Singles Happy Travel. Club de socializare

Excursii si evenimente => Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre => Subiect creat de: admin din Vineri, 12 Februarie 2021, 12:03

Titlu: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: admin din Vineri, 12 Februarie 2021, 12:03
Tarif: 650 lei/ persoana - cazare in camera DBL, cu inca o persoana, de acelasi sex

Rezervari:   https://www.singlescamp.ro/eveniment/tara-luanei-si-misterele-din-muntii-buzaului-22-24-octombrie-2021/ (https://www.singlescamp.ro/eveniment/tara-luanei-si-misterele-din-muntii-buzaului-22-24-octombrie-2021/)
(Inainte de inscriere, cititi va rog cu atentie, intreaga prezentare a actiunii si urmariti link-urile catre materialele informative)

Plecare: 22 octombrie 2021
Sosire: 24 octombrie 2021

Cazare: 2 nopti Pensiunea Valea Lupului Patarlagele 3*


Numar de locuri: 22

Servicii incluse:
•  cazare 2 nopti in camera dubla
•  2 mic dejunuri
•  2 cine tip grup, 2 feluri de mancare
•  insotitor de grup pe toata perioada excursiei
•  ghid explicativ local
•  transport pe ruta Iasi - Vaslui - Tecuci - Focsani - Buzau - Patarlagele
 

Nu sunt incluse:
x     pranzuri
 
Insotitor de grup din partea Singles Camp:  Lidia Mandache, telefon 0743 122 214

Program

Ziua 1 vineri 23 octombrie 2020 Plecare din Bucuresti ora 07:00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu (numarul masinii, numele soferului si numarul de telefon vor fi comunicate cu 1-3 zile inainte de plecarea grupului). iar din Iasi plecarea este la 05.00, se ajunge la Barlad la 07.00, la Adjud la 08.00. Numarul de telefon de contact pentru Iasi este al Lidiei, insotitorul de grup: 0743 122214I. In jur de 10.00 se ajunge la Patarlagele. Check in, o scurta pauza de masa - sandviciuri pregatite de acasa, echiparea de drumetie si iesiti impreuna cu Diana Gavrila si Lidia sa incepeti explorarea zonei. Asa cum o sa vedeti sunt lucruri pe care le puteti vedea, pipaii, dar la care nu veti putea gasi explicatii...Traseul dureaza in jur de 6 ore, cu pauzele de vizitare si explicatii. In jur de 18.00 programul este finalizat si ne intoarcem la pensiune pentru a servi cina.

Ziua 2 sambata 24 octombrie 2020 Dupa micul dejun, echipati de munte, impreuna cu insotitorul de grup si Diana Gavrila plecati din nou intr-o drumetie pe parcursul careia veti intalni vestigii, lacasuri rupestre, si multe, multe enigme....Traseul va fi ales functie de profilul mediu al grupului, va fi decis de insotitorul de grup in consultare cu Diana. Doresc sa vedeti cat mai multe, sa va bucurati de ceea ce vedeti, dar nu sa ajungeti la pensiune sfarsiti....Va fi utila plimbarea din prima zi pentru a se face o evaluare generala si functie de acest lucru se va alege traseul...Oricum scurt sau lung, usor sau greu va asigur ca aveti ce vedea. Si o sa ajungeti acasa incarcati de intrebari.....Nu va povestesc prea multe pentru a va lasa sa descoperiti acolo....Ce va pot spune este ca toata lumea care a ajuns cu mine acolo a revenit incantata, nedumerita, incarcata energetic...

Ziua duminica 25 octombrie 2020. Veti ajunge la trovanti...Pietrele care cresc...Urmeaza apoi drumul spre casa.

Profil participant: Aceasta este o actiune care combina drumetia montana, cu vizitarea unor obiective culturale, incarcate de spiritualitate, mare parte neinteleasa. Fiind o excursie dinamica, cu drumetii montane, trebuie sa retineti ca necesita pregatire fizica si rezistenta la efort. Nu este o excursie recomandata celor supraponderali, cu probleme de sanatate sau care nu au o pregatire fizica corespunzatoare unei drumetii montane cu diferenta de nivel de cca 700 metri si o lungime a traseului de cca 12 km. 

Diana Gavrila, cea cu care o sa va intalniti in excursia din Muntii Buzaului, a scos o carte despre acea misterioasa zona. Iata cum isi prezinta cartea:

"Puteti cumpara "Enigme ale trecutului indepartat in Muntii Buzaului", o lucrare ce va propune o calatorie in timp si spatiu prin miraculosul tinut al Muntilor Buzaului. Totul  a fost descris intr-o limba plina de poezie si metafore, invitandu-va la o incursiune, chiar daca numai imaginara, intr-un taram de vis.

din Tara Luanei,
Diana Gavrila"

Introductiv pentru excursia noastra, este un interviu pe care Diana l-a dat la B1 TV.

https://www.youtube.com/watch?v=eRFgcfXwgdk#ws (https://www.youtube.com/watch?v=eRFgcfXwgdk#ws)

Tara Luanei, care are si o frumoasa legenda, este un taram straniu, fascinant si care cu siguranta ascunde o multime de taine. Le vom afla vreodata? Putin probabil spun eu...Exista acolo numeroase stânci și pietre încărcate de simboluri și semne străvechi, care chiar daca au fost cercetate, nu pot fi explicate. S-au descoperit intrări ciudate în pământ si locuri în care oamenii s-au confruntat cu fenomene stranii. De Varful Turtudui se vorbeste ca ar fi o poarta temporala, sau spre alte lumi. Satenii vorbesc despre dispariții neobișnuite ale unor oameni, călătorii în timp sau oseminte de uriași scoase din pământ și ascunse de către autorități…

Oameni cu har bisericesc s-au nevoit acolo, chiar dacii au fost un soi de disc solar si poate multe altele care s-au distrus in timp...Este fara indoiala ca acel loc are o puternica vibratie energetica pentru cei care cunosc si stiu sa le preia...Nioua nu ne ramane decat sa calatorim acolo, sa ascultam, sa incercam sa intelegem...

Ce vreau sa va spun este ca suntem si aici pioneri, la fel ca pe Cheile Nerei, am fost printre primii care am organizat grupuri pentru vizitarea locurilor. Diana ne-a ajutat mult, ea a fost cea care ne-a povestit, ne-a indrumat, a fost calauza noastra in Muntii Buzaului. Fiica ei a invatat si ea si acum este la fel ca mama ei, un deschizator de poteci in Tara Luanei.

Cateva din locurile pe care o sa le vizitati in aceasta excursie:

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/080-Complexul-Rupestru-Alunis-Colti-Buzau.jpg)
Ansamblul rupestru Alunis

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/Crucea-Spatarului.jpg)
Crucea Spatarului

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/Varful-Turtudui.jpg)
Varful Turtudui - o poarta catre alta lume

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/poiana-cozanei.jpg)
Poiana Cozanei

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/Piatra-cu-urme.jpg)
Piatra cu urme de animale

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/piatra-incrustata.jpg)
Piatra cu semne

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/Pestera-Triunghiulara.jpg)
Pestera triunghiulara, calea spre nicaieri

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/Piatra-ingaurita.jpg)Nume
Piatra ingaurita

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/Schitul-lui-Isif.jpg)
Schitul lui Iosif

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/Chilia-lui-Dionise-Torcatorul.jpg)
Chilia lui Dionisie Torcatorul

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/Agatonul-nou.jpg)
Agatonul nou

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/Agatonul-vechi.jpg)
Agatonul vechi

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/Muzeul-Chihlimbarului.jpg)
Muzeul chihlimbarului

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/Trovanti.jpg)
Trovantii

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/12/buzau-3.jpg)

Important de stiut inainte de inscriere:
•   Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.
•   actiunile noastre nu sunt excursii clasice, ci o combinatie de elemente turistice si de socializare. Scopul nostru este de a oferi persoanelor single un cadru de vacanta exclusiv, in care sa se poata cunoaste, sa poata socializa, sa se poata imprieteni.
•   pentru a exista un cadru optim, agentia face tot posibilul si ceea ce tine de ea pentru a oferi conditiile cele mai bune in raport de buget, iar noi, organizatorii si insotitorii de grup ne asiguram ca exista in interiorul grupului conditiile unei atmosfere civilizate, placute si de prietenie.
•   pentru o atmosfera placuta in grup este nevoie de o anume omogenitate, data de incadrarea in profil. De aceea impunem unul, de aceea suntem atenti si filtram inainte si in timpul actiunilor, asigurandu-ne ca la actiuni nu participa persoane care pot altera atmosfera prin comentarii si atitudini.
•   fiecare grup are cate un insotitor din partea Singles Camp&Travel (NU din partea agentiei, subliniem asta). Rolul lui este de a se asigura de parcurgerea programului anuntat, de functionarea cadrului de socializare si ca toata lumea este in profil. El poate decide, fara consultarea grupului, anumite modificari de program, asta in situatia in care intampina vreme nepotrivita, neprevazut sau ceva special.
•   inscrierile si rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul altor agentii.
•   inscrierea nu inseamna ca v-ati asigurat un loc. Rezervarea locului se face doar cu plata avansului, cu conditia ca aceasta sa se faca in conditiile si perioada de disponibilitate.
•   ocuparea locurilor se face in ordinea efectuarii avansului, nu a inscrierii

Daca sunteti pentru prima oara cu noi, aveti in vedere urmatoarele aspecte:
•   la actiunile clubului pot participa doar persoane single, cu calitatea de membru al clubului. Daca s-a pierdut aceasta calitate, nu mai puteti merge impreuna cu noi.
•   adresabilitatea actiunilor noastre nu este una generala, ne adresam DOAR persoanelor in profilul cerut: cu bun simt, educate, comunicative, deschise, tolerante, fara tendinte de a impune proprile reguli, nevoi sau dorinte speciale, cu intelegere fata de situatii speciale si a faptului ca fac parte dintr-un grup, cu respect fata de cei din grup, de organizatori si insotitorii de grup.
•   fiecare actiune are anumite particularitati: unele au preponderent elemente de turism cultural, altele istoric, altele sunt dinamice, altele se incadreaza in categoria evenimente, altele sunt un soi de vacante de relaxare si distractie, cu prietenii. Pe site si forum, la „Profilul actiunii” este precizat tipul (de relaxare, mediu, activ, foarte activ), sunt explicate particularitatile si de asemenea profilul. Parcurgeti-le cu atentie si rabdare pentru ca ajunsi la destinatie sa nu apara momente neplacute nici pentru voi ca participanti, nici pentru organizatori, nici pentru insotitorul de grup.

Odata ce v-ati inscris intr-o actiune inseamna ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu forma noastra de comunicare, cu regulile pe care le cerem respectate, cu conditiile de renuntare la o excursie/actiune:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2 (https://bit.ly/2La4tA2)

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy (https://bit.ly/2DDzJmy)

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ (https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/)

Reguli pentru membrii clubului: https://www.singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/ (https://www.singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/)

Reguli in drumetiile montane: https://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/ (https://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/)

Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la aceasta va trebui sa cititi, explicatiile si detaliile de mai jos si sa va asumati tot ceea ce decurge din nerespectarea regulilor pe care le impunem.

Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are o greutate corespunzatoare (sa nu fie supraponderal), pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort, sa le poata parcurge relativ usor. Trebuie insa sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort prelungit in spatiu izolat, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. Va chinuiti pe voi, dar si pe cei din grup, sa nu mai discutam de insotitorul de grup, care in loc sa vada de traseu si de grup trebuie sa va acorde o atentie deosebita. Tineti pe loc grupul, creati probleme pentru toata lumea. Evitati asemenea situatii neplacute printr-o evaluarea personala corecta.

Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti de o persoana cu mare experienta montana, astfel incat veti primi toata indrumarea si asistenta necesara. Nu va asteptati insa si la ajutor fizic, insotitorul de grup are rolul de a ghida montan, nu de a cara pe cineva.  :-\

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, accesibile si care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!

Nu putem sa dam o masura a efortului pe care urmeaza sa-l faceti, depinde de pregatirea si exeperienta fiecaruia. Ceea ce unora li se pare foarte usor altora le poate parea foarte greu. Daca aveti dubii cu privire la posibilitatea de a parcurge traseele acestei actiuni este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre acestea.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti.
Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-odrumetie montana.

Inscrierea la aceasta actiune, inseamna ca ati citit, ati inteles, ati fost de acord si v-ati insusit toate cele cuprinse in "Responsabilitati personale".  un document ce cuprinde reguli si explicatii referitoare la participarea la o actiune montana. Le puteti consulta aici: https://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/. (https://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/.)

Inscrierea la aceasta actiune inseamna intrarea in vigoare si legalitatea, fara a mai fi nevoie sa fie semnat, a urmatorului document:  Asumarea riscurilor si responsabilitatilor personale: https://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/ (https://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/)

Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane.

Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sunt poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
•      rucsac de munte, cca 30 litri
•      bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna. (nu adidasi, nu ghete de oras, nu cizme, subliniem bocanci de munte)
•      daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
•      imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
•      haine de ploaie: minim pelerina semiprofesionala, ideal pantalon si geaca impermeabile
•      fiecare lucru din rucsac trebuie sa fie protejat intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile se pot uda
•      rezervor de apa plin ( 1-2 l)
•      medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin
•      lampa frontala
•      bete telescopice

Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta. Daca nu veniti imbracati si incaltati corespunzator, asa cum s-a prezentat, insotitorul de grup veti fi refuzat(a) la inspectia pe care o s-o faca inainte de plecare. In aceasta situatie de vina nu este nici agentie, nici organizatorul si nici insotitorul de grup, deci orice reclamatie, sau cerere de restituire a banilor ca nu ati efectuat programul anuntat, nu va fi luata in considerare, fiind considerata nejustificata. In momentul inscrierii, v-ati asumat conditiile noastre, in care este inclus si echipamentul obligatoriu.

Deci la refuzul de a fi luati in tura datorita echipamentului necorespunzator sau incomplet, nu puteti avea pretentia sa primiti bani inapoi, sa reclamati ca nu vi s-au efectuat serviciile comunicate, nu puteti avea suparari indreptate asupra organizatorilor. Sunteti singurul vinovat de situatia creata, trebuie sa v-o asumati si s-o acceptati.
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: admin din Joi, 06 Mai 2021, 16:07
Rezervarile s-au deschis. Inscrierile se fac aici: https://www.singlescamp.ro/eveniment/tara-luanei-si-misterele-din-muntii-buzaului-22-24-octombrie-2021/ (https://www.singlescamp.ro/eveniment/tara-luanei-si-misterele-din-muntii-buzaului-22-24-octombrie-2021/)
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Miss Lia din Luni, 20 Septembrie 2021, 22:16
Am vrut sa trimit avansul pentru inscriere. Dar... nu mai sunt locuri?  :o
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Miss Lia din Marţi, 21 Septembrie 2021, 13:44
Si totusi daca renunta cineva, lasati va rog un mesaj ...   :)
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Bon Voyage din Marţi, 21 Septembrie 2021, 14:34
Va rugam ca,in caz de renuntare, sa postati locul disponibil pe FORUM pentru a gasi un inlocuitor.
Pentru garantia rezervarilor agentia face plati anticipate catre locatie ce nu mai pot fi recuperate si este nevoita sa ocupe intreaga capacitate de cazare.
Va multumim.
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: clara39 din Miercuri, 22 Septembrie 2021, 10:12
Buna ziua!Daca renunta cineva si eu sunt interesata
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Larisa TABACUTU din Vineri, 24 Septembrie 2021, 11:49
Buna ziua

Si eu sunt interesata de aceasta excursie. Daca apare loc, va rog sa ma anuntati! :) 
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Mada_Avr din Vineri, 24 Septembrie 2021, 21:57
EU RENUNT!
Am trimis email la agentie prin care am anuntat!
Madalina
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Miss Lia din Sâmbătă, 25 Septembrie 2021, 10:13
EU RENUNT!
Am trimis email la agentie prin care am anuntat!
Madalina


Buna ziua, Mada!

Am luat legatura cu Agentia Bon Voyage si le-am transmis ca voi prelua eu locul tau.
Te rog sa-mi trimiti datele tale pe adresa mea de mail pentru a putea sa-ti transfer avansul platit.
Adresa mea
augustina_miami@yahoo.com


Tot pe mail iti voi transmite si numarul meu de telefon, pentru alte detalii.

Multumesc!

O zi reusita! :-*
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Miss Lia din Sâmbătă, 25 Septembrie 2021, 10:15
Scriu inca odata adresa sa fie mai clara

augustina_miami@yahoo.com
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Mada_Avr din Sâmbătă, 25 Septembrie 2021, 17:36
Trimis!
Multumesc,
Madalina
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Miss Lia din Sâmbătă, 25 Septembrie 2021, 18:44
Trimis!
Multumesc,
Madalina

Am trimis pe mailul tau detaliile platii.
Iti multumesc pentru amabilitate.
O seara minunata, dar si o toamna reusita!  :-*
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: GeorgetaBerbec52 din Joi, 30 Septembrie 2021, 17:16
Daca doreste cineva sa renunte va rog lasati un mesaj, eu doresc sa merg in aceasta excursie.
O zi minunata.
Georgeta
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Vicu din Luni, 04 Octombrie 2021, 21:15
Buna, in cazul in care cineva are o situatie speciala si este nevoit sa renunte va las numarul meu de telefon 0769089051.
                                   
                                                 Va doresc tuturor o excursie minunata!!! 
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: moniq din Marţi, 05 Octombrie 2021, 11:02
Din păcate eu nu voi mai putea merge. Cedez locul meu.  Nr meu de telefon este: 0749063637
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Larisa TABACUTU din Marţi, 05 Octombrie 2021, 11:31
Buna ziua

Merg eu in locul lui monic. Astept detalii sa iti achit avansul si dupa trebuie sa confirmi la agentie pt a putea sa iti iau locul.
Larisa Tabacutu
0723501738
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Miss Lia din Marţi, 05 Octombrie 2021, 19:31
Buna seara!
Din motive neasteptate de sanatate sunt nevoita sa renunt la aceasta excursie.
Daca este cineva interesat ma poate contacta pe adresa de mail

augustina_miami@yahoo.com

Mentonez ca am platit doar avansul.
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Bon Voyage din Miercuri, 06 Octombrie 2021, 11:30
Datorita faptului ca majoritatea participantilor se incadreaza  pe ruta cu plecare din Iasi   transportul cu microbuzul  va fi organizat pe ruta:

Iasi - Buzau -Patarlagele
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: IORDAN din Miercuri, 06 Octombrie 2021, 13:34
Bună ziua.
Eu doresc sa merg în locul lui Miss Lia.
Cum procedez ? Achit totul la agenție sa ii rambursez ei avansul si restul îl plătesc la agenție?
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Miss Lia din Miercuri, 06 Octombrie 2021, 16:16
Buna ziua, Iordan !
Locul meu a fost preluat.

Sper sa gasesti si tu un loc cat mai curand.

Toate cele bune!
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: costelus din Vineri, 08 Octombrie 2021, 14:30
Bună ziua!
Cu părere de rău, nu mai pot participa la această excursie și cedez locul meu. Am confirmat și în agenție. Numărul meu de telefon este : 0745289578. Mulțumesc
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Lyv din Marţi, 12 Octombrie 2021, 18:31
Salut ! Cu părere de rău ,nu voi mai participa la aceasta excursie.Daca e vre-o doritoare ..aștept să mă contacteze la numărul  de telefon : 0722859610.Distractie maxima celor ce vor ajunge in minunatul ținut al Buzăului ..Tara Luanei !
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Lyv din Miercuri, 13 Octombrie 2021, 11:44
Buna ziua .Locul a fost preluat de o doamna draguta.O zi cat mai buna și cat mai multe excursii sa avem!
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Irina Daniela Florea din Miercuri, 13 Octombrie 2021, 17:49
Buna seara,
din pacate nu voi mai putea participa la aceasta excursie; in caz ca exista cineva doritor sa participe, rog sa ma contacteze la numarul de telefon 0743050525; multumesc frumos si o seara placuta!
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: costelus din Miercuri, 13 Octombrie 2021, 20:42
Bună seara!
Locul meu a fost preluat.
Zile frumoase......
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: lidia.Iasi din Sâmbătă, 16 Octombrie 2021, 13:09

Pentru ca majoritatea participantilor sunt din zona Moldovei, transportul va fi organizat doar pe ruta Iasi - Roman - Bacau - Adjud - Focsani - Buzau - Patarlagele, cu microbuz de 21 locuri. Cei care vin din alte zone se pot conecta la Buzau sau pot veni direct la Pensiunea Valea Lupului.
Am modificat programul. in functie de disponibilitatea de timp a Dianei, astfel:
Vineri, plecarea din Iasi este la ora 7.00 din parcarea Carrefour Market, str. Arcu nr.29 (fosta Billa Gara). Ajungem la ora 14.00 la pensiune. Pentru conexiuni pe traseu, va transmit orele: Roman, 8.30 la OMV, langa Gara, Adjud, 10.45, Focsani, 11.30, Buzau, 12.45, Pensiunea Valea Lupului 14.00
Avem o ora si 30 min pentru cazare si masa de pranz (se poate comanda la restaurantul pensiunii sau de la pachet, daca v-ati luat cevade acasa).
La 15.30 ne imbarcam in microbuz si mergem 11 km pana la Muzeul Chihlimbarului Colti, unde avem prima intalnire cu Diana care ne va ghida prin muzeu. De la muzeu ne indreptam spre Biserica rupestra Alunis, unde o sa facem si un scurt traseu pe culmea de deasupra bisericii.
Sambata, dupa micul dejun, insotiti de Diana, vom pleca pe drumul asezarilor rupestre din Muntii Buzau si vom ajunge pe Vf Turtudui. Vom fi toata ziua plecati, este important sa aveti echipament adecvat ( ghete de drumetie, pantalon elastic, tricou, bluza termica, geaca de vant) si un rucsacel pentru apa, mancare, pelerina de ploaie)
Duminica: mic dejun, check-out si la 10.00 plecam spre Trovantii de la Ulmet. Traseul dureaza 2-3 ore. La intoarcere ne oprim intr-o poiana unde este o masa mare de lemn si facem un picnic cu produse traditionale din zona. In jur de ora 15.00 ne intoarcem la microbuz si pornim spre casa.
MESE
Micul dejun si cina sunt incluse. Cina este tip grup. Voi transmite luni meniul propus.
Pranz:
- vineri va pueti lua sandvis sau comandati la restaurantul pensiunii
- sambata vom manca pe traseu. Va puteti comanda sandvis la pensiune cu o zi inainte sau va puteti aduce de acasa. Sa aveti si un baton energizant, fruct sau ceva dulce.
- duminica propun un picnic cu produse locale. Sunt magazine de unde putem cumpara branza, carnati de Plescoi, pastrama de oaie.

Vremea se anunta buna saptamana viitoare, cu temperaturi de 14-16 grade Celsius, dar nu uitati sa luati si o geaca mai groasa pentru ca serile sunt foarte reci.
Va las in compania unor fotografii de anul trecut. Am fost tot la sfarsit de octombrie, cand padurea este o feerie de culori. Abia astept sa ne bucuram impreuna de peisajele si povestile misterioase din zona
(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Buzau.7.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Buzau.5.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Buzau.4.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Buzau.3.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Buzau.2.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Buzau.1.jpg)
(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Buzau.6.jpg)
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Sâmbătă, 16 Octombrie 2021, 15:42
La 8'30 vă aștept lângă gara  Roman , sper să fie cu noroc !
 :flori:  :angel:
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Lena74 din Sâmbătă, 16 Octombrie 2021, 21:16
Frumoase poze din anii trecuti si frumoasa descriere, Lidia. Abia astept...Si daca se anunta temperaturi de primavara...Ce toamna frumoasa avem in culoare. Sper sa mai tina...Nu-mi pot scoate din cap frumosul din toamna resimtita in toate calatoriile...  :love: Sa ne revedem cu bine!
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Carmen Munteanu din Marţi, 19 Octombrie 2021, 16:11
Pentru cei care ajung cu transprt propriu, pt ca nu se incadreaza in traseul de autocar, agentia returneaza banii calculati pt transport?
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: andriescu_a din Marţi, 19 Octombrie 2021, 16:53
 Buna ziua, din pacate nu mai pot merge in aceasta excursie. Daca este cineva interesat, rog sa ma sune 0752123490!
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: costi31 din Marţi, 19 Octombrie 2021, 18:26
In caz de renunțare trebuie specificat locul la bărbați sau la femei , sau cam single , de multe ori nu prea se înțelege după nik- name  :)
Sper să găsești înlocuitor (are) Andriescu_a  :flori: O0
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: admin din Joi, 21 Octombrie 2021, 17:47
Cititi va rog ceea ce am comunicat aici: referitor la conditiile medicale de intrare in hoteluri si restaurante: https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3524.0.html (https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3524.0.html)
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: Nelu M din Joi, 21 Octombrie 2021, 22:12
Bună seara!Mulțumim pentru informațiile privitoare la restricții dar,aș (m) dori și  detalii referitoare la returnarea costurilor de transport pentru cei care nu mai beneficiază de acesta și sunt nevoiți  să  ajungă cu transport propriu.....Toate cele bune  și,  să  ne re(vedem) cu bine, mâine!
Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: lidia.Iasi din Joi, 28 Octombrie 2021, 09:05
Trei zile care ne-au umplut sufletul de soare, legende, culoare si multa veselie.

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Luana6.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Luana5.jpg)

IMG]http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Luana4.jpg[/IMG]

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Luana3.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Luana2.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Luana1.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Luana7.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Sar-Alunis.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Alunis.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Alunis.1.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Scaunul-lui-Dumnezeu.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2021/10/Trovanti.jpg)

Titlu: Re: Tara Luanei si misterele din Muntii Buzaului 22 - 24 octombrie 2021
Scris de: admin din Joi, 28 Octombrie 2021, 13:19
Culorile fabuloase ale toamnei. Superb!