ascultam puțină muzica, sa prelungim atmosfera frumoasa  :dance:

A fost o prima zi nemaipomenita care anunța zile pe măsură     :yeah:

(https://i.postimg.cc/yxCtBMRT/20211029-140400.jpg) (https://postimg.cc/S2VDftDX)

(https://i.postimg.cc/fTKpngRx/20211029-141705.jpg) (https://postimg.cc/Mvnd15RT)

(https://i.postimg.cc/mr06NvmG/20211029-142125.jpg) (https://postimg.cc/t1N59M0r)

(https://i.postimg.cc/HLJhMY42/20211029-142353.jpg) (https://postimg.cc/3yT15Hq4)


(https://i.postimg.cc/T1jSPtqv/20211029-144647.jpg) (https://postimg.cc/fSL52jr8)

(https://i.postimg.cc/T3NshLm1/20211029-144656.jpg) (https://postimg.cc/sMSmN2TC)

(https://i.postimg.cc/FzxWv7N9/20211029-150048.jpg) (https://postimg.cc/MfvbbZn4)

(https://i.postimg.cc/BZ5wHwDd/20211029-150939.jpg) (https://postimg.cc/vDBzdh0z)

(https://i.postimg.cc/wMzfnhKf/20211029-151318.jpg) (https://postimg.cc/0Mt0wKyD)

(https://i.postimg.cc/fTwqKjfk/20211029-152543.jpg) (https://postimg.cc/rzP9y4bL)

(https://i.postimg.cc/4xyLCfMg/20211029-153135.jpg) (https://postimg.cc/XrMcdb4H)

(https://i.postimg.cc/hPpy3z2s/20211029-160026.jpg) (https://postimg.cc/GHTx42wT)

Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: krondia din Luni, 08 Noiembrie 2021, 22:25
O nouă zi, o aventură nouă: Tușnad Safari Tour  *|*
 
O experiență inedita în locuri total necunoscute: primul baraj construit pe Olt, băi tradiționale, drumetia la Piatra Soimilor, un alt loc de belvedere extraordinar. Am intrat inclusiv intr-o cazemata folosita în scop militar, foarte interesant.

Efortul ne-a fost răsplătit cu pălincă din belșug și, nu în ultimul rând, un picnic cu bunătăți din partea locului. Am gustat și apa minerala de la izvorul din pădure dar tot pălinca a fost baza... Am cântat tot drumul, aceeași atmosferă veselă, de prietenie, de libertate. Mi-a plăcut nespus  *|*

După-masa o parte din grup a întrat din nou la spa în timp ce ceilalți am făcut o plimbare prin stațiune. În grup mai restrâns am ajuns apoi și la Băile tradiționale din apropiere, am vazut o mofeta. Un loc frumos despre care nu voi spune mai multe, tocmai pentru a rămâne asa cum este acum: curat, liniștit, perfect pentru cei care iubesc natura. Câțiva au ajuns chiar și la Șumuleu Ciuc, sunt atâtea locuri  interesante de văzut  în zonă.

Seara ne-am regrupat la foc, cu un nou meniu: grătar și cartofi gratinați cu cașcaval, delicioși! Complimente chefilor, au excelat și de aceasta dată  :flori:

Seara a continuat cu puțină muzică, am avut și câteva măști, pentru a marca și Halloweenul  :dance:

Încă o zi reușită, cu multă bună-dispozitie, e atât de important să nu uităm să râdem  :yeah:

(https://i.postimg.cc/4yznVSzN/20211030-105717.jpg) (https://postimg.cc/y38VznQw)

(https://i.postimg.cc/pLP5YRcN/20211030-111737.jpg) (https://postimg.cc/vcSmGFdX)

(https://i.postimg.cc/KcL16RdS/20211030-113409.jpg) (https://postimg.cc/jCxqNdxZ)

(https://i.postimg.cc/6Qm7XRWw/20211030-113606.jpg) (https://postimg.cc/sB5fPMG0)

(https://i.postimg.cc/8c8jFSf0/20211030-114714.jpg) (https://postimg.cc/BLgqyRgT)

(https://i.postimg.cc/j5nDd52f/20211030-114732.jpg) (https://postimg.cc/CBYhcwjM)

(https://i.postimg.cc/jd4LjBxM/20211030-114953.jpg) (https://postimg.cc/hfhSyy7m)

(https://i.postimg.cc/mrDcJVG8/20211030-115252.jpg) (https://postimg.cc/v4JH6rTV)

(https://i.postimg.cc/B6FvfV7c/20211030-120545.jpg) (https://postimg.cc/ygVKFvHk)

(https://i.postimg.cc/kgMDRwDq/20211030-120753.jpg) (https://postimg.cc/JGgR9Nb2)

(https://i.postimg.cc/CxKLx16K/20211030-121141.jpg) (https://postimg.cc/8jqVy1G8)

(https://i.postimg.cc/qB87mW3p/20211030-121519.jpg) (https://postimg.cc/yW8BxQjG)

(https://i.postimg.cc/Wb81Vr8K/20211030-123708.jpg) (https://postimg.cc/1fgQc8Lc)

(https://i.postimg.cc/13YRnQLr/20211030-130119.jpg) (https://postimg.cc/NKmvSWGK)

(https://i.postimg.cc/Xqc7pybr/20211030-130856.jpg) (https://postimg.cc/BPbGzbt3)

(https://i.postimg.cc/MH8p6mhk/20211030-131005.jpg) (https://postimg.cc/zb0rpKzp)

(https://i.postimg.cc/8CJpLYGQ/20211030-132228.jpg) (https://postimg.cc/942HhJzJ)

(https://i.postimg.cc/SxzTbL77/20211030-135959.jpg) (https://postimg.cc/v4bLWVKc)

(https://i.postimg.cc/Znc4Tt83/20211030-144239.jpg) (https://postimg.cc/GTHZQfSh)

Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: Mazilu Greta din Marţi, 09 Noiembrie 2021, 00:01
Superbă plimbare,minunată descriere!
Azi m-am înscris, tot ce am citit îmi da curaj și încredere  ca voi petrece alături de voi clipe frumoase.
Felicitări pentru fotografii, superb peisaj!
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: krondia din Marţi, 09 Noiembrie 2021, 08:40
Bine ai venit, Greta! Primul pas l-ai făcut, mai departe e simplu :) Ești binevenita alături de noi  *|*

Impresiile mele surprind doar o parte din atmosfera faină de la Tușnad. Un grup grozav, asa cum au fost mai toate în ultimul timp.

Celor noi și nu numai le recomand sa citească cu atenție programul excursiilor pentru a fi siguri că este ceea ce își doresc. Sunt programe diverse dar toate pun accentul pe atmosfera de grup, asta ne dorim cu toții tot mai mult, în special în aceasta perioada: sa uitam de griji și probleme și sa ne simțim bine împreună  *|*
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: Lyv din Marţi, 09 Noiembrie 2021, 21:44
Excursia din Tușnad este una completă, cu multe activități diverse, unele destinate relaxării, iar altele pentru a pompa adrenalină, astfel creând un cadru perfect pentru socializare cu oameni de calitate. Am plecat cu impresia că am primit mai mult decât era în descrierea acțiunii. Am plecat plină de energie pozitivă și chiar cu câteva lecții de viață. Mulțumesc Diana și Singles Camp pentru oportunitatea de a petrece timpul în mod interesant și cu folos ! :)
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: krondia din Miercuri, 10 Noiembrie 2021, 20:36
În ultima zi am vizitat rezervatia Tinovul Mohos și Lacul Sfânta Ana, o zona foarte frumoasa care, din fericire, acum este protejata.

O excursie mai inedita dat fiind mijlocul de locomoție, deși cam încet pentru gustul nostru.. Am avut însă parte și de puțină adrenalina și un scurt traseu offroad, am vazut barajul natural construit de castorii din zona, foarte interesant.

Mi-a plăcut mult aceasta ieșire, m-am bucurat ca totul a ieșit mai bine decât am plănuit, dat fiind timpul scurt în care a fost pusa la punct. A contat însă mult experiența și profesionalismul ghizilor locali, dorința lor de a ne arăta cât mai multe.
Este o zonă pe care o studiez de ceva timp, îmi doream sa ajungem sa vedem pe îndelete aceste locuri și sper sa revenim cât de curând, mai avem destul de explorat :)

Mulțumesc pentru impresii, pentru efortul pe care l-ati făcut venind din toate colturile tarii.
Urmează sa va trimit și fotografiile, nu am uitat dar nu am reușit sa le descarc încă.

Continuați sa ieșiți, bucurati-va de natura, este cea mai buna terapie :)
 Sa ne revedem cu bine și cu alte ocazii  *|*

(https://i.postimg.cc/4nCQnqqL/20211031-104704.jpg) (https://postimg.cc/640vmj9n)

(https://i.postimg.cc/bNX5ZBxf/20211031-105418.jpg) (https://postimg.cc/Z0cHgjsw)

(https://i.postimg.cc/Qtwyk6v5/20211031-110754.jpg) (https://postimg.cc/yghj7T1Y)

(https://i.postimg.cc/q7mYgBL1/20211031-121758.jpg) (https://postimg.cc/FfLGB4wS)

(https://i.postimg.cc/zG72PD9q/20211031-123613.jpg) (https://postimg.cc/v41v4yYK)

(https://i.postimg.cc/fyYB7Mcn/20211031-125201.jpg) (https://postimg.cc/Lg6t2KQN)

(https://i.postimg.cc/xCw6bXb3/20211031-132014.jpg) (https://postimg.cc/tZz3KCks)

(https://i.postimg.cc/26bH6Q35/20211031-132021.jpg) (https://postimg.cc/phvQcnfN)

(https://i.postimg.cc/5ttKcdVL/20211031-133505.jpg) (https://postimg.cc/k2kv8HDg)

(https://i.postimg.cc/jSxZN0Cm/20211031-133549.jpg) (https://postimg.cc/7fR38R3n)

(https://i.postimg.cc/hGhsyLL0/20211031-144717.jpg) (https://postimg.cc/4KkpnhFK)

(https://i.postimg.cc/nL5k6XTf/20211031-150602.jpg) (https://postimg.cc/B8THFQdm)

(https://i.postimg.cc/zGxpFtgB/20211031-150613.jpg) (https://postimg.cc/zyRnJkpZ)

(https://i.postimg.cc/ZYN7zx17/IMG-20211031-WA0023.jpg) (https://postimg.cc/py2YDzVz)

(https://i.postimg.cc/Yqfdhq2Q/IMG-20211031-WA0024.jpg) (https://postimg.cc/nCr4WxDL)

(https://i.postimg.cc/YqwXrm7p/IMG-20211031-WA0027.jpg) (https://postimg.cc/LhNkv5h7)

Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: Rodica_I din Joi, 11 Noiembrie 2021, 21:34
Wauu!! Ce paisaje.. nu-mi vine sa cred ca am ratat :slap: plimbarea cu acea masina.
Titlu: Re: Ozon, culori de toamna si inedit la Tusnad 29 - 31 octombrie 2021
Scris de: krondia din Duminică, 05 Decembrie 2021, 16:52
Am trimis acum fotografiile și câteva filmulețe. Spuneți-mi dacă nu au ajuns, să retrimit.
Chiar a fost foarte fain, am revăzut cu plăcere momentele frumoase pe care le-am trâit împreună la Tușnad. Mă bucur că voi reveni în curând cu un nou grup și vom încerca experiențe noi :yeah:
Sărbători cu bine, bucurați-vă de tot ce este frumos!  *|*

https://www.youtube.com/watch?v=Zebq_aEO84w (https://www.youtube.com/watch?v=Zebq_aEO84w)

https://www.youtube.com/watch?v=ltMd5JdbbfQ (https://www.youtube.com/watch?v=ltMd5JdbbfQ)