Arhiva > Arhiva
Leac pentru stres?
iulia17:
Pt mine si dezbaterile de pe forum sunt un fel de leac pt stres. Fie ca suntem de acord, fie ca ne combatem si duelam in opinii, tot comunicam intre noi. E ca si cum as iesi in fiecare seara cu voi la o cafea si am sta de vorba sau depana amintiri. Ceea ce in realiatate nu am putea sa facem asa de des.
De aia imi pare rau cind vad ca altii stau pe bara si nu se fac cunoscuti prin pareri personale pt ca la iesirile din real chiar daca vrei nu poti si nu ai timp/spatiu sa socializezi fiecare cu fiecare. Pe cind aici vorbim nelimitat, ne simtim bine impreuna si incepem sa ne cunoastem ceea ce usureaza mult traseul. Eu daca sumarizez cred ca am stat cu citiva de vorba in real pret de 4-5 replici sau minute, dar impresia mea e ca va stiu de o viata.
carmentoma:
Sunt suta la suta de acord! E bine sa "combatem", indiferent pe ce tema! e interesant sa ne impartasim experientele de viata, punctele de vedere, care nu trebuie sa fie identice, in nici un caz! Suntem diferiti si tocmai de aceea interesant, fiecare in parte! Si nu trebuie sa iubeasca toata lumea pe toata lumea! Dar avem toti loc aici, cu bune si cu rele!
iulia17:
cind sunt stresata am una din expresiile astea:
janeta:
si care e leacul care te scapa de fetzele alea ?
iulia17:
citesc pe topicul w-e campenesc si ma prapadesc de ris
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă