Singles Happy Travel. Club de socializare

Excursii si evenimente => Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre => Subiect creat de: admin din Vineri, 19 Noiembrie 2021, 06:30

Titlu: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: admin din Vineri, 19 Noiembrie 2021, 06:30
Tarif: 580 lei/ persoana

Supliment single: 160 lei - locurile sunt limitate. Intentia de a ocupa un loc singur in camera trebuie comunicata de la inceput agentiei, iar la avans e nevoie sa se achite suplimentar suplimentul de tarif.

Rezervari:   https://singlescamp.ro/trip/excursie-cheile-nerei (https://singlescamp.ro/trip/excursie-cheile-nerei)

Perioada de desfasurare: 21/07/2022 - 24/07/2022

Cazare: Pensiunea Cheile Nerei 3* Sasca Romana

Grup de: 48 persoane

Descrierea serviciilor

Servicii incluse:
•   cazare x 3 nopti, in camera dubla, cu inca o persoana de acelasi sex
•   mic dejun x 3
•   cina x 3
•   insotitor de grup, din partea Singles Camp, pe toata perioada excursiei
•   ghid montan

Nu sunt incluse:
x     transport pana la destinatie**
x     transfer la capete de traseu
x     mese de pranz
x     taxa intrare in Rezervatia Cheile Nerei - Beusnita
x     rafting pe Cheile Nerei. Tarif 130 lei. Include: ghidaj, barci, veste pentru rafting.*
x     transfer aeroport - hotel si aeroport - hotel
x     transfer la capete de traseu
x     alte servicii care nu sunt mentionate la incluse
x     cheltuieli personale
x     informare si incadrare in conditiile sanitare impuse de autoritati.

* Inscrierile pentru rafting se fac la insotitorul de grup, in prima zi. Tot lui i se achita cei 130 lei.

** Se vor organiza transporturi cu microbuze, in grupaj pe urmatoarele 2 rute:

Bucuresti Traseu: Bucuresti - Pitesti - Slatina - Craiova - Strehaia - Drobeta Turnu Severin - Orsova - Moldova Noua - Sasca Romana (MICROBUZ 30 locuri).Returul pe "Clisura", soseaua care urmareste Dunarea pana la Cazanele Mari, apoi continua ca si la sosire, pana inapoi in Bucuresti. Transportul cu miniautocar de 30 de locuri nu este inclus in pretul excursiei si se achita cota din tariful de transport + costuri legate de sofer (cazare + diurna de masa). Daca toate locurile miniautocarului se vor ocupa, suma de transport (tarif + sofer) se imparte la 30 persoane. Tariful se achita la urcarea in miniautocar, unei persoane desemnate sa colecteze banii. Tariful de transport va fi anuntat cu 2 luni inainte de plecare.

Sibiu Traseul va fi: Sibiu - Orastie - Hateg - Caransebes - Resita - Oravita - Sasca Romana si retur pe acelasi traseu.
Transportul cu microbuz de 18 locuri nu este inclus in pretul excursiei si se achita cota din tariful de transport + costuri legate de sofer (cazare + diurna de masa). Daca toate locurile microbuzului se vor ocupa, suma de transport (tarif + sofer) se imparte la 18 persoane. Tariful se achita la urcarea in miniautocar, unei persoane desemnate sa colecteze banii. Tariful de transport va fi anuntat cu 2 luni inainte de plecare.
    
Inscrierea la transport se face DOAR pe forum, nu sunand in agentie sau pe insotitorul de grup, nu trimitand Email-uri. Cu 30 de zile inainte de excursie se vor deschide 2 liste una pentru Bucuresti si una pentru Sibiu, in care va veti inscrie, individual (nu adaugati de altcineva). Inscrierea se face prin preluarea cu copy/paste a ULTIMEI LISTE (altfel ii lasam pe unii inscrisi pe dinafara) si adaugarea numelui si a initialei prenumelui, precum si a locului de urcare (conexiune). Evident ca pentru a putea posta pe forum, este nevoie sa aveti cont de utilizator, ceea ce v-am recomandat tuturor la momentul inscrierii in grup.

Persoanele care aleg sa vina in grupaj auto, sau nu au alta solutie de conexiune, vor trebui sa achite transferurile la cap de traseu: 50 lei. Se achita insotitorului de grup, urmand ca acesta sa redistribuie banii incasati celor care care au achitat transportul cu microbuzele.

Insotitor de grup din partea Singles Camp: Florin Ionescu  0740/205877  (https://singlescamp.ro/page/flori-ionescu)

Ce vedem in aceasta calatorie:: traseul spectaculos al Cheilor Nerei, cascada Beusnita, Lacul Ochiul Beiului si Lacul Dracului.

Profilul si tipul excursiei: excursie activa, cu drumetii, distractie si balaceala la piscina.

Cui se adreseaza ca profil de participant: persoane cu conditie fizica buna, sanatosi, care fac fata unui traseu montan de anduranta. Sociabili, dornici de miscare, veseli si gata oricand de petrecere.

Aceasta este o excursie care are in program drumetii montane. Cititi va rugam, pentru ca este important:

Cum sunt organizate drumetiile montane organizate de Singles Camp (https://singlescamp.ro/page/drumetii-singles-camp)

Reguli in drumetii (https://singlescamp.ro/page/reguli-drumetie-montana)

 :oops:Echipamentul este obligatoriu pentru a fi admisi in tura: Echipament de vara (https://singlescamp.ro/page/echipament-montan-vara) + pantofi plastic de apa (care se folosesc si la mare contra intepaturilor aricilor de mare)

Trebuie sa aveti la voi:

•   Document de identitate: carte de identitate sau pasaport
•   Documente medicale -  in conditiile in care, la nivel national,  incepand cu data de 8 martie se iasa din Starea de Alerta si ca efect sunt anulate sau in curs de anulare majoritatea restrictiilor medical-sanitare, organizatorii si agentia Bon Voyage srl NU limiteaza in nici un fel inscrierile. Nu conditionam in nici un fel inscrierea, facem insa precizarea ca in situatia in care mai exista sau reapar restrictii trebuie sa va informati si sa fiti siguri ca le puteti respecta. Noi ca organizatori si agentia turistica suntem nevoiti sa respectam regulile date prin ordonante si decizii locale si sa limitam accesul celor care nu se incadreaza in acestea. Imposibilitatea de participare a unei persoane rezervate din motive independente de agentia turistica si de organizatori nu se poate invoca drept motivatie de neprezentare, cu solicitare de rambursare a sumelor achitate. Noi nu avem nici o vina ca cineva nu se poate incadra si deci nu ni se poate imputa ceva sau solicita sa rambursam banii incasati. Responsabilitatea este 100% a persoanei rezervate.

Programul excursiei

Ziua 1. 21 iulie 2022 Pornim la drum, ne intalnim si petrecem. Plecare Bucuresti: ora 7.00 si se ajunge dupa cca 9-10 ore, adica la 17.00, la Sasca Montana. Plecarea din Sibiu ora 9.00 din Piata Garii (parcare, in fata Bisericutei). Se ajunge cam in acelasi timp cu cei din Bucuresti. Check in la pensiune, apoi seara cina cu meniu de grup. Ghizii au sa va explice traseele, locurile prin care veti trece, particularitatile. Si un pic de party...

Ziua 2. 22 iulie 2022 Drumetie usoara Tunelele Romane - Cascada Vaioaga - Ochiul Beiului - Cascada Besnita Dupa micul dejun, la ora 9.30 se pleaca intr-o drumetie usoara, de incalzire pentru a doua zi. Echipament usor, rucsac de mici dimensiuni, sandviciuri si apa. Se pleaca din Sasca Romana, se trece prin Tunelele Romane, apoi se continua pana la Podul Beiului. Apoi pe drumul forestier, ajungeti la Cascada Vaioaga, ramaneti pentru o pauza de fotografiere, dupa care continuati pe drumul forestier pana la Pastravarie, acolo unde este amenajat un camping, o sa fie acolo mai multa lume, dar grupul nostru nu are treaba cu acel loc... decat pentru o scurta pauza. Excursia continua pe poteca din stanga pastravariei, pe langa gard. Se urca un pic pana in padure apoi o poteca umbrita conduce spre locul in care Beusnita se varsa in Bei. Se poate admira Ochiul Beiului, senzationalul albastru smarald al apei acestuia, apoi cine se incumeta, lipa - lipa desculti pe valea Beusnitei prin cascadele calcaroase, gen Pamukale. Tot acolo o pauza de masa, fiecare isi consuma sandviciul pregatit la pensiune sau individual cu produse cumparate de la magazinul din sat. Drumul continua spre Cascada Beusnita, un loc absolut mirific. Apa cade printre muschi si formatiuni calcaroase, de o rara frumusete. Acolo se formeaza travertinul. De la aceasta cascada se mai poate urca pe Beusnita pt celelalte doua cascade, dar doar cine se incumeta... Fotografii, apoi intoarcerea pe acelasi drum.
Tot acest traseu, lung de 8 km pe un sens, cu pauze, dureaza cca 7-8 ore. Nu este deloc dificil pentru ca se merge doar pe drum forestier, cu exceptia unei scurte portiuni la Tunelele Romane. Deci in jur de 17.00 veti ajunge inapoi la pensiune. Un refresh si ...socializare. Seara cina si petrecere.

Ziua 3. 23 iulie 2022 Drumetie Cheile Nerei Ziua - zilelor. Dupa micul dejun, la ora 8.00 in microbuze si se pleaca spre capatul traseului. Pt a va face o idee despre traseul de urmat, ganditi-va ca lungimea traseului este de cca 13 km. Nu este foarte lung, dar nici scurt. Nu sunt urcusuri prea multe si in nici un caz prea inalte, dar trebuie spus ca drumul pana la Podul Beiului nu este o alee de parc...
Se pleaca cu microbuzele din Sasca Romana, urmand cursul Vaii Susarei. Drumul auto urmeaza un traseu in dreapta, sus spre culme, in timp  poteca pietonala duce spre cascada Susara. Drumul sinuos de urcare ne duce in satul Carbunari, o localitate intinsa. De acolo va indreptati spre Poiana lui Logort, de fapt o imprejmuire cu gard de laturoaie de lemn. Acolo va despartiti de microbuz si urmeaza sa parcurgeti cei 20 de kilometri de traseu, pe Cheile Nerei. Drumul merge prin padure, iar indicatorul care se urmeaza este cel spre Lacul Dracului. Drumul este placut, in prima faza este unul forestier, de caruta. Cam o jumatate de ora se merge asa, apoi se intra pe carare de padure. Se merge in mars, fara probleme de orientare sau de dificultate pana la o intersectie de indicatoare. Se numeste "La scaune", pt ca acolo erau 3 - 4 bancute de odihna. In fiecare an mai dispare cate una, semn ca "civilizatia" a patruns si acolo. Langa, crucea unui tanar de douazecisiceva de ani... Drumul spre Lacul Dracului urca intai culmea printr-o padurice de arbusti, apoi coboara pana la Nera. Nu este chiar usor, dar bine ca e scurt...Lacul este superb, de un albastru straveziu ireal. Carduri de pastravi se rotesc si sar in apa. Un colt de rai! Coborati pana la apa, va balaciti un pic, serviti un sandvici, apoi inapoi la traseu. Va intoarceti la scaune si mergeti spre Cantonul lui Damian. Acela este reperul. (sarmanul, doar asta a mai ramas din maretia si frumusetea acelui loc - acum o ruina napadita de balarii...). Inca nu sunteti intrati pe chei, doar am parcurs intrarea in defileu. De aici incepe frumusetea: ogase, izbucuri, poieni si evident celebrele balcoane, poteci sapate in stanca de la malul Nerei, de cine si de ce ...nu se stie! Noi zicem bogdaproste ca avem pe unde sa mergem....Balcoanele au de 2-3 ani cabluri montate in stanca, asa ca va veti putea tine de ele... Mai sariti cate un pom cazut, mai admirati o floare, o frunza, uite asa se ajunge la pasarela, in Poiana lui Vogiun. Este de fapt acolo o gospodarie, pe partea cealalta a Nerei, care face reclama pe o bucata de lemn tintuita pe un pom ca vinde miere, branza, nu mai stiu ce. Acolo se face un popas si pregatiti-va intrati in cea mai frumoasa zona a Cheilor Nerei. Si ca pt orice lucru deosebit trebuie sa fi pregatit. Si odihnit. Peisajele stancii modelate de Nera si de vant sunt grozave, sunt convins ca o sa stati mirati la acele minunatii si nu va vine sa credeti ca sunteti pe pamant. Si apa aceea minunata care trece la doi pasi! Se merge asa vreo 2,5 ore bune (pana la Poiana lui Vogiun sunt vreo 3, cu pauze cu tot) si dupa ce trecem o serie de mai multe balcoane si coborasuri, ajungem la o trecere prin vad. Un indicator rasarit parca din poteca iti arata ca trebuie sa-ti inmoi picioarele in Nera, pt a ajunge la Cantonul lui Damian. Pt aceasta trecere sugerez celor cu care merg, sa aiba la ei papuci din aceia de plaja pietroasa, inchisi. In acest fel nu se vor zgaria de pietrele din apa. Traversam, facem si o baie, plecam apoi spre canton. Drumul este tot mai usor, este o poteca prin padure practic. Se ajunge la canton, apoi la zona de surpare a drumului, care practic a inchis accesul spre cladire si se urmeaza drumul forestier pana la Podul Beiului. Acolo unde cu o zi inainte ati vazut tunelele romane. In parcare va vor astepta microbuzele. Sunt total vreo 9 ore de mers, dar depinde si de grup. De aceea propun plecare cat mai de dimineata, pt a evita ajungerea pe intuneric. Seara, un refresh, cina si poate...cine stie...din nou o petrecere...

Ziua 4. 24 iulie 2022 La revedere prieteni, pornim spre casa! Ultima zi! In jur de ora 9.00 se pleaca spre casa, fiecare pe traseul lui. In drumm opriri pt masa, pt obiective de traseu. Cei care vin din Bucuresti se intorc pe Defileul Dunarii, avand astfel ocazia sa vada in mers Cazanele Mari, Cazanele Mici, Manastirea Mraconia, Chipul lui Decebal, Hidrocentrala Portile de Fier I....Cei care vin din Sibiu, Sarmizegetuza, Biserica de la Densus, poate Rezervatia de zimbri de la Hateg.

Programul poate suferi modificari, functie de vreme si alti factori care pot afecta activitatile.

Cheile Nerei, o zona superba:

https://www.youtube.com/watch?v=2oA7ivGWHyc (https://www.youtube.com/watch?v=2oA7ivGWHyc)

Traseul Cheilor Nerei este unul mediu, fara prea multe coborasuri sau urcusuri, se pastreaza practic poteca care insoteste firul apei. Exista cateva balcoane de trecere, dar pt o persoana care a mai fost la munte nu reprezinta nici un obstacol, nici o problema. Cei care insa au probleme de vertij, desi distanta pana jos la luciul apei este mica (cca 5 m), este indicat sa se gandeasca...de doua ori inainte de a se inscrie. Avem si cateva coborari pe treapta de stanca, cu grad minim de risc, dar unde este nevoie de un pic de concentrare si evident de conditia fizica necesara pt un astfel de traseu asigurat cu cablu. Distantele de coborare sunt scurte, cel mult 10 m, iar asigurarea cu cablu vine mult in ajutor. Cheile Nerei sunt parcurse si de persoane cu varste de peste 60 de ani, dar care evident au conditie fizica intretinuta prin excercitii. Deci nu reprezinta o problema pt persoane tinere.
Problema Cheilor Nerei este rezistenta la anduranta, acolo nu se pune problema de capacitate de efort de urcare, pt ca nu este cazul. Dealurile din jur, nu au mai mult de 600 m si in nici un punct nu le urcam pana in varf.
Ca un mare ajutor, microbuzele va vor duce la capat de traseu si va vor astepta la celalalt capat, scutind astfel de un efort inutil si de ore bune de mers.

Zona este de un pitoresc si un farmec aparte. Si este atat de particulara si personala, incat ai senzatia ca pasesti pe un taram nou, nemaintalnit. Sunt atatea lucruri de vazut si admirat acolo, incat poti sa-ti petreci o saptamna ratacind pe potecile parcului, vizitand cascade, pesteri, tuneluri sapate in stanca si bucurandu-te de peisaje de vis. Combinatia perfecta intre roca de calcar si o vegetatie mediteraneana bogata, intre apa de rau de munte si stancarie acoperita de muschi, iti creeaza un sentiment si un efect de placere vizuala de neexplicat. Culoarea ireala a Ochiului Beiului, lacrima verzui - albastra a ofiterului otoman care si-a vazut iubita romanca moarta, pastravii curcubeu ce se joaca in apele limpezi si repezi, racoarea potecilor umbrite, zgomotul cascadelor, iti influenteaza atat de mult starea, incat te simti levitand in frumos.

Trebuie sa va spunem ca Singles Camp este unul dintre pionierii traseului de Cheile Nerei. Multe harti, multe indicatii si explicatii ale noastre au fost apoi preluate de ghizi, de agentii, in organizarea altor grupuri. Avem multe amintiri de acolo. Cateva sunt surprinse in imaginile de mai jos.

Fotografii facute de Embo in 2015:

(http://i.imgur.com/040ffoE.jpg)

(http://i.imgur.com/y8nonwS.jpg)

(http://i.imgur.com/z2WXx7a.jpg)

(http://i.imgur.com/s0s8Qnf.jpg)

Si de alti pasionati ai acelei minunate zone:

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/Rp-1170x878.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/Lacul-Ochiul-Beiului-Cheile-Nerei-644305276.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/cheile-nerei-beusnita-national-park-vaioaga-waterfall-848x566.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/cheile-nerei-beusnita-national-park-susara-waterfall.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/IMG_20190307_WA0014_lg.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/Cheile-Nerei-1.jpg)

In fiecare an, unii participanti impartasesc si lasa ca amintire pe forum, bucuria zilelor minunate petrecute pe Cheile Nerei  Dati CLICK pe an si ajungeti pe paginile excursiei de atunci:

2021 vara (https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3387.45.html) 2021 primavara (https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3062.45.html) 2020 (https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3077.75.html) 2019 (https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2860.0.html) 2018 (https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2579.0.html) 2017 (https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2421.0.html) 2016 (https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2205.0.html) 2015 (https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2118.135.html) 2014 (https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1737.0.html) 2013 (https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1423.0.html)

O prezentare a locatiei in care o sa stati:

Este amplasata intr-o zona linistita, aproape de raul Nera. Are o terasa generoasa unde o sa serviti masa si o sa socializati si o piscina in aer liber, deci nu uitati de costumul de baie. Camerele au fiecare baie proprie, climatizare, TV si WiFi.

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/11/pic_1.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/11/pic_12.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/11/pic_4.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/11/pic_6.jpg)

 :oops: Inainte de a va inscrie cititi informatiile de mai jos (cu click pe fiecare). Inscriindu-va in aceasta excursie intelegem ca le-ati parcurs si ati acceptat conditiile si regulile noastre:

•   Reguli pentru membrii clubului (https://singlescamp.ro/page/reguli-membrii)
•   De stiut – mai ales daca sunteti prima oara cu noi. (https://singlescamp.ro/page/important-de-inteles)
•   Conditii de participare in perioada COVID19 (https://singlescamp.ro/page/conditii-participare-in-contextul-covid19)
•   Rolul insotitorului de grup (https://singlescamp.ro/page/rol-insotitor-de-grup)
•   Cum va informati ulterior rezervarii (https://singlescamp.ro/page/informatii-comunicari-schimbari)
•   Reguli in timpul calatoriei (https://singlescamp.ro/page/reguli-pe-timpul-calatoriei)
•   Contract cu agentia de turism Bon Voyage (https://singlescamp.ro/page/contract-agentie-turistica)
•   Renuntarea unilaterala la o excursie (https://singlescamp.ro/page/renuntare-excursie)

Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: admin din Duminică, 21 Noiembrie 2021, 07:33
Am deschis rezervarile. Inscrierile se fac aici: https://singlescamp.ro/trip/excursie-cheile-nerei
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Ttina din Vineri, 29 Aprilie 2022, 11:43
Buna ziua, Alina ma numesc si sunt din Slatina.
Nu prea inteleg,  trebuie certificat verde  pentru aceasta excursie?
Multumesc
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Ttina din Vineri, 29 Aprilie 2022, 13:55
Buna ziua din nou,
Am platit avansul si de abia astept excursia :D.O sa merg cu autocarul de Bucurest, asadar eu deschid lista?
Alina- urcare din Slatina
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Ttina din Sâmbătă, 30 Aprilie 2022, 10:21
Buna ziua din nou,
Am platit avansul si de abia astept excursia :D.O sa merg cu autocarul de Bucurest, asadar eu deschid lista?
Alina Angeru- urcare din Slatina
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Anca B din Duminică, 05 Iunie 2022, 16:59
Buna ziua! Voi veni in excursie din Bucuresti. M-ar interesa sa stiu daca sunem suficiente persoane sa platim un microbuz sau mai sunt persoane interesate de gruaj auto. Multumesc.
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Maryo din Luni, 06 Iunie 2022, 09:36
Buna dimineata , sunt Maryo din Craiova , m-am inscris la aceasta excursie si doream sa intreb daca este cineva care doreste sa mearga cu masina ( cu mine , desigur )...O zi buna va doresc...
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Ttina din Luni, 06 Iunie 2022, 11:21
Buna ziua Maryo,
Sunt Alina din Slatina
Daca nu o sa mai fie posibilitatea microbuzului,te pot insoti eu?
Precizez ca nu am carnet ca sa ajut la condus☺.
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Maryo din Luni, 06 Iunie 2022, 15:16
Sar'mana d-na Alina , cu cea mai mare placere , fiind abia la nivel "ïncepator" nu eram sigur daca mesajul meu a fost postat macar ,dar si citit... ;)...apoi am realizat ca nu am lasat un nr de telefon ( oare avem voie ?...la cate obligatii si restrictii am citit ... :angel:) oricum, imi asum raspunderea...0767213114... pe curand...
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Bon Voyage din Luni, 06 Iunie 2022, 16:56
Persoanele inscrise la aceasta excursie sunt din toata tara.
Transportul cu microbuz se poate  organiza doar daca vor exista suficiente cereri pt a inchiria un microbuz de cel putin 19 locuri

Altfel ,va trebui sa va organizati in grupaje de masini pana la destinatie.
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: admin din Marţi, 07 Iunie 2022, 16:54
Maryo, imi pare rau, stiu ca multora nu le plac regulile si conditiile, dar trebuie inteles ca pentru ca ceva sa functioneze este nevoie de asa ceva. In orice domeniu, mai ales intr-unul special si sensibil care este socializarea offline.

Tot ceea ce este gandit si comunicat ca regula vine in ajutorul si confortul celor de aici, asa trebuie intelese lucrurile. Nu sunt restrictii pentru ca asa mi-ar place mie, sa fie cazone si ferme, ci pentru ca in felul acesta se pastreaza atmosfera si genul de interactiune asteptate de oamenii care vin cu noi.

Daca as fi lasat mesajele personale, accesul la profil, postarea datelor personale ar fi insemnat ca ne transformam intr-o actiune de dating. Ori nu asta este scopul Singles Camp, ci socializarea de grup.

Daca nu am filtra comunitatea prin anuntarea profilului, prin urmarirea incadrarii in acesta, Singles Camp s-ar transforma in altceva. Efortul nostru de a filtra, expunerea noastra a organizatorilor, subliniez inca o data, sunt pentru voi, pentru a gasi aici oameni de bun simt.

Comunicam de la inceput clar si direct care sunt regulile si conditiile, nu le spunem pe parcurs. Fiecare nou inscris este indrumat sa le citeasca, sa vada daca este  compatibil, daca le poate si este dispus sa le respecte.  Consideram ca odata inscris, considera ca este in profil, cunoaste conditiile si le-a acceptat.

Ma bucur ca ai inteles repede ca forumul este o platforma utila de dialog si comunicare, este foarte important pentru cei noi sa se familiarizeze cu acesta.
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Maryo din Marţi, 07 Iunie 2022, 19:35
Multumesc in mod deosebit pt raspunsul d-voastra , nu sunt o fire revendicativa sau un tip impulsiv si sunt sigur ca ma incadrez in profilul cautat si dorit pt acest gen de excusii...Pe curand... :surrender:
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Julye din Joi, 09 Iunie 2022, 01:44
 Maryo,  mai este posibil un pasager din Craiova? ?
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Maryo din Joi, 09 Iunie 2022, 15:33
Buna ziua  Julye , in legatura cu intrebarea ta pot sa raspund ca nimeni nu m-am contactat "oficial" pt a merge impreuna.Daca sunteti decisa putem sa vb si la telefon pt detalii , eu am dat nr asa ca...va stau la dispozitie.O zi frumoasa va doresc.. :thumbup:
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Julye din Joi, 09 Iunie 2022, 16:55
Buna ziua  Julye , in legatura cu intrebarea ta pot sa raspund ca nimeni nu m-am contactat "oficial" pt a merge impreuna.Daca sunteti decisa putem sa vb si la telefon pt detalii , eu am dat nr asa ca...va stau la dispozitie.O zi frumoasa va doresc.. :thumbup:

Multumesc, Maryo pentru acceptul de a te suna. Intre timp, m-am razgandit si am rezervat pentru excursia la Caraiman, 29-31 iulie.
 Poate cu alte ocazii! Zile frumoase! :)
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Maryo din Joi, 09 Iunie 2022, 19:10
Nu este nici o problema...distractie super oriunde vei ajunge...Cu respect... :)
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Ttina din Marţi, 14 Iunie 2022, 18:07
Buna ziua,
Din pacate eu o sa ma retrag de la aceasta excursie.
Distractie placuta tuturor.
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Maryo din Joi, 23 Iunie 2022, 08:28
Buna dimineata , sunt putin nedumerit...pe acest forum nu au postat decat 4 persoane din care doua s-au retras deja din acesta excursie...chiar nu mai este nimeni sau...nu stiu sa folosesc cum trebuie acest site ?... :(
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: vik din Duminică, 26 Iunie 2022, 12:25
Buna ziua!
Doresc sa ma inscriu in excursie, caut transport din Brasov.
Va multumesc!
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Kara din Vineri, 01 Iulie 2022, 10:00
   Buna ziua.
   M-am inscris, caut transport din Bucuresti.
      Va multumesc!
    Ruxandra
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: anca_adriana din Miercuri, 06 Iulie 2022, 08:38
Buna ziua. Si eu vin din Bucuresti si ma intereseaza transport, sper sa ne strangem suficienti oameni pentru microbuz, asa cum era in descriere.
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Kara din Joi, 07 Iulie 2022, 19:02
Buna dimineata , sunt Maryo din Craiova , m-am inscris la aceasta excursie si doream sa intreb daca este cineva care doreste sa mearga cu masina ( cu mine , desigur )...O zi buna va doresc...


