Arhiva > Arhiva
Parcul, petec de viu
almi_gabi:
Parcul National Comana
Am descoperit cu interes aceasta oaza de verdeata, liniste si aer curat aflat in apropriere de Bucuresti ( la numai 40 km) . Drumul destul de bun cu doar vreo 2 portiuni mici mai accidentate. :)
De la intrarea in parc unde se face plata si se primesc indicatiile pentru locurile de parcare si agreement se merge pe drum de tara dar destul de accesibil ( acum depinde si de vreme ploaia ar putea sa mai inmoaie asfaltul). :D
In ansamblu parerea este buna cu mici observatii ca nu exista un marcaj mai vizibil al potecilor si ecosistemelor din parc. O harta de prezentare a locurilor ar fi fost de ajutor pentru ca suprafata extinsa a rezervatiei ( 25 000 ha) necesita ceva timp pentru parcurs.
valaura11:
Parcurile si gradinile au un farmec aparte in orice anotimp.Totusi, primavara este in top, cand reinvie natura... Din parcul Tineretului intr-o zi de primavara acum doi ani, in vizita la fetele mele :)
valaura11:
Alte imagini, din parcul Cismigiu, tot primavara...
julia:
dar de la tine din oras nu ne arati ?
valaura11:
Imagini din parcul Montjuic - Barcelona, vizita pe care am facut-o cu o fiica a mea, anul trecut in februarie, deci in ajunul primaverii.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă