Singles Happy Travel. Club de socializare

Excursii si evenimente => Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre => Subiect creat de: admin din Miercuri, 18 Ianuarie 2017, 10:43

Titlu: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: admin din Miercuri, 18 Ianuarie 2017, 10:43
INFORMATII TRANSPORT

Plecare din Bucuresti: 24 august  2017 , ora 07:00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu.
Auto: Microbuz, numar de inmatriculare :B-284-NEW
Sofer: BOGDAN
Telefon sofer: 0751/753330
Pentru conexiuni la traseu, sunati sofer si stabiliti locul de imbarcare si ora .
[/b]Tarif: 585 lei/ persoana cazare in camera dubla, demipensiune
Rezervari http://www.singlescamp.ro/eveniment/calimanii-la-stana-la-calarie-drumetie-24-27-august-2017/ (http://www.singlescamp.ro/eveniment/calimanii-la-stana-la-calarie-drumetie-24-27-august-2017/)
Check in: 24.08.2017
Check out:  27.08.2017
Cazare: 3 nopti Vila Class 3* Vatra Dornei
Servicii incluse:
     • cazare 3 nopti in camera dubla
     • 3 mic dejunuri
     • 3 cine tip grup, 3 feluri de mancare (ciorba, fel de baza si desert)
     • insotitor de grup pe toata perioada excursiei
     • ranger Parc National
     • transport zonal 150 km
Servicii care nu sunt incluse:
     • asigurare medicala
     • pranzuri
     • intrari la obiective
     • transport pana la destinatie. Este organizat pe doua rute:

Iasi  - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei    

Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei                         

Tariful de transport pana la destinatie si retur este functie de kilometrii parcursi:
Bucuresti   160 lei
Ploiesti   140 lei
Iasi, Brasov   120 lei
Gura Humorului, Gheorghieni   70 lei

Inscrierea pe lista de transport se face aici pe forum, personal de catre fiecare participant.Nu telefonic, nu Email, deci pe lista de pe site. Dupa plata avansului va puteti adauga pe lista, cu numele si initiala prenumelui, adaugand in dreptul fiecaruia locul din care va imbarcati in microbuz.
               
Locuri disponibile: 23

Insotitor de grup: Lidia Mandache.

Program
Ziua 1
Plecare din Bucuresti ora: 7.00 locul: Statia de benzina Petrom Aurel Vlaicu, vis a vis de statia de metrou cu acelasi nume. Pentru conexiuni, veti suna soferul, a carui nume de telefon va fi afisat cu 7 zile inainte de plecarea in excursie. Cu el decideti locul si ora de intalnire pe traseu, cu el tineti legatura sa vedeti cat mai are pana ajunge la punctul de conexiune.
Plecare din Iasi ora:..................locul:................
Loc de intalnire grupuri: Vatra Dornei
Pentru cei care vin din Iasi: ajunsi in Gura Humorului ne vom abate 5 km pentru un popas la Manastirea Voronet. Aflata in patrimoniul UNESCO, biserica manastirii Voronet se numara, alaturi de bisericile de la Gura Humorului, Moldovita, Sucevita si Arbore, printre cele cinci ctitorii impodobite atat la interior, cat si la exterior cu fresce bizantine, care le fac unice in lumea ortodoxa. Aici vom face si o pauza pentru pranz si targul din apropierea manastirii. Din Gura Humorului mai avem 1 ora 30 min pana la Vatra Dornei unde ne vom caza. Timp liber pentru odihna, plimbare in statiune, socializare.
Pentru cei care vin din Bucuresti: oprire la Prejmer - pauza de sandvici si vizitare Cetatea Fortificata, la Baile Tusnad pentru o plimbare de 45 minute, apoi din nou oprire la Lacul Rosu (45 min) si de asemenea pe Cheile Bicazului (30 min) pentru fotografiere. Drumul dureaza fara opriri in jur de 9 ore. Cu pauze si opriri, plecand la ora 7.00 din Bucuresti, in jur de ora 19.00 veti ajunge la Vatra Dornei pentru cazare.
Cina se ia impreuna, toti participantii si cei care sosesc din Bucuresti si cei care vin din Iasi. La 19.30 ne intalnim in restaurantul pensiunii pentru prezentarea programului si cina
Ziua 2
Mic dejun.
Program optional: initiere in echitatie. Un curs de initiere in manej costa in jur de 50lei (include echipament). Dupa calarie plecam cu totii intr-o plimbare in rezervatia Tinovul Mare din Poiana Stampei. Pe podetul de aproximativ un kilometru peisajul este superb. Mu?chi cu o grosime de 30-40 centimetri sub care se afl? mla?tina, specii de pini, molizi sau brazi cu form? ?i colorit unice, întregesc o tundr? de tip siberian superb?.
Vizita si degustare la stana turistica.
Seara cina si voie buna!
Ziua 3
Mic dejun
Drumetie la 12 Apostoli, una din cele mai frumoase destinatii din Parcul National Calimani si din tara, clasata in primele 7 cele mai frumoase trasee tematice. Mosul, Generalul, Nefertiti sunt doar cateva formatiuni eruptive cu figuri antropomorfe ce amintesc de culturile megalitice.
De la 1760 m, altitudinea la care se afla stancile, vom putea observa uriasa caldera vulcanica strajuita de varfuri ce depasesc 2000m.
Pentru aceasta zi avem nevoie de sandvisuri, apa, baton energizant sau ciocolata.
Traseul dureaza aproximativ 6 ore, are in jur de 11 km, 650 m diferenta de nivel. Este usor, dar presupune o conditie fizica buna.
Daca sunt persoane care aleg sa nu faca acest traseu, pot opta pentru plimbari in imprejurimi sau chiar o tura la piscina. Inostitorul de grup va face recomandarile necesare daca va fi cazul.
19.30 Cina si petrecere
Ziua 4
Dupa micul dejun predam camerele, ne imbarcam in microbuz dar nu plecam direct spre casa.
Urcam, ambele grupuri si facem Transraraul pe la Chiril, poposim la Pietrele Doamnei si la punctul de belvedere Piatra Soimului, coboram in Pojorata de unde ne indreptam fiecare spre casa. Cu opririle de masa, de relaxare, de dezmortire.

 :oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici pe topicul deschis pe forum. O sa gasiti detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro (http://www.singlescamp.ro). Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ (http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/) Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii.

Profil participant: actiunile noastre se adreseaza exclusiv persoanelor single. Urmarim ca oamenii sa se cunoasca, sa comunice...…De aceea oferim un cadru gandit si organizat special pt a face cat mai confortabila interactiunea. Insist pt un profil al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi. Persoane cu rabdare si intelegere ca fac parte dintr-un grup. Find o actiune in mare parte montana, aceasta excursie este potrivita celor cu profil activ.

Cateva explicatii: Este o actiune care se adreseaza persoanelor mai active, dar este deschisa pt plimbare si socializare si pentru cei mai putini antrenati fizic. Deci drumeti sau nu, haideti cu noi! Locatia este foarte frumoasa, este central amplasata in Vatra Dornei, 2 zile puteti avea program comun cu ceilalti, iar intr-una dintre zile, atunci cand se urca la 12 Apostoli puteti ramane in oras sa va plimbati in parcul plin de veverite si pitigoi, sau sa mergeti la piscina.

Este o EXCURSIE PENTRU TOTI! Cititi aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2428.0.html (http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2428.0.html)

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are cat de cat pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort sa le poata parcurge relativ usor.

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atiinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, nu ne cataram pe stanci, sunt de fapt plimbari montane care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!
Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti in cele mai multe cazuri de 2 persoane: un ghid montan calificat si un insotitor de grup la fel specializat in actiuni montane. Daca nu sunteti familiari cu tehnicile de mers pe munte, leader-ul de grup/ghidul montan, va vor oferi suportul necesar. Deci nu va faceti nici o grija ca „veti suferi”, ca veti fi coada grupului, ca veti ramane in munte.

In acelasi timp insa trebuie sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort in spatiu izolat de 3 - 8 ore, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. I-ati tine pe ceilalti in loc, a-ti crea probleme insotitorului de grup si ghidului.

Nu pot sa dau celor care nu au fost niciodata pe munte o masura a efortului pe care urmeaza sa-l depuna. Ceea ce mie mi se pare foarte usor unora le poate parea foarte greu. Ceea ce consider eu ca este foarte facil, altii pot cataloga drept dificil. Este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre traseele care urmeaza sa fie facute, sa cititi la fiecare diferenta de nivel si lungimea. In medie alegem trasee de cca 7 km si diferente de nivel care nu depasesc decat rar 500 m. Adica trasee care se incadreaza ca grad de efort la submediu.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti, de cele mai multe ori de persoane din Salvamont. Grupurile sunt mici intre 9  si maxim 30 persoane astfel ca 2 persoane pot supraveghea indeaproape totul.
Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-o drumetie montana si de asemenea de semnarea „Responsabilitatii personale” un document care arata ca ati luat la cunostiinta regulile, le-ati inteles si ca orice decurge din nerespectarea lor, de asemenea din lucruri ce nu tin de noi ca organizatori si ghizi nu vor putea fi puse in responsabilitatea noastra. Regulile si explicatiile le puteti consulata aici: http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/ (http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/) iar documentul pe care o sa-l semnati il gasiti aici: http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/ (http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/)
Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane, de aceea va rog sa cititi si ceea ce am scris particular despre specificitatea acestei actiuni.

Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele din zilele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sint poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
–   rucsac dimensionat la drumetia la care participati
–   bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna.
–   daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
–   imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
–   bete de drumetie, sau bete de schi, sint recomandate in mod special, mai ales pentru portiunile dificile. Aceste bete pot fi si telescopice.
–   haine de ploaie: geaca si pantaloni impermeabili.
–   fiecare lucru ce este pus in rucsac trebuie sa fie pun intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile pot fi ude.
–   lampa frontala sau minim lanterna
–   nu trebuie sa va lipseasca din rucsac ochelarii si crema de soare.
–   rezervor de apa plin ( 1-2 l)
–   medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin

Deasemenea, in caz ca suferiti de o boala este 100% recomandat sa va consultati medicul inainte de a parcurge vreun traseu montan! Neinformand liderul de tura sau ghidului montan ca suferiti de vreo boala, va asumati intregul risc ce decurge din acest lucru.
Retineti ca veti petrece intre 3 si 8 ore/zi mergand in zone montane, in care vremea este cateodata greu de prognozat. Din aceasta cauza este recomandat sa fiti bine echipati pentru programele/turele montane/drumetiile la care participati. Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta.

Mancare:
Alimentatia este foarte importanta pe munte, de aceea dati o atentie deosebita acestui aspect si aveti de grija ce mancati si in ce cantatitati. Mesele de dimineata se vor servi la cabane sau pensiuni, in functie de program. Mesele de pranz au in componenta sandwisch-uri, pe care vi le pregatiti fiecare, mai ales in zilele de drumetie. Sa aveti cu voi produse dulci si energizante gen batoane cu ciocolata. Mesele de seara se vor servi la cabane/pensiuni. Va rugam ca in situatia in care sunteti vegetarieni sau aveti o anumita dieta sa aveti la d-voastra o cantitate de alimente. Este posibil ca in locurile izolate in care servim masa sa nu vi se poata asigura feluri de mancare care sa se incadreze in dieta. Nu intra in responsabilitatea ghidului si nici a agentiei rezolvarea unor astfel de situatii.

Surse de apa: In general apa de izvor din muntii Romaniei este potabila, dar asa cum recomandam este bine sa aveti cu dvs apa sau pastile de curatare/dezinfectare a apei, pentru a evita orice neplaceri.

Vremea: Uneori din cauza conditiilor meteorologice, si pentru securitatea dvs. va fi necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs. Aceste schimbari se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar ghidul va fi cel care va lua hotararea finala.

Cateva imagini cu locurile prin care veti trece:

(http://i65.tinypic.com/hra7nr.jpg)

(http://i66.tinypic.com/2e4m06q.jpg)

(http://i63.tinypic.com/ou1sgk.jpg)

(http://i66.tinypic.com/w06cdi.jpg)

(http://i65.tinypic.com/22dbpk.jpg)

(http://i65.tinypic.com/8vygxz.jpg)

(http://i67.tinypic.com/14dfr46.jpg)

(http://i64.tinypic.com/2zgepzc.jpg)

(http://i64.tinypic.com/efnihi.jpg)

(http://i68.tinypic.com/j9a3hd.jpg)

(http://i66.tinypic.com/2d5mp5.jpg)

(http://i67.tinypic.com/2uicad4.jpg)

(http://i68.tinypic.com/2zs8f3c.jpg)

(http://i64.tinypic.com/21jvnli.jpg)

(http://i66.tinypic.com/2ib21c6.jpg)

(http://i68.tinypic.com/xopkqt.jpg)

(http://i65.tinypic.com/4qsiyr.jpg)

Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: admin din Miercuri, 18 Ianuarie 2017, 11:13
Rezervari deschise! Inscrierile se fac aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/calimanii-la-stana-la-calarie-drumetie-24-27-august-2017/ (http://www.singlescamp.ro/eveniment/calimanii-la-stana-la-calarie-drumetie-24-27-august-2017/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Miercuri, 18 Ianuarie 2017, 20:05
 Delta sau Calimani ? Mai incape indoiala ? Transrarau , here I come !
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: roxanas din Miercuri, 18 Ianuarie 2017, 22:22
waw, ce  bine suna si in zona aia nu am prea fost. Tre sa ma inscriu si la asta. Offff. Nici nu stiu ce sa aleg pentru luna august cind e perioada mea de vacante. ::)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Lavy din Luni, 23 Ianuarie 2017, 11:27
E interesant, zona e superba si mai ales " initiere in echitatie" suna provocator....asa ca m-am inscris  :D *|*
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Curca Elena din Joi, 09 Februarie 2017, 16:00
Buna ziua!NU STIU UNDE E LISTA PENTRU TRANSPORT ,PLEC DIN BUCURESTI -VATRA DORNEI.Multumesc ELENA Curca
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Lavy din Joi, 09 Februarie 2017, 16:05
Buna Elena
Bine ai venit!
O sa se deschida lista de transport cu citeva saptamini inainte de excursie ... atunci trebuie sa se inscrii pe lista de transport :)
Pana atunci ca sa nu ratezi vreun raspuns la acest subiect activeaza "Notifica-ma" :)

Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Curca Elena din Joi, 09 Februarie 2017, 16:22
Multumesc :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mircea V din Marţi, 25 Aprilie 2017, 21:22
Buna tuturor,

Mircea V - Iasi

Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: krondia din Marţi, 25 Aprilie 2017, 21:36
Mircea, e putin cam devreme pentru deschiderea listei de transport.
Cred ca la un moment dat s-a dorit ca participantii sa se treaca pe liste dupa achitarea avansului dar, avand in vedere ca au aparut destul de multe renuntari la alte actiuni, ma gandesc ca ar fi mai prudent sa se deschida lista de transport mai aproape de desfasurarea actiunii.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: wonderland din Miercuri, 26 Aprilie 2017, 07:01
Krondia, am senzatia ca Mircea a vrut doar sa salute si sa se prezinte :). Da si eu cred ca e mai bine sa se revina la listele facute mai inaintea plecarii. In invalmaseala (din unele topicuri) cu transportul s-a diluat putin si acest obicei a celor inscrisi intr-o excursie, sa se prezinte, sa incerce sa se cunoasca, sa socializeze in online...


Buna, Mircea!  :)
Sper sa intre si alti participanti la aceasta excursie de ...curajosi. Asa imi pareti mie, care nu ma apropii la mai mult de 3 m de un cal  ;D
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: danieladimitrescu din Vineri, 05 Mai 2017, 14:56

Buna
M-am inscris si eu in excursie, zona e superba.Iubesc caii dar ma tem sa incerc, cu toate astea voi putea privii pe altii.Oricum aerul si peisajele din zona sunt cele care m-au facut sa optez Calimanii si nu Delta, avand in vedere ca se fac in aceeasi perioada.
Astept vara, sa revad pe cei cunoscuti si ca cunosc pe cei noi.
Pentru cei noi doresc sa transmit sa vina cu incredere, cu deschidere, doar suntem in vacanta, venim optimisti.
Sa fim sanatosi si veseli!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Bon Voyage din Joi, 15 Iunie 2017, 14:10
15.06.2017 NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: danieladimitrescu din Miercuri, 28 Iunie 2017, 17:19
  Dragi prieteni
Va anunt cu tristete ca nu mai pot participa la excursie si doresc sa cedez locul meu.
Din pacate sunt consultantul si traducatorul investitorului a carui fabrica de mobila a ars din temelii in Com Balotesti Jud Ilfov
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/halele-de-la-balotesti-ard-de-mai-bine-de-12-ore-iar-incendiul-s-a-extins-pe-10-000-mp-garda-de-mediu-fumul-nu-e-toxic.html (http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/halele-de-la-balotesti-ard-de-mai-bine-de-12-ore-iar-incendiul-s-a-extins-pe-10-000-mp-garda-de-mediu-fumul-nu-e-toxic.html)
Imi pare extrem de rau.
Daca cineva este interesat va rog sa ma contactati ( 0731040319)
Multumesc
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Bon Voyage din Luni, 10 Iulie 2017, 14:43
Lista transporet Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei
1.
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei   
1.
2.
3.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Luni, 10 Iulie 2017, 18:01
Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1.  Mimi Moise -urcare din Bucuresti
2.
3.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: eugenandrei din Luni, 10 Iulie 2017, 19:38
Lista transporet Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei
1.
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei   
1. Mimi Moise -urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: magdafro@yahoo.com din Luni, 10 Iulie 2017, 20:21
Lista transporet Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei
1.
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei   
1. Mimi Moise -urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: sky0865 din Marţi, 11 Iulie 2017, 07:28
Lista transporet Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei
1.
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei   
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Irina L din Marţi, 11 Iulie 2017, 17:17
Lista transporet Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei
1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei   
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: roxanas din Miercuri, 12 Iulie 2017, 00:36
Buna Irina,
Ai copiat doar lista fara sa te si treci pe ea. Reia inscrierea pe lista, te rog. :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: wonderland din Miercuri, 12 Iulie 2017, 09:28
roxanas, Irina L s-a trecut, dar pe lista de Iasi.  :)

Oricum, e foarte bine ca voi, cei care participati la excursie si sunteti mai vechi, sa tineti un ochi atent si sa-i indrumati pe cei noi.
lista, e recomandat sa o luati - cu copy- paste, nu cu quote.
Hai, ca aici a inceput bine si frumos povestea cu listele de transport. Semn ca e veti fi un grup disciplinat si cu sanse mari de armonizare facila.  :dance: :thumbup:
Pareti un grup fain de tot!
Ca sa nu mai spun ca, dupa ce am vazut ca s-au inscris Mimi si eugenandrei, abia astept impresiile si pozele de dupa :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: roxanas din Miercuri, 12 Iulie 2017, 21:38
Buna Wonderland,

Multumesc ca mi-ai atras atentia. E clar, nu trebuie sa mai stau pina la ore asa tirzii, ca mi se degradeaza spiritul de observatie. Era f. tirziu aseara cind am intrat pe forum.
Si zici de Mimi si de Eugen Adrei ca sunt faini. Super! Atunci abia astept sa ii cunosc si eu. Si da, sper sa fim un grup fain si sa ne distram de minune. :dance:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: roxanas din Miercuri, 12 Iulie 2017, 21:39
Lista transporet Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei
1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei   
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: wonderland din Miercuri, 12 Iulie 2017, 21:49
si Lavy, Daniela... De fapt doar pe Mimi am intalnit-o, dar cand am certitudinea ca cei care au un minim de 30 de postari  ;), ceva activitate pe forum si  macar 1 actiune montana la activ, au trecut botezul SCT, ca sa nu zic filtrele lui Gigi.  ::)
Asa ca, eu una, desi nu vin cu voi, sunt optimista.  :kissing:
:thumbup: :dance: *|*
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: roxanas din Miercuri, 12 Iulie 2017, 22:14
Wonderland, cred ca si eu am trecut cu brio, de anul trecut, botezul SCT si filtrele lui Gigi, plus o actiune montana la activ. Recunosc ca nu am fost o activa pe forum, dar ma "dezghet" eu.  Oare ne-am intilnit si nu stiam ca tu esti wonderland? Oricum mi-ar place sa te cunosc cu adevarat in una din urmatoarele actiuni la care voi participa anul acesta. :thumbup:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Angela B din Miercuri, 12 Iulie 2017, 22:17
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7.
8.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: totoescua din Vineri, 14 Iulie 2017, 21:07

Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: carmenth din Sâmbătă, 15 Iulie 2017, 08:46
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8.Carmenth-urcare Bucuresti
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Lavy din Luni, 17 Iulie 2017, 08:48
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8. Carmenth -urcare Bucuresti
9. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Lavy din Marţi, 18 Iulie 2017, 13:55
Buna Elena
Listele de transport se iau cu copy si paste din ultimul mesaj ...in cazul tau ...din mesajul postat de mine(Lavy) ...pentru ca altfel pierzi pe cineva pe drum ... Si te treci pe tine la numarul urmator.
Te rog reia listele corecte si adauga-te pe tine la urmatorul numar in lista transport Bucuresti.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Curca Elena din Marţi, 18 Iulie 2017, 14:42

Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8. Carmenth -urcare Bucuresti
9. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
10.Curca E-urcare BUCURESTI
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: IrinaA din Miercuri, 19 Iulie 2017, 20:52
Cum ar trebui sa procedez ca sa ma inscriu pe lista? Sumt pentru prima oara cand vim in excursie.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: IrinaA din Miercuri, 19 Iulie 2017, 21:13
Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8. Carmenth -urcare Bucuresti
9. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
10.Curca E-urcare BUCURESTI
11.Irina A.- urcare Brasov

Sper ca este corect. O seara frumoasa.
Irina
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: eugenandrei din Miercuri, 19 Iulie 2017, 21:40
Irina se iau ambele liste de transport cu copy paste.....nu numai lista de Bucuresti. O seara buna!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: IrinaA din Miercuri, 19 Iulie 2017, 21:45
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8. Carmenth -urcare Bucuresti
9. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
10.Curca E-urcare BUCURESTI
11. Irina A - urcare Brasov
Am corectat. Multumesc
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: CoralI din Joi, 20 Iulie 2017, 20:36
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8. Carmenth -urcare Bucuresti
9. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
10.Curca E-urcare BUCURESTI
11. Irina A - urcare Brasov
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: wonderland din Vineri, 21 Iulie 2017, 07:43
CoralI, presupun ca ai dorit sa te inscrii pe lista de transport din Bucuresti, dar cred ca e nevoie sa mai incerci o data. Am vazut ca la Transfagarasan ti-a iesit din prima ;) :thumbup:  ::)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: nicoletam din Miercuri, 26 Iulie 2017, 21:40
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8. Carmenth -urcare Bucuresti
9. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
10.Curca E-urcare BUCURESTI
11. Irina A - urcare Brasov
12. Nicoleta M - urcare Brasov
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: AdinaS din Joi, 27 Iulie 2017, 19:41
Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei

1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8. Carmenth -urcare Bucuresti
9. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
10.Curca E-urcare BUCURESTI
11. Irina A - urcare Brasov
12. Nicoleta M - urcare Brasov
13. Adina S - urcare din Bucuresti

Multumesc :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: wonderland din Joi, 27 Iulie 2017, 20:05
AdinaS, se iau ambele liste, chiar daca te adaugi doar pe una.   ::)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: AdinaS din Joi, 27 Iulie 2017, 20:08
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8. Carmenth -urcare Bucuresti
9. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
10.Curca E-urcare BUCURESTI
11. Irina A - urcare Brasov
12. Nicoleta M - urcare Brasov
13. Adina S - urcare Bucuresti

done :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: wonderland din Joi, 27 Iulie 2017, 20:11
 :thumbup:
enjoy!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Ancutza din Sâmbătă, 29 Iulie 2017, 07:42
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8. Carmenth -urcare Bucuresti
9. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
10.Curca E-urcare BUCURESTI
11. Irina A - urcare Brasov
12. Nicoleta M - urcare Brasov
13. Adina S - urcare Bucuresti
14. Anca S.- urcare din Ploiesti
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: daniela t din Marţi, 01 August 2017, 17:55
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8. Carmenth -urcare Bucuresti
9. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
10.Curca E-urcare BUCURESTI
11. Irina A - urcare Brasov
12. Nicoleta M - urcare Brasov
13. Adina S - urcare Bucuresti
14. Anca S.- urcare din Ploiesti
15. Daniela T - Bucuresti
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Marţi, 01 August 2017, 18:49
 Ei  si uite-asa grupul prinde contur .Abia astept sa va cunosc. Mi-e dor de munte si de SC chiar daca - n Mai am fost si laMacin .
Wonderland ,noroc ca am citit postarile anterioare ,caci aveam de gand sa las aparatul acasa .
DE dragul tau il voi lua , insa .
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: LauraG din Miercuri, 02 August 2017, 01:29
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8. Carmenth -urcare Bucuresti
9. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
10.Curca E-urcare BUCURESTI
11. Irina A - urcare Brasov
12. Nicoleta M - urcare Brasov
13. Adina S - urcare Bucuresti
14. Anca S.- urcare din Ploiesti
15. Daniela T - Bucuresti
16. LauraG - urcare din Bucuresti

Bun? tuturor,
Sunt nou intrat? în "club" ?i a?tept cu interes aceast? prim? excursie.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Miercuri, 02 August 2017, 05:38
 Bine ai venit Laura ! O sa fie super !
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: wonderland din Miercuri, 02 August 2017, 06:21
DE dragul tau il voi lua , insa .

Eiii, Mimi, ma simt alintata.  :kissing:
Dar, daca totusi gandul tau e sa nu ai grija aparatului, sa stii ca poze vom avea, si voi cei care veti participa si noi, cei de acasa.

De unde stiu?  :angel: Pentru ca am vazut merge eugenandrei. :thumbup: Plus ca si Lidia face tot timpul poze reprezentative si faine.
Asa ca....simte-te libera sa il lasi acasa.  :kissing: :thumbup: :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Del din Miercuri, 02 August 2017, 18:50
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2.
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8. Carmenth -urcare Bucuresti
9. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
10.Curca E-urcare BUCURESTI
11. Irina A - urcare Brasov
12. Nicoleta M - urcare Brasov
13. Adina S - urcare Bucuresti
14. Anca S.- urcare din Ploiesti
15. Daniela T - Bucuresti
16. LauraG - urcare din Bucuresti
17. Delia N. - Bucuresti
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: LauraG din Joi, 03 August 2017, 23:06
Multumesc pentru mesaj, Mimi! De-abia astept, mai ales ca mi-e si foarte dor sa merg pe munte. Nu am mai fost in Rarau de foarte mult timp.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: moniq din Sâmbătă, 05 August 2017, 23:06
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2. Monica - urcare din Iasi
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8. Carmenth -urcare Bucuresti
9. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
10.Curca E-urcare BUCURESTI
11. Irina A - urcare Brasov
12. Nicoleta M - urcare Brasov
13. Adina S - urcare Bucuresti
14. Anca S.- urcare din Ploiesti
15. Daniela T - Bucuresti
16. LauraG - urcare din Bucuresti
17. Delia N. - Bucuresti
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Raluca Mihai din Duminică, 06 August 2017, 10:05
 Bine v am g?sit !!!! *|*
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Angela B din Duminică, 06 August 2017, 13:10
Bine ai venit Raluca !

Daca participi la aceasta actiune sa ne vedem cu bine peste doua saptamani !
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: scoto din Marţi, 08 August 2017, 13:28
buna ziua vreau sa ma inscriu pe lista de transport Bucuresti cu urcare din Bucuresti...numele Marta H
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: scoto din Marţi, 08 August 2017, 13:50
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2. Monica - urcare din Iasi
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8. Carmenth -urcare Bucuresti
9. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
10.Curca E-urcare BUCURESTI
11. Irina A - urcare Brasov
12. Nicoleta M - urcare Brasov
13. Adina S - urcare Bucuresti
14. Anca S.- urcare din Ploiesti
15. Daniela T - Bucuresti
16. LauraG - urcare din Bucuresti
17. Delia N. - Bucuresti
18. Marta H. -Bucuresti
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: totoescua din Marţi, 08 August 2017, 23:52

Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2. Monica - urcare din Iasi
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Carmenth -urcare Bucuresti
8. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
9.Curca E-urcare BUCURESTI
10. Irina A - urcare Brasov
11. Nicoleta M - urcare Brasov
12. Adina S - urcare Bucuresti
13. Anca S.- urcare din Ploiesti
14. Daniela T - Bucuresti
15. LauraG - urcare din Bucuresti
16. Delia N. - Bucuresti
17. Marta H. -Bucuresti


Din motive de sanatate nu mai pot participa la aceasta excursie . Daca este o doamna interesata , nr. meu de tf. este 0722280052  , excursia este achitata
integral. 
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: enya71 din Miercuri, 09 August 2017, 13:46
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2. Monica - urcare din Iasi
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Carmenth -urcare Bucuresti
8. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
9.Curca E-urcare BUCURESTI
10. Irina A - urcare Brasov
11. Nicoleta M - urcare Brasov
12. Adina S - urcare Bucuresti
13. Anca S.- urcare din Ploiesti
14. Daniela T - Bucuresti
15. LauraG - urcare din Bucuresti
16. Delia N. - Bucuresti
17. Marta H. -Bucuresti
18. Violeta S- Bucuresti
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: maria2015 din Miercuri, 09 August 2017, 19:31
Buna ziua tuturor ,
As dori sa stiu cam la ce ora va pleca autocarul din Iasi, ca sa stiu daca ma pot inscrie la transport.
Eu as putea ajunge in Iasi in jurul orelor 11.30 -12.00. :help:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: totoescua din Miercuri, 09 August 2017, 19:49
Locul liber a fost ocupat .
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: IrinaA din Joi, 10 August 2017, 21:36
Am o intrebare. Cum se face plata transportului? In acelasi cont in care  am platit excursia?
O seara frumoasa.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: paulette din Vineri, 11 August 2017, 16:20
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2. Monica - urcare din Iasi
3. Paula M - Iasi

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Carmenth -urcare Bucuresti
8. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
9.Curca E-urcare BUCURESTI
10. Irina A - urcare Brasov
11. Nicoleta M - urcare Brasov
12. Adina S - urcare Bucuresti
13. Anca S.- urcare din Ploiesti
14. Daniela T - Bucuresti
15. LauraG - urcare din Bucuresti
16. Delia N. - Bucuresti
17. Marta H. -Bucuresti
18. Violeta S- Bucuresti
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: enya71 din Miercuri, 16 August 2017, 22:42
 Din Constanta mai merge cineva? Poate ne organizam pentru drumul Constanta-Bucuresti.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: LauraG din Joi, 17 August 2017, 11:18
Am si eu aceeasi intrebare ca si IrinaA. Cum se face plata transportului? Multumesc.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: maria2015 din Joi, 17 August 2017, 12:20
Revin cu intrebarea:  cam la ce ora va pleca autocarul din Iasi, ca sa stiu daca ma pot inscrie la transport.
Eu as putea ajunge in Iasi in jurul orelor 11.30 -12.00. :help:
[/quote] 
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mircea V din Vineri, 18 August 2017, 15:19
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2. Monica - urcare din Iasi
3. Paula M - Iasi
4. Mircea Valeriu - iasi

Multumesc, si scuze pt intarziere!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Lavy din Vineri, 18 August 2017, 15:23
Buna Mircea
Atunci cind te adaugi pe lista de transport ...si sunt doua liste de transport ...se copiaza amindoua chiar daca tu te adaugi doar pe una dintre ele .
Te rog, reia amindoua listele de transport

O zi buna!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mircea V din Vineri, 18 August 2017, 15:25
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2. Monica - urcare din Iasi
3. Paula M - Iasi
4. Mircea Valeriu - iasi

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Carmenth -urcare Bucuresti
8. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
9.Curca E-urcare BUCURESTI
10. Irina A - urcare Brasov
11. Nicoleta M - urcare Brasov
12. Adina S - urcare Bucuresti
13. Anca S.- urcare din Ploiesti
14. Daniela T - Bucuresti
15. LauraG - urcare din Bucuresti
16. Delia N. - Bucuresti
17. Marta H. -Bucuresti
18. Violeta S- Bucuresti
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: adibabes din Vineri, 18 August 2017, 15:30
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2. Monica - urcare din Iasi
3.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8. Carmenth -urcare Bucuresti
9. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
10.Curca E-urcare BUCURESTI
11. Irina A - urcare Brasov
12. Nicoleta M - urcare Brasov
13. Adina S - urcare Bucuresti
14. Anca S.- urcare din Ploiesti
15. Daniela T - Bucuresti
16. LauraG - urcare din Bucuresti
17. Delia N. - Bucuresti
18. Marta H. -Bucuresti
19.ADRIAN B.-BRASOV
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Lavy din Vineri, 18 August 2017, 15:36
Buna Adrian(adibabes)
Atunci cind te inscrii pe lista de transport ...se copiaza listele de transport din ultimul mesaj in cazul tau din cel postat de Mircea (la 15:25),si te adaugi pe lista de transport dorita.Se procedeaza asa ptr a nu pierde participantii deja inscrisi pe listele de transport
Te rog refa  listele de transport cu atentie :)

O zi buna!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Angela B din Vineri, 18 August 2017, 20:19
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2. Monica - urcare din Iasi
3. Paula M - Iasi
4. Mircea Valeriu - iasi
5.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8. Carmenth -urcare Bucuresti
9. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
10.Curca E-urcare BUCURESTI
11. Irina A - urcare Brasov
12. Nicoleta M - urcare Brasov
13. Adina S - urcare Bucuresti
14. Anca S.- urcare din Ploiesti
15. Daniela T - Bucuresti
16. LauraG - urcare din Bucuresti
17. Delia N. - Bucuresti
18. Marta H. -Bucuresti
19.ADRIAN B.-BRASOV
20.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Vineri, 18 August 2017, 21:18
Am o intrebare. Cum se face plata transportului? In acelasi cont in care  am platit excursia?
O seara frumoasa.
Buna , Irina , in principiu , plata pentru transport se face la destinatie .Asa se facea pana nu demult, sper ca nu s-a schimbat nimic in privinta asta .Wonderland , ne poti lamuri tu , te rog ?
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: wonderland din Sâmbătă, 19 August 2017, 09:09
Mimi, as fi intervenit, daca as fi stiut...
La un moment dat, transportul se achita, cum spui tu, la destinatie, la insotitorul de grup.
Apoi a aparut cerinta ca transportul se plateste cu ultima rata, in contul agentiei.
Aici nu e precizat nicicum, deci mi-e greu sa-mi dau cu parerea.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: enya71 din Duminică, 20 August 2017, 13:37
Lista transport Iasi:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi  – Targul Frumos – Pascani – Falticeni – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Pojorata – Vatra Dornei

1. Irina Gherman - urcare din Iasi
2. Monica - urcare din Iasi
3. Paula M - Iasi
4. Mircea Valeriu - iasi
5.

Lista transport Bucuresti :
Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Ploiesti – Sinaia – Predeal – Brasov – Tusnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Rosu – Bicaz – Borca – Brosteni – Vatra Dornei
 
1. Mimi Moise - urcare din Bucuresti
2. Eugen A. - urcare din Bucuresti
3. Magda Filip - urcare din Bucuresti
4. Ana-Maria P - urcare din Bucuresti
5. Roxana S.- urcare din Bucuresti
6. Angela B - urcare din Bucuresti
7. Ana T     - urcare din BRASOV
8. Carmenth -urcare Bucuresti
9. Gabriela Lavinia G. - urcare Bucuresti
10.Curca E-urcare BUCURESTI
11. Irina A - urcare Brasov
12. Nicoleta M - urcare Brasov
13. Adina S - urcare Bucuresti
14. Anca S.- urcare din Ploiesti
15. Daniela T - Bucuresti
16. LauraG - urcare din Bucuresti
17. Delia N. - Bucuresti
18. Marta H. -Bucuresti
19.ADRIAN B.-BRASOV
20. Violeta S

 S-a mentionat de multe ori pe forum sa fim atenti la preluarea listei de transport corecte. Ultimele doua persoane au preluat o lista trunchiata. E vorba de un simplu copy-paste. M-am reanscris pe lista de transport. Acum sper sa si raman inscrisa...... ::)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Bon Voyage din Luni, 21 August 2017, 12:04
Plata transportului se va face insotitorului de grup
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Bon Voyage din Luni, 21 August 2017, 12:19
INFORMATII TRANSPORT

Plecare din Bucuresti: 24 august  2017 , ora 07:00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu.
Auto: Microbuz, numar de inmatriculare :B-284-New
Sofer:BOGDAN
Telefon sofer:0751/753330
Pentru conexiuni la traseu, sunati sofer si stabiliti locul de imbarcare si ora .
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Bon Voyage din Luni, 21 August 2017, 15:45
A aparut un loc liber intr-o camera dbl la barbati.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: maria2015 din Marţi, 22 August 2017, 08:11

Revin cu intrebarea:  cam la ce ora va pleca autocarul din Iasi, ca sa stiu daca ma pot inscrie la transport.
Eu as putea ajunge in Iasi in jurul orelor 11.30 -12.00. :help:
[/quote]
 :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: lidia.Iasi din Miercuri, 23 August 2017, 10:56
INFORMATII TRANSPORT

Plecare din Iasi: 24 august 2017, ora 09:00 Parcarea Billa, zona Garii
Auto: Opel Zafira IS-09_ZZM
Telfon 0743 122214

Plecare din Bucuresti: 24 august  2017 , ora 07:00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu.
Auto: Microbuz, numar de inmatriculare :B-284-NEW
Sofer: BOGDAN
Telefon sofer: 0751/753330
Pentru conexiuni la traseu, sunati sofer si stabiliti locul de imbarcare si ora
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Joi, 24 August 2017, 09:20
Bucure?tiul a pornit spre Bucovina ! Va salutam cu mare drag.Pana acum vremea e buna .Va ?inem la curent treptat,treptat . :flori:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Joi, 24 August 2017, 09:58
Am trecut pe la Busteni.Crucea de pe Caraiman era ascunsa-n nori.
Am trecut si de Bra?ov.Era si el,un pic in ceata.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Joi, 24 August 2017, 10:55
Cetatea Prejmer ne-intampinat cu soare. Am vizitat si am facut poze."Echipa" dintr-o data s-a marit. Suntem mai multi, suntem mai veseli si înspre Tusnad am pornit . *|*
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: admin din Joi, 24 August 2017, 11:05
Drum bun, vreme frumoasa si un grup vesel cu oameni deschisi, comunicativi si pusi pe distractie! Sa va bucurati de zile cu soare, pline, sa va relaxati si sa va intoarceti cu amintiri frumoase!  :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Joi, 24 August 2017, 11:36
Mul?umim .Tocmai am l?sat in urma ora?ul Sfa tu'Gheorghe.Era înnorat acolo.Nu ne- a pasat,l-am salutat din mers...
Norii "scriu " pe cer povesti ,sa tot stai sa le "cite?ti"...
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Joi, 24 August 2017, 12:56
La Tu?nad era cam trist.Foarte putini turi?ti.Laculin paragina...Am respirat aer curat si mai departe am plecat.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Joi, 24 August 2017, 17:21
Am trecut de Lacul Ro?u.Acolo era ambuteiaj.Cum,necum,ne-am strecurat si lacul l-am admirat si apoi prin Chei(le Bicazului) am plecat.Stâncile ne-au r?pit graiul,am r?mas muti de uimire...
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Joi, 24 August 2017, 19:58
Am ajuuuuns !!!! Ce drum frumos! Mi-s ochii plini de verde si de stânci. De ape limpezi si de nori pufo?i...
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Vineri, 25 August 2017, 16:28
Ziua a doua e in toi. Prin tinov am început,pe poteca am trecut,informa?ii am primit si apoi spre stana am pornit.
Acolo era gata masa. Casul,urda,m?m?lig? imediat le-am devorat. M?m?lig? a întârziat,tocmai cat sa fie gata si tocana de mielu?i c-a fost doar atât ?Nuuu ,a fost si balmo?ul,delicios ca un r?sf??. Gata,"'doar" atât a fost meniul.Fuga sus sa luam apa rece de izvor si dup? socializare,mai departe am pornit.
Acum suntem calare,pe cal si pe situa?ie. Vremea-i buna,voia-i buna ,ne "vedem" de dimi dat?.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Sâmbătă, 26 August 2017, 09:59
Buna diminea?a,forum!
 Buna diminea?a ,Delta!
 Buna diminea?a ,Madeira! !
 Totu-i bine si la voi?
Noi ne preg?tim de drume?ie.12 Apostoli ne a?teapt? ! Abia a?teptam sa ii vedem...
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: wonderland din Sâmbătă, 26 August 2017, 10:57
Buna dimineata Mimi si toti cei care va bucurati de drumetii in Calimani!

Mimi, ma delectez cu jurnalul tau de drumetie, transmis aproape in direct,  dar tot  te cert. Tu stai cu ochii pe peisaj sau pe telefon si forum? :crazy2: >:D
 :kissing:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Sâmbătă, 26 August 2017, 20:42
Wow ,ce zi,ce drume?ie!!!!
Azi,apostolii au fost mai multi.
Mai precis cu 5 mai multi(am venit cu înt?riri).
Ce-am mai ras ,si ziua nu s- terminat.
Am avut si o eroina.Am b?ut ( in plus) in cinstea ei.
Rangerul a zis ca mai vrea cu noi. :yeah:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Duminică, 27 August 2017, 10:22
E deja ultima zi ? Ce repede a mai trecut...Chiar dac-am plecat spre casa,mai avem obiective. Vremea -i buna- continuare,verdele e inca  verde,peisaje minunate veselia e in toi. :coolsmiley:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Duminică, 27 August 2017, 12:56
Obiectiv atins.Raportam,?oimul e-n cuib.Cuibul enca pe piatra( Piatra ?oimului,ofcourse. Gata,am pornit spre casa.Mai vorbim când ne- ntilnim.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: mirelam din Duminică, 27 August 2017, 14:54
Multumim Mimi pentru reportajul in direct! Sa ajungeti cu bine toti acasa! La anul sper sa nu ratez aceasta excursie!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Luni, 28 August 2017, 14:21
  Am fost in "Jocul de-a vacanta " Il stiti ? De nu , vi-l recomand (l-a "inventat" Mihail Sebastian).
O pensiune , niste oameni ce au uitat de timp si spatiu si doar zile cu soare au avut.
Da , soare pe cer , soare in suflet si stralucire in priviri.
Vreau sa mai joc , jocul acesta , asa ca sper sa ne revedem curand !


P.S. Acum as vrea sa stiu ca toata lumea , cu bine pe la "casi" a si ajuns.
Lotul Prejmer - e O.K. ?
 Iasi-ul nici nu ma-ndoiesc.
 Ploiesti-ul te-a primit cu bine ?
Constanta , voi cum ati ajuns ? :smitten:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Irina L din Luni, 28 August 2017, 14:40
A fost o vacanta de neuitat, care s-a terminat prea repede.  Peisajele superbe, vremea foarte buna, iar atmosfera doar ras si voie buna. 
Astept cu nerabdare urmatoarea excursie.
Mimi, ai avut dreptate: Iasul a ajuns cu bine.
Salutari dintr-un Iasi racoros si va doresc o saptamana buna.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: AdinaS din Luni, 28 August 2017, 17:02
Excursia in Calimani a fost minunata, traseul pana la 12 Apostoli de asemenea. Sunt bucuroasa ca am putut sa-l parcurg si mai mult ca sigur nu as fi avut ocazia fara SC. Grupul voios si molipsitor. Am ras mai mult ca niciodata.

Multumesc tuturor si, Violeta, sa-ne un semn ca ai ajuns bine acasa :-)

Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: AdinaS din Luni, 28 August 2017, 17:03
Oare Benny si-a gasit cheile? Sper ca da...
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: magdafro@yahoo.com din Luni, 28 August 2017, 17:25
Pledez VINOVAT pentru ca:
Am ras prea mult, am dansat prea mult,
Am ramas fara grai admirând peisaje,
Recunosc ca am ramas si fara suflare pe la urcusuri,
Regret ca nu am stat mai mult,
Promit sa mai fac!

Atat declar si semnez
Doamna cu DAR  :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: roxanas din Marţi, 29 August 2017, 00:37
 Din nou o excursie super, in locuri pe care nu le-am mai vazut din...copilarie sau altele pe care nu le-am vazut deloc.
 O tara frumoasa, o zona foarte frumoasa cu o lume frumoasa si nu in ultimul rind, un grup frumos si voios.
 Am avut cea mai haioasa colega de camera(Nico), am avut o povesititoare cu har (Mimi), am avut-o pe simpatica"Carmen Stanescu"(Delia - dar seamana asa de tare cu actrita, stie ea), am avut cei mai voiosi si mai dansatori baieti din citi am intilnit, in grup, pina acum, am avut cea mai curajoasa excursionista (Violeta - stiti voi de ce), am avut cel mai rezistent sofer (Bogdan- si aici stim noi de ce), am avut-o pe LIDIA, ghida noastra,  despre care numai cuvinte de lauda pentro organizare. 
 Dar ce nu am avut, am avut "di toate" si mai presus de orice un super grup.
 Si stiti ce...am reusit sa umblu (si in special sa urc la cei "12 Apostoli") prin munti 20 de Kilometri...8-9 ore, ceea ce pentru mine a insemnat foarte mult. Dar ce frumos a fost!
 Va multumesc pentru aceste zile minunate!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Ancutza din Marţi, 29 August 2017, 09:03
Buna dimineata! In miez de noapte, Ploiestiul a ajuns acasa. Multumiri lui Bogdan, care a avut rabdarea sa ne aduca pe toti  la casele noastre. Au fost zile tare frumoase, cu multe rasete, cu dans pana ne lasau picioarele, cu peisaje superbe descoperite de-a lungul traseelor. Imi doresc sa ne intalnim cu totii cat de curand.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: eugenandrei din Marţi, 29 August 2017, 11:45
Dupa o odihna binemeritata,caci sunt la a treia excursie in decursul a trei saptamani si urmeaza a patra,va astern si eu cateva pareri:a fost una din cele mai reusite actiuni Singles Camp,distractia a fost la mare cinste,iar locurile si obiectivele vizitate au fost feerice,dar nu in ultimul rand ceea ce a facut ca aceasta excursie sa fie altfel decat celelalte a fost chiar camera locuita de barbati(205) precum si personajele prezente in aceasta,personaje care au dormit oriunde,numai in pat nu *|*.Nici nu mai pomenesc de durerile din anumite parti,dureri provocate de cele 2 ore minunate de calarit pe creste de munte si de falsa sarbatoarea zilei mele de nastere(m-am ales insa si cu un teanc de 1 leu cadou pt a putea merge pe faleza :yeah:si.....astept totusi,acel porc promis)
Multumesc participantlor si organizatorilor,Lidiei si sper sa ne mai intalnim in aceeasi formula!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Lavy din Marţi, 29 August 2017, 12:28
 Din nou o excursie super, in locuri salbatice si superbe
 O tara frumoasa, o zona foarte frumoasa cu o lume frumoasa si nu in ultimul rind, un grup frumos si voios.
Multumesc participantilor, organizatorilor si Lidiei si sper sa ne mai intilnim in aceeasi formula.
Poze care sa "ateste" frumusetea locurilor gasiti in urmatorul album : https://myalbum.com/album/Fn4SEBrFEME9

O saptamina frumoasa !
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: eugenandrei din Marţi, 29 August 2017, 13:16
Cateva fotografii de la mine:
Prejmer(Brasov)

(https://s26.postimg.org/55h1qguxx/DSCN0361.jpg) (https://postimg.org/image/55h1qguxx/)

(https://s26.postimg.org/f1i4q40px/DSCN0362.jpg) (https://postimg.org/image/f1i4q40px/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: eugenandrei din Marţi, 29 August 2017, 13:17
Tusnad

(https://s26.postimg.org/xp40p8tyd/DSCN0367.jpg) (https://postimg.org/image/xp40p8tyd/)

(https://s26.postimg.org/pi7fjxehx/DSCN0369.jpg) (https://postimg.org/image/pi7fjxehx/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: eugenandrei din Marţi, 29 August 2017, 13:19
Lacul Rosu si Cheile Bicazului

(https://s26.postimg.org/6v3x3resl/DSCN0373.jpg) (https://postimg.org/image/6v3x3resl/)

(https://s26.postimg.org/b5ikzcjvp/DSCN0379.jpg) (https://postimg.org/image/b5ikzcjvp/)

(https://s26.postimg.org/dx1upyied/DSCN0381.jpg) (https://postimg.org/image/dx1upyied/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: eugenandrei din Marţi, 29 August 2017, 13:22
Barajul Bicaz-Lacul Izvorul Muntelui

(https://s26.postimg.org/b1tcwu3s5/DSCN0389.jpg) (https://postimg.org/image/b1tcwu3s5/)

(https://s26.postimg.org/ra4zskn8l/DSCN0399.jpg) (https://postimg.org/image/ra4zskn8l/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: eugenandrei din Marţi, 29 August 2017, 13:24
Rezervatia Naturala Poiana Stampei

(https://s26.postimg.org/osxtz1spx/DSCN0430.jpg) (https://postimg.org/image/osxtz1spx/)

(https://s26.postimg.org/kh98a1lt1/DSCN0434.jpg) (https://postimg.org/image/kh98a1lt1/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: eugenandrei din Marţi, 29 August 2017, 13:26
La stana

(https://s26.postimg.org/7bybhohb9/DSCN0448.jpg) (https://postimg.org/image/7bybhohb9/)

(https://s26.postimg.org/szn9s4hph/DSCN0465.jpg) (https://postimg.org/image/szn9s4hph/)

(https://s26.postimg.org/qfrmy0u5h/DSCN0467.jpg) (https://postimg.org/image/qfrmy0u5h/)

(https://s26.postimg.org/gfwqi4iw5/DSCN0474.jpg) (https://postimg.org/image/gfwqi4iw5/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: eugenandrei din Marţi, 29 August 2017, 13:29
La calarit

(https://s26.postimg.org/vq17323s5/DSCN0499.jpg) (https://postimg.org/image/vq17323s5/)

(https://s26.postimg.org/9teo2oqlh/DSCN0503.jpg) (https://postimg.org/image/9teo2oqlh/)

(https://s26.postimg.org/568m0x38l/DSCN0547.jpg) (https://postimg.org/image/568m0x38l/)

(https://s26.postimg.org/yubuzukkl/DSCN0550.jpg) (https://postimg.org/image/yubuzukkl/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: eugenandrei din Marţi, 29 August 2017, 13:31
Am vazut si o veverita(Mariana) in parcul din Vatra Dornei :)

(https://s26.postimg.org/lrladp0o5/DSCN0561.jpg) (https://postimg.org/image/lrladp0o5/)

(https://s26.postimg.org/iw876two5/DSCN0563.jpg) (https://postimg.org/image/iw876two5/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: eugenandrei din Marţi, 29 August 2017, 13:34
Vatra Dornei

(https://s26.postimg.org/bpb3opb51/DSCN0576.jpg) (https://postimg.org/image/bpb3opb51/)

(https://s26.postimg.org/4uw7l9t45/DSCN0578.jpg) (https://postimg.org/image/4uw7l9t45/)

(https://s26.postimg.org/rkvce9cbp/DSCN0579.jpg) (https://postimg.org/image/rkvce9cbp/)

(https://s26.postimg.org/zevxznk4l/DSCN0580.jpg) (https://postimg.org/image/zevxznk4l/)

(https://s26.postimg.org/ff653uxlx/DSCN0585.jpg) (https://postimg.org/image/ff653uxlx/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: eugenandrei din Marţi, 29 August 2017, 13:35
Aici am fost cazati si am facut multa galagie *|*

(https://s26.postimg.org/8891lqc2t/DSCN0587.jpg) (https://postimg.org/image/8891lqc2t/)

(https://s26.postimg.org/h1zy2tz1h/DSCN0589.jpg) (https://postimg.org/image/h1zy2tz1h/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: eugenandrei din Marţi, 29 August 2017, 13:42
Traseul 12 Apostoli(Muntii Calimani)

(https://s26.postimg.org/78iqq0wx1/DSCN0612.jpg) (https://postimg.org/image/78iqq0wx1/)

(https://s26.postimg.org/tlqhctxut/DSCN0635.jpg) (https://postimg.org/image/tlqhctxut/)

(https://s26.postimg.org/m9l17afmt/DSCN0637.jpg) (https://postimg.org/image/m9l17afmt/)

(https://s26.postimg.org/49gfgncth/DSCN0641.jpg) (https://postimg.org/image/49gfgncth/)

(https://s26.postimg.org/seh4ycx45/DSCN0652.jpg) (https://postimg.org/image/seh4ycx45/)

(https://s26.postimg.org/jcy0709t1/DSCN0654.jpg) (https://postimg.org/image/jcy0709t1/)

(https://s26.postimg.org/efkflw7tx/DSCN0655.jpg) (https://postimg.org/image/efkflw7tx/)

(https://s26.postimg.org/ayidix8rp/DSCN0659.jpg) (https://postimg.org/image/ayidix8rp/)

(https://s26.postimg.org/g4y47pcx1/DSCN0660.jpg) (https://postimg.org/image/g4y47pcx1/)

(https://s26.postimg.org/5fkffg145/DSCN0663.jpg) (https://postimg.org/image/5fkffg145/)

(https://s26.postimg.org/y6h95i6xx/DSCN0667.jpg) (https://postimg.org/image/y6h95i6xx/)

(https://s26.postimg.org/d715e059h/DSCN0680.jpg) (https://postimg.org/image/d715e059h/)

(https://s26.postimg.org/o08nmimjp/DSCN0684.jpg) (https://postimg.org/image/o08nmimjp/)

(https://s26.postimg.org/oohi5gl9h/DSCN0686.jpg) (https://postimg.org/image/oohi5gl9h/)

(https://s26.postimg.org/qiucn789x/DSCN0695.jpg) (https://postimg.org/image/qiucn789x/)

(https://s26.postimg.org/5zzgi4ucl/DSCN0706.jpg) (https://postimg.org/image/5zzgi4ucl/)

(https://s26.postimg.org/qya7tyjl1/DSCN0713.jpg) (https://postimg.org/image/qya7tyjl1/)

(https://s26.postimg.org/o5h09xj8l/DSCN0715.jpg) (https://postimg.org/image/o5h09xj8l/)

(https://s26.postimg.org/jxm816ht1/DSCN0721.jpg) (https://postimg.org/image/jxm816ht1/)

(https://s26.postimg.org/y52pycfqd/DSCN0738.jpg) (https://postimg.org/image/y52pycfqd/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: eugenandrei din Marţi, 29 August 2017, 13:46
Piatra Soimului(Rarau)

(https://s26.postimg.org/lrz2ix4th/DSCN0756.jpg) (https://postimg.org/image/lrz2ix4th/)

(https://s26.postimg.org/8p3fznelh/DSCN0761.jpg) (https://postimg.org/image/8p3fznelh/)

(https://s26.postimg.org/inoem4o11/DSCN0762.jpg) (https://postimg.org/image/inoem4o11/)

(https://s26.postimg.org/co0nih38l/DSCN0763.jpg) (https://postimg.org/image/co0nih38l/)

(https://s26.postimg.org/h4t0h5hgl/DSCN0765.jpg) (https://postimg.org/image/h4t0h5hgl/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: eugenandrei din Marţi, 29 August 2017, 13:48
Pietrele Doamnei(Rarau)

(https://s26.postimg.org/ieqtw7b8l/DSCN0760.jpg) (https://postimg.org/image/ieqtw7b8l/)

(https://s26.postimg.org/sarwvuh0l/DSCN0787.jpg) (https://postimg.org/image/sarwvuh0l/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: enya71 din Marţi, 29 August 2017, 14:53
 Salut voios de la Constanta!!!!! Da, Constanta a ajuns cu bine acasa. M-a ascultat atat masina cat si piciorul buclucas  :dance: Am petrecut cateva zile(prea putine) superbe impreuna. I-mi pare rau ca am ratat ultima seara de dans impreuna cu voi dar bineanteles ca voi recupera la urmatoarea actiune SC. 
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Angela B din Marţi, 29 August 2017, 15:57
O vacanta de neuitat cu experiente noi: calarie, mancat la stana,...cei 18 km pe care nu credeam ca ii voi parcurge asa usor. Peisajele acelea deosebite. Dar din actiunea aceasta cel mai important lucru pentru mine este ca voi ramane cu multi prieteni noi. Sper sa ma intalnesc cu voi cat mai curand. Multumesc frumos pentru tot si sa ne vedem cu bine...   *|*
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Marţi, 29 August 2017, 19:56
 Pana ma dumiresc si eu cum e cu POst Image-ul  , va las sa va delectati cu pozele lui Eugen.  :-\
 Lotul Prejmer de ce nu da niciun semn ?
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Rami din Marţi, 29 August 2017, 20:20
Buna seara tuturor, cunoscuti, sau, necunoscuti ;)
Din pacate, din anumite motive, de ceva vreme nu am mai reusit sa intru pe forum, si, ceea ce e si mai greu, nu am mai putut sa particip la aceste excursii minunateee!
Si totusi, azi, am revenit, si am gasit impresiile si pozele de la voi!
Sincer, toate astea mi-au adus bucurie in suflet si m-au facut sa-mi reamintesc, cat de faina e atmosfera in excursiile SC, cat de multe ai de castigat in excursiile SC, dar, in acelasi timp am simtit si un pic de tristete, sau mai bine zis de dor de toate astea! Dar, sa fim sanatosi si sa speram ca toate aceste bucurii vor reveni! :worthy:
Sa revenim la excursia voastra! Asa cum deja am spus, va multumesc mult pentru fotografii! :worship: Asa, am reusit sa revin, sau, sa ajung si eu in locuri in care nu am fost niciodata! Multumesc mult Lavinia, multumesc mult Eugen! :worship:
Printre voi, participantii la aceasta excursie, am descoperit, oameni cunoscuti, Angela, Lavinia, Eugen, si ma bucur, ca, macar asa mai aflu cate ceva de voi!
Ma bucur tare mult ca sunteti bine si ca asa cum, chiar voi ati spus ati avut parte de niste momente minunate, de niste zile super, alaturi de niste oameni super! :dance:
Eugen, am si eu o curiozitate! Crezi ca poti face o comparatie intre dificultatea traseelor din aceasta excursie, si cele din Maramures?
Te intreb ca, cine stie, poate la anul, reusesc si eu sa vad Calimanii! Si cum acum am posibilitatea, sa-mi fac o idee, prin intermediul tau, as vrea sa nu o ratez! ;)
Multumesc mult, anticipat ;)
Va doresc multa sanatate tuturor, cunoscuti, sau necunoscuti, ;) si cat mai multe excursii SC :D
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Miercuri, 30 August 2017, 19:43
(https://s26.postimg.org/snxqcw0yd/DSCN3863.jpg) (https://postimg.org/image/snxqcw0yd/)

(https://s26.postimg.org/fv9mcypcl/DSCN3867.jpg) (https://postimg.org/image/fv9mcypcl/)

(https://s26.postimg.org/nqk5rryz9/DSCN3873.jpg) (https://postimg.org/image/nqk5rryz9/)

Incercarea nr.1 de postare poze.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Miercuri, 30 August 2017, 19:47
Yuuupiiii , am reusit ! Explicatiile pozelor de mai sus ar fi asa :Intr-o frumoasa dimineata de sfarsit de August ,am pornit la drum inspre Vatra Dornei.Am trecut grabiti pe langa Crucea de pe Caraiman care era in ceata ...
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Miercuri, 30 August 2017, 19:50
Am ajuns la Cetatea Prejmer unde am vizitat si am facut cateva poze.
(https://s26.postimg.org/t23nq8afp/DSCN3883.jpg) (https://postimg.org/image/t23nq8afp/)

(https://s26.postimg.org/ocdq1mjf9/DSCN3888.jpg) (https://postimg.org/image/ocdq1mjf9/)

(https://s26.postimg.org/icpyxyymt/DSCN3890.jpg) (https://postimg.org/image/icpyxyymt/)

(https://s26.postimg.org/mrcoyeuad/DSCN3887.jpg)[/


[url=https://postimg.org/image/p4ge0tnmd/](https://s26.postimg.org/p4ge0tnmd/DSCN3906.jpg) (https://postimg.org/image/mrcoyeuad/)

Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Miercuri, 30 August 2017, 19:54
 Apoi am plecat mai departe cu ochii pe cer , unde norii scriau povesti efemere.

(https://s26.postimg.org/5wxuhyuol/DSCN3909.jpg) (https://postimg.org/image/5wxuhyuol/)

(https://s26.postimg.org/o9yfsj55h/DSCN3911.jpg) (https://postimg.org/image/o9yfsj55h/)

(https://s26.postimg.org/43uxtn9hx/DSCN3916.jpg) (https://postimg.org/image/43uxtn9hx/)

(https://s26.postimg.org/pnq2nu4et/DSCN3918.jpg) (https://postimg.org/image/pnq2nu4et/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Miercuri, 30 August 2017, 20:01
 Ne-am poprit , apoi , la Tusnad , statiune pe care (din pacate ) am gasit-o aproape in paragina...
url=https://postimg.org/image/scpgrlz9x/](https://s26.postimg.org/scpgrlz9x/DSCN3921.jpg)[/url]

(https://s26.postimg.org/jt62tuqxh/DSCN3923.jpg) (https://postimg.org/image/jt62tuqxh/)


Am mers mai departe cu ochii pe cer...
(https://s26.postimg.org/ni0d72qc5/DSCN3927.jpg) (https://postimg.org/image/ni0d72qc5/)

(https://s26.postimg.org/r0cd3gr85/DSCN3928.jpg) (https://postimg.org/image/r0cd3gr85/)

(https://s26.postimg.org/oui28ynrp/DSCN3930.jpg) (https://postimg.org/image/oui28ynrp/)

(https://s26.postimg.org/xglbtjzrp/DSCN3932.jpg)[/

pana am ajuns la Lacul Rosu unde era foarte multa lume
[url=https://postimg.org/image/k3i6qxuxh/](https://s26.postimg.org/k3i6qxuxh/DSCN3944.jpg) (https://postimg.org/image/xglbtjzrp/)

(https://s26.postimg.org/krr19vtn9/DSCN3950.jpg) (https://postimg.org/image/krr19vtn9/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Miercuri, 30 August 2017, 20:12
 Dupa ce-am facut cateva poze acolo , am mers mai departe prin Cheile Bicazului , unde pur si simplu ne-a pierit graiul in fata maretiei naturii.
(https://s26.postimg.org/68oy5l6tx/DSCN3952.jpg) (https://postimg.org/image/68oy5l6tx/)

(https://s26.postimg.org/es8c3cf6d/DSCN3958.jpg) (https://postimg.org/image/es8c3cf6d/)
 Asa cu graiul pierit , am ajuns la Barajul Bicaz , unde am reusit sa deschidem gura pentru un " wow " in fata maretiei omului care incearca sa colaboreze cu natura

(https://s26.postimg.org/7hhf4yo5x/DSCN3965.jpg) (https://postimg.org/image/7hhf4yo5x/)

(https://s26.postimg.org/e59fdtiad/DSCN3968.jpg) (https://postimg.org/image/e59fdtiad/)

(https://s26.postimg.org/w9h1c75cl/DSCN3970.jpg)[/url

 (https://postimg.org/image/w9h1c75cl/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Miercuri, 30 August 2017, 20:16
 Dupa ce am baut o cafea (si am admirat o floare )
https://postimg.org/image/umrtqytat/,oops nu-s ce are , ca nu mai vrea sa incarce  poze...
Cred ca trebuie sa scriu "Va urma " si sa incerc din nou maine seara.
 
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Miercuri, 30 August 2017, 20:19
[DSCN3978.jpg](https://postimg.org/image/umrtqytat/) Nu vrea si pace . Asta e !
Ma ajuta cineva ?

Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Vineri, 01 Septembrie 2017, 17:48
(https://s26.postimg.org/pxefq155l/DSCN3978.jpg) (https://postimg.org/image/d609jivdh/), ei ,da , a meritat asteptarea, uite ce cafea mare va ofer...
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Vineri, 01 Septembrie 2017, 17:54
 Si cum va ziceam ,dupa ce am savurat fiecare ce a vrut , cafea ,ciorba ,suc , am pornit catinel , caci ,deh, eram obositi nitel (noi ca noi , dar cum o fi fost Bogdan , soferul nostru drag), pe langa Lacul Izvorul Muntelui , care la fiecare cotitura isi schimba profilul si ne incanta privirea cu frumos.

 url=https://postimg.org/image/m2k8ey0r9/](https://s26.postimg.org/4cijtwn6h/DSCN3973.jpg)[/url]

(https://s26.postimg.org/u6scjon6h/DSCN3990.jpg) (https://postimg.org/image/n3kh42hqt/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Vineri, 01 Septembrie 2017, 17:58
 Soarele se pregatea sa mearga la culcare , iar noi eram tot pe drum...
(https://s26.postimg.org/asrijzvq1/DSCN3991.jpg) (https://postimg.org/image/t8bzhe9ud/)

(https://s26.postimg.org/uyv0ivrdl/DSCN3999.jpg) (https://postimg.org/image/8a5tjb9zp/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Vineri, 01 Septembrie 2017, 18:00
 Ei, dar si cand am ajuns , ce bucurie a fost pe noi sa o (re)intalnim pe Lidia si pe colegii din Iasi !
(https://s26.postimg.org/k33mnj6ft/DSCN4009.jpg) (https://postimg.org/image/93ifbxg0l/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Vineri, 01 Septembrie 2017, 18:04
 Ziua de Vineri a inceput la tinov , un fel de padure cu covor persan de cea mai buna calitate . Eco 100%.(explicatiile stiintifice le gasiti in primele 2 poze.
(https://s26.postimg.org/jhenrfbdl/DSCN4015.jpg) (https://postimg.org/image/97c8s6lhx/)

(https://s26.postimg.org/srvd8pbh5/DSCN4016.jpg) (https://postimg.org/image/6fxkfbcd1/)

(https://s26.postimg.org/ansco2dsp/DSCN4019.jpg) (https://postimg.org/image/k8bzay34l/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Vineri, 01 Septembrie 2017, 18:06
 Asa arata "covorul", pe care , prcizare importanta , nu se calca ...
(https://s26.postimg.org/hgspkc4m1/DSCN4020.jpg) (https://postimg.org/image/64g42jvx1/)

(https://s26.postimg.org/6v8u8byah/DSCN4021.jpg) (https://postimg.org/image/rs52czwb9/),
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Vineri, 01 Septembrie 2017, 18:10
 Si am plecat apoi la stana , unde ne astepta masa de pranz...,tot eco, tot 100 %
url=https://postimg.org/image/klck8m05x/](https://s26.postimg.org/f9xnnwe3d/DSCN4038.jpg)[/url]

(https://s26.postimg.org/wxav8cymx/DSCN4040.jpg) (https://postimg.org/image/cpxfg215h/)

(https://s26.postimg.org/bc5skr1w9/DSCN4043.jpg) (https://postimg.org/image/raeiavw45/)

(https://s26.postimg.org/jrvd294rd/DSCN4045.jpg) (https://postimg.org/image/odrhalqad/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Vineri, 01 Septembrie 2017, 20:17
 Si au urmat calutii ...
(https://s26.postimg.org/jcu73gvh5/DSCN4057.jpg) (http://postimg.org/image/92rs485lh/)

Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Vineri, 01 Septembrie 2017, 20:21
 Sambata , am avut program de fructe ( de padure ) , din padure
(https://s26.postimg.org/63pguuli1/DSCN4075.jpg) (http://postimg.org/image/kmwlw9emt/)

(https://s26.postimg.org/nv139b0wp/DSCN4079.jpg) (http://postimg.org/image/5fgmbwms5/),
 

Si de urcat pe munte :
(https://s26.postimg.org/6lkmapb2x/DSCN4082.jpg) (http://postimg.org/image/f3u2f1hlh/)

(https://s26.postimg.org/qqe6g64wp/DSCN4088.jpg) (http://postimg.org/image/tkhbtm72t/)

(https://s26.postimg.org/rtyas4pjt/DSCN4094.jpg) (http://postimg.org/image/6kaoha991/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Vineri, 01 Septembrie 2017, 20:29
 Acolo ne asteptau niste apostoli :


[url
=https://postimg.org/image/6pefqygk5/](https://s26.postimg.org/4xlgw1x7d/DSCN4144.jpg)[/url]

(https://s26.postimg.org/u8urqav6h/DSCN4152.jpg) (https://postimg.org/image/52ttjgtw5/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Vineri, 01 Septembrie 2017, 20:32
Acesta se numeste "Mosul "

(https://s26.postimg.org/67nvougd5/DSCN4165.jpg) (https://postimg.org/image/8ozmw409h/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Vineri, 01 Septembrie 2017, 20:35
 Cand seara coborase peste vale , autocarul ne-astepta:

url=https://postimg.org/image/udyizz2hh/](https://s26.postimg.org/45nealie1/DSCN4193.jpg)[/url]

(https://s26.postimg.org/6lp7og0gp/DSCN4196.jpg) (https://postimg.org/image/f3ynss6z9/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Vineri, 01 Septembrie 2017, 20:40
 Duminica , in drum spre casa , pe Piatra Soimului am adastat,am facut poze , veselie  si poi spre case am plecat .
 
url=https://postimg.org/image/m0xfj1snp/](https://s26.postimg.org/xda10u1cp/DSCN4217.jpg)[/url]Si-am incalecat pe-o sa (de data asta si la propriu si la figurat - colegii de drumetie stiu de ce ) si v-am spus povestea asa !


 
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: wonderland din Sâmbătă, 02 Septembrie 2017, 10:25
Delicioasa povestea ta, in imagini si cuvinte, Mimi! Frumoasa si povestea...tacuta a lui Eugen Andrei, care vad ca a renuntat la tinypic.
Se simte ca v-ati bucurat din tot sufletul.
Multumesc pentru ocazia de a vedea sau revedea prin ochii vostrii locuri  minunate, vazute, simtite si luate in amintire de oameni ca voi, iubitori de cer, de pamant si de tot ce e ne-a fost daruit intre cer si pamant...

 :thumbup: :bow:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Sâmbătă, 02 Septembrie 2017, 20:57
 Ma bucur tare mult ca ti-a placut , Wonderland . Sa stii ca intr-adevar ne-am bucurat pe deplin de aceasta excursie , de cerul cu nori jucausi , de pamantul pe care calcam urcand potecile din munti si de tot ce se afla intre cer si pamant (asa cum spui tu ) mai precis de niste oameni minunati , pe care sper din toata inima sa-i mai intalnesc si cu alte ocazii.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: roxanas din Sâmbătă, 09 Septembrie 2017, 16:51
Mimi a stiut sa ne transforme realitatea celor traite intr-o poveste foarte frumoasa si prin pozele ei sa ne aminteasca de locurile superbe pe care le-am vizitat.. Eu am comentat imediat ce am venit impresia superba cu care m-am intors din aceasta excursie.
Numai ca este necesar sa ne share-uim si pozele mai "amanuntite" pe care le-am facut in aceasta excursie si o asteptam pe Lidia(ghida noastra) sa dea "startul". Stiu ca n-a avut pauza de excursii dar, Lidia, ai promis ca transmiti pozele pe adresele de email, ca apoi sa le avem si noi si sa ne share-im in continuare si pozele sau filmuletzele noastre. Asteptam inca...dar nu ne uita! ::) :coolsmiley:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Angela B din Miercuri, 20 Septembrie 2017, 23:21
Oare Benny si-a gasit cheile? Sper ca da...

Am aflat ca Beni si-a gasit cheile de la masina a doua zi la Izvorul Rece.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: admin din Sâmbătă, 23 Septembrie 2017, 10:06
Eugen Andrei si Mimi, bravo pentru felul in care stiti sa infrumusetati acest forum, pentru faptul ca aratati ca stiti sa rasplatiti si oferiti la randul vostru. Sunteti doi oameni faini!  :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Sâmbătă, 23 Septembrie 2017, 21:30
  Multumim , Gigi . E firesc sa rasplatim si sa daruim din bucuria pe care am trait-o acolo. Si tu esti un om tare fain , asa ca stii cum se spune , cine se aseamana se aduna .
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Rami din Luni, 25 Septembrie 2017, 19:08
Buna seara Mimi!
Nu cred ca ne-am cunoscut, deocamdata!Spun deocamdata, pentru ca, daca am retinut eu bine, tu vei merge la Sighisoara la Medieval Fun Party, si merg si eu, asa ca sper sa ne si cunoastem ;)
Dar, sa revenim la pozele tale superbe! Asa cum zicea si Wonderland, e atata cer in pozele tale!!!Da, asa-i, un cer de un albastru infinit, sau un cer cu norisori ca din povesti! Pe mine cerul tau, m-a facut sa visez si sa sper, serios! Si, iti multumesc pentru asta! :bow: :flori:
Si verdele din covorasul tau m-a inveselit! ;)
Iar imaginile cu traseele pe care le-ati parcurs, si toate aceste peisaje de vis, si impresiile voastre, m-au facut sa-mi fie dor de tipul asta de excursie, de oamenii care vin in aceste excursii...
Astea sunt excursiile SC!Excursii in care iti incarci bateriile, iti bucuri sufletul, mintea si retina cu tot felul de minunatii, cunosti, si chiar te imprietenesti cu oameni de calitate!
Iti multumesc mult ca m-ai ajutat sa calatoresc si eu, macar cu gandul prin acele locuri, si cine stie, poate la anul, chiar de-adevaratelea ;)
Sanatate multa iti doresc si zile cu spor in toate! Rami :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Mimi din Duminică, 01 Octombrie 2017, 15:15
         Buna ,Rami ! Multumesc mult pentru cuvintele frumoase . Ma bucur tare mult ca ti-au placut pozele mele. In privinta cerului , am pus doar cateva dintre imaginile care m-au incantat de-a lungul drumului . Tot timpul aveam impresia ca sunt la cinematograf si urmaresc o poveste "scrisa" pe cer. E adevarat ca am o imaginatie bogata , dar de cele mai multe ori nici nu era nevoie de imaginatie . Era de parca cerul imi striga "Ia uita-te si aici , uite ce ti-am pregatit ..."
 P.S. Abia astept si Sighisoara , ca sa pot intra intr-o alta poveste. Am citit (si auzit ) ca va fi o atmosfera de basm ,iar voia buna stiu sigur ca va fi , direct de la sursa !
 Asa ca , sa ne vedem cu bine acolo !
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: Rami din Duminică, 08 Octombrie 2017, 16:07
Buna Mimi,
Imi cer scuze ca iti raspund cu intarziere!
Te inteleg foarte bine, cand spui ca toate erau ca dintr-o poveste, cerul, pamantul, tot si toate, te chemau sa le vezi,
sa le admiri, si sa-ti ramana in suflet si pe retina!
Acelasi sentiment l-am trait si eu in mai si iunie, cand am fost in Apuseni si in Maramures!
Si eu abia astept Sighisoara! Si, ca sa pot vorbi cu tine despre asta , ma mut  la locul potrivit! ;)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: AdinaS din Marţi, 10 Octombrie 2017, 09:21
Eugen, la multi ani cu bucurii! Nu stiu daca citesti acest mesaj... dar pentru ca tot te-am "sarbatorit" in excursia de asta-vara, iar ziua ta e azi (am memoria datelor), iti doresc numai bine, excursii frumoase, sanatate si bucurii!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: eugenandrei din Marţi, 10 Octombrie 2017, 10:35
Woooow.....multumesc din inima!!! :smitten:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 24 - 27 august 2017
Scris de: mirelam din Marţi, 10 Octombrie 2017, 13:33
Eugen, La multi ani cu sanatate, bucurii si distractie maxima!