Buna seara, a ramas valabila oferta pentru transport ?  Toate cele bune .
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Maryo din Vineri, 08 Iulie 2022, 09:06
Buna dimineata , a fost o propunere dar persoana in cauza a renuntat...deci...locuri disponibile pentru cei interesati...o zi super va doresc... :) (daca va este mai usor ma puteti contacta  telefon)
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: cristinamirela din Vineri, 08 Iulie 2022, 13:29
Buna ziua! Stiu ca e cam devreme dar ar fi interesant de stiut daca este cineva din Ploiesti si/sau daca s-a deschis vreo lista de transport din Bucuresti.  Multumeeeesc! Sa aveti o zi cat mai frumoasa!
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Simona F din Sâmbătă, 09 Iulie 2022, 18:47
Buna,

Sunt din Sibiu si as vrea sa stiu daca se pleaca cu microbuzul catre destinatie. Daca nu, cine pleaca din Sibiu sau trece prin Sibiu?

Multumesc
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: cristinamirela din Luni, 11 Iulie 2022, 14:25
Buna ziua
Vad ca nimeni nu se incumeta sa inceapa o lista pentru  transport din Bucuresti  asa ca o sa incep eu. Ma gandesc ca  organizatorii au nevoie de timp sa inchirieze microbuz iar daca nu ne strangem 19 si noi avem nevoie de  timp sa ne reorientam /reorganizam. Deci:

LISTA CU CEI CARE DORESC TRANSPORT CU MICROBUZUL DIN BUCURESTI

1. Ghinea Cristina Mirela
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: anca_di din Luni, 11 Iulie 2022, 22:14
LISTA CU CEI CARE DORESC TRANSPORT CU MICROBUZUL DIN BUCURESTI

1. Ghinea Cristina Mirela
2. Anca Adriana
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Ionescu Petruta din Marţi, 12 Iulie 2022, 09:35
LISTA CU CEI CARE DORESC TRANSPORT CU MICROBUZUL DIN BUCURESTI

1. Ghinea Cristina Mirela
2. Anca Adriana
3. Ionescu Petruta
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Frandos Narcisa din Marţi, 12 Iulie 2022, 10:04
LISTA CU CEI CARE DORESC TRANSPORT CU MICROBUZUL DIN BUCURESTI

1. Ghinea Cristina Mirela
2. Anca Adriana
3. Ionescu Petruta
4. Frandos Narcisa
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Kara din Marţi, 12 Iulie 2022, 21:43
Buna seara

LISTA CU CEI CARE DORESC TRANSPORT CU MICROBUZUL DIN BUCURESTI

1. Ghinea Cristina Mirela
2. Anca Adriana
3. Ionescu Petruta
4. Frandos Narcisa
5. Ruxandra C
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Kara din Marţi, 12 Iulie 2022, 22:07
Buna dimineata , a fost o propunere dar persoana in cauza a renuntat...deci...locuri disponibile pentru cei interesati...o zi super va doresc... :) (daca va este mai usor ma puteti contacta  telefon)
Buna seara Mario, te voi suna, sa- mi spui ora plecarii din Craiova ( cu speranta ca vei mai avea un loc disponibil  :) ),  daca nu se va organiza microbuz din Bucuresti. Multumesc
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Maryo din Miercuri, 13 Iulie 2022, 09:01
Buna dimineata Kara si celorlalti participanti...cu cea mai mare placere...sunt la dispozitia dumneavoastra...o zi frumoasa... :)
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: anca_di din Miercuri, 13 Iulie 2022, 14:32
Buna ziua. As aprecia un răspuns din partea agenției se poategasi o soluție pt transport, văd că noi suntem 5 din București, eventual persoane din Sibiu..mă gândesc la o ruta București - Brașov - Sibiu...pate se aduna persoane pt un microbuz. Întreb pt că drumul este lung și nu în condiții f buna in ultima parte, din câte știu eu
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: vik din Miercuri, 13 Iulie 2022, 16:30
Sant din Brasov si doresc sa merg si eu in excursie. Nu am transport. Salut initiativa celor din Bucuresti si ideea da a trece microbuzul prin Brasov. Felicitari! Vik Brasov
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Kara din Miercuri, 13 Iulie 2022, 20:15
Multumesc Mario pentru promptitudine.Seara buna tuturor!
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: CristiG din Joi, 14 Iulie 2022, 22:48
Salutare, eu vin din Timișoara joi seara cu mașina. Dacă este cineva interesat, cu mare plăcere
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: for_Alina_B din Vineri, 15 Iulie 2022, 13:07
LISTA CU CEI CARE DORESC TRANSPORT CU MICROBUZUL DIN BUCURESTI

