Singles Happy Travel. Club de socializare

Excursii si evenimente => Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre => Subiect creat de: admin din Miercuri, 20 Decembrie 2017, 12:40

Titlu: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: admin din Miercuri, 20 Decembrie 2017, 12:40
Tarif: 620 lei / persoana cazare in camera dubla, demipensiune

Rezervari http://www.singlescamp.ro/eveniment/calimanii-la-stana-la-calarie-drumetie-26-29-iulie-2018/ (http://www.singlescamp.ro/eveniment/calimanii-la-stana-la-calarie-drumetie-26-29-iulie-2018/)

Check in: 26 iulie 2018
Check out:  29 iulie 2018
Cazare: 3 nopti Vila Class 3* Vatra Dornei

Servicii incluse:
     • cazare 3 nopti in camera dubla
     • 3 mic dejunuri
     • 3 cine tip grup, 3 feluri de mancare (ciorba, fel de baza si desert)
     • insotitor de grup pe toata perioada excursiei
     • ranger Parc National
     • transport zonal 150 km

Servicii care nu sunt incluse:
     • asigurare medicala
     • pranzuri
     • intrari la obiective
     • transport pana la destinatie. Este organizat pe doua rute:

Iasi  - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei    

Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei                         

Tariful de transport pana la destinatie si retur este functie de kilometrii parcursi:
Bucuresti   170 lei
Ploiesti   150 lei
Iasi, Brasov   130 lei
Gura Humorului, Gheorghieni   80 lei

Inscrierea pe lista de transport se face aici pe forum, personal de catre fiecare participant.Nu telefonic, nu Email, deci pe lista de pe site. Dupa plata avansului va puteti adauga pe lista, cu numele si initiala prenumelui, adaugand in dreptul fiecaruia locul din care va imbarcati in microbuz.
               
Locuri disponibile: 23

Insotitor de grup: Lidia Mandache.

Program
Ziua 1 26 iulie
Plecare din Bucuresti ora: 7.00 locul: Statia de benzina Petrom Aurel Vlaicu, vis a vis de statia de metrou cu acelasi nume. Pentru conexiuni, veti suna soferul, a carui nume de telefon va fi afisat cu 7 zile inainte de plecarea in excursie. Cu el decideti locul si ora de intalnire pe traseu, cu el tineti legatura sa vedeti cat mai are pana ajunge la punctul de conexiune.
Plecare din Iasi : 26 iulie 2018, ora 09:00 Parcarea Billa, zona Garii. Teelfon de contact - Lidia 0743 122214

Loc de intalnire grupuri: Vatra Dornei

Pentru cei care vin din Iasi: ajunsi in Gura Humorului ne vom abate 5 km pentru un popas la Manastirea Voronet. Aflata in patrimoniul UNESCO, biserica manastirii Voronet se numara, alaturi de bisericile de la Gura Humorului, Moldovita, Sucevita si Arbore, printre cele cinci ctitorii impodobite atat la interior, cat si la exterior cu fresce bizantine, care le fac unice in lumea ortodoxa. Aici vom face si o pauza pentru pranz si targul din apropierea manastirii. Din Gura Humorului mai avem 1 ora 30 min pana la Vatra Dornei unde ne vom caza. Timp liber pentru odihna, plimbare in statiune, socializare.

Pentru cei care vin din Bucuresti: oprire la Prejmer - pauza de sandvici si vizitare Cetatea Fortificata, la Baile Tusnad pentru o plimbare de 45 minute, apoi din nou oprire la Lacul Rosu (45 min) si de asemenea pe Cheile Bicazului (30 min) pentru fotografiere. Drumul dureaza fara opriri in jur de 9 ore. Cu pauze si opriri, plecand la ora 7.00 din Bucuresti, in jur de ora 19.00 veti ajunge la Vatra Dornei pentru cazare.
Cina se ia impreuna, toti participantii si cei care sosesc din Bucuresti si cei care vin din Iasi. La 19.30 ne intalnim in restaurantul pensiunii pentru prezentarea programului si cina

Ziua 2 27 iulie
Mic dejun.
Program optional: initiere in echitatie. Un curs de initiere in manej costa in jur de 50lei (include echipament). Dupa calarie plecam cu totii intr-o plimbare in rezervatia Tinovul Mare din Poiana Stampei. Pe podetul de aproximativ un kilometru peisajul este superb. Mu?chi cu o grosime de 30-40 centimetri sub care se afl? mla?tina, specii de pini, molizi sau brazi cu form? ?i colorit unice, întregesc o tundr? de tip siberian superb?.
Vizita si degustare la stana turistica.
Seara cina si voie buna!

Ziua 3 28 iulie
Mic dejun
Drumetie la 12 Apostoli, una din cele mai frumoase destinatii din Parcul National Calimani si din tara, clasata in primele 7 cele mai frumoase trasee tematice. Mosul, Generalul, Nefertiti sunt doar cateva formatiuni eruptive cu figuri antropomorfe ce amintesc de culturile megalitice.
De la 1760 m, altitudinea la care se afla stancile, vom putea observa uriasa caldera vulcanica strajuita de varfuri ce depasesc 2000m.
Pentru aceasta zi avem nevoie de sandvisuri, apa, baton energizant sau ciocolata.
Traseul dureaza aproximativ 6 ore, are in jur de 11 km, 650 m diferenta de nivel. Este usor, dar presupune o conditie fizica buna.
Daca sunt persoane care aleg sa nu faca acest traseu, pot opta pentru plimbari in imprejurimi sau chiar o tura la piscina. Inostitorul de grup va face recomandarile necesare daca va fi cazul.
19.30 Cina si petrecere

Ziua 4 29 iulie
Dupa micul dejun predam camerele, ne imbarcam in microbuz dar nu plecam direct spre casa.
Urcam, ambele grupuri si facem Transraraul pe la Chiril, poposim la Pietrele Doamnei si la punctul de belvedere Piatra Soimului, coboram in Pojorata de unde ne indreptam fiecare spre casa. Cu opririle de masa, de relaxare, de dezmortire.

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici pe topicul deschis pe forum. O sa gasiti detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro (http://www.singlescamp.ro). Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ (http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/) Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii.

Profil participant: actiunile noastre se adreseaza exclusiv persoanelor single. Urmarim ca oamenii sa se cunoasca, sa comunice...…De aceea oferim un cadru gandit si organizat special pt a face cat mai confortabila interactiunea. Insist pt un profil al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi. Persoane cu rabdare si intelegere ca fac parte dintr-un grup. Find o actiune in mare parte montana, aceasta excursie este potrivita celor cu profil activ.

Cateva explicatii: Este o actiune care se adreseaza persoanelor mai active, dar este deschisa pt plimbare si socializare si pentru cei mai putini antrenati fizic. Deci drumeti sau nu, haideti cu noi! Locatia este foarte frumoasa, este central amplasata in Vatra Dornei, 2 zile puteti avea program comun cu ceilalti, iar intr-una dintre zile, atunci cand se urca la 12 Apostoli puteti ramane in oras sa va plimbati in parcul plin de veverite si pitigoi, sau sa mergeti la piscina.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are cat de cat pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort sa le poata parcurge relativ usor.

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atiinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, nu ne cataram pe stanci, sunt de fapt plimbari montane care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!
Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti in cele mai multe cazuri de 2 persoane: un ghid montan calificat si un insotitor de grup la fel specializat in actiuni montane. Daca nu sunteti familiari cu tehnicile de mers pe munte, leader-ul de grup/ghidul montan, va vor oferi suportul necesar. Deci nu va faceti nici o grija ca „veti suferi”, ca veti fi coada grupului, ca veti ramane in munte.

In acelasi timp insa trebuie sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort in spatiu izolat de 3 - 8 ore, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. I-ati tine pe ceilalti in loc, a-ti crea probleme insotitorului de grup si ghidului.

Nu pot sa dau celor care nu au fost niciodata pe munte o masura a efortului pe care urmeaza sa-l depuna. Ceea ce mie mi se pare foarte usor unora le poate parea foarte greu. Ceea ce consider eu ca este foarte facil, altii pot cataloga drept dificil. Este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre traseele care urmeaza sa fie facute, sa cititi la fiecare diferenta de nivel si lungimea. In medie alegem trasee de cca 7 km si diferente de nivel care nu depasesc decat rar 500 m. Adica trasee care se incadreaza ca grad de efort la submediu.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti, de cele mai multe ori de persoane din Salvamont. Grupurile sunt mici intre 9  si maxim 30 persoane astfel ca 2 persoane pot supraveghea indeaproape totul.
Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-o drumetie montana si de asemenea de semnarea „Responsabilitatii personale” un document care arata ca ati luat la cunostiinta regulile, le-ati inteles si ca orice decurge din nerespectarea lor, de asemenea din lucruri ce nu tin de noi ca organizatori si ghizi nu vor putea fi puse in responsabilitatea noastra. Regulile si explicatiile le puteti consulata aici: http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/ (http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/) iar documentul pe care o sa-l semnati il gasiti aici: http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/ (http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/)
Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane, de aceea va rog sa cititi si ceea ce am scris particular despre specificitatea acestei actiuni.

Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele din zilele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sint poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
–   rucsac dimensionat la drumetia la care participati
–   bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna.
–   daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
–   imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
–   bete de drumetie, sau bete de schi, sint recomandate in mod special, mai ales pentru portiunile dificile. Aceste bete pot fi si telescopice.
–   haine de ploaie: geaca si pantaloni impermeabili.
–   fiecare lucru ce este pus in rucsac trebuie sa fie pun intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile pot fi ude.
–   lampa frontala sau minim lanterna
–   nu trebuie sa va lipseasca din rucsac ochelarii si crema de soare.
–   rezervor de apa plin ( 1-2 l)
–   medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin

Deasemenea, in caz ca suferiti de o boala este 100% recomandat sa va consultati medicul inainte de a parcurge vreun traseu montan! Neinformand liderul de tura sau ghidului montan ca suferiti de vreo boala, va asumati intregul risc ce decurge din acest lucru.
Retineti ca veti petrece intre 3 si 8 ore/zi mergand in zone montane, in care vremea este cateodata greu de prognozat. Din aceasta cauza este recomandat sa fiti bine echipati pentru programele/turele montane/drumetiile la care participati. Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta.

Mancare:
Alimentatia este foarte importanta pe munte, de aceea dati o atentie deosebita acestui aspect si aveti de grija ce mancati si in ce cantatitati. Mesele de dimineata se vor servi la cabane sau pensiuni, in functie de program. Mesele de pranz au in componenta sandwisch-uri, pe care vi le pregatiti fiecare, mai ales in zilele de drumetie. Sa aveti cu voi produse dulci si energizante gen batoane cu ciocolata. Mesele de seara se vor servi la cabane/pensiuni. Va rugam ca in situatia in care sunteti vegetarieni sau aveti o anumita dieta sa aveti la d-voastra o cantitate de alimente. Este posibil ca in locurile izolate in care servim masa sa nu vi se poata asigura feluri de mancare care sa se incadreze in dieta. Nu intra in responsabilitatea ghidului si nici a agentiei rezolvarea unor astfel de situatii.

Surse de apa: In general apa de izvor din muntii Romaniei este potabila, dar asa cum recomandam este bine sa aveti cu dvs apa sau pastile de curatare/dezinfectare a apei, pentru a evita orice neplaceri.

Vremea: Uneori din cauza conditiilor meteorologice, si pentru securitatea dvs. va fi necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs. Aceste schimbari se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar ghidul va fi cel care va lua hotararea finala.

Cateva imagini cu locurile prin care veti trece:

(http://i65.tinypic.com/hra7nr.jpg)

(http://i66.tinypic.com/2e4m06q.jpg)

(http://i63.tinypic.com/ou1sgk.jpg)

(http://i66.tinypic.com/w06cdi.jpg)

(http://i65.tinypic.com/22dbpk.jpg)

(http://i65.tinypic.com/8vygxz.jpg)

(http://i67.tinypic.com/14dfr46.jpg)

(http://i64.tinypic.com/2zgepzc.jpg)

(http://i64.tinypic.com/efnihi.jpg)

(http://i68.tinypic.com/j9a3hd.jpg)

(http://i66.tinypic.com/2d5mp5.jpg)

(http://i67.tinypic.com/2uicad4.jpg)

(http://i68.tinypic.com/2zs8f3c.jpg)

(http://i64.tinypic.com/21jvnli.jpg)

(http://i66.tinypic.com/2ib21c6.jpg)

(http://i68.tinypic.com/xopkqt.jpg)

(http://i65.tinypic.com/4qsiyr.jpg)

Impresii si fotografii din excursia desfasurata in 2017: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2436.75.html (http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2436.75.html)

Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: gstochian din Sâmbătă, 31 Martie 2018, 17:54
Buna!
Sunt Gabriela Stochian. Sunt din Bucuresti.
Doresc sa stiu daca s-a mai inscris cineva la aceasta drumetie. Vreau sa imi cunosc viitorii parteneri de excursie.
Sunt nerabdatoare.

Astept sa va cunosc pe toti.

Gabriela
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: costinjb din Sâmbătă, 02 Iunie 2018, 23:35
Ar fi interesant.As participa daca ar mai veni cineva din zona GL-BR.Intentionez sa vin cu masina si este plictisitor sa mergi atiti km singur. :pleasantry:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: mirelam din Duminică, 03 Iunie 2018, 00:27
Buna Gabriela,

Eu sunt inscrisa de mult timp la aceasta excursie. Mi-o doresc de anul trecut, dar cum sunt atatea excursii minunate, nu prea stiu ce sa aleg mai intai. Te asigur din experienta mea de 2 ani de excursii cu singles ca sunt dependenta de aceste excursii. In fiecare am cunoscut noi oameni de calitate, cu multi dintre ei pot spune ca am devenit prietena. Maine abia astept sa revad o prietena tare draga din singles. Toate povestile sunt adevarate. Bine ai venit in aceasta comunitate deosebita.

Cu drag, Mirela
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: gstochian din Joi, 07 Iunie 2018, 15:02
Buna Mirela,

Si mie imi place sa merg cu single camp. Anul acesta am fost de 2  ori in Bulgaria si mi-am facut multe prietene. La anul o sa aleg Delta Dunarii si poate o excursie in afara. Nu am fost cu singles in excursii internationale pana acum doar interne.
Dar asa am vrut eu, sa imi cunosc mai bine tara, care este adorabila. Mai nou, imi place si Bulgaria foarte mult.
La Calimani, imi doresc sa fac drumetie si m-am inscris si la Macin in Dobrogea 28-30 sept.2018.
Tu pe unde ai mai fost?

Gabriela
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Auras din Joi, 14 Iunie 2018, 13:56
Buna ziua

Am o intrebare legata de transport. Prietena mea are rau de masina si ar dori sa vina direct la Vatra Dornei cu trenul. Este inscrisa si ar dori si ea sa vina in excursia din Calimani. Am pus eu intrebarea pentru ca ea nu are access la calculator momentan. Va multumesc
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: theo365 din Joi, 14 Iunie 2018, 15:36
Buna ziua

Am o intrebare legata de transport. Prietena mea are rau de masina si ar dori sa vina direct la Vatra Dornei cu trenul. Este inscrisa si ar dori si ea sa vina in excursia din Calimani. Am pus eu intrebarea pentru ca ea nu are access la calculator momentan. Va multumesc

Hello,  *|*


Inscrierea pe lista de transport , nu este obligatorie , asadar fiecare participant decide cu ce tip de mijloc de transport ajunge la destinatie , insa , daca prietena ta a citit cu atentie detaliile actiunii , va avea intr-adevar o problema pt. ca deplasarile zonale (cca. 150 km ) nu se fac cu ....trenul !!!!! :oops:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Auras din Joi, 14 Iunie 2018, 16:01
Multumesc mult!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: ESTELU din Vineri, 15 Iunie 2018, 14:00
Buna, Lidia

ne-am intalnit anul trecut in excursia de la Ciucas si acum mergem la Calimani in aceeiasi formatie cu Codruta de la Roman
am vrea sa ne inscriem la transport cu plecare de la Pascani[/b]. Ora plecarii din Pascani, probabil acum, e mult prea devereme ptr a fi stabilita.
in rest toate bune?!
abia astept sa ne vedem si sa petrecem.
deci:Codruta Sandu si Steluta Cepalis ptr transport de la Pascani
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: theo365 din Vineri, 15 Iunie 2018, 15:54
LISTE TRANSPORT

Iasi  - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei   


1.Codruta S.(Pascani)
2.Steluta C.( Pascani)


Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei                        

1.
2.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: DanielaP din Duminică, 17 Iunie 2018, 09:38
Buna ziua. Sunt interesata de aceasta excursie. As dori sa triu daca se organizeaza trasnsport din Bucuresti.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: theo365 din Duminică, 17 Iunie 2018, 10:16
Buna ziua. Sunt interesata de aceasta excursie. As dori sa triu daca se organizeaza trasnsport din Bucuresti.
Din cate observi si tu , lista este deja deschisa ! Acum totul tine desigur de participanti , daca se vor inscrie sau nu pe lista , astfel incat transportul sa devina rentabil pt. a se organiza, ceea ce evident este greu de anticipat !!! Insa poti da de stire , lasand aici un mesaj , si poate ai noroc de un grupaj , cu bucurestenii care vin in actiune cu masinile proprii !!!! Succes !!!! *|*
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Mimi din Duminică, 17 Iunie 2018, 13:02
 Din postura de fost participant la aceasta actiune (anul trecut) , va recomand din toata inima grupajul pe microbuz , pentru ca , in felul acesta pana la destinatie va veti fi cunoscut deja , ca sa nu mai vorbesc de faptul ca drumul pana acolo este o excursie in sine .
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: DanielaP din Luni, 18 Iunie 2018, 08:07
 Inteleg ca nu este rentabil daca nu sunt suficienti participanti. Pe de alta parte e pacat si sa platesti excursia si sa depinzi de bunavointa altora pt transport sau pur si simplu sa ai ghinionul sa nu mai existe locuri in masinile altora. Totusi o sa fac apel la participantii din Bucuresti sa scrie pe forum sa vedem cati ne strangem.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Madalina din Miercuri, 20 Iunie 2018, 19:52
Ar fi interesant.As participa daca ar mai veni cineva din zona GL-BR.Intentionez sa vin cu masina si este plictisitor sa mergi atiti km singur. :pleasantry:
[/quo
As merge si eu...Sunt din Galati....Sa vad daca pot sa-mi iau concediu si te sun...
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Madalina din Miercuri, 20 Iunie 2018, 19:56
Costinjb, daca pot sa-mi iau concediu, merg si eu... Te sun eu si iti spun. Sunt din Gl....
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: DianaComan din Joi, 21 Iunie 2018, 09:36
Salut,

Sunt interesata sa particip, dar vin din Cluj.
As putea sa ma intalnesc cu voi direct in Vatra Dornei?

Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Angela T din Joi, 21 Iunie 2018, 20:56
transport din Bucuresti  (nu gasesc lista de transport din Bucuresti ca sa ma adaug)
Agela T.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Angela T din Joi, 21 Iunie 2018, 20:58
LISTE TRANSPORT

Iasi  - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei   


1.Codruta S.(Pascani)
2.Steluta C.( Pascani)


Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei                         

1.Angela T.
2.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Brand_usa din Vineri, 22 Iunie 2018, 15:32
LISTE TRANSPORT

Iasi  - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei   


1.Codruta S.(Pascani)
2.Steluta C.( Pascani)


Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei                         

1.Angela T.
2.Brandusa T.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: noiembrie din Vineri, 22 Iunie 2018, 17:16
Sustin transportul cu autocarul,e sarea si piperul…
Hai ca poate vin si eu,daca o lasati mai moale cu ...cei 12 apostoli ;)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: costinjb din Vineri, 22 Iunie 2018, 19:51
 Sunt alternative,daca apostolii sunt prea cocotati.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: mirelam din Vineri, 22 Iunie 2018, 23:31
LISTE TRANSPORT

Iasi  - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei   


1.Codruta S.(Pascani)
2.Steluta C.( Pascani)


Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei                         

1.Angela T.
2.Brandusa T.
3. Mirela M - urcare din Ploiesti


Abia astept sa ne revedem, sa ne distram cum numai in SinglesCamp este posibil! *|* *|* *|* :flori: :flori: :flori:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Emilia din Marţi, 26 Iunie 2018, 17:06LISTE TRANSPORT 

Iasi  - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei    


1.Codruta S.(Pascani)
2.Steluta C.( Pascani)


Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei                         

1.Angela T.
2.Brandusa T.
3. Mirela M - urcare din Ploiesti
4. Emilia(Ploieşti)

Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: estera din Marţi, 03 Iulie 2018, 09:09
As vrea sa vin si eu!
Mai este cineva din zona Mures-Sibiu interesat/a?
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Joi, 05 Iulie 2018, 13:32
Buna ziua.Am citit ca in 29 iulie ultima zi a excursiei "Calimanii..." dupa micul dejun nu se pleaca direct acasa ci se face Transraraul, ceea ce este absolut minunat, insa as dori sa stiu cu aproximatie (din experienta anilor trecuti)  la ce ora se ajunge in Bucuresti, pentru a-mi aranja transportul spre casa...Cu multumiri, Mirela
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Joi, 05 Iulie 2018, 15:20
.....si mai am o problema... am uitat cum procedez ca sa ma trec pe lista pt.transport?? :-\ :-...din Bucuresti imbarcarea...
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Gabi p din Joi, 05 Iulie 2018, 15:30
pentru a te inscrie pe lista de transport - se ia cu Copy ultima lista de transport , ii dai Paste in mesajul tau si completezi lista cu numele tau. Succes  :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Joi, 05 Iulie 2018, 15:37
Multumesc, Gabi. :thumbup:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Joi, 05 Iulie 2018, 15:39
LISTE TRANSPORT

Iasi  - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei   


1.Codruta S.(Pascani)
2.Steluta C.( Pascani)


Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei                         

1.Angela T.
2.Brandusa T.
3. Mirela M - urcare din Ploiesti
4. Emilia(Ploieşti)
5. Mirela I.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Joi, 05 Iulie 2018, 19:13
Buna seara tuturor,cunoscuti,sau necunoscuti ;)
Merg si eu in Calimani :yeah:
LISTE TRANSPORT

Iasi  - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei   
1.Codruta S.(Pascani)
2.Steluta C.( Pascani)


Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei                         

1.Angela T.
2.Brandusa T.
3. Mirela M - urcare din Ploiesti
4. Emilia(Ploieşti)
5. Mirela I.
6. Ramona P-urcare din Ploiesti

Abia astept sa vina ziua de 26 iulie *|*
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Bon Voyage - interne din Sâmbătă, 07 Iulie 2018, 10:40
Numarul participantilor care au optat pentru transportul din Bucuresti este foarte mic, de aceea nu se va putea organiza.
Avem rugamintea sa luati in considerare alte mijloace de transport pana la destinatie.
Insotitorul grupului va reveni cu sugestii in ajutorul vostru.
Va rugam sa ii comunicati ghidului ora la care veti ajunge la locatie.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Bon Voyage - interne din Sâmbătă, 07 Iulie 2018, 12:02
Datorita numarului mai mare de cereri, am suplimentat cu 2 camere la cazare.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Sâmbătă, 07 Iulie 2018, 13:08
Buna tuturor!
Sa inteleg ca sunt asa de putini participanti din zona Bucuresti, Ploiești...?!
Sau nu ati avut timp sa va inscrieti?!
Daca sunteti, va rog sa va mobilizati si sa va inscrieti  :worship:
Daca nu se se mai organizeaza transportul din București,ceea ce s-a si anunțat, vom pierde toate obiectivele de pe drum, Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Baile Tusnad :'(
Ar fi asa de pacat...
Daca, rămâne sa mergem pe cont propriu, eu am gasit varianta de a pleca cu trenul!
Exista trenul IRN 1653, si pleaca din Ploiesti Sud la ora 22.28, pe 25.07, si ajunge la Vatra Dornei la ora 7.14, pe 26.07
Asta e varianta pe care am gasit-o!
Sanatate multa tuturor si zile frumoase cu spor in toate sa aveti :angel:
Si va rog, daca mai sunt din zona Bucuresti, Ploiesti..., sa va inscrieti, poate mai avem o sansa sa vedem si  celelalte obiective, si sa ne cunoastem mai bine si sa ne bucuram unii de altii, pe parcursul drumului, asa cum s-a intamplat anul trecut, și cum ne-a confirmat si  ne-a sfatuit si Mimi...
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Sâmbătă, 07 Iulie 2018, 15:49
Si am uitat sa va mai spun ca am mai mers de cateva ori cu transport organizat si atmosfera a fost superrr faina in microbuz, parerea mea, mai fain decat sa mergi de unul singur...
Acum, cum credeti voi...
O dupa amiaza frumoasa va doresc! :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: STGABR din Sâmbătă, 07 Iulie 2018, 18:48
Ma alatur si eu la lista de transport din Bucuresti: GABRIELA STOCHIAN
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: STGABR din Sâmbătă, 07 Iulie 2018, 18:54
Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei                         

1.Angela T.
2.Brandusa T.
3. Mirela M - urcare din Ploiesti
4. Emilia(Ploieşti)
5. Mirela I.
6. Ramona P-urcare din Ploiesti
7.Gabriela Stochian din Bucuresti

Sigur pana saptamana viitoare vom fi mai multi pe lista din Bucuresti. Si eu imi doresc sa merg cu microbuzul.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: alina visan din Sâmbătă, 07 Iulie 2018, 19:17
Buna ziua, ma inscriu si eu la lista de transport cu plecare din Iasi.

LISTE TRANSPORT

Iasi  - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei   


1.Codruta S.(Pascani)
2.Steluta C.( Pascani)
3. Visan A. (Iasi)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: wonderland din Sâmbătă, 07 Iulie 2018, 19:34
Sigur pana saptamana viitoare vom fi mai multi pe lista din Bucuresti. Si eu imi doresc sa merg cu microbuzul.

Da, dar nu se stie daca agentia va mai poate ajuta, asa din scurt. Eu cred ca week-endul asta e numa bun de mobilizare.  :angel:

Rami a observat bine. Nu s-a spus ca n-ati fi, doar ca nu ati optat pentru transport organizat. Si v-a oferit si suficiente argumente. Hai...spor!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: FCarmen din Duminică, 08 Iulie 2018, 10:42
Buna ziua.doresc sa ma inscriu la aceasta excursie.inteleg ca dupa ce ma inscrieti voi putea contacta agentia?multumesc
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: oli din Duminică, 08 Iulie 2018, 11:04
Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei                         

1.Angela T.
2.Brandusa T.
3. Mirela M - urcare din Ploiesti
4. Emilia(Ploieşti)
5. Mirela I.
6. Ramona P-urcare din Ploiesti
7.Gabriela Stochian din Bucuresti
8. Olivia B- in caz ca prezenta mea schimba optiunea de transport

Sigur pana saptamana viitoare vom fi mai multi pe lista din Bucuresti. Si eu imi doresc sa merg cu microbuzul.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: wonderland din Duminică, 08 Iulie 2018, 12:26
 :faint:
Buna ziua.doresc sa ma inscriu la aceasta excursie.inteleg ca dupa ce ma inscrieti voi putea contacta agentia?multumesc


FCarmen, fiecare se inscrie personal, individual. E o decizie personala, asumata.  Nu inscrie nimeni pe nimeni nici macar pe listele de transport! Noi, cei de pe aici, cel mult te indrumam, raspundem la intrebari punctuale...

Mai sunt 2 locuri anuntate.
Ideal ar fi sa citesti foarte bine prezentarea excursiei, conditii, cerinte, program etc...Intrebarile tale indica foarte clar faptul ca n-ai citit nici macar pe diagonala prezentarea excursiei care e pe pagina 1 a acestui topic, sau pe site, la excursiile lunii iulie. In prezentare gasesti si pasii pentru inscriere in excursie.

Ca sa iti scurtez un pic...calea, iata link-ul catre site - unde gasesti si detalii excursie si formularul de rezervare.
http://www.singlescamp.ro/eveniment/calimanii-la-stana-la-calarie-drumetie-26-29-iulie-2018/ (http://www.singlescamp.ro/eveniment/calimanii-la-stana-la-calarie-drumetie-26-29-iulie-2018/)

Succes!

PS - scuze pentru tonul un pic acid. Avem experiente care arata ca e un factor de risc pentru atmosfera ulterioara - daca cineva da semne ca n-a citit nimic de pe forum, macar o prezentare a unei excursii, daca nu Regulamentul si altele,  dar vrea sa fie inscris in excursie :( :slap:).
Dar nu-i musai sa am dreptate.  :crazy2:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: wonderland din Duminică, 08 Iulie 2018, 12:32
Oli, fii sigura, fiecare persoana care se adauga azi-maine, va face diferenta!!!!!  :thumbup: :applause:
PS - listele se iau cu copy-paste, nu cu citat/quote.

Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei                         

1.Angela T.
2.Brandusa T.
3. Mirela M - urcare din Ploiesti
4. Emilia(Ploieşti)
5. Mirela I.
6. Ramona P-urcare din Ploiesti
7.Gabriela Stochian din Bucuresti
8. Olivia B- in caz ca prezenta mea schimba optiunea de transport
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: theo365 din Duminică, 08 Iulie 2018, 12:38
Buna ziua.doresc sa ma inscriu la aceasta excursie.inteleg ca dupa ce ma inscrieti voi putea contacta agentia?multumesc


Buna Carmen
 Inscrierea la orice actiune se face completand formularul de inscriere de la acea actiune , la final apesi butonul -rezerva acum-
 Vei primi un mesaj automat la adresa de e-mail indicata , unde vei afla detalii cu privire la plata . Sfatul meu este ca totusi sa suni in agentie sau sa trimiti un e-mail , pt. a te asigura ca inca mai sunt locuri libere pt care inca nu s-a efectuat plata !!!!! Succes !!!!
 

   (http://i65.tinypic.com/rhlj52.png)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: theo365 din Duminică, 08 Iulie 2018, 12:43
 ;D Mda , acum am observat ca deja ai primit raspunsul  *|* *|* :flori:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: wonderland din Duminică, 08 Iulie 2018, 12:47
Las ca-i bine asa, theo365. Maniera ta a mai indulcit rabufnirea mea.  ;)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: theo365 din Duminică, 08 Iulie 2018, 12:48
   ATENTIE LA LISTE !!! se cam pierd pe drumLISTE TRANSPORT


Iasi  - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei   


1.Codruta S.(Pascani)
2.Steluta C.( Pascani)
3. Visan A. (Iasi)


Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei                         


1.Angela T.
2.Brandusa T.
3. Mirela M - urcare din Ploiesti
4. Emilia- din Ploieşti
5. Mirela I.
6. Ramona P-urcare din Ploiesti
7.Gabriela S- din Bucuresti
8. Olivia B- in caz ca prezenta mea schimba optiunea de transport
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Luni, 09 Iulie 2018, 08:27
Buna dimineata tuturor!
Revin cu rugamintea, daca sunteti din zona Bucuresti, Ploiesti..., va rog mult  sa va mobilizati si sa va inscrieti pe lista de transport, ca, poate mai avem o sansa sa vedem si celelalte obiective si sa putem merge impreuna! :help:
Sanatate multa si o saptamana cu spor in toate  ;) :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: estera din Luni, 09 Iulie 2018, 11:53
Buna din nou!
Am analizat situatia si voi veni pana la Brasov, sper ca ora 10 va fi ok
Ar fi pacat sa pierdem obiectivele de pe traseu, jumatate din participanti nu dau niciun semn, oricum ne vom cunoaste :)
Deci:

LISTE TRANSPORT


Iasi  - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei   


1.Codruta S.(Pascani)
2.Steluta C.( Pascani)
3. Visan A. (Iasi)


Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei                         


1.Angela T.
2.Brandusa T.
3. Mirela M - urcare din Ploiesti
4. Emilia- din Ploieşti
5. Mirela I.
6. Ramona P-urcare din Ploiesti
7.Gabriela S- din Bucuresti
8. Olivia B- in caz ca prezenta mea schimba optiunea de transport
9. Elena H- din Brasov
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: mihaela2017 din Luni, 09 Iulie 2018, 17:09
LISTE TRANSPORT


Iasi  - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei   


1.Codruta S.(Pascani)
2.Steluta C.( Pascani)
3. Visan A. (Iasi)
4. Mihaela T. (Iasi) - urmeaza sa-i achit Lidiei  transportul.


Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei                         


1.Angela T.
2.Brandusa T.
3. Mirela M - urcare din Ploiesti
4. Emilia- din Ploieşti
5. Mirela I.
6. Ramona P-urcare din Ploiesti
7.Gabriela S- din Bucuresti
8. Olivia B- in caz ca prezenta mea schimba optiunea de transport
9. Elena H- din Brasov
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Luni, 09 Iulie 2018, 23:22
 Nu pot sa cred ca trebuie s-a mi organizez singura transportul din Tr. Severin la Vatra Dornei. Transportul facea o parte din deliciul excursiei , mai mult, era excursie in sine... Ca sa nu spun ca sunt intr - un impas total...nu stiu cu  ce mijloace de transport in comun ma pot deplasa...În ciuda rigorii informațiilor de pe forum cu privire la desfășurarea excursiei, aceasta situatie nefasta nu a fost amintita nici macar ca posibilă....Cred  ca trebuie inchiriat un microbuz  cu mai putine locuri, vad ca, pana acum, suntem 9 pe lista de Bucuresti... Am inteles ca s- a suplimentat  numărul de locuri , poate  sunt din zona cu punct de plecare Bucuresti...cred ca fără mijloc de transport  si pentru deplasarile zonale excursia este compromisă.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: wonderland din Marţi, 10 Iulie 2018, 06:54
Da, Iselin,  la asa o distanta, organizarea individuala a transportului, poate fi o provocare. Trebuie sa existe o solutie. Iti inteleg ingrijorarea, dar nu e bine nici sa dramatizam, sa o luam prea in tragic.
Acesta nu e un factor care sa compromita excursia, zau ca nu. Doar atittudinea noastra fata de o situatie poate compromite starea noastra de bine. 
Sunt suficiente exemple, cand cei din diferite zone ale tarii nici nu-si puneau problema trasnportului organizat, pentru ca erau cate unul sau doar cativa dintr-o zona sau alta.

Am mai povestit pe undeva, pana sa intre Lidia in echipa, din Moldova, pleca fiecare cum putea in orice directie, la orice distanta...

Tania55 - e cel mai bun exemplu de motivatie. Poate vede si ne povesteste ce flic-flacuri a facut ea ca sa ajunga in excursia dorita. Si mai stiu destule persoane care n-au tinut seama de complicatiile transportului.

Deci, poti sa o iei ca pe o provocare, un prilej de a dezvolta noi deprinderi, de a afla cu ce mijloace de transport in comun poti sa mergi - avion, tren, autocar. Nu, nu sunt ironica. Pur si simplu incerc sa te ajut sa iei lucurile mai pragmatc si mai putin dramatic.

Sau poate ca totusi se mobileaza inca 5-6 persoane, ca sa puteti beneficia de transport organizat.

Si, daca te ajuta, mai repet o concluzie de a mea: Pentru orice problema exista cel putin 2 solutii diferite.
Incredere si succes! Daca ai intrebari nu ezita.
Sigur mai sunt membri care au calatorit din zona ta si poate au niste sugestii.

Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: gstochian din Marţi, 10 Iulie 2018, 08:49
Eu nu inteleg ce se petrece.Grupul e de 23 de pers. si s-au suplimentat inca doua locuri la cazare. La Buc.suntem 9 si 4 la Iasi . Lipsesc 10 persoane.
Poate nu stiu ca trebuie sa intre pe forum si sa se inscrie pe una din liste.
Cum putem afla cine mai trebuie sa se inscrie astfel incat transportul din Buc.sa fie valid?
Multumesc.
Gabriela S.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: wonderland din Marţi, 10 Iulie 2018, 08:54
gstochian, stii si tu, e greu sa nu stii, daca ai citit prezentarea, inainte de a te inscrie...  |o  :tickedoff:

Lipsesc doar la apel. Printre ei or mai fi care vin din alte zone (Iselin e din Dobreta Turnu Severin, de ex)  Or mai fi cativa si din seria celor care-si pun alarma cu 2 zile inaintea plecarii, sa-si aminteasca de excursie.  >:D
Sau poate doar atatia sunteti din Bucuresti.

Vezi pe pagina anterioara, mesajul din agentie, scris cu rosu.


Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Marţi, 10 Iulie 2018, 10:28
Buna dimineata...poate am dramatizat putin, dar inca nu am nicio idee despre cum pot ajunge la Vatra Dornei...Imi rezervasem camera la hotel in Bucuresti chiar si pentru plecarea cu autocarul, ca atare figurez pe lista de Bucuresti ( Mirele I.) Spuneati ceva de mobilizarea a 5-6 persoane pentru a beneficia de transport organizat?!? Nu inteleg. Suntem deja 9 persoane pe lista de  Bucuresti ???  Pentru ca mie imi plac solutiile concrete, v-as propune sa ne comunicati adresa de email a tuturor participantilor la aceasta excursie  -Agentia are aceste date -(nu se vor supara, suntem colegi de grup), daca trebuie solicitati si un acord conform noilor reglementari privind confidentialitatea datelor cu caracter personal  ;) ca sa-i contactam noi cei interesati de transport...poate exista persoane care nu acceseaza forumul...pentru ca iarasi pt mine este o fractura de logica  numarul suplimentat de locuri in excursie,   insa pe listele de transport nu se regaseste nici numarul initial de participanti....nu cred ca cei din zona Bucuresti-Brasov  prefera autoturismul personal pentru deplasare...
Vreau sa cred ca exemplele  privind alte complicatii ale transportului nu se potrivesc situatiei actuale....este o diferenta intre a-mi asuma cum ajung pana la punctul de plecare anuntat sau pana la destinatie in cazul in care transportul nu este organizat din start si aceasta situatie ...Poate sunt eu exagerata, dar asta este o schimbare a regulilor in timpul jocului si tocmai pentru  ca organizatorii  sunt extrem de seriosi si planificati cred ca vor gasi o solutie, chiar si mai costisitoare.....
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Marţi, 10 Iulie 2018, 10:41
Buna dimineata tuturor!
Ai dreptate Iselin, si eu m-am gandit la varianta de a-i "trezi" ;) pe cei care nu s-au înscris pe lista de transport
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Marţi, 10 Iulie 2018, 10:55
Rami, buna. Am identificat trenul despre care vorbesti....voi urca din Bucuresti...daca alta solutie nu se iveste... urasc asta, recunosc...imi doream sa vizitam pe traseu obiectivele anuntate....dar cei 150 de km zonali cum ii parcurgem??? imi creeaza un oarecare disconfort situatia asta neprevazuta dar sper sa compenseze zona si actiunile de acolo... :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Angela T din Marţi, 10 Iulie 2018, 13:19
 Buna! Ar fi o idee sa plătim mai mult pentru microbuz pentru a avea conditii de confort si a nu "pierde" din obiectivele de pe traseu. O călătorie cu trenul(si cuseta pentru ca se călătorește pe timp de noapte) este cam 240lei. Asa ca prefer să dau acești bani pentru microbuz. Voi ce credeti?
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: wonderland din Marţi, 10 Iulie 2018, 13:20
Iselin, daca e sa alegi trenul eu cred ca cel mai direct e sa te conectezi la trenul Timisoara - Iasi, care trece prin Vatra Dornei. Da, nu e o fericire. Dar cred ca e mai direct/mai scurt decat prin Bucuresti...
Sau, cel mai sigur, intrebi la Agentia CFR ce rute/trenuri iti recomanda ei.
Apoi, daca stii traseul poti gasi si niste alternative cu autocarul.

Da, stiu, nu e simplu....
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: wonderland din Marţi, 10 Iulie 2018, 13:55
Si, daca e sa citim prezentarea - doar transportul zonal e trecut la incluse. Transportul pana la destinatie - oferta suplimentara de ajutor din partea organizatorilor, in conditiile in care sunt persoane inscrise pe listele de transport afisate. Asta asa, nu de carcoteala, ci pentru ca mi se pare corect sa ne raportam la ce s-a spus de la inceput. Ne e ca si cum s-ar schimba regulile in timpul jocului. Regulile cu transportul optional le fac participantii, in functie de numar, de receptivitatea lor etc...Parerea mea de old member si de persoana obisnuita sa citeasca si virgulele, cand e vorba de reguli, contracte etc. :)
Servicii incluse:
     • cazare 3 nopti in camera dubla
     • 3 mic dejunuri
     • 3 cine tip grup, 3 feluri de mancare (ciorba, fel de baza si desert)
     • insotitor de grup pe toata perioada excursiei
     • ranger Parc National
     • transport zonal 150 km

Servicii care nu sunt incluse:
     • asigurare medicala
     • pranzuri
     • intrari la obiective
     • transport pana la destinatie.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: gstochian din Marţi, 10 Iulie 2018, 14:01
Dragi prieteni,

Putem inchiria noi un microbuz 9+1 cu sofer doar dus pe data de 26.07.2018. Am trimis deja la Memento Bus pentru o calculatie de pret. Sunteti de acord?
Asa vom putea face opririle necesare si vom avea si plus de confort.
Intre timp am mai solicitat si o alta companie pentru un raspuns.
O sa scriu din nou dupa ce am un raspuns.
Gabriela
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Marţi, 10 Iulie 2018, 14:09
Eu sunt de acord...Soferul sa fie unul cu experienta, ar fi singura conditie pe care daca as putea sa pun , as face-o.. :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Marţi, 10 Iulie 2018, 14:11
Si eu sunt de acord sa dam mai mult la transport si sa putem vedea si restul obiectivelor si sa ne bucuram unii de altii pe parcursul drumului  :dance:
Depinde ce parere au si ceilalti...
Gabriela, poate nu ar strica să intrebam intai la agentie ce cred și ei, sau pe Lidia, care e insotitorul nostru...
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Marţi, 10 Iulie 2018, 14:15
Cred ca este totusi un impediment, anume ca nu toti, mai exact toate, ;)  se urca din Bucuresti...si atunci trebuie facute tarife  diferite pentru  aceste conexiuni pe traseu...Firma probabil iti va da un cost de inchiriere al microbuzului...
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: cris_gl din Marţi, 10 Iulie 2018, 14:17
        Ca sa iasa "inventarul " cu persoanele din acesta actiune va spun ca suntem 3 persoane din Galati care nu ne putem inscrie pe nici o lista de transport , este dificil sa ocolim prin Bucuresti . Ar fi fost frumos sa ne bucuram si noi de atmosfera din microbuz .
       Sper ca lucrurile sa se rezolve cu bine pentru toti.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Marţi, 10 Iulie 2018, 14:18
Sigur..de ce nu?
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Marţi, 10 Iulie 2018, 14:20
Cris, nu va puteti conexa pe traseu?
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Marţi, 10 Iulie 2018, 14:22
Domnul Gigi, HELP!!!!! Mi s-a spus ca pentru orice problema exista  cel putin doua solutii  :), nu ne ajutati sa o alegem pe cea mai buna?!?
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: gstochian din Marţi, 10 Iulie 2018, 14:48
Am sa pun si intrebarea despre cum vor plati cei din Ploiesti sau alte localitati pe care ii vom lua pe drum, cand ma vor contacta pentru raspuns firmele de transport la care am apelat eu. Voi reveni.
Gabriela
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Marţi, 10 Iulie 2018, 14:59

Servicii care nu sunt incluse:
     • asigurare medicala
     • pranzuri
     • intrari la obiective
     • transport pana la destinatie. Este organizat pe doua rute:

Iasi  - Targul Frumos - Pascani - Falticeni - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc - Pojorata - Vatra Dornei   

Bucuresti - Ploiesti - Sinaia - Predeal - Brasov - Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorghieni - Lacul Rosu - Bicaz - Borca - Brosteni - Vatra Dornei                         

Tariful de transport pana la destinatie si retur este functie de kilometrii parcursi:
Bucuresti   170 lei
Ploiesti   150 lei
Iasi, Brasov   130 lei
Gura Humorului, Gheorghieni   80 lei

Inscrierea pe lista de transport se face aici pe forum, personal de catre fiecare participant.Nu telefonic, nu Email, deci pe lista de pe site. Dupa plata avansului va puteti adauga pe lista, cu numele si initiala prenumelui, adaugand in dreptul fiecaruia locul din care va imbarcati in microbuz.
               Wonderland, nu vreau sa fiu nici carcotasa, nici sa intru in polemica :). Dar si mie imi place sa citesc un text integral . Dupa opinia mea,   transportul nu este un serviciu inclus din punct de vedere al costului, acesta fiind separat de costul excursiei...dar este organizat si se stabileste un tarif....plus descrierea actiunilor ce se doreau a se intampla pe traseu...
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Angela T din Marţi, 10 Iulie 2018, 16:58
Plecând de la prezumția ca toata lumea a citit si recitit textul integral, demersul nostru este să ne organizăm pentru un transport comun si nu sa iscam discuții nesemnificative si neproductive. Asa ca, daca toti vrem, vom găsi o soluție. 😊
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: admin din Marţi, 10 Iulie 2018, 17:59
Sunt in Portugalia acum, cu grupul pe care il ghidez aici. Mi-am luat timp special, pentru a raspunde. Am parcurs ce s-a scris pe acest topic, legat de modul in care se ajunge la destinatie. Mi-a spus si Samiza ca s-a sunat in agentie pentru impulsionarea celor care poate inca nu sunt inscrisi pe lista de Bucuresti, pentru ca acolo este problema, la cei care vin din capitala si la cei care aveau in plan sa se conecteze la traseul pana la Vatra Dornei. Pt cei care vin pe traseul de Iasi nu sunt probleme, (Lidia oricum vine cu masina ei de acolo si transporta pe cei care s-au inscris)  la fel nici pentru cei care vin din alte zone ale tarii, care de la bun inceput au cautat solutii pentru a ajunge la destinatie.

Incep cu asteptarea de a mai aparea si alti inscrisi pe lista de Bucuresti. Am intrebat in agentie, NU mai exista alti posibili amatori de a folosi un transport organizat de la Bucuresti.

Continui prin a explica un lucru care poate nu este foarte obiectiv inteles. Noi ne adresam, ma refer la participare, la persoane din toata tara. Nu organizam doar pt cei din Bucuresti, sau din Cluj, sau din Brasov. Cel putin in acest moment. Probabil cand exista suficienti participanti fideli la acest proiect, atunci vom putea rezolva logistic si plecari zonale. De aceea am incercat sa organizez petreceri zonale, ca pod pe care lumea din zona sa se intalneasca si cunoasca, ulterior dandu-ne posibilitatea de a incepe de acolo cu excursii organizate.

Tipologia noastra de excursii, structura numerica/eveniment, este pastrata la nivelul de posibila interactiune, astfel incat sa se poata socializa in conditii de intimitate, nu de "ingramadeala". Multe, de fapt majoritatea excursiilor noastre sunt pt 8 - 25 persoane. Alta specificitate a actiunilor noastre este ca nu putem intui cati se inscriu din Bucuresti, cati din Cluj, cati din Craiova, cati din Constanta. Procesul de inscriere este unul online, nu impunem restrictii, nu facem limitari zonale etc. Nu ar fi corect sa restrictionam ceva, de aceea inscrierile sunt libere. Pentru ca nu putem face o prognoza, trecem transportul, la tipul acesta de actiuni, la servicii neincluse. Dam orientativ cat ar putea fi tariful in situatia in care s-ar strange suficienti participanti pentru a face posibil un mijloc de transport pana la destinatie.

Daca nu se strang insa suficienti pe o ruta, nu avem cum sa ajutam cu organizarea transportului. Cat de mult am vrea sa oferim intreg confortul, nu este posibil din punct de vedere financiar. Am dat aici pe forum de multe ori modul de calculatie pentru un transport in care nu intra doar factura efectiva ci si cazarea si masa soferului. Si tot aici pe forum s-a discutat de multe ori situatia aceasta ca in anumite situatii sa se ajunga la imposibilitatae de organizare a transportului pana la destinatie. Am vazut ca discutii cu privire la aceasta probabilitate erau inca de la inceput, sunt cateva postari in sensul acesta.

Stiu ca ar fi fost minunat sa aveti acel mijloc la dispozitie, cu care sa faceti opriri in punctele pe care le-am marcat eu. Dar daca nu sunt suficienti participanti dintr-o zona, e imposibil de facut ceva, ca ajutor din partea agentiei. Si acest lucru trebuie inteles, in conditiile de profil in care ne incadram cu Singles Camp.

Nu pot sa va dau o solutie care sa multumeasca pe toata lumea, este greu de gasit asa ceva si nu exista retete. Daca m-ati intreba pe mine personal ce as face, va spun ca as lua un mijloc de transport in comun (tren, autobuz) impreuna cu inca 2-3. Asa, mai povestind, ar trece timpul usor. Un transport inchiriat, un microbuz de 8+1 costa foarte mult, va asigur pt ca stiu tarifele. Si aveti 2 posibilitati: sa tineti si soferul acolo, platindu-i cazare si mese sau sa platiti practic 4 drumuri, pentru ca daca nu este cazat, soferul trebuie sa se intoarca in Bucuresti si apoi sa revina. Daca totusi ajungeti la aceasta solutie, desi eu sunt foarte sceptic ca tariful ar fi ok pentru a-l imparti, eu cred ca ar trebui sa luati in calcul o posibila abatere de la traseu astfel incat sa-i luati la o conexiune si pe cei din Braila.

Am vazut ca sunt cel putin doua persoane care au probleme cu masina, uneia care i se face rau, alta care are teama de cine conduce. Sunteti cred si sper constienti ca zonal o sa fiti transportati cu masina si ca trebuie sa fiti pregatite ambele pentru asta. Se poate lua si ceva pt atenuarea situatiei de greata si pentru linistire, teama, dar atentie ca o sa intrati apoi pe traseu de munte. Cu ani multi in urma, am avut o fata care a cazut din picioare, in fata mea, fara un motiv fizic, obstacol sau altceva. Pur si simplu a fost atat de indopata cu medicamente incat nu s-a mai putut tine pe picioare. Ca organizatori noi nu avem solutii pentru astfel de situatii, tocmai de aceea recomandam ca fiecare sa citeasca cu atentie ceea ce se scrie pt a vedea daca este actiunea potrivita, daca exista specificitati care i-ar putea crea probleme.

Tot important este sa stiti ca aici vin oameni ne-panicosi, care stiu sa treaca peste lucruri razand...Sunteti un grup de munte, iar oamenii care aleg potecile sunt persoane care inteleg ca se pot astepta la tot felul de siuatii.

Stiu ca nu v-am fost de ajutor, dar am tinut sa raspund, incercand sa lamuresc lucrurile. Nu o sa mai pot intra aici, imi pare rau, trebuie sa-mi continui programul cu grupul.

Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Marţi, 10 Iulie 2018, 19:09
Multumim Gigi ca ne-ai auzit strigatul de ajutor!
Sincer?! Nu credeam ca va fi o problema, sa nu fim destui pentru a putea organiza transport!
Asta e! E evident ca nu suntem destui!
Asa cum a spus si Angela, haideti sa nu ne suparam!
Pana la urma vrem sa iesim pentru cateva zile din rutina zilnica, si sa ne simtim bine!
Haideti sa vedem ce afla Gabriela, legat de varianta de a închiria microbuz!
Daca ne convine tuturor, celor 9, si avem si confirmarea tuturor, mergem pe varianta asta!
Daca nu, asa cum am spus exista si varianta trenului, din pacate, fara celelalte obiective  :'(
Oricum, intr-un fel sau altul, in 2-3 zile, trebuie sa ne hotaram, pentru ca, riscăm sa nu mai gasim bilet nici la tren!
Gabriela, multumim mult pentru efortul tau!
Asteptam vesti de la tine!
Tinem legatura!
Va pup si o seara buna tuturor! :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: diana.ana din Marţi, 10 Iulie 2018, 19:11
Buna grup!
Diana sunt.
Inteleg ca din Buc nu se poate organiza grupul.Din Iasi se poate asigura transportul?
Multumesc!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: diana.ana din Marţi, 10 Iulie 2018, 19:21
Abia ce m-am inscris.
Dc mai conteaza o persoana sa ma luati si pe mine in calcul pt Buc.
Dc nu, ma gandeam sa iau avionul cat mai aproape de destinatie.
Voi urmari pe forum ce decizie ia majoritatea.
Diana VHEFXEK.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Marţi, 10 Iulie 2018, 19:24
Buna Diana!
Din cate am inteles eu, cred ca da, dar cel mai bine, cred ca, ar fi sa iei legatura cu Lidia, ca ea vine de Iași! Ai numarul ei la insotitorul de grup!
Gabriela, ar mai fi ceva, desi, probabil, ai remarcat si tu asta!
La întoarcere, plecarea se va face din Pojorata, probabil!
Multumim inca o data pentru efortul tau  :flori:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: diana.ana din Marţi, 10 Iulie 2018, 19:37
Multumesc Rami!
Multumesc persoanelor care se implica in gasirea unei solutii cole.
O seara frumoasa!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Marţi, 10 Iulie 2018, 20:20
Si mai e cineva care ne vegheaza, mai de aproape, nu chiar din Portugalia  ;), e Wonderland!
Multumim pentru sfaturi!
Da, ai dreptate in privinta Taniei!
Ea e argint viu, :giggle: e maestra calatoriilor cu orice mijloc de transport! Schimba 2 trenuri, mai ia o masina, si ajunge la destinație, unde o asteapta distractia si voia buna  :dance:
Vom vedea si noi ce vom face!
Da, e pacat ca nu putem merge impreuna, ca asa reuseam sa ne cunoastem mai bine!
Deocamdata, ne cunoastem mai bine pe forum  :giggle:
Cumva ajungem noi si la Vatra Dornei  ;)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Brand_usa din Marţi, 10 Iulie 2018, 20:21
Din pacate, din motive independente de mine, nu voi putea participa la eveniment.
Daca cineva doreste locul meu, poate sa ma anunte pe email brandusata29@gmail.com
Sper sa va distrati de minune!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: gstochian din Marţi, 10 Iulie 2018, 21:00
Am intrebat la 3 companii care au mijloace de transport 8+1 si, asa cum a spus si dnul Gigi, nu este rentabil.
Memento Bus cerea pentru noua persoane doar dus pentru 26.07.2018 (cand soferul se intoarce singur) 753 euro care in lei inseamna aprox.3517 lei care impartit la 9 inseamna 391 lei de persoana ceea ce e infernal de mult.
Sunt 1050 km iar ei vroiau ca in pretul asta sa le platim motorina, rovinieta, asigurarea privind bagaljele si inca ceva, nu imi aduc aminte acum.

A doua companie au cerut mai putin dar tot era mult pe persoana si anume 273 lei doar dus.

Mai trebuie sa obtin detalii de la o a treia companie, dar deja stiu ca nu schimba cu nimic datele problemei, oricum este foarte scump si nu se merita.

Eu spun sa ne mobilizam toti cei din Bucuresti si sa cumparam bilete la tren toti odata ca sa fim aproape. Cineva care a studiat mersul trenurilor pe ruta Bucuresti Vatra Dornei, sa ne spuna care e ora cea mai potrivita de plecare pentru a ajunge la pranz sau cat mai repede in Vatra Dornei.
Asadar, sa faca cineva propunerea, sa stabilim ora si tipul de tren sau mijloc de transport si sa ne pregatim saptamana viitoare sa luam bilete toti odata, unii langa altii.
Va fi un drum lung, iar daca suntem mai multe fete, e mai bine sa fim aproape, fara pericole. Eu nu mai fost cu trenul si nu mai stiu cat de protejati suntem daca spre exemplu mergem noaptea sa dimineata devreme.
Astept raspunsul vostru.
Gabriela

Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Marţi, 10 Iulie 2018, 21:31
Gabriela, e trista vestea, dar, oricum, multumim mult pentru efortul tau!
Asta e!
Daaa, Gigi a avut dreptate  :bow:
Din pacate pentru noi!
El chiar stie cum stau lucrurile astea....
Eu am gasit urmatoarea varianta de a merge cu trenul , trenul IRN 1653, București Nord- Vatra Dornei!
Pleaca la 21.30 din București, și 22.28 din Ploiești Sud, și ajunge la 7.14 in  Vatra Dornei!
Exista si varianta de loc la cuseta, si asa am ajunge o idee mai odihniti! Vedem, ne gandim zilele astea!
Ar trebui sa plecam miercuri seara, ca joi sa ne putem caza pe la pranz!
Eu asta varianta am gasit-o!
Vorbim!
O seara buna tuturor si o noapte linistita  :angel:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Angela T din Marţi, 10 Iulie 2018, 21:40
E foarte bine la cuseta. Am călătorit de multe ori seara la cuseta si este foarte sigur si confortabil, si cu atat mai mult ca suntem mai multi/multe va fi foarte sigur. 8)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Marţi, 10 Iulie 2018, 21:54
Atunci mergem pe mana ta :giggle:
Adica, eu merg pe mana ta :D
Serios vorbind, daca tu zici ca e mai bine asa, luam varianta asta in calcul!
Si multumim pentru sfat Angela!
Noapte buna :smitten:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Marţi, 10 Iulie 2018, 22:06
Și am uitat sa va mai spun ca pentru întoarcere există trenul 1654 pe care il putem lua si din Pojorata la  22.44 si ajunge in Bucuresti la 7.28!
Asta, daca nu ne gandim la alta varianta la intoarcere ...
Eu asta am gasit!
Noapte buna! :angel:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Emilia din Marţi, 10 Iulie 2018, 22:14
Buna,sunt Emilia din Ploiesti,imi pare rau ca nu vom calatori cu microbuzul,inseamna ca ramane doar varianta trenului pt care optez si eu,insa cum facem sa procuram locuri apropiate?Cred ca mai usor e daca vorbim la tel,nr meu e 0726 183730,poate dragi colege sunteti de acord sa va puneti nr tel pe forum.va multumesc si astept raspuns .Cu drag
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Marţi, 10 Iulie 2018, 22:35
Buna Emilia! Eu sunt Ramona, si sunt tot din Ploiesti ;)
Nu e un secret numarul de telefon, dar, acum il am pe al tau.  ;)
Concret nu am stabilit nimic! Eu, asta varianta am gasit!
Te sun maine seara !
Noapte buna si tie  ;) :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Emilia din Marţi, 10 Iulie 2018, 23:03
Multumesc Ramona,dar cu Mirela T. cum luam legatura?Am vorbit cu Gabriela din Buc. pt tren,dar nu la cuseta si o sun si pe Olivia,poate ne adunam in grup.Oseara frumoasa.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: gstochian din Marţi, 10 Iulie 2018, 23:07
Exista o singura firma de autobuze care pleaca din Bucuresti spre Vatra Dornei si anume Sincarom ; pleaca de la autogara IDM Basarab ; langa gara CFR Basarab. tel. e 021.310.75.71 ; nu circula martea; o cursa dus e 110 lei ; dus si intors e 190 lei.
La dus, are plecari din Buc. de la ora 14 si ajunge la Vatra Dornei la 23.40; asta inseamna o plecare in 25.07.18 si o noapte in plus de cazare la hotel, ca sa nu se piarda ziua de 26.07.18.
La intoarcere, din Vatra Dornei la Bucuresti se pleaca la 21.30 in data de 29.07.18 si se ajunge la 06.30 in Bucuresti.Doar retur ar fi 94 lei costul biletului.
O sa sun maine sa vedem ce spun cei de la companie si daca se poate rezerva si plati tur-retur.
Ar fi inca o modalitate, daca nu dorim cu trenul.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Marţi, 10 Iulie 2018, 23:10
Buna seara grup optimist :kissing: Eu am rezolvat problema...mi am luat bilet la trenul despre care vorbea Rami , IRN 1653 Bucuresti - plecare 21: 30 , sosire Vatra Dornei  07:14....La vagon de dormit...
Exista si varianta Timisoara, pentru care am optat la întoarcere deoarece la dus nu am gasit locuri la vagon de dormit... Așadar, grabiti- va, la vagonul de dormit se epuizează repede locurile mi - a spus funcționarul CFR, iar  prețul biletului este influentat de data cat mai anterioară călătoriei.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Marţi, 10 Iulie 2018, 23:12
Inteleg ca n - am mai pleca din VD...
Gasim o soluție si pt asta.... :dance:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Marţi, 10 Iulie 2018, 23:26
Mirela din Drobeta Turnu Severin- 0727464030. O seara bună va doresc!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: gstochian din Miercuri, 11 Iulie 2018, 09:23
Buna fetelor,

Eu mi-am facut rezervare la autobuz Sincarom. Bucuresti Vatra Dornei programul e cum am spus mai sus.
Insa se pleaca din 25 iulie si ajunge aproape de 12 noaptea. Va trebui sa imi gasesc sa ma cazez la o pensiune cu cazare non stop.I am spus si lui Lidia sa ne recomande o astfel de pensiune in caz ca vila class unde suntem noi cazate, nu cazeaza dupa ora 12.
Plecarea din Vatra Dornei este de la 21.30 si se ajunge in Bucuresti la 06.05 .
Biletul dus-intors este 190 lei daca platesti la sofer, prin card e mai ieftin 162 lei.
Eu o sa inclin pentru varianta cu cardul caci e mai rentabil.
Astept raspunsul vostru. Cine mai vrea sa se inscrie sa si rezerve la nr.0742.341.018.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: gstochian din Miercuri, 11 Iulie 2018, 09:33
Am sunat la vila class si se poate primi dupa ora 24. Costa 65 lei pe noapte de per. Si au locuri pt miercuri.Mic dejun la 8.30 dim.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: oli din Miercuri, 11 Iulie 2018, 12:10
Se poate pleca cu trenul din Bucuresti la 6.15 pe 26 si se ajunge seara la 19.20. Si intoarcerea pe 29 dimineata tot din Vatra Dornei.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Angela T din Miercuri, 11 Iulie 2018, 12:27
Varianta cu trenul de la 6.15 nu e cursa directă. Eu si Rami vom alege cea de seara la cuseta. 😊
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Miercuri, 11 Iulie 2018, 12:58
Fetelor, am impresia ca nu avem niciun barbat in grupul asta de Bucuresti, daca este sa ma scuze pentru asimilare ;),  de ce nu mergeti cu trenul 1653 ??? Ajunge dimineata in Vatra Dornei, avem o zi plina acolo, plus ca la vagon de dormit se zice ca ajungem si odihnite....
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Emilia din Miercuri, 11 Iulie 2018, 13:34
Eu merg pe varianta cu autobuz si cazare la vila Class din 25 iulie,am vorbit deja,putem vorbi la tel.Multumesc
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Miercuri, 11 Iulie 2018, 22:54
Buna tuturor!
Asa cum a spus si Angela, vom alege varianta cu trenul de noapte!
Multumim oricum si pentru informațiile legate de celelalte variante!
Pastram legătura!
Noapte buna tuturor  :angel:
Titlu: Re: Calimani - mesaj urgent pentru RAMI
Scris de: wonderland din Joi, 12 Iulie 2018, 09:56
Rami, Mihaela din Piatra Neamt m-a rugat sa-ti las numarul de telefon. Sun-o cat de repede!
0751 369 347. Succes!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: mirelam din Joi, 12 Iulie 2018, 13:35
 :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Buna ziua tuturor,

Am MAREA rugaminte catre un participant :angel: care ne poate prelua de la o distanta de maxim 3 ore de condus masina de la Ploiesti  :surrender: :whistle:.

 :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Mii de multumiri anticipate!  :smitten: :smitten: :smitten:
:flori: :flori: :flori:  :flori: :flori: :flori: :flori:
*|* *|* *|* *|* *|* *|* *|*

Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Angela T din Sâmbătă, 14 Iulie 2018, 15:25
Nu se organizează transport din București.( a se vedea comentariile de mai sus Si a se citi integral programul excursiei )
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Emilia din Sâmbătă, 14 Iulie 2018, 15:51
Ma alatur rugamintii Mirelei pt preluare dintr un punct de pe traseu ,daca vreunul dintre colegi vine cu masina personala.Multumesc
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: clodclaudiu din Sâmbătă, 14 Iulie 2018, 17:30
buna seara o intrebare   baieti  nu am vazut sa se inscrie  pentru aceasta excursie 
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: clodclaudiu din Sâmbătă, 14 Iulie 2018, 17:31
merg nu mai fete ?
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: costinjb din Sâmbătă, 14 Iulie 2018, 18:50
 Claudiu,nu intra in panica.Sunt si eu pe aici,o sa ne incurajam unul pe celalalt.Fetele din SC nu sint agresive,o sa fie bine ai sa vezi. :D
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: costinjb din Sâmbătă, 14 Iulie 2018, 18:59
 Ha,ha ce ma bucur ca mai este unul.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: clodclaudiu din Sâmbătă, 14 Iulie 2018, 23:47
 :)bravo buna gluma cu agresivitatea 
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: clodclaudiu din Sâmbătă, 14 Iulie 2018, 23:51
 costine  din ce zona esti si cum ai rezolvat cu transportul ??
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: wonderland din Duminică, 15 Iulie 2018, 06:05
m-am trezit curioasă: și ce ar fi fost așa îngrozitor dacă ai fi fost doar tu și în rest numai fete, clodclaudiu?
 ;D
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: costinjb din Duminică, 15 Iulie 2018, 20:55
Sint din GL si mai vin împreuna cu 2 fete, cu masina uneia din ele.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: admin din Luni, 16 Iulie 2018, 11:09
FCarmen, faci greseala pe care tocmai astazi o consemnam pe pagina noastra de fb. Faci confuzia intre ceea ce organizeaza un grup si ceea ce ofera o agentie. Altfel n-as intelege tonul acesta imperativ si obligativ pt mine. In momentul la care te-ai inscris, adica ultimele zile, eu dadusem deja un raspuns aici pe forum referitor la transport. L-ai citit? Dar ce ti-a indicat Angela T imediat dupa postarea cu cererea de a fi inscrisa la transport? Nu prea pare sa fi parcurs cu atentie, asa cum recomandam, ceea ce s-a scris aici. In al treilea rand: ai citit profilul celor pe care-i acceptam in grup?
Am rugat agentia sa te contacteze, pt ca vreau sa elimin din start orice posibilitate de confuzie.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: maria_v din Luni, 16 Iulie 2018, 14:36
Buna ziua, tuturor!
As dori sa ma inscriu si eu in aceasta excursie. Este cineva din Constanta? As putea veni cu masina personala, daca ar mai fi cineva interesat, din zona, sau de pe traseu.
Multumesc!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: DianaComan din Marţi, 17 Iulie 2018, 11:46
Salut,

Daca sunt participanti din CLUJ sau imprejurimi: merg cu masina pana la VD si am locuri libere.
Traseu: Cluj-Napoca - Dej - Bistrita - Vatra Dornei.

About me: sofer cu experienta de 10 ani si 0 incidente  8)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: estera din Marţi, 17 Iulie 2018, 12:27
Salut, Diana!
Sunt Elena din Mures, as veni cu tine
Am 2 variante: la Cluj ajung la 10,30 sau la Bistrita la 13, cu autobuz/microbuz
0751237405, elenaioana705@gmail.com


Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: clodclaudiu din Marţi, 17 Iulie 2018, 13:20
buna  plec cu masina personala din bucuresti daca  vrea cineva sa mearga cu mine nu este problema a ma contacta la tel 0723317375  nu deranjati     
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: wonderland din Marţi, 17 Iulie 2018, 14:38
cate persoane, cu tot cu bagaje, poti lua, claudiu?
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: clodclaudiu din Marţi, 17 Iulie 2018, 16:34
3  persoane  și  la bagaj nu este problema  mașina este break
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: diana.ana din Joi, 19 Iulie 2018, 10:28
Buna!
Este cineva care mai pleaca din Suceava spre Vatra Dornei pe 26.07?
Ma gandeam sa mergem impreuna.
Toate cele bine!
Zile faine sa petrecem.
Diana.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: clodclaudiu din Joi, 19 Iulie 2018, 13:44
 hey buna mai am 2 locuri in masina  pentru cei  din zona bucuresi si apropiere
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Vineri, 20 Iulie 2018, 21:28
Bunaaa!!! Pregătiți de aventura?  Mai ajunge cineva  joi dimineata in jurul orei 7:00 in gara Vatra Dornei?? Daca da, las numărul de telefon, ne contactam pt a ne grupa si a merge împreună la pensiune..
0727464030 - Mirela, Tr.Severin
O seara buna !
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: costinjb din Vineri, 20 Iulie 2018, 22:05
 Ne poate informa cineva,daca piscina(ca alternativa),de care se pomenea in descriere actiunii este acoperita,sau nu? Conf.aplicatiilor meteo.(pe care nu le cred),va ploua zilnic iar temp. nu va depasi 21 gr. Precizez ca la toate actiunile SC la care am participat,timpul a fost frumos, indiferent de prognoza meteo.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Sâmbătă, 21 Iulie 2018, 09:10
Buna dimineata tuturor, cunoscuti, sau necunoscuti  ;)
Iselin, toata saptamana am zis ca te anunt, si sper sa nu te superi pe mine, ca, eu si Angela, am ales alta varianta de transport, asa ca nu ne putem  vedea dimineata in gara la Vatra Dornei!
Sper ca nu te-am incurcat!
Am fost norocoasa si am fost contactata de 2 Zane Bune ;) si am ales varianta de a pleca cu trenul  joi dimineata pana la Suceava si de acolo vin cu Mihaela cu masina!
Claudiu, cred ca cei din zona Bucuresti si împrejurimi, si-au gasit deja mijloc de transport, cand au vazut ca nu suntem destui pentru a se organiza transport!
Poate la intoarcere...
Si, referitor la teama ta, de a fi singur cu atatea fete, cred ca exista si varianta cea mai faina, in care, erai rasfatat de atatea fete  :giggle:
Daca am inteles eu bine, sunteti 3 baieti, asa ca nu esti singurul rasfatat, puteti fi rasfatati toti 3 :giggle:
Si eu sper sa nu ploua
Daca ploua, facem jocuri de cabana  ;)
Nu e rea ideea si cu piscina, dar prefer traseul pe munte!
Pentru intoarcere, cativa dintre noi am ales tot varianta trenului din Suceava Nord-Ploiesti-București Nord, de la ora 15.53.
Daaa, Iselin-Mirela, sunt pregatita pentru aventura si distractie! :dance: *|*
Abia astept ziua de joi :yeah:
Pentru mine, fiecare iesire cu oamenii superrr din Singles Camp a fost o mare bucurie si  un refresh total :yeah:
Sanatate multa tuturor si zile frumoase cu spor în toate și odihna din belsug să aveți! :angel:
Sa ne auzim si sa ne vedem cu bine  :D


Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: clodclaudiu din Sâmbătă, 21 Iulie 2018, 10:14
buna dimineata la toata  gasca  , sa va mai dau o tema rami ;)  3 baietii  la 2 camere  cum  se vor repartiza  ?                                                          eu binenteles ca raman la urma sa vad cu cine vrea organizatori sa ma  cupleze in camera .....  ;) ;) ;) ;) ;) ;)                                   
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: wonderland din Sâmbătă, 21 Iulie 2018, 10:36
un pic de răbdare și vei afla cu cine vor organizatorii să te repartizeze în cameră.  :angel:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Angela T din Sâmbătă, 21 Iulie 2018, 11:26
Claudiu, de unde stii ca sunt doar 3 băieți? Nu trebuie sa ne facem calcule de acasa pentru ca elementul de surpriză si spontaneitatea sunt cele mai plăcute. Pornim la drum si vedem cum va fi si vremea. Poate sa si ningă. Dacă avem echipamentul  necesar nu vor fi probleme.😊
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Angela T din Sâmbătă, 21 Iulie 2018, 11:27
Eu deja mi-am ales următoarea iesire cu SC in perioada 31-2Sept. Abia astept ambele iesiri.  *|*
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Sâmbătă, 21 Iulie 2018, 15:23
Ma scuzati, m-am luat cu treburile gospodăresti de la sfarsit de saptamana si nu am vazut ca am primit o tema de la Claudiu ;)
Trei baieti si 2 camere?!
Poate sunteti mai mult de baieti, cine stie?! ;)
Vorba Angelei, elementul surpriza ar putea sa-ți ofere si alte variante ;)
S-apoi, chiar daca sunteti 3 baieti, de unde stii tu ca, tu esti fericitul,  :D sau, nefericitul  :giggle: care va fi cazat in camera cu altcineva   decat cu un baiat, conform regulilor Singles Camp ?! :giggle:
Deci, nu-ti face planul ca tiganul, de acasa, cum a spus Angela, da o sansa elementului surpriza :giggle:
O dupa amiaza frumoasa va doresc  :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: diana.ana din Duminică, 22 Iulie 2018, 09:43
Buna dimineata!
Am nevoie de un sfat: este absolut nevoie sa am la mine betele de drumetie?
Intreb sa stiu dc sa le mai cumpar sau nu.
Voi ce faceti?
O duminica frumoasa sa aveti!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: wonderland din Duminică, 22 Iulie 2018, 09:54
Dacă întrebi, înseamnă că n-ai nevoie de ele.  :giggle:
Mari dileme mai provoacă bețele astea.  :worthy:
Eu zic așa: pentru cine nu știe să le folosească, nu știu dacă ajută cu adevărat. În SCT am văzut o singură persoană care le folosește la orice drumeție și care poate da lecții de cum se țin, cum se utilizează etc.
Eu personal, folosesc, dacă am unul singur, la coborâri, pe post de băț ... de sprijin.

Hai că nu știu dacă te-am ajutat. Poate apare cineva cu un răspuns mai avizat. :kissing:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: costi31 din Duminică, 22 Iulie 2018, 10:07
Poate ar trebui s-avem un topic dedicat  :happy:  :P  :tomato:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Angela T din Duminică, 22 Iulie 2018, 13:33
Buna! Am fost in Făgăraș pana la Lacul Capra si era un grup de 45 de persoane dintre care 20 nu erau echipate corespunzător. Unele erau echipate si cu astfel de bete si constituiau un pericol pentru cei din jur deoarece nu știau sa le foloseasca si cum sa le tina cand nu aveau nevoie de ele. Personal, eu nu folosesc pentru ca ma bazez pe puterea picioarelor si acolo unde e necesar poti folosi si mâinile daca sunt stafilopozi sau teren cu pietre. Ce spectacol de bete am văzut în Făgăraș nu as vrea sa mai vad. Și îmi doresc ca toata lumea sa inteleaga ca echipamentul e foarte important pe munte, nu airmax-uri sau tenesi in drumetie. Au fost două fete care au facut atac de panică în fața obstacolelor si o coborâre/urcare de 1.5h s-a facut in 4h. Ceea ce cred ca a fost un esec pentru tot grupul careva fost ținut în loc. Ma rog, asta e un caz particular. Deci, eu vin fără bete pentru ca nu am luat lectii de manuire a lor. :box:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: costi31 din Duminică, 22 Iulie 2018, 14:26
Multumesc Angela T , am zis eu c-ar fi bine s-avem un feetback si  despre traseu pe undeva dar vad ca nimeni nu raspunde  :(  asa ca-mi bag si eu nasul pe unde pot  :happy: Si eu sunt mai la-nceput de drum,  nu prea urc pe munte asa des.  Hai s-aveti zile frumoase in Calimani !
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Angela T din Duminică, 22 Iulie 2018, 14:44
Costi, eu cred ca avem informatiile toate in prezentarea excursiei. Tu vino cu echipamentul necesar, voie buna si fara calcule de acasa. Este descris gradul de dificultate al drumetiei.
Trebuie citit si recitit programul atât.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: costi31 din Duminică, 22 Iulie 2018, 15:05
Stiu Angela , eu intrebasem pt. Tara Luanei , ziceam ca poate raspunde cineva ....  ::) si culmea nimeni pe-acolo  :slap:
Sigur raman ultimul din tren fara cineva care sa ma incurajeze...   ;)  :surrender:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Duminică, 22 Iulie 2018, 15:09
Buna tuturor!
Eu, din pacate, din motive obiective, dar si subiective, am mers destul de rar pe munte,desi, imi place tare mult!
Din toate drumetiile pe care le-am facut, cred ca, prima drumetie in care am fost corespunzator echipata, a fost anul trecut in Apuseni, si asta se datoreaza celor de la Singles Camp si a regulamentului de participare la excursiile care includ si traseu pe munte, si, chiar le multumesc mult pentru asta :bow:  :flori:
A fost de o mie de ori mai bine decat atunci cand am urcat pe munte cu echipament necorespunzator!
Eu, am avut si bete, si, sincer, mie mi-au fost utile, asa ca, mi le voi lua si acum!
Nu sunt o investitie foarte mare si chiar mi-au fost de ajutor!
Cred ca, asa cum a spus si Angela, te poti baza pe puterea picioarelor personale   :bow:, sau iti iei bete ;), sau găsești un cavaler sa te ajute :help:   :happy:
Acum, serios vorbind, cred ca depinde de fiecare!
Asa ca, Diana, cred ca mai mult te-am încurcat, decat  descurcat ;)
Si inca ceva, experienta mea pe munte, e mult mai mica decat a Angelei :D asta e doar parerea mea!
O dupa amiaza frumoasa va doresc
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Duminică, 22 Iulie 2018, 15:22
Buna Costi!
Eu, cred ca nu trebuie sa disperi, Tara Luanei,  e un loc renumit pentru elementul paranormal, asa ca, nu se stie niciodata ce te asteapta si cand ai putea sa primesti un raspuns  :happy:
Glumesc, si sper sa nu te superi pe mine  :worthy: ;)
Asa cum am spus, si cum am invatat de la prietena mea Tania, (Tania 55, pe forum), care e o veterana in SC, :bow: si care la fiecare sfarsit de saptamana e pe munte pe undeva, betele, sunt utile!
Stii ceva, incearca-le si apoi vei putea hotara singur, daca sunt utile, sau nu!
Singura problema e, asa cum a spus si Angela, sa ai grija cum le folosesti, sa nu te ranesti sau sa nu-i ranesti pe cei din jurul tau, pentru ca, da, se poate si asta!
Sa ai o excursie superrr faina si tu ;)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: costi31 din Duminică, 22 Iulie 2018, 15:59
Auuu bine ca mi-ai spus Rami,  o sa-mi fac un coif din aluminiu pe cap  :happy: ....glumesc desigur !
Cum sa ma supar ?  eu merg acolo sa fac ceva vraji...poate castig la loto  :giggle: dar e of topic...si  asa ca astept soimul sa zboare deasupra noastra  ( asta-i un semn bun ) Multumesc ca esti f. simpatica ! ( chestia cu betele era un motiv de a mai conversa  ;) )
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: diana.ana din Duminică, 22 Iulie 2018, 16:34
Multumesc mult pt informatile primite, grup fain!
Recunosc ca nu am folosit vreodata bete pentru drumetie, asa ca nu pot confirma ca aceasta imi pot fi prieteni sau dusmani. Le voi testa in magazin sa vad dc ma incomodeaza si voi lua o decizie.
Va imbratisez :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Duminică, 22 Iulie 2018, 17:58
Aaa, Costi, superrr, pai, sa  mergi, si, daca vei castiga la loto, sa nu ne uiti și pe noi, cele 2, eu si Angela, care ti- am dat sfaturi in legatura cu betele :giggle: ,si chiar iti pot da o mana de ajutor, la anul se vor organiza excursii in Japonia si China, si  vrem si noi sa mergem  :happy:, si, daca te gandesti la noi ca e prea obositor, atunci, putem merge in  Islanda, Scotia, Irlanda :happy:
  :oops: sunt  :offtopic: :whistle:
Sa revenim cu picioarele pe pamant   :giggle:
Diana una e sa le folosesti pe loc drept si alta e sa le folosesti la urcat sau coborat, dar merita sa incerci!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: costi31 din Duminică, 22 Iulie 2018, 18:33
   :offtopic:  Aoleuuu , ce m-ai inataratat Rami , eu zic sa mergem la mare , ne tinem de manuta si valul ne bate direct in.... fata ...  :D  deci Angela , tu si eu pana acum  suntem pe lista, Japonia e ca si China , de ce sa asteptam pana la anul? ne luam costum de baie minuscul si mergem direct pe plaja ce ziceti?
Si daca nu castig la loto in noiembrie ... ? noi cum ne mai distram? mai asteptam vara urmatore?  :happy:  hai acum cat e cald... ;)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Angela T din Duminică, 22 Iulie 2018, 18:57
Pe care lista suntem, Costi?
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: costi31 din Duminică, 22 Iulie 2018, 19:09
 oO Aia imaginara ! sau cum vreti voi !  :surrender:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: costi31 din Duminică, 22 Iulie 2018, 19:32
Mie-imi  place-n ROMANIA !  8)  :thumbup:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Angela T din Duminică, 22 Iulie 2018, 19:58
Ma speriasem. Am crezut ca m-a înscris cineva pe vreo lista reală! Pe aia imaginară ma poti inscrie tu, Costi. Multumesc anticipat!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Duminică, 22 Iulie 2018, 21:20
Costi, eu nu am spus ca nu imi place România...
Imi place tare mult, si sunt atatea locuri in care as vrea sa merg...
Si, stii ceva?! Singles Camp chiar m-a ajutat sa fac asta, si le multumesc tareee  mult pentru asta :bow:  :flori:
Inainte de a ne urechea cineva ca suntem  :offtopic:, vorba Angelei, ramane valabila lista imaginara  :happy:, dar sa revenim la excursia din Calimani  :giggle:
Din pacate prognoza meteo, asa cum a zis si Costin, nu arata prea bine :'( ,dar, cine stie, poate se mai schimba ceva pana atunci! :worthy:
Noapte buna tuturor  :angel:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: wonderland din Luni, 23 Iulie 2018, 08:01
să revenim la mult discutatele bețe.  :giggle: Am devenit curioasă și am făcut ceva săpături.
Cum am spus deja, câțiva dintre noi, e important să știm cum se folosesc corect. Și nu ne dăm seama la o probă dacă ne ajută sau nu. Pare să fie nevoie de instruire si antrenament.
Așa că am căutat, am găsit câteva indicații de la experți. N-am vrut să le pun peste tot unde s-a discutat de bețe. Click pe link:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1489.msg135559/topicseen.html#msg135559
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: DianaComan din Luni, 23 Iulie 2018, 10:11
Multumim!
A fost o lectura interesanta.

Se pot folosi si la schi? ??? 
Ar fi foarte avantajos pentru ca se pliaza si se depoziteaza usor
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: costinjb din Luni, 23 Iulie 2018, 21:25
 Sunt f indicate la drumetii(betele),se folosesc si pt ski doar ca le inlocuiesti rotita de jis cu o alta cu un diametru mai mare(sa nu se afunde in zapada).
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: costinjb din Luni, 23 Iulie 2018, 21:31
Sunt f indicate la drumetii(betele),se folosesc si pt schi doar ca le inlocuiesti rotita de jos cu o alta cu un diametru mai mare(sa nu se afunde in zapada).
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: diana.ana din Luni, 23 Iulie 2018, 21:52
Multumim pt informatii.
Par ff utile :bow:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: lidia.Iasi din Marţi, 24 Iulie 2018, 18:33
Buna tuturor!
Sunt Lidia, insotitorul de grup in excursia din Calimani. Eu voi ajunge la Vatra Dornei in jur de ora 12.00 impreuna cu grupul din Iasi. Daca ajungeti mai devreme, puteti merge la hotel, am vorbit acolo si au spus ca daca au camere gata, va puteti caza. Daca aveti pe cineva cunoscut sa impartiti camera, precizati acest lucru la receptie.
PLECAREA DIN IASI este joi, 26 iulie, ora 7.00 din Parcarea Billa de la Gara.
Masina este Opel Zafira albastra IS-09-ZZM. Va rog sa nu aveti bagaje voluminoase, pentru ca vom folosi portbagajul de capota.
PROGRAM
Am modificat programul initial pentru ca am vrut sa introduc Transraraul vineri (stiu ca multi s-au inscris si pentru acest obiectiv). Duminica  ar fi aproape imposibil sa-l facem pentru ca avem ore si directii diferite de plecare.
Joi este un program lejer, de vizitare a statiunii si de echitatie pentru cei care doresc.
Vineri :Tinovul Poiana Stampei si Transraraul
Sambata: Drumetie la 12 Apostoli si masa la stana turistica
Duminica: Echitatie, plimbare si plecare spre casa
ECHITATIA se face in grup de 8 persoane, pe poteca de munte si sunt 2 variante:
- 40 minute - 35 lei
- 2 ore - 80 lei
Exista si varianta de 10 minute pe Dealu Negru unde se urca cu telescaunul. Anul trecut era 15 lei
Cei care doresc sa faca echitatie sa-mi confirme varianta aleasa pe email sau mesaj telefonic 0743 122214 pana joi dimineata pentru a vorbi la manej.
ECHIPAMENT
1. Rucsacel pentru bidonul cu apa, o gustare, haina de ploaie, tricou de schimb, bluza termica.
2. Ghete de drumetie pentru traseul de sambata. Traseul este pe drum pietruit, prin padure, cu portiuni in panta si necesita incaltaminte cu talpa adecvata.
3. Pantaloni lungi lejeri, impermeabili, tricouri, hanorac, haina de ploaie.
Daca aveti parazapezi puteti sa le luati. Sunt f utile daca este noroi
MESE
Micul dejun si cina sunt incluse in pretul pachetului turistic. Cina este una de grup cu ciorba, fel principal si desert.
Pranzul programat este cel de sambata de la stana, care se plateste separat. Vineri va puteti lua un sandvis, un baton la pachet sau puteti manca le restaurantul de la Rarau in cazul in care nu doriti sa mergeti in scurta drumetie programata. Vom avea 2-3 ore la dispozitie.
Stiu ca va faceti griji din cauza vremii, dar va asigur ca daca aveti echipament corespunzator si buna dispozitie vom face tot ce ne-am propus. Natura este frumoasa in orice ipostaza.

Drum bun si ne vedem joi!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Marţi, 24 Iulie 2018, 19:52
Buna Lidia!
Multumesc mult pentru informatii!
Daaa, vremea nu pare a fi prea buna!
Cine stie?! Poate se modifica in binisor, macar  :worthy:
Sau, vorba ta, important e ca vom fi acolo cu gand de voie buna si distractie! :yeah:
Asa cum a spus si Costin, si in cazul meu, de cate ori am fost in excursiile SC, vremea a fost faina, iar daca a mai plouat pe ici pe colo, ne-am strecurat printre micile reprize de ploaie  ;)
Legat de echitatie, te rog, ai putea sa imi spui, pentru duminica, incepand cu ce ora se poate merge, pentru a ne putea hotara, daca am putea alege si varianta de 2 ore si sa ne incadram si in timp pentru  a ajunge la timp la mijloacele de transport?
Iti multumesc mult! :flori:
Sanatate multa si o seara buna!  :angel:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: lidia.Iasi din Marţi, 24 Iulie 2018, 19:58
Buna Rami! De la 10.00 ar fi bine. Nu am planificat orele pentru ca aștept sa vad  cati se înscriu.  Traseul de 2 ore il recomand celor care au putina experieta. E pe poteca de munte cu suisuri si coborasuri
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: eugenandrei din Marţi, 24 Iulie 2018, 20:19
Buna seara! Eu am fost anul trecut in aceasta frumoasa actiune SC. De aceea va recomand cu multa caldura la echitatie, acel traseu de 2 ore prin padure si creasta de munte. Este absolut minunat si cu ceva adrenalina, eu fiind practic incepator, deci il poate face oricine. Distractie placuta si vreme frumoasa sa aveti!!! :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Marţi, 24 Iulie 2018, 20:36
Iti multumesc mult Lidia, pentru informatie, dar si pentru sfat!
O sa iti dau un raspuns cat mai repede!
Trebuie sa o intreb pe Zana Buna (Mihaela), care ne recupereaza de la Suceava si ne duce si inapoi, la ce varianta de echitatie ma pot inscrie, si apoi iti spun!
Iti multumesc mult si tie Eugen pentru sfat si pentru impresii!
Nici eu nu am mai facut asta, dar am inteles ca e tare fain, si daca zici ca si tu ai fost incepator, si te-ai descurcat, ba chiar ti-a placut, atunci, as incerca si eu :D
Nu stiu...
Lidia te anunt cat de repede!
O seara buna tuturor
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Miercuri, 25 Iulie 2018, 00:57
Buna. Eu admir caii de la distanta. De aceea, pentru a încerca totusi ceva nou, voi opta pentru varianta 1- 40 de minute....
Voi ajunge dimineata, destul de devreme in VD. Știți cum ajung de la gara?  Mai bine zis, cu ce, taxi, transport in comun, sau e destul de aproape încât să fac o plimbare matinală pe jos?
Noapte buna!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: lidia.Iasi din Miercuri, 25 Iulie 2018, 08:08
Hotelul e la 5 minute de mers pe jos de gara Vatra Dornei Bai. Cei care veniti cu trenul, sa nu coborati din greseala in Vatra Dornei oras :)
Locatia hotelului https://www.google.ro/maps/place/Vila+Class/@47.3471177,25.3556621,17z/data=!3m1!4b1!4m7!3m6!1s0x473592531922ef2b:0x825223c027016178!5m1!1s2018-08-05!8m2!3d47.3471177!4d25.3578508 (https://www.google.ro/maps/place/Vila+Class/@47.3471177,25.3556621,17z/data=!3m1!4b1!4m7!3m6!1s0x473592531922ef2b:0x825223c027016178!5m1!1s2018-08-05!8m2!3d47.3471177!4d25.3578508)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Miercuri, 25 Iulie 2018, 09:13
Buna dimineata. Multumesc  frumos , Lidia.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: estera din Miercuri, 25 Iulie 2018, 21:35
Somn usor si drum bun sa aveti, dragilor!
Ne vedem la Vatra Dornei! :yeah:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Angela T din Joi, 26 Iulie 2018, 05:30
Buna dimineata! Drum bun!  *|*
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: wonderland din Joi, 26 Iulie 2018, 07:49
Drum bun, vreme buna si zile de vis sa aveti!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Joi, 26 Iulie 2018, 08:16
Buuunaaa dimineataaa tuturor  :D
Mulțumim mult pentru urari Wonderland, si multumesc din suflet ca ,alaturi de Mihaela ai fost Zana Buna :flori:
Asa speram sa fie, drum bun, vreme buna, zile de vis, cu un grup superrr fain  :yeah:
Marea majoritate suntem pe drum, asa ca, drum bun tuturor  :angel:
Iselin, m-am tot gandit la tine, banuiesc ca tu ai ajuns deja!
Sper ca ai calatorit bine, si, ca nu esti suparata pe mine, :worthy: ca pana la urma am gasit alta varianta de transport
Sa ne vedem cu bine la Vatra Dornei  :yeah: *|*
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: wonderland din Joi, 26 Iulie 2018, 08:25
Zana-i Mihaela. Eu am fost doar un...spiridus.  :giggle:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Joi, 26 Iulie 2018, 08:39
Aaaa, am inteles!
Pentru fapte bune in folosul comunitatii Singles Camp, si grija neobosita, eu te avansez la gradul de Zana Buna  :bow: :giggle:
Pentru mine amandoua sunteti 2 Zane Bune  :flori: :smitten:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Joi, 26 Iulie 2018, 08:46
Buna dimineata. Da Rami, eu am ajuns, sunt in pat desi  sunt f tentată să ies...voi astepta totusi grupul de la Iasi.Am călătorit  bine si  nu am niciun motiv să fiu supărată pe tine...va astept  si sper ca vremea să nu fie atât de capricioasă pe cat poate😉.Uitasem cat de minunata e Bucovina!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Joi, 26 Iulie 2018, 10:16
Eu zic, dupa ce te odihnesti puțin, sa dai o tura de oras, sa treci in revista locurile faine, si cine stie, poate in parc, o mai gasesti si pe Mariana ;)
Mariana e o veverita vedeta  :giggle: ,au spus de ea la știri
Noi am trecut de Mărășești!
Odihna plăcută și poftă mare  ;)
Sa ne vedem cu bine  :angel:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Joi, 26 Iulie 2018, 14:36
Bunaaa!!!! Fetele de la Iasi au ajuns?
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: wonderland din Joi, 26 Iulie 2018, 20:25
Multumesc, Rami. Dacă zici tu, nu te contrazic.  :kissing:

Cred ca sigur au ajuns si fetele de la Iași, iar veselia în toi.   *|*:dance:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Joi, 26 Iulie 2018, 23:46
Am ajuns cu totii cu bine Wonderland!
Veselia a fost așa, ca pentru prima seara, dupa ce ne-am adunat cu totii de pe drumuri ;)
Vremea a fost faina, exceptand micile reprize de ploaie  ;)
Sa speram ca maine nu va ploua, sau ca ne vom strecura printre reprizele de ploaie 
Noapte buna tuturor, cunoscuti sau necunoscuti ;) :angel:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Duminică, 29 Iulie 2018, 21:07
Buna seara tuturor, cunoscuti sau necunoscuti  ;)
Ce pot sa va spun?!
Am mai trait alte 4 zile superrr de superrr, alaturi de oamenii ,mai vechi, sau mai noi, dar toti frumoși din Singles Camp  :yeah:  *|*
Totul a fost tare tare fain, ghidusa noastră, grupul, locatia, traseele, iar, despre vreme, pot sa va spun ca, si de data asta, CINEVA acolo sus ne-a iubit  :worship:
Multumesc mult Lidia pentru toata grija si toate sfaturile pe care ni le-ai oferit zilele astea, mulțumesc tare mult pentru compania ta :flori:  :bow:
Multumesc mult Samiza si ajutoarelor de la agenție :flori: :bow:
Multumesc mult Gigi pentru ca ai facut sa apara si sa existe atatia ani Singles Camp  :bow:
Multumesc mult pentru sfaturi și tie Mimi :flori:
Echitatia a fost o experienta interesanta, dar a fost bine ca am ales varianta de 40 de minute  :giggle:
Eugen tu ai fost mai curajos  :bow:
Wonderland, cred ca o parte dintre cei care au intrebat de utilitatea betelor, au vazut si simtit la ce sunt bune  :giggle:
Pentru cei care nu ati fost inca in excursia din Calimani v-o recomand din tooot sufletul  :D
Vă pup cu drag pe toti  :kissing:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Rami din Luni, 30 Iulie 2018, 00:21
Lidia, iti multumesc si pentru ca, datorita situatiei, ai modificat programul :bow:
A fost cea mai buna idee, si a compensat, pierderea, din cauza lipsei transportului organizat, a celor cateva obiective din prima zi a programului inițial!
Multumesc mult  :flori:
Stiu ca am mai spus asta, dar, acum ca am aflat ce vreme turbata a fost zilele astea in unele zone, ma gandesc ca am fost tare norocosi  :angel:
Si, cred ca, pana la urma, faptul ca nu s-a putut organiza transport, a fost un lucru bun, de data asta, ca ne-am mobilizat sa luam  legatura unii cu altii, vechi sau noi in SC ;) sa ne ajutam  si sa gasim solutiile cele mai bune, si in final, sa ne cunoastem mai bine  ;)
Si pana la urma, de fapt, asta e unul din principiile Singles Camp, nu?! ;)  :D
Sanatate multa tuturor si zile frumoase cu spor în toate!  :angel:
Noapte buna  :)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: estera din Luni, 30 Iulie 2018, 22:45
A fost o excursie reusita, prima mea excursie SC :thumbup:
Am vazut niste peisaje superbe, Romania m-a surprins placut, incepand cu tinovul si misterele lui...
Apoi m-am surprins eu pt ca nu credeam ca voi reusi sa parcurg cei +/- 12 km. Si daca nu ar fi plouat duminica ramaneam la pensiune, atat de tare mi-a placut atmosfera din Vatra Dornei :laugh:
Am intalnit niste oameni deosebiti, Lidia e o draguta, pe jumatate dintre voi va consider deja prieteni :)
Am inceput sa-mi fac bagajul pt urmatoarea excursie :yeah:
Si sa nu uit vedeta 8) ( Mariana veverita)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: costinjb din Marţi, 31 Iulie 2018, 18:37
 Multumiri Lidia pt fotografii. Excursie frumoasa,grup frumos,clipe frumoase. Eu sigur voi participa si pe viitor la alte actiuni SC. Sanatate la toti. :thumbup:
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: mirelam din Marţi, 31 Iulie 2018, 19:09
Buna seara,

A fost o excursie foarte reusita, ca toate cele multe la care am participat timp de 2 ani. Contrar tuturor prognozelor meteo, acolo unde mergeam noi era mai mult soare si foarte multa veselie si stare de bine. M-am bucurat sa ma hranesc natural cu merisoare, afine, zmeura si fragute, culese de-a lungul potecilor.
Cel mai mult si cel mai mult mi-a placut poiana cu flori roz...un loc de poveste. Ma bucur ca am reusit sa calaresc 40 min. Ca incepatoare a fost suficient.
Multumesc Claudiu ca ne-ai asigurat mie si Oliviei transportul in siguranta si ca ai acceptat sa bifam toate obiectivele de pe drumul spre Vatra Dornei. Un grup de oameni minunati si frumosi alaturi de care m-am simtit excelent.  *|*
Multumim Lidia ca ai organizat totul atat de bine. :flori:
Va recomand cu drag aceasta experienta!

Abia astept sa ne revedem in urmatoarele excursii!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: mirelam din Marţi, 31 Iulie 2018, 19:30
(https://s8.postimg.cc/kf5w71cj9/1.1.jpg) (https://postimages.org/)

(https://s8.postimg.cc/ooam97nid/1.2.jpg) (https://postimages.org/)

(https://s8.postimg.cc/up8b6b4zp/1.3.jpg) (https://postimages.org/)

(https://s8.postimg.cc/8daicwiqd/1.4.jpg) (https://postimg.cc/image/8daicwiq9/)

Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Angela T din Marţi, 31 Iulie 2018, 19:39
Mie Mi-a plăcut tot, dar cel mai mult plimbarea cu masina de teren pana la stână( am ras cu lacrimi pana la stana) si tin sa mentionez ca am apreciat flexibilitatea Lidiei in ajustarea/adaptarea la toti factorii externi(meteo, timp, meniu alimentar👍). Tot programul a fost încărcat si am avut senzația că nu am pierdut nimic chiar dacă au fost discuții legate de organizarea transportului si teama ca se ratează niște obiective in drum spre Vatra Dornei. Lucrurile s-au așezat foarte favorabil nouă deoarece ploaia s-a pornit cand trebuia sa plecam acasa. Și am mai descoperit o "pasiune"- călăritul- pe care ma bucur ca n-am descoperit-o in 2h asa cum imi doream inițial, ci in 40 de minute( de fapt in primele 10 minute am realizat cat talent am la derutatul cailor). 8)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Mimi din Marţi, 31 Iulie 2018, 19:54
  Cu drag , Rami ! Ma bucur ca ti-am fost de folos . Si pentru mine , anul trecut a fost o experienta minunata aceasta excursie !
Multumesc si eu , inca o data Lidiei !
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: mirelam din Marţi, 31 Iulie 2018, 20:10
Ca sa va convingeti ce norocosi am fost si ce vreme minunata am avut...voi mai posta cateva poze prelucrate din multele poze primite de la ghidul nostru Lidia:

(https://s8.postimg.cc/px338yuo5/1.10.jpg) (https://postimages.org/)

(https://s8.postimg.cc/wnjkiepjp/image.jpg) (https://postimages.org/)

(https://s8.postimg.cc/s1nga2bqd/image.jpg) (https://postimages.org/)

(https://s8.postimg.cc/fn0o9qrxx/image.jpg) (https://postimg.cc/image/c3eqjxp81/)

Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: mirelam din Marţi, 31 Iulie 2018, 20:12
Acum ca tot am invatat sa postez imagini...

(https://s8.postimg.cc/7isk4mnet/14.1.jpg) (https://postimg.cc/image/pyd1211j5/)

(https://s8.postimg.cc/foam2syt1/15.1.jpg) (https://postimg.cc/image/3z6meu7u9/)

(https://s8.postimg.cc/d6yuvj76t/16.1.jpg) (https://postimg.cc/image/tuqcy11y9/)

(https://s8.postimg.cc/5e873jthx/17.1.jpg) (https://postimg.cc/image/4by0l0aoh/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: mirelam din Marţi, 31 Iulie 2018, 20:15
Dovada ca am fost la calarie si ne-am simtit minunat:

(https://s8.postimg.cc/cu7gpl9k5/image.jpg) (https://postimages.org/)

(https://s8.postimg.cc/r0n7kts51/image.jpg) (https://postimages.org/)

(https://s8.postimg.cc/x1kwhwmh1/image.jpg) (https://postimages.org/)

(https://s8.postimg.cc/ojbgdkno5/image.jpg) (https://postimages.org/)

Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: wonderland din Marţi, 31 Iulie 2018, 20:17
mirelam, foarte bine ai făcut că ai învățat să postezi poze. :thumbup: :kissing:
Superbe unghiuri, perspective, lumini și umbre!
Sper că n-a atins, macar, nimeni cipercuța aia frumoasă. Și mă întreb dacă și-au revenit din derută căluții de care zicea Angela... :)

Să vă fie de bine dragilor. Se vede, se citește se simte că v-ați bucurat frumos împreună!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: mirelam din Marţi, 31 Iulie 2018, 20:19
Sper ca v-am convins ca am fost foarte foarte foarte norocosi si am avut o vreme excelenta:

(https://s8.postimg.cc/hu4wx6cid/image.jpg) (https://postimages.org/)

(https://s8.postimg.cc/eaiz7dhid/image.jpg) (https://postimages.org/)

(https://s8.postimg.cc/tw0arc8w5/image.jpg) (https://postimages.org/)

(https://s8.postimg.cc/stq48sid1/image.jpg) (https://postimages.org/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: mirelam din Marţi, 31 Iulie 2018, 20:24
Da, este chiar foarte usor sa postezi poze...daca urmaresti instructiunile de pe forum http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.15.html#lastPost (http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.15.html#lastPost) .
Meritul pentru pozele frumoase, este al Lidiei, ghidul nostru minunat. Eu doar am selectat si prelucrat cateva din cele primite de la ea pe email.

(https://s8.postimg.cc/mg115w8fp/23.1.jpg) (https://postimg.cc/image/pmvkpisvl/)

(https://s8.postimg.cc/jyp9ymw91/26.1.jpg) (https://postimg.cc/image/qp5r82jep/)

(https://s8.postimg.cc/t6hifcqgl/28.1.jpg) (https://postimg.cc/image/i6wb3r01d/)

(https://s8.postimg.cc/77b3s4u6t/29.1.jpg) (https://postimg.cc/image/4d7yeos0h/)

(https://s8.postimg.cc/yunt68n39/31.1.jpg) (https://postimg.cc/image/a1e95l42p/)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: Iselin din Miercuri, 01 August 2018, 12:21
Buna tuturor! Desi am venit din cel mai indepartat colt al tarii,  iar drumul nu a fost tocmai o placere,  excursia a meritat  si a anulat efortul deplasării. Vremea s- a aliat cu noi , înclin să cred ca acest grup aduce nu numai voia buna  ci si soarele acolo unde merge. Au fost experiențe inedite si frumoase ,  deși ma temeam  de cai, eu si Aladin  am facut echipa si am reusit sa stau in sa 40 de minute😜, Pietrele Doamnei sunt un traseu solicitant dar plăcut, drumul pana la stână a fost transformat de Cristina in distractie maxima desi masina pocnea din toate încheieturile si motorul stătea sa ia foc iar curbele erau o adevărată provocare pt.soferita  dar si pt curajul nostru  ...la stână ne- am răsfățat cu bunătăți pe care sigur doar in zona frumoasa a Bucovinei le poti avea. Peste toate, Lidia care a organizat si reorganizat totul astfel încât  să  nu pierdem nimic din obiectivele propuse   si sa ne bucuram de fiecare moment.
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: oli din Miercuri, 01 August 2018, 20:10
Si pentru a demonstra ca transportul cu masinile personale a fost un succes, legand prietenii noi , dar si cu  putina orgaizare din partea prietenilor iata ce frumos a fost:
Cetatea Prejmer, Cheile tunad-din pacte in paragina, Lacul rosu, Cheile Bicazului, lacul Bicaz, Lacul izvorul Muntelui
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: oli din Miercuri, 01 August 2018, 20:26
Multumesc Mirelei si Wanderland pt ca mi-ati aratat cum sa atasez fotografii. Nu stiu de ce ale mele sunt tot mici. Ma lupt permanent cu tehnologia...
Vedere din Camera in vatra Dornei.
Trebuie remarcat ca am fost martori si la eclipsa de luna
Am baut apa minerala-bleah!
Poftiti la merisoare!
Timocul-o zona geografica plina de umezeala, cu plante speciale, in care am fost introdusi de un Ranger f implicat, m-a impresionat f mult.
Am cunoscut din nou oameni din toata tara, am legat prietenii, am revazut prieteni dragi,  am vazut varietati de flora si fauna, peisaje noi, toate la noi in tara! F frumos. O noua aventura Singles Camp-intotdeauna de neuitat!
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: wonderland din Miercuri, 01 August 2018, 20:37
Cu drag, dacă zici că am avut o contributie. :kissing:
Nu stiu de ce ale mele sunt tot mici.

Vezi, dacă erai băiat, nu exprimai aşa o nedumerire.  ;D  :whistle:
Ale tale sunt mici pentru că tu le+ai ataşat la mesaj. Cele mari sunt cu link de pe un site de upload. (postimg, este un tutorial aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.msg134476.html#new= (http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.msg134476.html#new=) Dar si aici trebuie sa fii atenta, ca după aia se fac prea mari)
Titlu: Re: Calimanii, la stana, la calarie, in drumetie 26 - 29 iulie 2018
Scris de: oli din Miercuri, 01 August 2018, 21:42
Multumesc! Sper ca data viitoare va fi mai bine! Vor fi mai Mari  : :D