Autor Subiect: Leac pentru stres?  (Citit de 97599 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Răspuns: Leac pentru stres?
« Răspuns #150 : Joi, 05 Mai 2011, 13:56 »
Lista anti-stres 

1. Plimbati-va cu masina. Parcati la marginea drumului, puneti-va ochelarii de soare si scoateti pe geam uscatorul de par. Îndreptati-l catre masinile care vin din fata. Acum numarati cîti soferi franeaza brusc în fata voastra!

2. Reîncarcati automatul de cafea din biroul vostru cu cafea decofeinizata timp de trei saptamani. Cînd toata lumea va fi depasit dependenta de cafea, schimbati-le cafeaua cu ESPRESSO.

3. Daca scoateti bani la ghiseul bancii la rubrica « scopul folosirii banilor » scrieti « pentru marijuana ».

4. Cînd sunteti pe un coridor, sariti în loc sa mergeti. Apoi încercati sa numarati cîte persoane se uita la voi crucis!

5. Daca sunteti la restaurant si vreti sa comandati ceva, cereti « apa plata dietetica ».

6. Sunati-va prietenii cu cinci zile înainte sa mergeti la o petrecere si spuneti-le ca nu veti putea fi prezent din cauza unei dureri de cap.

7. Cînd scoateti bani de la ATM, apucati-va de strigat din toti rarunchii « Am castigat! Am castigat! »

8. Daca va aflati într-o gradina zoologica, luati-o brusc la fuga catre parcare strigand îngrozit « Salvati-va! Au scapat toate animalele! »

9. Daca aveti copii, la masa de seara spuneti-le ca din cauza recesiunii va trebui sa renuntati la ei!

10. La farmacie, cumparati o cutie de prezervative si dupa aia întrebati farmacistul unde este cabina de proba!

:D ;D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #151 : Joi, 05 Mai 2011, 14:08 »

:D :D :D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #152 : Joi, 05 Mai 2011, 14:51 »
excelent gabitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nihil sine deo

Offline Raphaela

• Full Member
  • Mesaje postate: 116
« Răspuns #153 : Joi, 05 Mai 2011, 18:57 »
super...toate.... :-* :-*
S� nu legi niciodat� prietenie cu omul pe care nu-l po�i respecta.

adria

• Vizitator
« Răspuns #154 : Joi, 05 Mai 2011, 20:40 »
gabitu, m-ai facut sa rad, super

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #155 : Vineri, 06 Mai 2011, 13:14 »
Ma bucur  ca "  lista " v-a distrat!

~stresu mic  :D

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #156 : Vineri, 13 Mai 2011, 16:00 »

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #157 : Marți, 24 Mai 2011, 14:11 »
"200 de orgasme pe an te fac mai tanara cu 6 ani

Dar retine ideea centrala: 200 de orgasme pe an - nici nu e foarte mult daca iti iei tot concediul! - te fac sa arati cu 6 ani mai tanara, conform Pravda. Gandeste-te numai cati bani poti economisi daca te tii de acest program!

Pe langa economiile facute, satisfactiile sunt pe toate planurile: un corp flexibil, o minte vioaie si pusa pe sotii, un sistem imunitar care nu va permite nici virusului gripei porcine sa-l atace, un somn linistit, mai putine dureri de cap, frustrare zero si, deloc de neglijat, armonie in casa. "

mergea si la alt topic , dar m-am gandit sa nu-l las nici pe asta sa lancezeasca  :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #158 : Marți, 24 Mai 2011, 15:04 »

de ce crezi ca au inventat niste jucarii care vibreaza ?

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #159 : Marți, 24 Mai 2011, 15:16 »
lasa-le incolo de jucarii...aici e treaba serioasa .

"Doar orgasmul obtinut in doi se pune!

Conform psihologului de serviciu care presteaza pentru Female First, orgasmul obtinut de una singura nu are capacitatea de a inlatura stresul. Se pare ca doar cel obtinut in doi este valabil si iti poate asigura confortul pentru urmatoarele zile. "

si cred ca asta e valabil si pt ...indemanatici

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #160 : Marți, 24 Mai 2011, 16:08 »

degeaba ca eu tot nu ma prind: daca sunt 200 pe an, an dupa an nu ajungi la ... disparitie?

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #161 : Marți, 24 Mai 2011, 16:12 »
ba da , jul , dar e o disparitie prin contopire .

na , ce raspuns ti-am dat :P

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #162 : Joi, 26 Mai 2011, 18:30 »
uita asta leac pt stres. ce ziceti?

Mingiierea - forma de comunicare a iubirii

Mana care mangaie isi exprima tandretea. Pielea care primeste percepe ceea ce-i spune mana si-i raspunde. Este un adevarat dialog. Vestitul medic si terapeut de cuplu Gerard Leleu afirma, in „Tratat de mangaieri” ca pielea nu minte: „Oricat de priceput ar fi la modul tehnic cel care mangaie, indiferenta-i va fi demascata de senzorii pielii, iar gestul isi va pierde din putere”.
Limbajul atingerii este unul dintre primele pe care-l invata corpul uman. Mangaierea este o amintire pe care o pastram, probabil, inca din pruncie cand mama, mangaindu-ne, ne invata sa iubim. De atunci, fiecare om cauta aceasta senzatie, asociata cu dragostea, calmul, relaxarea, placerea.
Nevoia unei stimulari tactile tandre este o nevoie primara ce trebuie satisfacuta pentru ca bebelusul sa se dezvolte si sa devina o fiinta umana sanatoasa si echilibrata.
Totusi, echilibrul fizic si psihic al adultului cere aceleasi senzatii tactile. Odata cu trecerea timpului nevoia de atingere nu dispare, ci se diversifica. Pe fondul diferitelor tipuri de afectiune pe care incepe sa le simta omul, mangaierea e un gest daruit nu doar de familie, ci si de iubiti, prieteni, colegi.
Pentru multi dintre noi, mangaierea devine, in ani, o forma de manifestare voalata a iubirii. Aceasta se intampla din cauza ca experienta de viata si dezamagirile ne „fura” ceva din capacitatea de a ne exterioriza emotiile. Astfel, o strangere de mana, o mangaiere pe crestet, o atingere a obrazului, o imbratisare sunt gesturi purtatoare de afectiune. „Eu cred in tine”, „imi pasa de tine” sau, pur si simplu, „te iubesc” sunt doar cateva exemple de mesaje transmise cu ajutorul mangaierilor. Dincolo de a fi un simplu contact fizic, atingerile transmit, prin incarcatura lor, la fel de multe afecte precum cuvintele. De aceea trebuie sa nu uitam sa le folosim in comunicarea cu oamenii dragi.
Gerard Leleu – Tratat de mangaieri

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #163 : Joi, 26 Mai 2011, 19:39 »
frumos. cred ca o mangaiere transmite mult mai mult decat o atingere erotica.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #164 : Vineri, 27 Mai 2011, 11:54 »
   Pentru mine, teatrul este unul dintre leacurile pentru stres... Trebuie să văd neapărat piesa de treatru "Scaunele". Nu ştiu dacă mai joacă acum...