1. Ghinea Cristina Mirela
2. Anca Adriana
3. Ionescu Petruta
4. Frandos Narcisa
5. Ruxandra C
6. Toma Alina
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Frandos Narcisa din Vineri, 15 Iulie 2022, 13:08
Buna ziua!
Eu sunt din Constanta si voi veni in Bucuresti de pe 20 ca sa pot fi pe 21 la ora 7 la microbuz. Sunt 10 ore de mers si daca urcam spre Brasov parerea mea este va se lungeste foarte mult drumul.
Totodata ne-am strans pentru microbuz abea 5 persoane. Rugam ORGANIZATORUL sa ne comunice in timp util ce solutii mai putem adopta pentru transport.
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Frandos Narcisa din Vineri, 15 Iulie 2022, 13:23
Acum mi am dat seama ca poate pleca din Brasov microbuzul poate chiar mai devreme de 7 si apoi sa treaca prin Bucuresti, Sibiu....
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: anca_di din Vineri, 15 Iulie 2022, 17:12
Buna din nou. Cred că în cazul acesta tăcerea e un răspuns. Am văzut pe site că încă sunt vreo 33 locuri libere la excursia asta, cred deci că suntem putini înscriși. Probabil că ar tr sa ne gândim la o soluție de rezerva, mașini personale.  De închiriat o mașină mai mare nu știu dacă putem vorbi că nu știu dacă are cine sa o conducă :( in caz că nu există alte opțiuni mai bune, eu pot veni cu Corsa mea, am avea loc 4 persoane ...cu bagaje relativ mici
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: cristinamirela din Vineri, 15 Iulie 2022, 20:11
 Buna seara Anca-di! In  cazul in care nu se organizează transport din București si decideți sa mergeți cu mașina,ați putea sa ma luați si pe mine? Evident voi contribui la costul benzinei.
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: anca_di din Vineri, 15 Iulie 2022, 20:27
Buna, Cristina Mirela. Sigur, vedem ce se întâmplă, dar cred că refacem lista, de data aceasta pt mașină
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Kara din Sâmbătă, 16 Iulie 2022, 08:45
Buna dimi tuturor!
Anca-di, daca se poate, as dori sa ma alatur si eu grupului dvs.
Zi racoroasa!
Ruxandra C
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: for_Alina_B din Sâmbătă, 16 Iulie 2022, 12:57
Bună , tot din București sunt și eu,  și sunt interesată de transport ,  dar se prea poate să nu avem parte de microbuz,  :(   
Iin cazul acesta ,  dacă se poate Anca_Di  ,  m-ar interesa și pe mine să merg cu voi .. in sistemul grupaj auto.
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Ionescu Petruta din Sâmbătă, 16 Iulie 2022, 15:02
Și eu sunt interesata de transport.... în mod normal, agenția răspunde, nu lasă niciodată lucrurile nerezolvate
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: anca_adriana din Duminică, 17 Iulie 2022, 11:58
Buna ziua. scuze că răspund așa târziu, dar ieri am fost tot timpul pe drum, la volan. Văd că cei de la agenție nu au răspuns, o să încerc să sun mâine. Nici alternative  nu prea par să existe, altele în afară de mașină. Momentan eu nu am luat nicio decizie, e un drum foarte lung și greu...
Mario, oare mai ai loc în mașina ta?
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Maryo din Duminică, 17 Iulie 2022, 20:26
Buna seara tuturor , sa mergem pe concret : 32 locuri libere si mentionat "grupaj auto"!...Sa ne organizam putin : dna Anca daca puteti merge cu masina ( Corso... :thumbup:) ...mai raman doua persoane ce s-au inscris pe lista din Bucuresti...asa ca pot sa preiau cine se hotareste sa vina pana la Craiova..e loc suficient pe motocicleta... :angel:...am glumit...Si pt mai multa rapiditate propun sa ne sunam...0767213114...promit sa raspund eu...nu mama... ;D...iar am glumit...sunt pus pe glume...O seara super va doresc...
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: anca_di din Duminică, 17 Iulie 2022, 21:45
Buna seara
Întrebăm tocmai pt că nu doresc sa vin cu mașina :)
Aștept să vb mâine la agenție, la pensiune să nu descopăr că nu suntem de fapt cazați acolo și discutăm
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Lupu Georgeta din Luni, 18 Iulie 2022, 11:32
Buna, dragilor!
Sunt Gina Lupu, de la Buzau, in acte Georgeta.
Vin cu masina mea, trec prin Ploiesti si o iau si pe Mirela, apoi Bran, Fagaras, Sibiu, Deva...si tot asa....
Suntem deci 2 persoane in masina, daca mai are cineva nevoie, nr meu 0723944077.
Va imbratisez pe toti!
Veselieeeee!!!!
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Frandos Narcisa din Luni, 18 Iulie 2022, 11:41
Buna!
Narcisa sunt din Constanta. Daca plec cu primul tren din Constanta ajung in ploiesti vest la 8.40. Ma puteti lua si pe mine?
Multumesc. In felul asta nu mai trebuie sa vin din seara zilei de 20 in bucuresti.
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Lupu Georgeta din Luni, 18 Iulie 2022, 11:47
Gata, Narcisa, esti cu noi!
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Frandos Narcisa din Luni, 18 Iulie 2022, 11:51
multumesc mult.
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Kara din Luni, 18 Iulie 2022, 13:33
Buna!
Sunt Ruxandra, vin din Bucuresti.
As mai avea si eu loc daca vin la Ploiesti? :D
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: anca_di din Luni, 18 Iulie 2022, 13:55
Pentru microbuzul din Sibiu  - deschid eu oare lista?
1. Anca Adriana
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Lupu Georgeta din Luni, 18 Iulie 2022, 19:28
Ruxandra, esti cu noi!
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Kara din Luni, 18 Iulie 2022, 20:48
Multam!Seara buna tuturor!
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: ciupss din Luni, 18 Iulie 2022, 21:14
Vin și eu din București. Ciprian Sava ma numesc. Vin din Piatra-Neamț dar cred că nu găsesc pe cineva prin zonă. Vin cu trenul de miercuri și mă cazez o seară. Din ce zonă e plecarea? Nu am văzut. Poate nu am căutat prea atent. Seară faină!
 
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: ciupss din Luni, 18 Iulie 2022, 21:33
1. Ghinea Cristina Mirela
2. Anca Adriana
3. Ionescu Petruta
4. Frandos Narcisa
5. Ruxandra C
6. Toma Alina
7. Sava Ciprian
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Ionescu Petruta din Marţi, 19 Iulie 2022, 00:09
Daca mai este un loc vacant din Bucuresti, Ploiesti sau chiar... Craiova ::) rog scrieti.... in caz contrar, voi ajunge joi dimineata la Sibiu, pentru a ma alatura grupului de acolo.  Cu rugamintea de a fi asteptata pana la o ora rezonabila, pana-n pranz, multumesc :worship:
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: ciupss din Marţi, 19 Iulie 2022, 11:09
Din ce zona va fi plecarea din Bucuresti? Eu ajung miercuri destul de tarziu cu trenul in Bucuresti si mi-am inchiriat un aparatament pe langa gara. Multumesc
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: costi31 din Marţi, 19 Iulie 2022, 11:42
Bună Ciupss , de obicei plecarea se făcea de la Benzinaria Mall Păcii , tot în apropiere este și hotel Visconti Militari , dacă suni șoferul te poate lua chiar de vis-a-vis de hotel , numai să vă strângeți voi suficienti participanți pt un microbuz din București.
Drum bun și drumeții frumoase ! :thumbup:
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: anca_di din Marţi, 19 Iulie 2022, 12:04
Buna ziua. Știi cineva ceva clar de microbuzul din Sibiu? La agenție mi s a spus că se va posta pe forum. Eu nu vad nimic. Orice informație ajuta
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Bon Voyage din Marţi, 19 Iulie 2022, 12:04
Buna ziua
 
Plecarea din Sibiu va fi din parcarea Garii Sibiu (linga bisericuta) la ora 12:00   impreuna cu Florin (8 locuri)S-a stabilit aceasta ora pentru a astepta si persoanele care vin din Bucuresti.
Avem rugamintea ca persoanele care vor urca din Sibiu sa ne transmita acest lucru pe e-mail pentru ca Florin sa stie pe cine asteapta.
Din pacate ,asa cum am anuntat si am vazut pe forum pentru plecarea din Bucuresti nu s-au adunat suficiente  persoane  deaceea s-a organizat doar o plecare din Sibiu.


Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: for_Alina_B din Marţi, 19 Iulie 2022, 12:10
Bună ziua,  mulțumim pentru precizări . 
Este destul de ocolitoare ruta București _Sibiu_ Cheile Nerei  ... dar pentru cine își asumă , e ok  .
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: ciupss din Marţi, 19 Iulie 2022, 12:23
Ok, am anulat rezervarea la apartament. Sa inteleg ca nu se mai pleaca din Bucuresti, corect? Din pacate trenul pana in Sibiu face 13 ore de la Piatra Neamt iar pana in Bucuresti maxim 5. Cred ca voi renunta
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: MAC din Marţi, 19 Iulie 2022, 13:30
Eu am fost pe Cheile Nerei acum zece ani și încă le am in suflet.Merita un pic de efort să ajungeți acolo.Ciupss mai ai varianta auto.Din Piatra Neamț ai un autobuz ora 7:00 până în Brașov ora 13:37.Din Brașov 16:45 la Sibiu 19:30. Evident o cazare in Sibiu.Orice varianta implica un pic de răbdare.Ar fi păcat să renunți.
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Ionescu Petruta din Marţi, 19 Iulie 2022, 13:52
Eu m-am inscris la un Blabla car si ajung in jur de 10 dimineata la Sibiu. Prind microbuzul de 12 de la Sibiu lejer. Stiu de la toti care au fost la Cheile Nerei ca super merita efortul.... abia astept :D :love: :yeah:
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: anca_di din Marţi, 19 Iulie 2022, 14:20
Am trimis mesaj pe mailul agenției, voi ajunge și eu în Sibiu la ora precizată.
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: anca_di din Marţi, 19 Iulie 2022, 14:51
Putem primi, va rog, o confirmare că suntem pe lista pt microbuzul Sibiu-Sasca Romana. Eu as vrea sa vin de mâine în Sibiu și am nevoie de o confirmare că sa pot face rezervare la hotel. Mulțumesc frumos
Titlu: Re: Cheile Nerei, cascada Beusnita, Ochiul Beiului, distractie! 21 - 24 iulie
Scris de: Ionescu Petruta din Luni, 25 Iulie 2022, 22:20
Excursia a fost extrem de frumoasa, cu multa natura, munte, cascade racoroase si, mai ales, voie buna.... desi putini la numar si cu trasee lungi, oboseala nu ne-a rapus in totalitate...s-au imbinat dansul, distractia, comedia, relaxarea si bucuria de a fi impreuna. Am reintalnit prieteni din alte excursii iar prietenii noi au intregit un grup frumos, omogen, pus pe sotii si relaxare... Multumim, Florin, pentru grija si ghidare... multumesc tuturor pentru ocazia minunata de socializare intr-un loc atat de special! Pe curand, Singles Camp :flori: :love: :love: