Arhiva > Arhiva
Parcul, petec de viu
Faust:
Am citit articolul despre programele Singlescamp din prima zi cand am accesat acest forum . Inca de atunci am optat pentru traseul din afara Romaniei , luand in calcul acesta ca si un posibil concediu pentru anul acesta . De atunci caut pe internet informatii aditionale despre aceste orase pentru a putea sa dau un raspuns final . O sa va trimit un e-mail cu decizia mea finala in curand
almi_gabi:
Parcul naţional Plitvice -Croaţia. Este extraordinar - nu-mi venea să plec de acolo . Am mers 3 ore şi nici nu am ştiut când a trecut timpul!
Se merge pe poteci special amenajate din lemn, uşor de parcurs, printre lacuri, prin pădure.
Îl recomand tuturor.
;D
maria171:
sa fim seriosi cu parcurile astea
la ei se poate
la noi mai trebuie sa treaca timp pana sa ne civilizam sa nu distrugem munca unor peisagisti
langa mine e un parc f mare
mai intai primarul a pus paza un parc si apoi a inceput sa il amenajeze
si asa se mai trezesc unii de fac gratar in parc sau isi usuca covoarele pe gardurile parcului
nu mai spun de cetele de caini maidanezi care sunt in stare sa te sfasie
eu am patit-o de 2 ori
daca vrei sa te asezi pe iarba trebuie sa fii atent unde o faci
pe aleea pricipala a parcului sunt tarabe cu floricele, fata de zahar, baloane, prostii
basca cetele de tigani care vand seminte
de asta zic ca visam frumos
kerra:
eu cred ca un parc trebuie sa fie in primul rand util; spre exemplu - in poze, un parc simplu undeva in Germania - bineinteles, se observa diferenta fata de cele romanesti - unde totodata iti permiteai sa faci plaja, sa servesti o gustare sau sa te plimbi cu patrupedul, fiind o curatenie exemplara. --- pt mine, acesta e tipul de parc "ideal" - daca nu e prea mult spus;
admin:
Asta era si parerea mea: parcul trebuie sa fie o utilitate, nu un bibelou!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă